yllätys

star evil

veljelläni oli synttärit kesällä, ja hän oli kutsunu sinne viisi hyvän näköstä heppua.

siinä ne juhli, pelas jalitsua ja kävi uimassa (jostain syystä aina silloin kun mä olin uimassa) no mie en kauheasti kinnittäny niihin huomiota, koska suurin osa oli käyny meillä joskus.

ilalla mie lähin tavalliseen tapaan koiran kans kävelylle ja sen jälkeen kävin koiran kans uimassa ja olin sielläehkä kaks tuntia. (pojat ei ollu siellä)

mie tulin sitte pois sieltä ja puin vain alushousut ja ISON t-paidan päälle.

kävin syömässäja silloin pikku systeri sano että broidi kutsu mua. ihmettelin että mitähän sillä NYT on asiaa. (se tahto minua useamminkin sinne)

no mie menin sinne ja sitte se sano että testataan yks juttu. ne sito minun silmille liinan ja meni istuun lattialle minun piti haistaa ja kokeilla tunnistanko mie ne hajun perusteella. (tuli ihan häät mieleen)

no mie aloin siinä 'haisteleen' niitä. useaman kerran haisteltuani arvasin että ensimmäinen on poika joka on käyny meillä. toinen oli *rakas* veljeni. kolmas oli ihan outo haju niinpäpäättelin sen olevan söpöin poika joka ei ole käyny meillä kertaakaan mutta juttelee paljon kanssani. neljäs ja viies oli vaikeita koska ne haisi ihan samalta mutta kun tunsin pitkien hiusten hipaisevan poskeani tiesin sen olevan eräs poika luokaltani, joten viidennen täytyi olla veljeni paras ystävä.

kaikki meni oikein ja sain lähteä pois. menin omaan huoneeseeni ja laitoin radion kovalle ja lauloin hyviä biisejä, ja luin kirjaa.

luin pari tuntia ja kuulin kuinka pojat alko mennä nukkumaan. siinä samassa huomasin kuinka väsyny itse olin. siispä pistin nukkumaan.

en tiedä kuinka kauan olin nukkunut kun tunsin jotain naamallani,aloin ottamaan sitä pois jolloin tunsin kuinka vyö kiristyi molempien käsieni ympärille joten en voinut liikuttaa käsiäni, alin kyselemään että kuka sie olet?

tunsin kuinka joku työnsi kätensä paitani alle ja alkoi hieromaan rintojani, aloin kiihottua ja liikuttelemaan lanteitani. silloin hän alkoi nostamaan paitaani ja kun ei saanut sitä pään yli paljastamatta itseänsä. henkäsin kankaan läpi ettärevi silloin kuulin repeytymisen äänen kun hän repi paitani pois.

hän alkoi nuolemaan kaulaani ja tunsin tutun hajun se oli kolmas poika. kuiskasin heti että ville.

se veti kankaan pois ja sanoi aivan oikein ja suuteli mua. ja samalla avasi vyöt ja nappasin heti villestä kiinni. (arvatkaa kuinka monta kertaaolin unelmoinu tästä)

irrotautuduin villestä ja ja käännyin hänen päälleen.(mulla on pari sänky) suutelin hänen upeita rintalihaksia ja nuolin six-päkkiä. silloin vasta huomasin hänen boksereittensa etumuksessa ISON kohouman.

vedin bokerit pois ja paljastin ISON kyrvän. aloin heti hieroa sitä, ja otin sen suuhuni. ja imin sitä kauan jonka jälkeen ville sano että sillä tulee kohta. ja otin sen pois suustani.

ville kääntää vuorostaan minut seläleen ja vetää alushousuni pois, ja alkaa nuolemaan. aloin heti huohottaa ja liikutella lanteitani. ville oli tosi hyvä. aluksi se nuoli sitä ympäri ja sitte keskeltä työntäen kielen välillä sisään. tunsin tulevani kohta ja sanoin senmutta ville ei lopettanut jatko vain. tunsin kun orgasmi alkoi just lähteäliikkeelle kun se lopetti huohotin koko ajan ja käskin villen nussia minua.

ville alko kaiveleen kortsua mun yö pöydän laatikosta ja ennen kun ehin vastustaa se huomas laatikossa kuvan siitä. se hymyili ja sano että nyt mun unelmista tulee totta. mie sanoin että vittu ei tässämitään kortsua tarvita ja käänsin villen selälleen joka oli tosi isohomma koska ville oli melkein kaks metrinen heppu.

menin villen päälle ja istuin kyrvän päälle ja päästin hänet samalla sisään. ja ville sano että toisin päin ja käänsi mut selälleen ja alko rynkyttään.

otin kiinni villen kiinteästä perseestä ja taitoin jalat villen jalkolen päälle. ja aloin liikkua villen liikkeiden tahtiin. vilelläoli tosi iso ja kun vedin jalat tiukemmin hänen ympärilleen ja hän työnsi rajusti ja meni kokonaan sisään. olin aivan täynä villeä mikä ihana ajatus.

tunsin orgasmin jälleen lähtevän liikkeelle ja aloin hengittäää nopeammin. silloin ville kysyy et saako päästää sisään nyökkäsin. ville jatko rynkyttämistä ja minä sain orgasmin. tunsin kuinka pilluni supisteli villen kyrvän ympärillä.

ville jatko rynkyttämistä ja mietin miten helvetin kauan se pystyy nussiin. suutelin villeä ja sain käännettyä hänet ympäri ja aloin ratsastaan sillä.

ville oli iloinen että tein sen. (kertoi myöhemmin) ratsastin hänen päällään ja hän kosketteli rintojani alkoi hengittää todella nopeasti ja sano et se tulee kohta. aloin ratsastaan vielä rajummin koska olin itsekkin saamassa toisen orgasmin.

laukesimme molemmat samaan aikaan ja lysähdin villen päälle. suutelimme toisiamme ja tulin ulos villestä. käännyin ympäri ja olimme 69 asennossa. puhdistimme toisemme ja pistimme nukkumaan sylittäin.

aikasin aamulla herätin villen ottamalla siltä suihin ja nielin kaiken sen jälkeen ville meni veljeni huoneeseen. mutta sitä ennen se sano että ei puhuta VIELÄ kellekkään ja otetaan joskus uusiksi.

tästä osa oli totta, ja kirjoitus virheistä ei tartte palautetta! muuta palautetta voi kyllä antaa. suurin osa oli ite keksimää ja varmaan aika huonoa. mutta laittakaa jotain palautetta.

1

4380

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • romd

      hehe.. kaikki muu oli totta paitsi se että ville sai aikaan yhtään orgasmia sinulle. Ja se ei ollut totta että se kesti kauan ennen kuin laukesi.. btw.. ihan jees stoori..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    7. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    8. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    9. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe