kukahan on tuo nainen?

bumble bee

Oli aivan tavallinen, ehkä hiukan kolea syyspäivä. Olin juuri tullut iltatuurista ja olin menossa suihkuun. Kiipesin portaat ylös ja ihmettelin, kun en nähnyt miestäni missään, vaikka hän aikoi olla kotona. Astuin kylpyhuoneeseen, ja kävin suihkuun. Päivä oli ollut kohtuullisen leppoisa, ei suurempaa häslinkiä töissä, eikä muutenkaan rasitusta. Tunsin olevani täynnä virtaa. Mitähän jos lähtisi vähän bilettämään tyttöjen kanssa, ajattelin. Hmm… tyttöjen kanssa. Sanonta on ollut aina minulle eräänlainen käynnistysavain. Tunsin saman tien pientä kuumotusta ja sykkimistä jalkojeni välissä. Peseydyin nopeasti ja puin vaatteeni päälle. Laitoin stringit, minihameen ja tiukan topin. Pitäähän sitä näyttää edustavalta kun lähtee ulos, ajattelin.

Tullessani makuuhuoneeseen minua odotti yllätys. Mieheni Tuukka ilmestyi taakseni oviaukosta ja otti minua tiukasti vyötäröltäni kiinni. Samassa, ennen kuin ehdin sanoa sanaakaan, hän peitti silmäni huivilla ja sitoi sen tiukasti kiinni, niin etten nähnyt mitään. Tunsin kuinka Tuukka painautui selkääni vasten ja hän kuiskasi korvaani: ”Miten sinulla noin kauan meni suihkussa? Me ollaan odoteltu sinua.” Sen kyllä uskoin tuntiessani jonkin kovan painuvan pyllyäni vasten. Silloin vasta tajusin että hän käytti sanaa ”me”, mitä hän ei tee puhuessaan itsestään ja ”pikku”veitikastaan. Juuri kun avasin suuni kysyäkseni asiasta, tunsin kuumat, mansikan makuiset huulet hellästi omillani. Hämmennyin täysin, sillä tiesin, etteivät ne kuuluneet miehelleni, eivätkä varmasti kenellekään miehelle. Vieraan suun kieli leikitteli viekoittelevasti omallani ja minun oli miltei pakko vastata suudelmaan. Samalla tunsin kuinka Tuukka hyväili vatsaani topin alta ja alkoi hitaasti nostaa sitä ylöspäin. Minua hiukan ujostutti, koska en yhtään tiennyt keiden kanssa oikeastaan olin tekemisissä. Siinä seisoin ujostellen, mutta samalla jopa himokkaasti suudellen outoa, mutta todella houkuttelevaa suuta mieheni hyväillessä minua takaapäin. Tunsin, että stringini olivat jo melko märät kosteudestani ja aloin yhä kiihkeämmin odottamaan mitä tulisi tapahtumaan…

Haluatko sinäkin tietää? ;) Kerro siitä minulle etten turhaa kirjoita tekstiä, joka ei kiinnosta ketään…

7

6569

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Sepi

   Jep!!

  • Joonas

   näissä jutuissa kaikilla naisilla on aina STRINGIT kosteana, vaikka ei läheskään kaikilla naisilla ole stringejä.. Katsokaa, jos yleensä pääsette naista riisumaan!
   Tautista touhua!!

   • Joonakselle

    Ehkäpä näiden juttujen (nais)kirjoittajilla on keskimääräistä useammin stringit jalassa? Omassa pikkuhousulaatikossa stringien suhde mummomallisiin on kyllä 10/1, joten lähes aina on stringit jalassa, niin nytkin.

    Lukisin mielelläni tarinan kokonaan, mikäs muoti tämä nykyään on aina kirjoittaa pari kappaletta ja kysyä sitten kelpaako? Ei saa kiusata.


   • bumble bee
    Joonakselle kirjoitti:

    Ehkäpä näiden juttujen (nais)kirjoittajilla on keskimääräistä useammin stringit jalassa? Omassa pikkuhousulaatikossa stringien suhde mummomallisiin on kyllä 10/1, joten lähes aina on stringit jalassa, niin nytkin.

    Lukisin mielelläni tarinan kokonaan, mikäs muoti tämä nykyään on aina kirjoittaa pari kappaletta ja kysyä sitten kelpaako? Ei saa kiusata.

    tulee jatkoa... ja totta. minulla on tälläkin hetkellä stringit jalassa ;)


  • haukottelija

   Miksi niin monet aloittavat tekstin, sitten päättävät sen heti alkuunsa ja kerjäävät huomiota/kommentteja, jotta voisivat taas jatkaa? Jos tekstin tuotto niin hankalaa, ettei tarinaa saa kerralla tehtyä, ole kirjoittamatta ja säästä meidät tuolta itseäsi alentavalta huomionkipeydeltä... Kyllä hyvä tarina luetaan, ilman väli kerjuitakin.

   • bumble bee

    olen ekakertalainen novelleiden kirjoittamisessa. olisin vain kysynyt että osaanko kirjoittaa... ja kannattako se... saa nähdä sitte...


  • Joonas

   tämä tuntuu vedätykseltä. Hyvä kirjoittaja ei tarvitse mitään taukoja, senkun kirjoittelee vaan.
   Jos kirjoitat niin kirjoitat ja sillä sipuli, huomiotahan tässä kai haetaankin, niinkuin tuolla toisen otsikon alla kynäilijä kertoikin.

   Vai on suhde 10/1.. no joo, uskoo ken haluaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   135
   6060
  2. Annetaanko jokainen 3 tunnistetta

   omasta kaivatusta? Minä aloitan: N-nainen, punaiset hiukset ja asuu Pirkanmaalla.
   Ikävä
   105
   2544
  3. KANNATATKO NATOa? Jos olisit saanut äänestää...

   Ihan riittää lyhytkin kyllä tai en.
   Maailman menoa
   703
   2399
  4. Mitä teit väärin?

   Että ikäväsi kohde häipyi elämästäsi?
   Ikävä
   174
   1831
  5. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   24
   1591
  6. Sinäkin tiedät sen nainen

   Nainen sinä olit kohtaloni mutta minä en sinun ja niin surullista kuin se onkin niin tuun varmaan silti rakastamaan sua
   Ikävä
   79
   1590
  7. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   59
   1077
  8. Jos ihmettelit minun käytöstä

   Niin yritin hieman jarrutella juoruja mitä liikkuu. Sinussa ei vikaa.
   Ikävä
   62
   1046
  9. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   24
   1042
  10. Kaivonkonekuski hukkui etelärannassa

   Oliko paikkakuntalaisia?
   Rovaniemi
   13
   1034
  Aihe