Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Egypti, Finnmatkojen Aquamarine FFFF+

MikkoMielekäs

Mietitään perheen kesken (aikuista ja 2010 1,5 v. ja 3,5 v lapset) matkaa Finnmatkojen AI hotelliin Aquamarine, joka sijaitsee 15 km Hurghadasta etelään.

Lähtö on tietenkin torstaina, joka taitaa olla pahin päivä mennä Hurghadan lentokentän läpi.

Muuten mentäis Kanarialle, mutta Egyptin matkan saa 500-700 euroa halvemmalla kuin vastaavan matkan Kanarialle All Inclusive hotellissa ( lämmitetty uima-allas jne.)

Mitä kannattais ottaa huomioon, ja suositteletteko ylipäätänsä matkaa kahden noin pienen lapsen kanssa Egyptiin? Ei kyllä ajateltu poistua hotellista, jos tonne lähdetään. AI haluttais jokatapauksessa ottaa vaikka mentäis Kanarialle. Esikoinen sen verran vilkas tapaus, ettei kannata á la carte ravintolassa haaveilla syövänsä.

18

4779

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • huomioitava

      Käytännössä jokainen tuttavapiiriin kuuluva Egyptissä matkaillut aikuinen plus lapset ovat saaneet jonkun vatsapöpön. Noinkin pienten lasten kanssa matkatessa bakteerikannan erilaisuus on ihan huomioitava asia.
      Kanarian saarten kohteita on kovasti haukuttu "halpispaikoiksi", siksi on mielenkiintoista, että tämä hintaero tuli esiin.

      Mutta hyvänen aika, jos päädytte esittämääsi vaihtoehtoon, käykää nyt ihmeessä katselemassa paikkoja. Mitä on loma "poistumatta hotellista"?

      • MikkoMielekäs

        Se on just sitä lomaa. Turkissa esim. sai niitä myyjiä ja muita sisäänheittäjiä hätistellä oikealla ja vasemmalla kädellä. Sitäpaitsi 15 km Hurghadasta on tuskin paljon mitään nähtävää. Joten aina vaihtoehto olis lähteä jollekin järjestetylle reissulle, mutta ei noin pienten lasten kanssa ole siinä mitään järkeä.

        Matkalle mennään vain hakemaan, lepoa, rauhaa ja lämpöä. Ei mitään kulttuurikokemuksia, niin voi sitten hakea ihan vaimon kanssa kahdestaan vaikka kaupunkilomalla.


      • ehkä..
        MikkoMielekäs kirjoitti:

        Se on just sitä lomaa. Turkissa esim. sai niitä myyjiä ja muita sisäänheittäjiä hätistellä oikealla ja vasemmalla kädellä. Sitäpaitsi 15 km Hurghadasta on tuskin paljon mitään nähtävää. Joten aina vaihtoehto olis lähteä jollekin järjestetylle reissulle, mutta ei noin pienten lasten kanssa ole siinä mitään järkeä.

        Matkalle mennään vain hakemaan, lepoa, rauhaa ja lämpöä. Ei mitään kulttuurikokemuksia, niin voi sitten hakea ihan vaimon kanssa kahdestaan vaikka kaupunkilomalla.

        on järkevä periaate, ei noin pienten lasten kanssa kannatakkaan mennä nähtävyyksiä katselemaan. Tässä toteutuu käytännössä periaate "lasten ehdoilla".
        Vatsatauti on kuitenkin todellinen riski, siellä on aika pahoja pöpöjä. Lasten kanssa kannattaa harkita Kanariaa- kalliimmasta hinnasta huolimatta.


    • egyptissä

      olemme olleet lasten kanssa eikä kummallakaan kerralla lapset ole saaneet mitään tauteja - itse tosin sairastuin siihen vatsapöpöön, mutta paikallisten lääkkeiden avulla vain yksi vuorokausi tuhraantui sairasteluun..

      Mutta anyway.. huolellinen käsihygienia on kaiken AjaO, pienten lasten käsi pitää myös "desitä" niin välttyy pahemmilta pöpöiltä... niin ja kannattaa syöttää maitohappoa jo pari viikkoo ennen matkaa ja matkan ajan..

      Meillä nuorin lapsi oli ekalla matkalla 17 kk ikäinen ja hotellin henkilökunta kanniskeli pienokaista työnsä lomassa milloin minnekin "baaritiskille" (hotellialueella) ja aina tyttö tuli mussuttaen jotakin.. eli maisteli enempi paikallisia tuotteita kuin me muut ja silti pysyi kunnossa.. Uima-altaastakin taisi juoda puolet räpiköidessään siellä, mutta vatsataudeilta siis vältyttiin..

      Toisella reissulla olimme 2 viikkoa ja vaikka Niilin risteilyllä ollut ruoka näytti vähän niin ja näin epämääräiseltä söimme sitä silti eikä kukaan sairastunut... käsidesiä toki kului meidän sakilta monta pikkupulloa ja hotellissa pidimme vessassa ja keittonurkkauksessa isompaa pumppista..

      Eli huolellisuutta vaan peliin.. matkasta tulee silti hieno! :)

      Muuten, en usko, että vältytte noilta "kauppiailta" vaikka viettäisittekin lomanne vain hotellissa... meillä ainakin oli hotellialueella kauppoja ja ihan yhtä agressiivisesti he kauppaa yrittivät hajuvesiensä ja mausteidensa kanssa tehdä..

      Jos vilkkaita lapsia niin itse ottaisin valjaat matkaan - meillä ollut 3. lapsi erittäin vilkas ja valjaat oli hyvä ja tarpeellinen ratkaisu matkoilla.. kaikki tosin ei pidä siitä, että lapsia kuljetetaan kuin koiria, mutta mulle se on kuitenkin turvallisuus ennen kaikkea.. Sit niitä on sellaisia rannelenkkejä olemassa, mitkä laitetaan vanhemman ja lapsen ranteen ympäri ja siinä pieni "naru". Helpotti meillä ainakin noita lentokentällä siirtymiä kun pikkuväki ei hukkunut ihmisvilinään, vaan oli pieni lisävarmuus, vaikka kädestä kiinni pidettiinkin.. Helpotti myös passijonoissa kun aikuinen pystyi käyttämään kahta kättä asioidessa, mutta silti lapsi oli "kiinni" vanhemman kädessä..

      Hauskaa matkaa ja lapset kyllä viihtyvät!

      ps. Itse en miettisi yhtään kanarian ja egyptin välillä - molemmissa käyty ja kyllä meillä egypti vetää pidemmän korren..

      • mutta...

        Olimme joitakin vuosia hurghadassa, lapset silloin taisi olla 4 ja 7. Siihen aikaan sai gammaglobuliini rokotuksen, joka vahvistaa ihmisen vastustuskykyä. (Nykyään ei ole enää kuin se hepatiitti rokote) Otimme siis jokainen em. rokotuksen, sen lisäksi söimme maitohappo bakteereita koko reissun ajan. Kaikki muut pysyivät terveinä, paitsi itse sain sen kuuluisan mahataudin. Olo oli kieltämättä hirveä, mutta onneksi se kesti vain päivän. Eli se käsihygienia on kaiken a ja o, desiä mukaan ja käyttää aina vessan jälkeen, ennen ruokailua yms. Raha siellä on "likaista", eli sanotaan että sitä kautta bakteereita leviää aika helposti. Mutta meidän perheellä sama homma kuin edellisellä kirjoittajalla. Sekä Kanaria että Egypti käyty, ja ehdottomasti jälkimmäinen vetää pitemmän korren. Mahatauti on erittäin yleinen siellä, mutta turistiripulin voi saada missä vaan... Päädyittepä kumpaan kohteeseen tahansa, aurinkoista lomaa koko perheelle!


    • Hurghadaan vaikka heti

      Ollaan oltu lasten kanssa maaliskuussa 2009 Hurghadassa ja mennään uudestaan lokakuussa viikolla 43. Maaliskuussa oltiin Intercontinentalissa ja nyt ollaan menossa juuri Aquamarineen. Meillä lapset tosin jo 10- ja 12-vuotiaat. Matkatoimiston edustaja juuri suositteli lasten kanssa Egyptiin allinclusive-pakettia. Maaliskuussa meillä oli puolihoito ja hyvin pärjättiiin niinkin. Mahapöpöjä ei saatu kukaan. Kannattaa ostaa heti mentyä apteekista Antinal-nimistä lääkettä, jos mahattauti yllättää. On vahva lääke, mutta Egyptissä reseptivapaa. Käsihygienian kanssa kannattaa olla tarkkana ja käsidesiä pitää kuljettaa koko ajan mukana, erityisesti egyptiläiset rahat ovat tosi likaisia ja aina, kun niitä on käsitellyt kannattaa desinfioida kädet. Aggressiivisia kauppiaita on erittäin vaikea v'äistellä, koska niitä tosiaan on myös hotelleisssa. Me kävimme Sakkalan keskutan retkellä(oli varsin likainen paikka), meriretkellä ja Luxorissa. Meriretki ja varsinkin Luxor ovat noin pienten lasten kanssa vähän liikaa, mutta Kuninkaittein hauta-alue Luxorissa on hieno paikka, jossa kannattaa käydä sitten kun lapset ovat isoja.

      Meillä ainakin sekä aikuiset, että lapset tykästyivät Egyptiin. Hotellimme oli hieno ja siinä oli iso uima-allas. Ruoka oli hyvää, mutta juomat olivat hotellissa aika kalliita(niin alkoholittomat kuin alkohollisetkin). Siksi valitsimmekin nyt lokakuuksi all inclusive-paketin. Muutoinkin tuontialkoholit ovat Egyptissä kohtuuttoman kalliita, joten niitä ei kannata sieltä ostaa. Islamilaisena maana Egypti on lasten kanssa sillä lailla mukava paikka, että humalaisia ei tarvitse väistellä. Paikalliset eivät alkoholia käytä ainakaan julkisesti eivätkä alkoholinhuuruisia loma hakevat turistit juuri Egyptiin eksy.

      Ainakin meidän mielestä Egypti on hieno paikka ja innolla odotamme uutta matkaa sinne reilun viikon päästä.

      • -Isi-

        Olemme kanssa menossa lasten kanssa(6,12,15) Aquamarineen joulukuun alussa joten kerrohan loman jälkeen, oliko hotelli millainen ja mitä all inclusive piti sisällään ? Mukavaa Lomaa !!


      • Joskus uudelleen
        -Isi- kirjoitti:

        Olemme kanssa menossa lasten kanssa(6,12,15) Aquamarineen joulukuun alussa joten kerrohan loman jälkeen, oliko hotelli millainen ja mitä all inclusive piti sisällään ? Mukavaa Lomaa !!

        Kyllä oli upea joulu meidän perheellä Egyptissä, Aquamarinessa. Hotelli todella viimeisen päälle hieno ja palvelu erittäin ystävällistä. Minulla oli mukana pojat 9 ja 15 v. ja molemmat viihtyivät matkalla vähintään yhtä hyvin kuin itse. Kävimme Giftun-saarella snorklaamassa sekä myös päiväretkellä Kairossa. Tuo Kairon retki oli siinä mielessä pettymys, että mukana ollut opas oli paikallisella aksentilla englantia puhuva, joten suurin osa meni ohi. Kuitenkin pyramidit sekä Kairon museo ovat sellainen nähtävyys, että sinne voisi mennä uudelleenkin. Silloin tosin lähtisin kahden päivän retkelle suomalaisen oppaan kera, mikä siinä tapauksessa olisi Finnmatkojen kautta mahdollista. Giftun saaren snorklausretki sen sijaan oli aivan mahtava kokemus. Meri on niin kaunis, niin kaunis, korallit ja kalat!!
        Jos tuntuu, että tyrkyttäjät ovat epämiellyttäviä, kannattaa yrittää oman asenteen tarkistamista. Maassa ollaan maan tavalla. Heidän kanssaan voi tehdä kauppaa pilke silmäkulmassakin.
        Mahataudin kyllä sairastin, mutta lääkärillä kävin (vastaanotto hotellilla) kävin välittömästi ja selvisin lomakuntoon alle vuorokaudessa.
        Hotellin lämmitetyt altaat olivat nasta juttu, kiva uida, koska niin isot.


      • hiihtoloma
        Joskus uudelleen kirjoitti:

        Kyllä oli upea joulu meidän perheellä Egyptissä, Aquamarinessa. Hotelli todella viimeisen päälle hieno ja palvelu erittäin ystävällistä. Minulla oli mukana pojat 9 ja 15 v. ja molemmat viihtyivät matkalla vähintään yhtä hyvin kuin itse. Kävimme Giftun-saarella snorklaamassa sekä myös päiväretkellä Kairossa. Tuo Kairon retki oli siinä mielessä pettymys, että mukana ollut opas oli paikallisella aksentilla englantia puhuva, joten suurin osa meni ohi. Kuitenkin pyramidit sekä Kairon museo ovat sellainen nähtävyys, että sinne voisi mennä uudelleenkin. Silloin tosin lähtisin kahden päivän retkelle suomalaisen oppaan kera, mikä siinä tapauksessa olisi Finnmatkojen kautta mahdollista. Giftun saaren snorklausretki sen sijaan oli aivan mahtava kokemus. Meri on niin kaunis, niin kaunis, korallit ja kalat!!
        Jos tuntuu, että tyrkyttäjät ovat epämiellyttäviä, kannattaa yrittää oman asenteen tarkistamista. Maassa ollaan maan tavalla. Heidän kanssaan voi tehdä kauppaa pilke silmäkulmassakin.
        Mahataudin kyllä sairastin, mutta lääkärillä kävin (vastaanotto hotellilla) kävin välittömästi ja selvisin lomakuntoon alle vuorokaudessa.
        Hotellin lämmitetyt altaat olivat nasta juttu, kiva uida, koska niin isot.

        Kuinka tarkkoja olivat vesiliukumäkien ikärajasta. Finnmatkoilta kerrottiin, että täytyy olla 10v ja vähintään 120cm. Tuleehan siitä hirveä sota jos meidän 10v pääsee laskemaan ja 8,5v ei. Oliko altaissa oikeasti lämmin vesi? Finnmatkoilta eivät osanneet sanoa lämpötilaa.


    • Matkaltatullut

      Tulimme juuri tuolta samanikäisten vilkkaiden lastemme kanssa. Altaalla oli kiva viettää aikaa, vesi oli oikein lämmintä. Siellä on eri syvyisiä ja eri lämpöisiä altaita ja merenranta on matala ja lähellä. Ilma oli lämmin, välillä tuulinen, mutta ei palellut. Paitsi parina iltana ei tullut suihkusta lämmintä vettä...
      Kävimme lasipohjaveneretkellä (matkatoimiston) ja itseksemme taksilla Hurghadassa ja lähinurkissa ostoksilla. Isompi lapsi oli 5 kertaa pari tuntia kerrallaan Bamse-kerhossa leikkimässä. Kerho oli muuten kiva, mutta kun se oli aina 14-16, meinasi päiväunien ajoitus mennä välillä aika pieleen...
      Me ollaan ennen lapsein syntymää jo käyty ne pyramidit, museot yms. katsomassa, niin ei olut niistä paineita. Näkemisen arvoisia kyllä olivat.
      Ruuat oli monipuolisia ja hyviä, syötiin usein buffetista tai rantaravintolassa (pitsaa, hampurilaista). Siellä on myös ala cartea, mutta käytiin vaan kerran italialaisravintolassa, kun se oli niin vaivalloinen se pöytävaraussysteemi. Ovat sitä vissiin muuttamassa...
      Mahatautia tuli pääasiassa mulle, vaikka lapset enimmäkseen nuohosi ja nuoleskeli paikkoja ja nieleskeli mitä sattuu vesiä... Käsidesit ja maitohappobakteerit oli käytössä, mies vannoo myös Fernet Brancan nimeen...
      Vuokrasimme hotellilta rattaat, Chicco-merkkiset, ihan ok oli. Pienempi poikamme nukkui niissä päikkäreitään mielellään ja hotellialue oli aika iso, olis ollut pitkä matka kantaa tai kävelyttää joka kerta. Kantorepun kanssa pärjäsi hyvin siirtymät lentokentillä. Hotellin ulkopuolella on aika rajua maastoa rattaille, korkeat rotvallit ja keskeneräiset tiet.
      Kannattaa varautua matkan aikana jonottamiseen ja odottamiseen ja yrittää varustaa lapset viihdykkein ja eväin... Lentokoneessa pienempi nukkui tyytyväisenä lattialla jalkatilassa.
      Matkalle kannattaa lähteä, vaikka kaikki ei aina menisikään niin täydellisesti. Aina on taas yhtä kokemusta viisaampi! :)

      • Tybn ihailija

        Tarkkailkaa siellä ravintolassa tarjoilijaa nimeltä Tybn. Se on aivan taivaallinen ja söde sano mulle ihanan lauseen jota en kerro. Sitä miestä on kauan luotu!


      • +++
        Tybn ihailija kirjoitti:

        Tarkkailkaa siellä ravintolassa tarjoilijaa nimeltä Tybn. Se on aivan taivaallinen ja söde sano mulle ihanan lauseen jota en kerro. Sitä miestä on kauan luotu!

        Olimme pienten alle kouluikäistenlasten kanssa juuri egyptissä eikä meistä kukaan sairastanut mitään vatsapöpöjä. Käsidesiä käytimme ja söimme kaikkea mitä etteen tuotiin. Minä menisin ehdottomasti Egyptiin lasten kanssa juuri varman auringon ja lämpimien uimavesien takia. Mielestäni Hurghadan keskustassa oli tuskaista ajella rattaiden kanssa, koska kadut olivat tosi kapeita, täynnä ihmisiä ja vilkas liikenteisiä. Minäkin suosittelen valjaiden ottamista mukaan, mitä siitä mitä muut ajattelevat? Turvallisuus on tärkeintä. Juuri nuo kohteet keskustan ulkopoulella ovat hyviä. Ostos mahdollisuuksuia on sielläkin vaikka kuinka paljon, hinta ei päätä huimaa, vaikka monet moittivatkin kalliimmaksi kuin keskustassa. Kävelybulevardi jatkuu pitkälle vielä yli aquamarinen poispäin keskustasta ja on siisti ja mukava kävellä myös lasten kanssa. Siellä myös vuokrataan polkupyöriä ja sähköautoja joilla ei voisi kuvitellakaan ajavansa keskustassa. Meidän pojat ainakin tykkäsivät reissusta. Lääkäriä jouduimme käyttämään korvatulehduksen vuoksi ja palvelu pelasi paremmin kuin paikaliisella arvauskeskuksella ;) Minusta on täysin turhaa pelotella ihmisiä ettei lasten kanssa voi matkustaa egyptiin. Muuallakin matkailleena lasten kanssa koen että taudit voivat iskeä vaikka koti sohvalla se vain on elämmää ja siihen reagoidaan tarpeen mukaan oltiimpa missä tahansa. Paikallisia vatsatauti läälleitä saa myös lapsille joten jos se iskee ottakaa vain rohkeasti yhteyttä hotellin lääkäriin.


      • jeba000
        +++ kirjoitti:

        Olimme pienten alle kouluikäistenlasten kanssa juuri egyptissä eikä meistä kukaan sairastanut mitään vatsapöpöjä. Käsidesiä käytimme ja söimme kaikkea mitä etteen tuotiin. Minä menisin ehdottomasti Egyptiin lasten kanssa juuri varman auringon ja lämpimien uimavesien takia. Mielestäni Hurghadan keskustassa oli tuskaista ajella rattaiden kanssa, koska kadut olivat tosi kapeita, täynnä ihmisiä ja vilkas liikenteisiä. Minäkin suosittelen valjaiden ottamista mukaan, mitä siitä mitä muut ajattelevat? Turvallisuus on tärkeintä. Juuri nuo kohteet keskustan ulkopoulella ovat hyviä. Ostos mahdollisuuksuia on sielläkin vaikka kuinka paljon, hinta ei päätä huimaa, vaikka monet moittivatkin kalliimmaksi kuin keskustassa. Kävelybulevardi jatkuu pitkälle vielä yli aquamarinen poispäin keskustasta ja on siisti ja mukava kävellä myös lasten kanssa. Siellä myös vuokrataan polkupyöriä ja sähköautoja joilla ei voisi kuvitellakaan ajavansa keskustassa. Meidän pojat ainakin tykkäsivät reissusta. Lääkäriä jouduimme käyttämään korvatulehduksen vuoksi ja palvelu pelasi paremmin kuin paikaliisella arvauskeskuksella ;) Minusta on täysin turhaa pelotella ihmisiä ettei lasten kanssa voi matkustaa egyptiin. Muuallakin matkailleena lasten kanssa koen että taudit voivat iskeä vaikka koti sohvalla se vain on elämmää ja siihen reagoidaan tarpeen mukaan oltiimpa missä tahansa. Paikallisia vatsatauti läälleitä saa myös lapsille joten jos se iskee ottakaa vain rohkeasti yhteyttä hotellin lääkäriin.

        Egyptissä on kerran käyty ja tuli kaks reissua samalla kertaa, ensimmäinen ja viimeinen. Minä olin pahiten sairas, oksensin ja ripuloin 3 päivää. Olin tiputuksessa yms. Mies oli ripulissa ja poika 4 v. oksensi pari yötä. Kaikkemme kyllä tehtiin ennakkoon, oli käsidesit ja maitohappobakteerit ja oltiin hyvässä hotellissa.
        Lisäksi se maa on muutenkin kamala. Paskaa on joka paikassa ja liikenteessä sai pelätä henkensä edestä. Ei tosiaan paljoa poistuttu hotellista.
        Menisin siis ehdottomasti Kanarialle. Siellä pystyy liikkumaan noin pientenkin lasten kanssa muuallakin kuin hotellialueella. On puhdasta ja mukavaa.


    • Anskuli 85

      Olemme lähdössä Egyptin Hurghadaan toukokussa 2011,hotelli aquamarine.Onko se turvallinen paikka?Joitain varoituksia on ulkoministeriön verrkosivuilla.Kokemuksia Egyptistä lisää? Itselläni on 8 ja 10 vuotiaat pojat,jotka kovasti odottavat matkaa ja ovat tutustuneet omatoimisesti Egyptin kulttuuriin ja tapoihin.En vain haluaisi asettaa lapsiani vaaraan!Kiitos vastauksistanne!

      • **

        Olenpa ollut pienten lasteni kanssa Hurghadassa enkä koe sitä yhtään vaarallisemmaksi kuin mitään muutakaan paikkaa. Mielestäni Egyptin etuja ovat varma aurinko, lämpö ja lämpimät vedet. Meillä pojat ainakin eniten odottavat uimista. Mikä siinä lieneekään, sillä asumme järven rannalla ja silti matkalla on mukavampi uida kuin kotona :) Ne jotka oikeasti ovat olleet lasten kanssa tekemisissä, tietävät mikä riemu on päästä keskeltä talvea kesä maahan. Meillä ei ainakaan uimisen lisäksi lapset kaipaa muuta kuin jäätelöä ja ne jotka sanovat että loma menee pilalle jos vain kököttää hotellin rannassa, tulkaa katsomaan lasten ilmeitä ja riemua. Pelkästään siitä nauttii jo aikuinenkin. Aika aikaansa kutakin... Mahataudista, emme sitä sairastaneet Egyptissä, mutta Kanarialla ja Bulgariassa kyllä. Kauhea tauti mut eipä kannata silti sen takia jättää lähtemättä. Käykää kuuntelemassa oppaiden info ekapäivänä. Mielestäni he kyllä tietävät ajankohtaisen tilanteen mahataudista. Juuri tuossa edellisen mainitsemassa hotelluissa emme olleet, mutta emme myöskään nähneet koko matkalla yhtään torakkaa. Kanarialla niitäkin ystäviä on ollut. Kivilattiat kiiltää ja turisteille tarkoitetut uuden Hurghadan alueet olivat siistejä. On kai sitä paskaa joka paikassa jos nuuskii, täällä Suomessakin. Katselkaapa vain maaseuden suomikoteja ;) No Huhtikuulla menemme taas Egyptiin ja ihan turvallisin mielin.


    • Touho

      Loistava hotelli, erinomainen palvelu ja ystävällinen henkilökunta. Uima-altaita riittävästi :-)
      Juuri kyseisestä hotellista palannut ja uutta reissua samaan paikkaan suunnitellaan. Sen verran loistava paikka. 6v poika viihtyi todella hyvin altaissa ja vesiliukumäissä. Kaikki paikat todella siistejä, ei mitään ötököitä missään.

      • Marpe75

        Hei,

        Olemme menossa ko. hotelliin kesällä ja olisin Touholta kysynyt, että kuinka tarkkoja olivat siitä ikärajasta noihin liukumäkiin? Meillä pojat 6v ja 8v, molemmat yli 120 senttisiä ja varmasti menevät kaikkiin mäkiin, jos vaan pääsevät... Mutta siis se 10v ikäraja huolettaa...

        Kiitos etukäteen vastauksesta!


      • 2+2.....0
        Marpe75 kirjoitti:

        Hei,

        Olemme menossa ko. hotelliin kesällä ja olisin Touholta kysynyt, että kuinka tarkkoja olivat siitä ikärajasta noihin liukumäkiin? Meillä pojat 6v ja 8v, molemmat yli 120 senttisiä ja varmasti menevät kaikkiin mäkiin, jos vaan pääsevät... Mutta siis se 10v ikäraja huolettaa...

        Kiitos etukäteen vastauksesta!

        Ei takkoja iän suhteen!
        Meillä neiti pienikokoinen 6v ja hyvin pääsi kaikkiin mäkiin.
        Mutta neiti 3v ei päässy.
        Oltiin maaliskuun alussa!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2228
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1926
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      74
      1625
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1492
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1393
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1311
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe