Autossa seksailu

passat mies

Oletteko autossa seksiä harrastaneet? Jostain syystä en tätä ole kokeillut kenenkään tyttöystävän kanssa ja nykyisen kanssa ollut puhetta että voisi joskus kokeilla, hän on siis aikaisemmin tätä harrastanut.

Miten olisi parasta asia hoitaa? Tila tietty rajoittaa asentoja... pelkääjän paikka makuuasentoon ja nainen alle? Vaiko ratsastaminen...

Kokemuksia kaivataan!

56

28276

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Whitey87

   Suoraan takapenkille, ei tarvii säätää istuinten kanssa.

  • on mulla vähä..

   ja sen voin sanoa että ratsastaminen ei ainakaan onnistu etupenkillä..
   takana paras..

   • joskus corollassa...

    :)...


  • vielä parempi

   kun on konepelti vielä lämpöinen ajon jäljiltä ja auto on laitettu talliin mikä sen mukavampaa kuin paneskelu lämmintä konepeltiä vasten. Nainen vaan istumaan konepellille, haarat auki ja ei muuta kuin toimeksi.

   • vikatikki.

    Konepelti lienee kurtussa tuon jälkeen.


  • helppoa...

   ..mulla on asuntoauto, kaikilla mukavuuksilla, aina mukana kaikki tarvittava ja kaikki ajat ja paikat sopivat, ja käytössä tosi ahkerasti.

  • ...........

   etupenkilläkin onnistuu,meillä ainakin onnistu..vähän ahdasta kyllä oli..
   Riippuu tietysti ihmisten koostakin.
   Mies oli kuskin paikalla ja kun sitä siinä katselin niin oli pakko koskea,housuista pullottavaan isoon kulliin.
   Runkkailin ensin omalta paikaltani ja vähän maistoin munaa,niin sit halus mut syliinsä..
   Veti vaan penkin taaksepäin ja vähän nojaavaan asentoon,ei ihan alas asti..
   Sit mä hajareisin siihen päälle..mies vähän autto pyllystä liikuttamalla...
   Ei siinä voi kuitenkaan nainen ihan pystyasennossa olla,käsillä vähän tukea kummaltakin puolelta miestä penkistä,mies saa samalla maistella rintoja....
   Kokeilun arvoista... ;)

   • antaa seikkaperäisiä

    neuvoja autossa naimisesta!!!!!!!!!
    Kauhiasti Iitalle terveisiä lähettää kiitollinen Kevät-Kolli:D


   • äskettäin kokeillut

    itse tuli tuossa äskettäin kokeiltua autossa sekstailua ja yllätti kyllä positiivisesti, en ois uskonut..molemmat etupenkit vaan niin matalaksi kuin mahdollista ja ekaks just tolleen mies alla ja hajareisin itse siihen päälle ja käsillä tukea penkistä ja mies tosiaan vähän auttaa lantiosta ja rinnat mukavasti siinä tarjolla, aivan ihanaa.sit penkin vaihto, nainen pyörähtää alle ja sitten oi onni ja autuus, mies siihen päälle ja nainen nostaa jalat niin, että jalkapohjilla saa otettua vastaan auton katosta..voin lämpimästi suositella...


  • naisen mielipide

   takapenkilla nainen päällä. niin ja alku lämmittely niinkuin suihin otto onnistuu etupenkillä. no konepelliä kannattaa varoa ettei se väänny naisen alla. Ei siihen paljon painoa tarvita. 50 kg riittä..

  • vaan rohkeasti

   kuorma-auton lavalle ja alat jytkyttämään viimeisen päälle:D.......:D

   • on vielä

    kokeilematta.


  • mies_77_

   kolmen eri naisen kanssa olen ollut;
   1.naisen kanssa->takapenkillä lähetyssaarnaajassa
   2.naisen kanssa->auton ulkopuolella(kesällä)takaapäin auton konepeltiä vasten sekä takapenkillä nainen istui takapenkillä ja puolittaisessa lähetyssaarnaajassa oltiin
   3.naisen kanssa->ratsastaen ja takaapäin takapenkillä

   ja joka kerta saatiin=)

   • harry uuu

    onnistuu... penkki vaan taakse, ja tyttö syliin selkä rattia vasten. tosin tuota kokeiltaessa 20 v sitten tyttö oli pinempikokoinen.


  • muistoja.....

   nyt mittarissa 45v.keltainen saab-99.välillä 20v,surkeaqssa avioliitossa eri miehen kanssa.tänä pvänä asumme yhdessä em.mainitsemani kanssa.ihana mies.

   • onnea :)

    tuollainen juttu on kivaa kuultavaa


   • edelleen rakastunut
    onnea :) kirjoitti:

    tuollainen juttu on kivaa kuultavaa

    eikö niin sanota,että joskus se aurinko paistaa risukasaankin....


   • oma tunnelmansa;)
    onnea :) kirjoitti:

    tuollainen juttu on kivaa kuultavaa

    Henkilöautossa on ollut hyvä apukuskin paikalla kun nainen on päällä, selkänoja vähän taakse säädettynä.

    Takapenkillä myös kaikki mitä sopii, yleensä se menee siihen lähetyssaarnaajaan. Siinä kun nainen heittää jalat miehen olkapäille niin tilakin riittää paremmin.

    Rennommat asennot saa myös kääntämällä takapenkit niin että jalat on takakontissa. Yks auto oli vittumainen kun siinä oli sellainen kynnys justiin selän kohtaan, mutta se oli ooppeli.

    pakettiautolla matkassa kannattaa pitää leveää patjaa, varsinkin festareilla yms:)

    Hienoa kesää ja hyviä panoja!


  • Kari S-joki

   vierailee sillointällöin eräs neiti jonka kanssa hoituu hommat autossa niin etu kuin takapenkilläkin.
   :-) ja osaa hommansa.terveisiä vaan jos satut lukemaan.

   • Kuumakallu

    tietäväni ketä tarkoitat,varmaankin s..i hyvät on "kyydit"...


   • pa
    Kuumakallu kirjoitti:

    tietäväni ketä tarkoitat,varmaankin s..i hyvät on "kyydit"...

    oli nimittäin taas täällä käymässä vkl. ja sain pitkästä aikaa kunnolla ja autossa :-)


  • molo

   älä ainakaan mun tyttöystävän kanssa

   • puolen

    Met täällä pohjosessa ruukama mennä Lynxsilä tunturin laitkan talja vain penkile kyllä se siinä onnistuu saapi samalla aurinkoa otta. Illala ajama kylille takasi saunomhan.


   • ajeltua,
    puolen kirjoitti:

    Met täällä pohjosessa ruukama mennä Lynxsilä tunturin laitkan talja vain penkile kyllä se siinä onnistuu saapi samalla aurinkoa otta. Illala ajama kylille takasi saunomhan.

    Helsingin katuja pitkin keskustassa samalla kun vieressä istunut tyttö-ystävä imeskeli kulliani. Bussikin pysähtyi valoissa rinnalle, taisi jokunen matkustavainen saada katsella livenä!


  • Opel Omega

   Itse olen harrastanut sextailua autossa viimeisen 2 vuoden aikana jonkin verran ja kyllä homma parhaiten onnistuu kun nainen on pelkääjän paikalla (selkänoja alas laskettuna )selällään. Oma vaimoni ei ole ikinä suostunut autossa naimiseen mutta olen "hyvän ystäväni" kanssa lähes viikottain ollut "ajelemassa".Hänkin on naimisissa joten meillä ei olekkaan muuta paikkaa kuin auto.

   • Ossi.mmm.Hurja

    Onhan tuohon tehty oikein opaskin. Kansikuvan näet täältä: http://knoa.blogit.fi/auto/ Teksti tosin lontoon murteella, mutta kuvat kertonevat enemmän kuin tuhat sanaa.


  • Focus...

   180-senttinenkin mahtuu olemaan suorana vaakatasossa. Ja jos ei ole tarve kuljettaa lapsia, voi sinne taakse laittaa patjat. :) Ja jos on polttoainelämmitin, voi talvellakin nautiskella romanttisen musiikin soidessa taustalla.

  • parhaiten

   Kovin suureen käytännön kokemukseen eivät neuvot viittaa. Apumiehen istuimen selkänoja on saatava alas. Se on helpoin tapa siirtyä käytännön toimiin. Tietysti myös paikka on oikein valittava. Muita käytännön ongelmia ei ole kuin omien housujen ylösvetäminen ahtaassa tilassa. Paras istuin on Recaron malli jossa selkänojan kallistuksen linja on vähän toistakymmentä senttiä istuimen tason yläpuolella. Siitä seuraa että selkänoja on aika vaakasuorassa mutta sen 15 cm istuinta korkeammalla. Polvet istuimella ja nainen selkänojan päällä vähän siis korkeammalla. Parempi kuin sänky.

   • Aikuinen ja kokenut

    Auto on parempi kuin sänky, juu, totta. Mutta tähän aktiin ei kannata käyttää etupenkkejä, sillä takapenkillä ratsastamalla on paljon parempaa ja helpompaa...


   • otiikosuuhun
    Aikuinen ja kokenut kirjoitti:

    Auto on parempi kuin sänky, juu, totta. Mutta tähän aktiin ei kannata käyttää etupenkkejä, sillä takapenkillä ratsastamalla on paljon parempaa ja helpompaa...

    ..laivatuttavuus kömpi myuöhemmin auton kyytiin haameessaan. Eihän mun kädet malttaneet ratissa olla. Toisella ohjasin ja toisella hiplasin.
    Parikymmentä minuuttia meni ja rouva halusi pysäyttää.
    Hyppäsi syliini ja heti laukesi...minä kuitenkin tahdoin takaa, joten rouva autoon nojaamaan ja siinä ulkona loppuun asti. taisi olla Passat, tuo auto.


  • harry uuuuuu

   no, nuorena miehenä tuli autossa kokeiltua yhtä sun toista.
   Ja kyllä etupenkillä onnistuu. ainakin ladassa sai selkänojan kunnolla taakse sitten vaan polvilleen lattialle (oli muuten just sopivalla korkeudella).
   Takapenkit eivät ole yhtä mukavia, niissä kun ei ole sivuilla vapaata tilaa ja harvoin ovat tarpeeksi isoja.

   Sen jälkeen kun vaimon kanssa muutettiin yhteen, ei ole "autoilua" tullut pahemmin harrastettua mutta nyt jokin aika sitten veimme pikkulapsemme yöksi anopille ja jo anoppilassa kulta kuiskasi kuinka panettaa. Ajattelin että ajetaan nyt kuitenkin kotiin ensin, mutta vaimo tuskaili jo alkumatkasta.
   Sanoin vaimolle että ota vaatteet pois, jätä takki (sellainen pitkä ohut kevät-kesätakki) päälle ja mene takapenkille.
   Vaimo istui koko matkan takapenkin keskikohdalla takki auki, haarat levällään rinnat näkyvillä ja etusormet klitoriksella ja mulla taustapeili hyvin säädettynä tuohon auvoiseen näkymään.Puolentoista tunnin matkalla vaimo laukesi kolme kertaa ja nukkui loppumatkan.
   Kotona vaimo eteisen piironkia vasten nojalleen ja kyrpä sisään ja laukesi neljännen kerran.

  • Tasapuolisuutta

   Suuseksi onnistuu hyvin etupenkilläkin, mutta muuten tykkään enemmän takapenkistä. Etupenkit niin eteen kuin saa, itse istumaan taakse keskipaikalle ja nainen syliin joko etu- tai takaperin.
   Lisäkiksejä tuo kun tuon tekee jossain kaupan P-paikalla.

  • takapenkki

   takaapäin parasta. Ahdasta toki on mut se kuuluu pelin henkeen.

   Parhaiten toimii takaapäin, niin että käytännössä naisen selässä.
   lähetyssaarnaajakin menee, mut jalkojen sovittelussa menee oma hetkensä

   Takaa käy luontevasti, varsinkin jos nainen alistuvaa sorttimenttia ja tykkää jäädä alle "poljettavaksi".

   Oma kumppanini ainakin on vaihtelevasti hyvin viehättynyt asiasta, vaikkapa mukavuudesta ei kylläkään hänen sijallaan voi puhua. aina joku penkinreuna tai lattiamatto hiertää tai painaa ikävästi. Mut sehän kuuluu autoseksiin...
   Eikä se puhtauspuolikaan sitä mitä kotona. Autoreisun jälkeen hänen tangat istuu persiissä kuin se kuuluisa purkka tukassa. Kaupassakin ostoskori liikkuu ripeästi...eikä jahkata et arlaa vai valiota

   kokemusta lienee n.10krt
   kiva syyspiriste! autoon lämmöt täysille ja ulkona koiranilma

  • kyytiä ;)

   Meillä oli farkkumallinen auto rapakon takaa, ihana oli hommailla peräkontissa kun penkit oli käännettynä.. Toki passatissakin on varmasti tilaa yllin kyllin. Onnistuu mm. lähetyssaarnaaja ja kyljeltään paneminen. Tummennetut ikkunat tosin kannattaa olla jos joku sattuu eksymään paikalle :D

  • Torpparin poika

   Jeps. Farmari Volvossa reilut 10 vuotta sitten aloitettiin nykysien vaimoni kanssa seksi leikit. Lasit oli tummennetut ja tulipahan tehtyä joskus Iisalmen Kyllikinrannan pihassa temput tanssien jälkeen. Sitten 9000 saab CS - mallissa takapenkki nurin niin oli ruhtinaalliset tilat lähetyssaarnaaja asentoon. Citroenissa BX19 ( oli jossain vaiheessa kakkosautona) sielläkin niin etu, kuin takapenkilläkin ja pari kertaa konepellilläkin. Peugeot 406 oli oikeastaan muuten hyvä, mutta etupenkki ei ollut hyvä seksiin. Nykyinen farmari mersu... jezzz.

   Olen omistanut eri autoja 7 kpl 24 vuoden aikana. Niistä kuudessa olen harrastanut seksiä.

   Rohkeasti vain kokeilemaan. sopivaan metsäliittymään ja hommiin. Parhaat asennot löytyvät varmasti.

  • asdsad

   Muista kans raottaa auton ikkunoita jonkin verran. Ite tein sen virheen, että jätin kaikki kiinni ja ulkona oli aika kylmä. Seksin jälkee saiki aika kaua puhalluttaa ja pyyhkiä tuulilasia.

   • monta tapaa nauttia

    Kyllä lemmiskely autossa on hauskaa ja jännittävää:
    Tässä muutamia kokemuksia vuosien varrelta.
    1) Paketti Toyotan etupenkillä. No siinä touhutessa käsijarru laukesi pois päältä. Hetkessä olimme syöksymässä Saimaan syvyyksiin, koska auto oli pysäköity jyrkälle rantatörmälle, joka vei suoraan järveen. Nautinnot jäivät kesken, kun piti löytää jarru. No vire palasi takaisin myöhemmin P paikalla , jossa ei ollut vettä lähelläkään.
    2)Sellaisesa vanhassa tuontimersussa , jossa oli kattoluukku, siinä oli mahtava touhuta . Ensin valittiin kaunis paikka, luukku auki, morsian katselemaan maisemia, itse pää jalkojenväliin ja nuoleskelemaan pimpperoa. Morsian oli aivan innoissaan ja laukesi aika äkkiä. Sitten vuoronvaihto......3
    3)Kyllä se siinä etupenkillä on parasta nainen alla ja mies päällä, saa ponnistaa lattiasta ja saapi hyvän pitkittäisliikkeen, joka tekee kutaa naiselle, hieroo suoraan klittaan, ja kyllä lähtee kummallekin
    4)Kesälomareissulla, mutta silti kiire kaverin häihin. Mukavat juttelut. Morsiameni riisui pikkuhousut, minä kutittlin nänneistä, hän hieroskeli klittasta. Vastaantulevat autoilijat vähän toivat lisäjännitystä kun jalat olivat koelaudalla. Voi sitä orggua kun se tuli. Siinä kastu koko penkki. Sitten pitikin vaihaa kuskia, ja ei muuta kuin nyrkkikyllikki töihin, mutta lämmittelyt olivat olleet niin hyvät, ettei siinä montaa vetoa kestänyt kun jo morsian sai yrittää ottaa koppia. VAROITUS: älkää tehkö tätä kotona, eikä kovassa vauhdissa.
    5)Entinen morsiameni, nykyinen vaimoni tykkää kun harrastamme seksiä moottoripyörän selässä. Pitkän matkan jälkeen hän on niin kiihottunut, että ennen teltan pystytystä on lemmiskeltävä pyörän päällä. Yleensä teemme sen niin että käännyn häneen päin, eli taaksepäin, ja siitä pääseekin jo sitten sisään. Tietysti on täytynyt riisua ensin ajohousut pois.
    On monta tapaa ja mahdollisuutta nauttia seksistä ajoneuvoissa. Siitä vaan kokeleimaan.


  • Drazir

   Onnistune vaikka junanvaunun wc:ssä

  • Minissäkin onnistuu

   Ostin Morris Minin käytettynä vuonna -73, olin juuri täyttänyt 18 ja saanut ajokortin. Ensimmäinen seksikokemukseni siinä oli saatuani tytön kyytiini ja ajettuani eräälle sivutielle, jolla mökkikauden mentyä ohi ei yleensä ollut enää liikennettä. Siirryimme takapenkille jossa aikamme suudeltuamme riisuin hänen housunsa ja työnsin oikeanpuoleisen etuistuimen eteen, laskeuduin takajalkatilaan polvilleni sekä laskin housuni, levitin tytön jalat levälleen ja laitoin kortsun vehkeeseeni. Vedin hänet lantiosta niin eteen takaistuimen istuintyynyllä että hänen pakaransa olivat istuimen etureunalla ja pillu oli hyvin tarjolla työstettäväksi Tämä ei jäänyt ainoaksi siinä minissä suoritetuksi yhdynnäksi, mutta ensimmäisensä muistaa vielä hyvin, siis ensimmäisen autossa suoritetun.

  • Passat mies itsekin

   etu penkki sopii täydellisesti, emäntä vaan tulee ratsastaa sun päälle, kokemusta on ja toimii, varo vaan että penkit ei likannu :)
   Teinit ja neitsyet (mitä sinä et varmastikaan ole) käyttää jotain takapenkkejä.

  • seksi_poika

   seksailua :D

  • Anonyymi

   Olimme kolmipenkkisessä autossa, minä ja kaverin vaimo siellä takana, hänen miehensä nukkui etupenkillä tuttu naapuri kuskina välissä istui nuoria kolme.
   Kaverin vaimo istui syyliin että voi keskustella nuorten kanssa olimme tulossa tansseista. Härnäsin Railia hyväilin kupeista antoi tapahtua nojasi vain selkä nojaan, hyväilin sievästi hihattoman mekon kainaloista rintoja, otti salaa laukkuun liivit.
   luoja mitkä rinnat koko käteen just sopi nännit nätin kovat keinui sylissä sievästi.
   Vedin hiljaa mekon helmaa välistä, istui kummallakin polvella. Kokeilin sievästi takaa pillu oli ihan märkä keinutti vaan kun panin sormia sisään. Välillä käytiin tupakalla, löysäsin vyön salaa ennenkuin istuttiin uudelleen otettiin hänen miehen konjakkia sen voimakas tuoksu peitti muut hajut. Ennenkuin Raili kerkesi istua työnsin housuja vähän alas. Raili alkoi heti kiusata kun tunsi paljaan kalun pysähtyi ja katsoi kääntyi kertomaan pojille jotain ja vähän kurkotti silloin sain kalun kunnolla pillulle sievästi liikkuen Raili sai sisään,
   Mieletön tunne saada kolmen lapsen äitiä, työntyi taakse sen kuin pääsi olin kokonaan sisässä alettiin olla perilla oli vähän vaikea saada housut jalkaan.
   Perillä jäin kantamaan miestä sisälle sanoin pääsen kotiin ei pitkä matka. Mies vähän virkisty mutta sai raakan viinalasin nukahti heti.
   Mentiin ulos tupakalle katsottiin autoa ja kumpikin lähti siihen suuntaan, mentiin takapenkille Raili istui syliin ny saatiin naida kunnolla Raili oli hulluna kun sai mulkkua ja rintoja hierottiin oli muuten tosi märkä sai kunnon orgasmin tulin melkein heti perään.
   Sisällä mietittiin miten näin meni, kävi katsomassa miestään. Lähdin kotia.
   Aamulla noin seitsemän soi ovikello menin avaamaan Raili tuli sisään, ukko nukkuu vielä pitkään. Riisuin Railia hitaasti suudeltiin ja hyväiltiin pitkään työnsin Railin vatsalleen.
   Olen haaveillut pitkään että panen sinua takaa, kun menin sisään ja syvään Raili huudahteli oiih panetko minua väkisin pidin käsistä panen et pääse pakoon, Raili yritti edetä eteenpäin panin takaa lantio keinui kuin nuorilla, kuiski kuinka haluttaa kunnon kovaa, vähä ajanpäästä aloitettiin uudestaan Raili imi kalua katsoin sinisiin silmiin kun ne välillä oli kiinni ja nautti .
   Tulin edestä päälle sain kunnon naista halukkaasti jalat leviällä otti vastaan sanoi kiima vain kasvaa ei kestänyt pitkään kun tultiin molemmat. Raili lähti sanoi lähtiessään käyn useasti lenkillä nykyään ja nauroi

  • Anonyymi

   Useamman kerran on vieraan ottanut autossa. Useampi nuori mies on saanut poikuutensa Antaa minulle.
   Joka kerta mies on saanut tyydyttää itsensä.
   Ahdasta se on ja aina on ollut ikkunat huurussa. En tiedä mistä se johtuu, onko hiki vaan niin..
   Parasta autossa,farkussa, takapenkit käännetty,,patja ja peitto ,olen naisena ollut alla ja mies on jyskyttänyt. Kuulemma kuuluu hyvin ulos kun oon voihkinut ,ja tietää koska oon saanut siemenet pimppiin.

  • Anonyymi

   Tultiin marjastamasta sedän vaimon kanssa setä on vähän paksu ja laiska. Käveltiin pitkä matka autolle ja hirvikärpäsuä oli tarpeeksi, noustiin autoon Senja noitui niitä on joka paikassa. Auto kävi ja Webasto toimi. Senja riisui vaatteitaan ja nauroi mitähän Markku sanoisi oli enää paita ja pikkarit kääntyi ja käski katsoa onko selässä siirsin yhden housun raosta sisään sanoi yksi on housussa laskin päikkäreitä nätit huulet näkyi kokeilin sormella Senja sanoi Jukkaah älä hieroin lisää työnsin kovan kalun sisään Senja esteli eiih me voida tunsin kostean pillun kuiskasin on pakko olet niin seksikkäästi nostin paitaa tunsin isot rinnat ja nännit kuiskasin on pakko Senja kuiskasi et suurten kerro, alkoi pylly keinua kertoi että ei ole saanut näin kovaa aikoihin, kerroin joku voi katsoa ja näkee kunnon porno esityksen.
   Senja kostuu lisää joutuisit antamaan monelle, Senja alkoi täristä voi Jukkaah se olisi ihanaa työntekin pohjaan ja Senja kiljahteli kun laukesin kuiski lisää voi että sinä anna.
   Senja istui viereen annoin voltin, kysyin vieläkö juoksee nauroi voi sinua Jukka. Sanoin Senjalle tule syliin istuin reunalle ohjasi kalun sisään ei liikutti tuntui hurjalta pillu supisteli ympärillä voltin alla imin nännejä Senja selkä oli kaarella rutisti ja sanoi et usko kuinka haluttaa ja liikkui sievästi, Nauruun pitkään kunnes sanoin tunnetko Senja painoi kovaa, tule rakas tule laskin kaikki mitä enää tuli.
   Kun mentiin kotiappäin Senja katsoi eteenpäin ja sanoi tämä toistetaan ja varmasti.

  • Anonyymi

   Täältä löydä­­­t nop­­easti suku­­pu­­­olta, suh­­­tei­ta, tre­­ffit 👉 http://99366.com/H/Bz2L 👈

  • Anonyymi

   Kuljin Oulusta etelään komennuksella sai veljen tytön kyytiin kun meni Seinäjoelle opiskelemaan, ajauduin kerran rakastelemaan sen kämpillä. Nykyään kun laitan viestiä hyppää kyytiin ABC huoltsikalta haluaa kyrpää niinkuin itse sanoi sen poika kaveri on kuulema kiva mutta ei ole niin isoa kalua ja ei ota niin raakasti, rakastaa sitä että otan kovasti. On antanut kuvata mutta ei kasvoja sanoi että saan runkata niitä katsellessa.
   Kaksi kertaa kuukaudessa naidaan autossa kun kuljen ohi, penkit eteen on tummat lasit ei näe sisälle oikein mitään. Ainut huono puoli on jos haluaa nuolla tila loppuu muut asennot onnistuu huono puoli on että on äänekäs.

  • Anonyymi

   SEKSTSILU EI TARKOITA SEKSIN HARJOITTAMISTA! Se tarkoittaa Stadin murteella eli slangilla SUUTELEMISTA!!!

   REPIKÄÄ SIITÄ!
   😡😬🤤

  • Anonyymi

   Montakin kertaa.

  • Anonyymi

   H­e­­­i! Kuts­­um­­­me sinu­t kä­ym­ään uude­­ss­a cha­tis­sa! Meitä on yl­­i mil­­jo­ona! 👉 http://a2965.com/H/i2EZI 👈

  • Anonyymi

   Olen harrastanut vierasta auton takapenkillä autotallissa ja usein!!
   Mahtavaa!! Vaimo ei tiedä, että panen toisen muijaa.... Usein!

  • Anonyymi

   H­ei! Om­a str­­eam. Sisää­­­nkäynti k­aiki­­lle, jotk­­a haluavat pi­­tää hauskaa 👉 http://3933444.com/H/U7x3 👈

  • Anonyymi

   Vietiin työkaverin pojan Sakarin kamppeita Ouluun, etupenkillä oli kaijuttimia sun muuta takana oli jalkatilat täynnä minä notkeana istuin jalat sivuttain koulussa poika 16 v oli poilittain penkillä pää sylissäni. Poika katsoi välillä suoraan rintoihin tunsin pientä lämpöä katselee vanhaa naista koskettaan rintoja luoja kun salpasi pilluun. Kuskin penkin takana oli iso peili mieheni ei nähnyt minua. estelin kättä ja näytin naamallani että ei, vartaloni oli eri mieltä huomasin nännit kovettui hetkessä poika nosti röyhkeästi paitaa ja nosti rinnat esille kun meinasi nostaa päätään kumarruin sai nännin suuhun puristin jalkoja yhteen teki niin hyvää mieletön kiima iski kun tilanne oli mitä oli poika työnsi alemman kätensä pitkin jalkaa nivusta kohti kun kumarruin estämään sitä enemmän sai imeä nänniä tunsin käden pillulla sormet pyöritteli pikkaria pois edestä sai sormen pilluun en enää estänyt vaan avasin vähän jalkoja kosketin pojan kalua housujen päältä työnsin käden sisään ja runkkasin sievästi tärin kuin horkassa olin saamassa orgasmia kun se tuli sormet työntyi syvälle tärin ja värisin pojan kalu oli kuin kivi kova liikuin kättä vähän aikaa ja se laukesi housuihin se sykki useasti ja lennätti spermaa. Perillä asunnossa tavarat saatiin sisään. Mieheni lähti kauppaan sanoin soita alaovi on lukossa illalla.
   Kun mieheni lähti Sakari vain tuli ja suuteli hieroi rintoja ja riisui estelin Sakari sanoi pakko anna vähän Sakari suukotti rintoja ja hyväili pillua tunsin itsekkin himoa avasin housut näin käyrän pitkän kalun ei paksu. Sakari työnsi lattialle ja kiireellä haki reikää kun työntyi mikään eo olisi pystynyt estämään oli sellainen tunne Sakari kuiskaili olet parempi kuin nuoret työnteli kyllä vauhdilla mutta ihanasti imi rintoja annoin kunnolla reidet leviällä vauhti koveni ja tunsin nyt tulee se tunne kun työnsi lujaa ja laukesi tunsin olevani hyvä tosi hyvä. Noustiin ja siistittiin itsemme ja vähän deodoranttia että kiima ei haise.
   Myöhemmin vierailin Sakarin luona, Sakari piti minua sylissä kuin teiniä hyväili ja yhteisymmärryksessä riisuuduttiin silloin ei ollut kiirettä sain tuntea nuoren halun suukotti joka paikkaan sain ihanan suulla tehdyn orgasmin oltiin vastakkain sängyllä hyväilin kalua ja suukotin sitä halusin sievästi ei kiireellä hyväillä kaikki se kun tunsin että kiihottuu lisää ja kovenee, kun laukesi pidin kieltä alareunaa vasten lensi komiasti kasvoille katsoin kun koveni ja valkoista lensi sykäyksin. Pyyhin paperiin ja olin vieressä. Sain niinä kahtena päivänä tuntea monesti nuoren innon olla vaan ja rakastella Sakari oli hellä kiva joku tyttö saa siitä hyvän miehenalun

  • Anonyymi

   Täält­­ä löydä­­t nop­­easti suku­­­pu­­­olt­a, suh­­teita, treff­­­it 👉 http://99366.com/H/gV0r 👈

  • Anonyymi

   Minulla oli nuorena miehenä tyttöystävä jota nussin usein autossa,siitä syystä ettei ollut muutakaan paikkaa.
   Tämä autopano sattui ensimmäisen kerran, kun saatoin hänet kotiin baarista,jossa olin tuntikausia yrittänyt iskeä tätä , aina niin tiukkohin farkkuihin pukeutunutta ,seksikästä ,pitkähiuksista, hoikkaa tyttöä.
   Tuo noin kymmenen kilometrin ajomatka jäi kyllä sitten mieleeni ikuisesti.
   Hän kuulemma oli jääprinsessa ,sanoivat eräät onneaan kokeilleet .Frigidi jopa.
   Tuo elokuinen kuuma ilta jolloin sain puhuttua tytön kyytiini viedäkseni hänet kotiin.
   Hän epäröi vielä kadullakin, tullako vai ei kyytiin, mutta lopulta hän istahti vierelleni vanhaan Toyotaan.
   -Aja sitte vaan suoraan kotiin, hän sanoi istuessaan.
   Muuten hän oli hiljainen ja puhui vain kysyessäni jotain.Johtui ujoudesta tai sitten huonosta suomenkielen taidosta; hän oli ruotsinkielinen tyttö.
   Lähdin sitten ajelemaan jo pimenevässä kesäyössä läpi pikkukaupungin katuja kohti tytön maaseudulla sijaitsevaa kotitaloa
   En odottanut että pääsisin nussimaan häntä, mutta ajattelin että yrittänyttä ei laiteta .
   Olihan jotain jo että sain hänet kyytiin ja kuumana kesäyönä saattoi tapahtua vaikka mitä...
   Tyttö,sanotaan nyt vaikka Gunvor,istui vieressäni vedellen sätkää ja katsellen ohikiitöviä peltoja.
   Hän veteli tuota sätkää todella kiihottavasti pehmeiden huultensa välissä.
   Se ja hänen pitkät farkkujen tiukasti verhoamat säärensä saivat aikaan erektion joka kiristi housuissani, niin että se tuntui otsassa asti.
   En keksinyt mitään puhuttavaa kunnes ohitimme hiekkakuopat joissa tapasin käydä uimassa.
   Hetken mielijohteesta käänsin auton sinne johtavalle metsätielle.
   Gunvor alkoi heti protestoimaan- mitä, mihin sä ajat?
   - mun täytyy käydä kusella, pakko!
   Vastasin ja ajoin jo hämärälle metsätielle kulli kovana housuissa.
   Mietin että nyt on pakko saada.En toki aikonut raiskata höntä, vaan vaikka vaan runkata kullia tytön silmien edessä,paine palleissa oli sen verran kova että oli pakko tehdä jotain.
   -Hei, ei ei,mä haluun kotii, nyt heti!
   Gunvor heitti sätkän ikkunasta ja kääntyi minuun päin.
   - sä lupasit suoraa koti!
   - Joo, o ,ihan kohta ,sanoin ja pysäytin auton hiekkakuopan reunalle
   Elokuinen kuu nousi taivaalle ja valaisi alapuolella näkyvää veden täyttämää suurta hiekkakuoppaa.
   - Katso kuinka hieno näkymä,eikö ?
   Istutaan ny vähän aikaa ja nautitaan tästä kesäillasta
   Sanoin ja nousin autosta Gunvor jäi istumaan kädet puuskassa ja itsekseen napisten.
   En enää välittänyt ,vaan kävelin kuopan reunalle, avasin sepalukseni ja sieltä ponnahti esiin kivikova kyrpä, ei puhettakasn että voisin kuseskella sillä.
   Seisoin hetken siinä kulli sojottaen kohti kuuta ja mietin ,mitä tehdä

  • Anonyymi

   H­­ei! Ku­tsum­­­me sinu­­t kä­­ym­ään u­­ude­­­ssa chatissa! Mei­tä on yl­­­i miljoona! 👉 http://4130555.com/H/cH1eo 👈

  • Anonyymi

   Tääl­­tä löydä­­t nopeasti suku­­­puolt­a, suh­­­tei­­ta, tre­­­ff­­­it 👉 http://3205555.com/H/7HjEa 👈

  Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   618
   2264
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   97
   1723
  3. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   278
   1449
  4. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1262
  5. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   83
   970
  6. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   78
   961
  7. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   75
   928
  8. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   39
   889
  9. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   22
   834
  Aihe