budget sport sumutusta

oulu.-

Olisi mukava joskus nähdä kuinka asiakaille tarjottaisiin jotain tosi hyvää tosi halvalla, eikä mitään paskaa kuten ne 9.90 euron lenkkarit(Ovh 129 eur).
Tosi surkea lenkkari, google asian ratkaisee!!!!
Tosiaan eläkeläisvaarit ja mummelit kulki liikkeessä hökönä ja yhdellekin yritettiin pukea 29 euron maastopukua kolmeen mieheen päälle, kun kuosi ei käy niin myykää suoraan mustalaisille.
Jotain ryhtiliikettä tarvittaisiin tähän Keskon kansan sumutukseen. Miksi lenkkarit maksaa kaupassa jopa 149 eur kun tehdashinta Kiinassa nuillekin on noin 14.75 eur /pari ja halvimmat on noin 4.75 eur/pari.

12

7496

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lll

      lll

    • ihan oma valinta

      Jokainen voi valita kaupat missä käy (onneksi!).

      Ei kukaan odota saavansa halpahallista laatua tai priimaa. Kyse on "kiinalaisesta" massatuotteesta ja siihen hintaan myydään, missä kauppa käy.

      • L aatu

        Mut kun sitä samaa laatua saa kalliimmasta kaupasta. Vaan vähän kalliimmalla. Oikeasti ne merkkituotteet tehdään siellä samassa kiinassa, kuin muutkin (tai Vietnamissa, Burmassa tms.)

        OK, jotain laaduntarkkailua on, mutta jos ihmisten kuukausipalkka on 200 e 12 h vuorosta 6 pv/viikko, niin ihan sama mille Dressmanille, Nikelle tai Sergio Tacchinille niitä ompeleita tekee.

        Ero tulee siitä, että merkkivaatteiden ostaja tukee mainoksissa näkyviä monimiljonäärejä.


      • Anonyymi
        L aatu kirjoitti:

        Mut kun sitä samaa laatua saa kalliimmasta kaupasta. Vaan vähän kalliimmalla. Oikeasti ne merkkituotteet tehdään siellä samassa kiinassa, kuin muutkin (tai Vietnamissa, Burmassa tms.)

        OK, jotain laaduntarkkailua on, mutta jos ihmisten kuukausipalkka on 200 e 12 h vuorosta 6 pv/viikko, niin ihan sama mille Dressmanille, Nikelle tai Sergio Tacchinille niitä ompeleita tekee.

        Ero tulee siitä, että merkkivaatteiden ostaja tukee mainoksissa näkyviä monimiljonäärejä.

        Budget Sportissa myydään sekundaa. Ei samaa tavaraa jota on urheiluliikkeissä.

        Ei löydy esim. suosittuja Nike Pegasus -juoksukenkiä, vaan Niken sekundamallistoa joka on tarkoitettu outlet-myymälöihin ja halpahalleihin. Omituisia halpoja ja kelvottomia kenkämalleja joita Intersportista ja muista juoksukenkiä myyvistä liikkeistä ei löydy.


    • expp

      tulipa kuntolaitteen palautus kalliiksi..piti maksaa postikulut kumpaankin suuntaan yhtensa 80 e. ei kannata tilata täältä.

    • Kuluttaja456

      Hohhoijjaa taas.

      Halpahallien hinta perustuu suurin eriin, ylikautisiin tuotteisiin ja halpojen kustannuksiin( suurimpana tästä vuokra/sijainti ja henkilöstökustannukset, joka näkyy palvelevien myyjien määrässä).

      Kalliimmilla ketjuilla on pienemmät erät, mutta enemmän tarjontaa( vaihtoehtoja Sinulle), enemmän palvelevat henkilökuntaa ja usein myös asiantuntevampaa sekä keskeisempi sijainti.

      5e lenkkaripari ei todellakaan maksa tätä vähittäiskaupalle. Lisäksi kaupan pitää ottaa kate kattaakseen omat kustannuksensa. Ja voittoakin pitäisi siinä sivussa tehdä.

      Jokainen voi ostaa mistä haluaa, mutta ihmiset eivät tunnu aina ymmärtävän mistä hinta muodostuu.
      Hinnan perässä voi tilata itse vaikka Kiinasta suoraan erän ja myydä ylimääräiset kirppiksellä.

      Ja vanha sanonta, hyvää ei saa halvalla pitää edelleen paikkaansa.

    • Butgetsport on hyvä

      Budget sport on hyvä kauppa ostin lätkä kamat sieltä ois jollain pas-koilla kamoilla tullu murtuma mut Budget sport myy laatu kamaa esim nykyään harrastan sählyä ja ennen harrastin jääkiekkoa ja jalkapalloa ja tiedättekö mistä kaikki kamat on ostettu Budget sportista!!!!!!!!!!!!!!

    • kalastussiima

      poistoosastolle eksyin kylä on hirveet lähdöt.....fireline exceed 110m 29,90 nyt 12,00 no tuntuhan se hyvälle. nettiin ja kongkingin verkkosivuille . pas.an marjat. 270m 25,96 ähdöt jotain 64e...eli eipä tuo ostamani hyvä tarjous ollut.

    • Ostava

      Melkoista hapannaama toimintaa. Valitsen kauppani toisin seuraavalla kerralla. Paljon kulutan ja ostan urheilutarvikkeita, joten kaupalle,hyvä asiakas. Kahdesti olen ko.liikkeessä käynyt ja molemmilla kerroilla pettynyt. Tyypillinen keskon liike, yksi asiakas ei heitä heilauta minnekään.

    • fakta1

      Ettekö ymmärrä että sillä myymälällä ei ole mitään tekemistä sen lähtöhinnan (OVH hinnan) kanssa. Kyseisen hinnan sanoo tuoteen valmistaja ! Budgetsport tilaa suuria eriä kerralla joten sisäänostohinta on tuollein heille halvempi, tästä johtuu halvat hinnatkin.

    • Lisson12

      Todella huonoa laatua koko budget sport täynnä!! Kenenkään ei pitäisi laittaa rahojaan tällaiseen skeidaan. Palauttakaa virheellinen ja huonolaatuinen tuote. On väärin, että tällaista saadaan myydä sen varjolla, että ei muka saisi odottaa rahoilleen vastinetta (vaikka siis vain vähällekin rahalle!).

      Kankaan laadussa toivomisen varaa? - vie takaisin! Tuliko heti reikä saumaan? - vie takaisin! Ihan sama mitä se maksoi!

      • Vanukas

        Eipä se palautuskaan auta.
        Ostin Haltin topatun DrymaxX takin Espoon Budget Sportin loppuunmyynnistä. Takin vanu alkoi pursuta vuoren läpi jo 3. käyttöpäivänä Himoksella. Reklamointi jäi, kun laskettelukausi loppui ja ostopaikkakin oli lopetettu. Seuraavana talvena laskettelin takin kanssa viikon Levin paukkupakkasissa. Kaikki vaatteet oli takista irtoavan valkoisen vanun peitossa. Takkia oli tässä vaiheessa pidettu 2 viikonloppun ja 1 viikon laskettelureissulla. Sitä ole pesty kertaakaan.
        Kun Espoon Merituuleen sitten avattiin uusi Budget Sport, vein Haltin takin sinne näytille. Parin päivän päästä sai kaupasta soiton, että Halti oli ilmoittanut, ettei kyseisestä takkimallista ole tullut muita valituksia, ja ettei heiltä ole kirjanpidon mukaan toimitettu näitä takkeja lopetettuun myymälään. No ei tietenkään ole toimitettu, koska Budget Sport on outlet myymälä, johon tulee Intersportin ja Keskon myymälöiden myymättä jäänyttä tavaraa.


    Ketjusta on poistettu 21 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      19
      1661
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      29
      1319
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      64
      1224
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1132
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      28
      1066
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1046
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      10
      1045
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1009
    9. Paske perse pillu

      Kulli seksi hiv
      Ikävä
      6
      1003
    10. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1001
    Aihe