Aihe

budget sport sumutusta

oulu.-

Olisi mukava joskus nähdä kuinka asiakaille tarjottaisiin jotain tosi hyvää tosi halvalla, eikä mitään paskaa kuten ne 9.90 euron lenkkarit(Ovh 129 eur).
Tosi surkea lenkkari, google asian ratkaisee!!!!
Tosiaan eläkeläisvaarit ja mummelit kulki liikkeessä hökönä ja yhdellekin yritettiin pukea 29 euron maastopukua kolmeen mieheen päälle, kun kuosi ei käy niin myykää suoraan mustalaisille.
Jotain ryhtiliikettä tarvittaisiin tähän Keskon kansan sumutukseen. Miksi lenkkarit maksaa kaupassa jopa 149 eur kun tehdashinta Kiinassa nuillekin on noin 14.75 eur /pari ja halvimmat on noin 4.75 eur/pari.

13

5258

  Vastaukset

  • lll

  • Jokainen voi valita kaupat missä käy (onneksi!).

   Ei kukaan odota saavansa halpahallista laatua tai priimaa. Kyse on "kiinalaisesta" massatuotteesta ja siihen hintaan myydään, missä kauppa käy.

   • Mut kun sitä samaa laatua saa kalliimmasta kaupasta. Vaan vähän kalliimmalla. Oikeasti ne merkkituotteet tehdään siellä samassa kiinassa, kuin muutkin (tai Vietnamissa, Burmassa tms.)

    OK, jotain laaduntarkkailua on, mutta jos ihmisten kuukausipalkka on 200 e 12 h vuorosta 6 pv/viikko, niin ihan sama mille Dressmanille, Nikelle tai Sergio Tacchinille niitä ompeleita tekee.

    Ero tulee siitä, että merkkivaatteiden ostaja tukee mainoksissa näkyviä monimiljonäärejä.


   • L aatu kirjoitti:

    Mut kun sitä samaa laatua saa kalliimmasta kaupasta. Vaan vähän kalliimmalla. Oikeasti ne merkkituotteet tehdään siellä samassa kiinassa, kuin muutkin (tai Vietnamissa, Burmassa tms.)

    OK, jotain laaduntarkkailua on, mutta jos ihmisten kuukausipalkka on 200 e 12 h vuorosta 6 pv/viikko, niin ihan sama mille Dressmanille, Nikelle tai Sergio Tacchinille niitä ompeleita tekee.

    Ero tulee siitä, että merkkivaatteiden ostaja tukee mainoksissa näkyviä monimiljonäärejä.

    Budget Sportissa myydään sekundaa. Ei samaa tavaraa jota on urheiluliikkeissä.

    Ei löydy esim. suosittuja Nike Pegasus -juoksukenkiä, vaan Niken sekundamallistoa joka on tarkoitettu outlet-myymälöihin ja halpahalleihin. Omituisia halpoja ja kelvottomia kenkämalleja joita Intersportista ja muista juoksukenkiä myyvistä liikkeistä ei löydy.


  • tulipa kuntolaitteen palautus kalliiksi..piti maksaa postikulut kumpaankin suuntaan yhtensa 80 e. ei kannata tilata täältä.

  • Hohhoijjaa taas.

   Halpahallien hinta perustuu suurin eriin, ylikautisiin tuotteisiin ja halpojen kustannuksiin( suurimpana tästä vuokra/sijainti ja henkilöstökustannukset, joka näkyy palvelevien myyjien määrässä).

   Kalliimmilla ketjuilla on pienemmät erät, mutta enemmän tarjontaa( vaihtoehtoja Sinulle), enemmän palvelevat henkilökuntaa ja usein myös asiantuntevampaa sekä keskeisempi sijainti.

   5e lenkkaripari ei todellakaan maksa tätä vähittäiskaupalle. Lisäksi kaupan pitää ottaa kate kattaakseen omat kustannuksensa. Ja voittoakin pitäisi siinä sivussa tehdä.

   Jokainen voi ostaa mistä haluaa, mutta ihmiset eivät tunnu aina ymmärtävän mistä hinta muodostuu.
   Hinnan perässä voi tilata itse vaikka Kiinasta suoraan erän ja myydä ylimääräiset kirppiksellä.

   Ja vanha sanonta, hyvää ei saa halvalla pitää edelleen paikkaansa.

  • Budget sport on hyvä kauppa ostin lätkä kamat sieltä ois jollain pas-koilla kamoilla tullu murtuma mut Budget sport myy laatu kamaa esim nykyään harrastan sählyä ja ennen harrastin jääkiekkoa ja jalkapalloa ja tiedättekö mistä kaikki kamat on ostettu Budget sportista!!!!!!!!!!!!!!

  • poistoosastolle eksyin kylä on hirveet lähdöt.....fireline exceed 110m 29,90 nyt 12,00 no tuntuhan se hyvälle. nettiin ja kongkingin verkkosivuille . pas.an marjat. 270m 25,96 ähdöt jotain 64e...eli eipä tuo ostamani hyvä tarjous ollut.

  • Melkoista hapannaama toimintaa. Valitsen kauppani toisin seuraavalla kerralla. Paljon kulutan ja ostan urheilutarvikkeita, joten kaupalle,hyvä asiakas. Kahdesti olen ko.liikkeessä käynyt ja molemmilla kerroilla pettynyt. Tyypillinen keskon liike, yksi asiakas ei heitä heilauta minnekään.

  • Ettekö ymmärrä että sillä myymälällä ei ole mitään tekemistä sen lähtöhinnan (OVH hinnan) kanssa. Kyseisen hinnan sanoo tuoteen valmistaja ! Budgetsport tilaa suuria eriä kerralla joten sisäänostohinta on tuollein heille halvempi, tästä johtuu halvat hinnatkin.

  • Todella huonoa laatua koko budget sport täynnä!! Kenenkään ei pitäisi laittaa rahojaan tällaiseen skeidaan. Palauttakaa virheellinen ja huonolaatuinen tuote. On väärin, että tällaista saadaan myydä sen varjolla, että ei muka saisi odottaa rahoilleen vastinetta (vaikka siis vain vähällekin rahalle!).

   Kankaan laadussa toivomisen varaa? - vie takaisin! Tuliko heti reikä saumaan? - vie takaisin! Ihan sama mitä se maksoi!

   • Eipä se palautuskaan auta.
    Ostin Haltin topatun DrymaxX takin Espoon Budget Sportin loppuunmyynnistä. Takin vanu alkoi pursuta vuoren läpi jo 3. käyttöpäivänä Himoksella. Reklamointi jäi, kun laskettelukausi loppui ja ostopaikkakin oli lopetettu. Seuraavana talvena laskettelin takin kanssa viikon Levin paukkupakkasissa. Kaikki vaatteet oli takista irtoavan valkoisen vanun peitossa. Takkia oli tässä vaiheessa pidettu 2 viikonloppun ja 1 viikon laskettelureissulla. Sitä ole pesty kertaakaan.
    Kun Espoon Merituuleen sitten avattiin uusi Budget Sport, vein Haltin takin sinne näytille. Parin päivän päästä sai kaupasta soiton, että Halti oli ilmoittanut, ettei kyseisestä takkimallista ole tullut muita valituksia, ja ettei heiltä ole kirjanpidon mukaan toimitettu näitä takkeja lopetettuun myymälään. No ei tietenkään ole toimitettu, koska Budget Sport on outlet myymälä, johon tulee Intersportin ja Keskon myymälöiden myymättä jäänyttä tavaraa.


  • Steven Jones Lainayhtiö laillisesti ja tunnustettu lainayhtiö koko sanan, Tarjoamme kaikenlaisia hyviä Luotto on erittäin nopea ja helppo Henkilökohtainen laina, Opintolaina, Yrityslainat, Luottovelan vakauttaminen Auton sijoittajalaina, jonka korko on alhainen 3%, Jos olet kiinnostunut, tee ja lähetä meille sähköpostia sähköpostitse stevenjonesinvestment09@gmail.com

   Koko nimi:
   Tarvittava määrä:
   kesto:
   Puhelin:
   Maa:
   Ammatti:
   Kuukausitulot:
   sukupuoli:

   Herra Stephen Jones

   Ota yhteyttä suoraan kiireelliseen sähköpostiviestiin
   hyväksyntä: stevenjonesinvestment09@gmail.com

  Ketjusta on poistettu 20 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   408
   21801
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   356
   14516
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14253
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10145
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   5826