mieheni penis haisee kalalta?

07654

Tämän takia en halua harrastaa suuseksiä hänen kanssaan, koska haju etoo minua.
Olen sanonut siitä hänelle, ja hän haistoi penistään itsekin ja tokaisi vain 'jaa, no kyllä se kai vähän haisee.'
ja sanoin sitten että kannattaisi pitää hygieniasta huolta, ja hän vastasi että kyllä sitä tulee silloin tällöin pestyä.

johtuuko tämä haju pelkästään siitä? Tai siis hän pesee sen seksin jälkeen ja aina kun käy suihkussa, mutta pitäisikö sitten useammin, vai mistä on kyse kun haisee kalalta?
Se on inhottava pistävä haju.
ja hänen peniksessään on myös pieniä valkoisia näppylöitä, mitä ne sitten ovat?

60

31391

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • missäs ukkos

      vehjettään uittaa...haistappa pesääs...

      • .vaga.vanha...

        Lukenut väinämöistä ja yhtynyt haukeen. Sixpäx se tuoksuu kalalta. Öljyä ja paista se siilleen miedolla lämmöllä kuullottaen. Haukkaa sitten.


    • hyvin...

      Sama homma, likainen penis on vastenmielinen. Nykyään minulla on intialainen poikakaveri ja se on niin ihanaa, kun mies on puhdas aina, myös penis. Hän on niin syötävän ihana jo pelkästään tuon puhtautensa vuoksi. Ei koskaa mitään vastenmielisiä hajuja, ei kalan eikä hienkään hajuja.

    • vastenmielistä

      näppylät nyt ehkä viittaa siihen et joku ei oo kunnossa.. ehkä kannattais lääkärille käydä näyttämäs..

      • irigväb

        näppylät on talirauhasia,joita toisilla on enemmän kuin toisilla.eli harmittomia/luonnollisia.


    • monesti

      ..kalatehtaalta.

    • haiskahtaa ainakin kalalta

      Kannattais käydä lääkärin juttusilla asian tiimoilta. Ei ne pahat hajut kuulu yhtään sen enempää miehen penikseen kuin naisen pimppiinkään.
      Ja tulis äkkiseltään mieleen, että vois miehelläsi jotain epäilystä asioiden oikeasta laidasta olla, mikäli pelkällä olankohautuksella asian sivuuttaa.
      Itsellä on klamydia ollut, ja minun mielestä se haisi kalalle. Ei varsinaisesti pahalle, mutta ei kyllä kovin hyvällekään. Selville sen sai pissanäytteestä ja lähti pois lääkekuurilla. (ainut vaan, että pitkän aikaa oli tämän itsessään harmittoman taudin kylkiäisinä herkkyys hiivalle yms. emätintulehduksille)
      Eli hommaappa ukkosi ja itsesikin tutkimuksiin myös.

      • muistutan...

        Muistakaa naiset papa-koe säännöllisesti, yksityisellä hoituu. Ei kuulunut asiaan varsinaisesti, mutta halpa henkivakuutus.


    • yöks

      Oksettavaa.Meillä ei edes seksiä harrasteta ellei ole käyty pesulla.Tosi tärkeetä,et on puhtaat vehkeet,niitä on sit kiva nuollakkin;)

    • se kannattaisi

      hoitaa, koska se voi tarttua sinuunkin.

      • fjwäejfäewo

        Tai kyse voi olla jopa jostain niin yksinkertaisesta kuin saippuasta millä miehesi vehkensä pesee. Oma mieheni valitteli kutiavaa, kuivaa penistänsä, (joka myös tuoksahti pahalle) kysyin millä hän sen pesee ja kuulemma ihan normisaippualla.. Ostin hänelle alhaisen phn omaavaa ihoystävällistä "saippuaa" ja kaikki vaivat hävisivät:)


    • näppylät voivat

      olla visvasyyliä ja jos miehellä on niitä niin oletan, että on myös sinulla.
      Aika hankalia parantumaan ja leviävät sukupuoliteitse. Eivät ole sillai kivuliaita kuten on esim sukuelinherpes, mutta ikäviä.
      Kannattaa tutkia omakin pimppi peilin kanssa löytyykö sieltä samantapaisia näppylöitä.

      Ja lääkäriin molemmat. Paha haju voi kertoa myös epäspesifistä tulehduksesta ja myös sinulla se voi olla. Molemmat tarvitsette esim trikotzol lääkekuurin, eli molemmat on hoidettava.
      Jos ne näppylät ovat visvasyylää niin hoidetaan mm laserilla..polttamalla. Niitä voi löytyä myös ja usein löytyy peräaukon läheltä varsinkin miehiltä.

      • kannattaa.

        Nimenomaan kannattaa lähteä tuosta liikkeelle että ne näppylät ilman muuta ovat visvasyyliä :D Terveempi lähestymistapa saattaisi olla vaikka ajatella, että ne ovat talirauhasia...


      • dfg..hjk

        Jos talirauhalisia on paljon alapäässä, niin silloin on hiivatulehdus. Kannattaisi hoitaa tämäkin pois ja hiivatulehduskin tarttuu.

        Paha haju johtuu kuitenkin myös bakteeritulehduksesta ja silloin siihen tarvitaan lääkitys.

        Sukupuolitesteissä käynti on myös aika kova sana ja kyllähän näissä pitäisi aika ajoin käydä, myös miesten. Nykyaikana kun kuka tahansa voi pettää.


    • sitä.

      No miksi sitä ei voi käydä pesemässä puhtaaksi ennen kuin alkaa tarjota sitä sinun suuhun? On taas niin mahdottoman vaikea asia...

      • emännän

        pimpin aina, mutta sillä ehdolla, että hän kuuraa sen täydellisesti.Mitään hajua ei saa olla.Pissan haju ei kovin helpolla lähde, joten kuurata pitää ja hyvin.Ei kai äijät hyppää satulaan pesemättä kunnolla.Sain sen käsityksen,että pesu tehdään joskus saunassa ja niin päin pois.Voi hyvät ihmiset!!!


    • sulffaaja
    • munamies

      veikan muna haisee pahalle

    • Kalapalstan seuraaja

      Käykääpä kysymässä Ruoka ja Juomapalstasta osastolta kalat ja äyriäiset neuvoja vanhalta kokilta. Siltä löytyy ratkaisu kaikkiin ongelmiin seksinsuhteen, siis ei kun kalapalstaa lukemaan!

    • Kyllä erittyy

      Tyttöystävä ainakin mainitsi kun söin enempi kalaöljykapseleita että sperma maistuu hivenen kalalta. Eli runsas kapsujen syönti ja kalaruoka varmasti saa vehkeenkin maistumaan kalalta vaikka oli puhtoset paikat. :o)

    • Hajut

      Sukupuoli elimiä ei saa pestä tavllisella saipualla!Vaan intiimisaippualla jonka ph..arvo on tarpeeksi mieto herkimmille alueille.Ja tehty niille,sekä herkän ihon hoitoon.
      Jos pesee saippualla jossa on ph..korkee,niin voi aihettaa kuivumista ja tulehduksia.Monelle käyny näin.Tullu infektio.Ph:tasapainon häiriintyessä.
      Siispä intiimi pesuaineet käyttöön löytyy paljon hyviä esim apteekki,vapaa valinta jne..
      Ja kannattaa pestä ennen ja jälkeen seksin!!!Ehdottamasti.
      Ja hyi yök.Kekkä voi harrastaa seksiä ilman pesemättä eka????!!
      Kummatkin elimet haisee niin pahalle,jos niitä ei pese hyvin juuri ennen seksiä.
      Muna haisee niin etovalle,etten ikinä suostuisi seksiin jos mies ei pese sitä ennen ja perseen koska se voi haista ulosteelle,Ja sellanen on hyvin yleistä,koska alue karvainen miehillä,joskus,ELI Pee alue pitää myös pestä!!!.
      Eri käsillä koska,bakteeri kanta eri!!.Peessä ja vehkeessä.
      Ja ei tee hyvää jos ne sekottuu.Ja varsinkaan jos menee emättimeen.
      Siitä tulee infektio jos anaali alueen bakteereja pääsee emättimeen,että tiedoksi.
      Kunnon pesu ensin vehje,oikea käsi,sitten käsi pesu.Sitten anaalia alue ja käsi pesu.Ja suihkua ei saa rasssata,käsi suihkua..samalla käsille millä pestään vehkeitä.Intiimipesuaineet jee!!!Inhoan hajuja yli kaiken.
      Ja ukko tutkimuksiin jos näppyjä.
      Ja älä anna sille jos ei pese,käske painua suolle.)

      • Sitäkö se onkin

        Kiitti vastauksesta. Itse käyn kaksi-kolme kertaa päivässä suihkussa ja olen viime aikoina ihmetellyt kun haju voimistuu voimistumistaan. Ongelmaan on siis ratkaisuna tuo intiimialueen saippua. Ja sitten pesujärjestys. Sitä en tiennyt.

        Taas sitä voikin vähän ajan päästä liikkua pelkäämättä että joku tarkkanenäinen haistelee.


    • poliiposliini

      ehkäpä sentakia koska sä olet lahna..

    • artturuus

      semmonenkin voi olla et et on pleikjan maokhal onksu kenreillä ja se haisoo vaan jummoleonikta

    • sillisalaati

      Hänelle on tarttunut hiivasieni piparistasi.

    • haesujobe

      haesuuuuuu yäk ku gulli gäryäää hehehe!

    • haesumiglu

      hyh, cheddarin käsynen gulli. konitziwa haesu

    • haesujobbeli

      hyh hyh ku talirauhaset turboo ja haesu on kamala. Huomenna testeihi pittää herätä aamulla hankoomaa gulli ettei käry käy. :)

    • 1+1=0

      mä lemppasin yhden äijän kun vehkeensä alkoi lemuta kalalta vaikka se kävi suihkussa säännöllisesti ja oli muutenkin puhdas, epäilin että oli ollut muilla naisilla ennen mun luo tuloaan.
      mulla ei oo todettu mitää tauteja eikä tulehduksia sen jälkeen. ja aina haisi oma värkki nainnin jälkeen, nyt kun lemppaamisesta on yli vuosi en ole itsekään haissut enää.
      en sitten tiedä mikä oli syynä, toinen nainen vai saippua tai jokin muu?

    • 34v.tuppipippeli

      Oma kaluni omaa pitkän esarin ja haju on voimakas, jos en pese sitä miedolla saippualla ja vedellä päivittäin. Ennen ja jälkeen sextailuiden ja kun käyn kädellä on pesu tehtävä myös huolella. Muuten hajujaittaa.
      Tuttava lääkäri, sanoi että jos esari on noin pitkä, kerää se helposti bakteereita ja haju tulee siitä, kun on poimuja, niin paljon. Pidän nahkaa terskan takana, mutta se vain lisää poimuja ja hajun määrää. tuttu tri sanoi että kaksi vaihtoehtoa joko jatkuva huolellinen pesu tai sitten hän nippaisee pätkän esarin päästä pois (lyhentää -ei siis mitään varsinaista ympärileikkausta) Harkinnassa on, mutta vielä nämä jatkuvat pesusessiot käytössä. Ja haiseehan se jos ahkera ei ole pesemään. Kokeet otettu, ei hiivaa tmv.
      Voipi olla että joku päivä kyllästyn tähän jatkuvaan pesutouhuun ja annan nippasta palan pois (tai vähän reilumminkin-.

      • äly.hoi

        Ei voi kuin ihmetellä, että ihminen ei jaksa pestä penistään ja menee mieluummin johonkin leikkaukseen, jonka jälkeen voi olla monta kuukautta kipuja. Kipuhan voi haitata koko loppuelämän ja estää normaalin seksielämän.

        Kaikenlaista priorisointia. Ei voi olla niin raskasta pestä itseään päivittäin, laiskuudella ja tyhmyydellä ei ole kyllä mitään rajaa.


      • Anonyymi
        äly.hoi kirjoitti:

        Ei voi kuin ihmetellä, että ihminen ei jaksa pestä penistään ja menee mieluummin johonkin leikkaukseen, jonka jälkeen voi olla monta kuukautta kipuja. Kipuhan voi haitata koko loppuelämän ja estää normaalin seksielämän.

        Kaikenlaista priorisointia. Ei voi olla niin raskasta pestä itseään päivittäin, laiskuudella ja tyhmyydellä ei ole kyllä mitään rajaa.

        Höpö älä nyt satuja kerro jos et tiedä tötuutta, Leikkaus ainoa oikea asia


    • leikki leikkinä

      Jos sun äijäs muna haisee kalalle, niin se on saletisti huljuuttanu sitä vieraassa pesässä. Pesemätön muna haisee pesemättömälle munalle ja jos muna haisee mantelille, niin siitä on leikki kaukana.

    • ottuaviittaa

      Veikkaan että olet lahna ja se kalanhaju tulee näinollen sinusta. Pienet valkoiset näppylät ovat melko varmasti.........hmmmmm.....niiden täytyy olla..............pieniä valkoisia näppylöitä.

    • .

      Itse olen havainnut, että mitä useammin laukean, sitä pahemmalta penis tuoksuu. Jos pidän taas vähintään 4 päivän tauon, niin penikseni yleensä tuoksuu hyvältä (suihkussakäynti ei vaikuta kumpaankaan tuoksuun, aina tuoksuu joltain).

    • haesujobb3

      Tännää iisalmee sovittelemmaa pakko pestä moukari-gulli enneku lähtee ettei taas käry käy :)

    • YKS LAMMEN RAIKKA VETI ESINAHKAN TAAKSE ERI HENKILÖIDEN PÄÄN VIERESSÄ JA SANOI ETTÄ HAISTA PESEMÄTÖNTÄ KYRPÄNI NUPPIA JA NAUROI YLIMIELISESTI ELIKÄ RÄKÄTTI

      LISÄTIETONA: HÄN KIUSASI 'LEIKILLÄÄN' SILLE SANOTTIN ETTÄ ÄLÄ JAKSA KIUSATA MEITÄ VITUN JÄTKÄ

      • ETTÄ.ON.OTSAA

        Siis esinahkan vetäminen taakse pään vieressä
        = TOSI HAH HAH JUTTU


    • htuyttt

      tottakai ne pikku talipallot on normaalia kaikilla itselläkin oli tosi paljon nuorena ja tyttöystävät kun imi munaa niin ne vielä kasvoivat mutta siksi sammutinkin valot ja laskin mälliä kitapurjeeseen. se että muna haisee kalalle jotuu siitä missä sit käytetään eli sun pillus on likanen ja siksi se haisee korjaa pillun tilanne ja saat imeä puhdasta munaa

    • Perus.mies

      Katsokaa mitä noloa raikasta sanoi yks henkilö sanoi mun kommenttini ylä-puolella olevan kommentin yllä !

    • otto-boy

      Tiedustele rohkeasti: Etsä koskaan pese sitä?

    • guggenheimKala
    • Hyihyihyij

      Valitettavasti kokenut myös saman…sinkkuaikoina tapasin kivan miehen ja ilta meni mukavasti ja halusin seksiä pitkän ajan jälkeen mutta: Hänen penis haisi kalalta ja pahasti. Nostan hattua niille naisille jotka kaikesta huolimatta tekevät työtä käskettyä tai vapaa-ehtoisesti ottavat tällaisen suuhunsa. Omassa tapauksessa mies tuoksui tosi hyvältä; partavedeltä jne. mutta se lopputulos…jäi puhelin-numerot vaihtamatta. Hyvä niin. Nyt on mies joka pitää itsestään huolta ja 6 vuotta yhdessä..ja haluan häntä joka päivä...

    • Hyihyij

      Pitää nyt sanoa että ne millä haiskahtivat oli esinahka.

    • Nainen123456789

      kasta hunajaan niin eiköhän lopu

      • nuorinainenhesa

        Kannattaa ottaa somallimies rakastajaksi heidän vehkeensä tuoksuvat ihanan eksoottiselle. Itse olen imennyt yli 30:menen somaliamiehen vehjettä ja kaikissa niissä on ollut se ihana tuoksu toisilla voimakaampi kuin toisilla.


    • kääretorttu29

      mieheni penis haisee ihmisen ruumiilta ja tatin päässä keltaista töhnää joka on sairaan ällöttävää käsken miehen pestä aina vehkeet huolella ja jos joudun pesemään sen puolesta ja hajuvettäkin suihkutellen siihen tatin vartee ennenkuin aloitetaan puuuhat mutta nykyään mies äimänä kun ei kiinnosta harrastaa seksiä enään kun mieheneni ongelma kestäny koko suhteen ajan 20v vuotta.

    • uiouiouio

      Miksi täällä höpötetään jostain itsestä huolta pitämisestä ja hygieniasta kun kyse ei todellakaan ole näistä asioista. Luuleeko joku todella miesten valittavan ongelmasta jos ratkaisuna olisi yksinkertaisesti peseminen? Pesty on enemmän ja vähemmän ja miedommin ja rankemmin ja haju vaan säilyy. Ainoastaan sibicort-voide poistaa hajun hetkeksi, koska se tappaa suurinpiirtein kaikki bakteerit, joten hajuja ei pääse muodostumaan. Hiivaa ei ole ja sukupuolitaudit testattu ja lääkärille valitettu vaivasta kolme kertaa.. Vähintään 12 tunnin välein pitää pestä tai haju on aivan varmasti tullut takaisin. Joskus se tulee takaisin paljon nopeammin.

      Haju on esinahassa ennemmin kuin terskassa, joten ympärileikkaus saattaisi poistaa ongelman, mutta sen mukana tulee taas muita ongelmia. Haju ei sinäänsä ole ongelma jos pesee peniksen juuri ennen seksiä.

      • koettuon

        Kyllä se on hiiva tulehdusta, joka lähtee canesten voiteella.
        Käyttäkää kondomia, koska se haju ja hiiva tulee sieltä naisten pillusta siihen penikseen.


    • dfvdfdfdfdf

      Miehes on vetänyt jotakin vanhaa lahnaa...

    • Jallana

      Penis haisee kalalta, jos siemenneste saa muhia terskan alla yön yli...

    • mikasa

      Meillä on taas puolison kanssa just toiste päin. sen värkki haisee niin mädältä paskalta kuin vain voi. meillä ei ole ollut seksiä sitten... hmmm? en edes muista.
      kait varmaan senkin takia olen näihin keskustelu palstoihin eksynyt, etsimään naista johon rakastua.

    • Anonyymi

      NEO-AMISEPT on ratkaisu, hetken polttelee, mutta toimii.

    • Anonyymi

      Vaimoni lompsa haisee rahalle.

    • Anonyymi

      Puhdas kalu ei haise pahalle! Alapesuun mars!

    • Anonyymi

      Jos haisee niin tosiaan jos ei pesu miedolla aineella auta niin lääkärille sitten.

    • Anonyymi

      Pitää pestä huolellisesti esinahan alta, jonka lisäksi monet unohtavat kuivauksen tärkeyden. Erityisesti, jos on paljon esinahkaa. Esinahan alta tulisi jokaisen pesun jälkeen kuivata paikat huolellisesti, ettei nahkaa vedä vähääkään kostean terskan päälle.

    • Anonyymi

      Jostain syystä munki miehen vehje haisee kalalta välillä, vaikka on tosi hygieeninen. Tottapuhuen mulla ei alakerta oo haissu kalalta ikinä ,mut ton nykysen äijän panemisen jälkee jos jää tavarat sisää muhimaa ni alkaa haista. Ja toi sen muna haisee vaikka oltais oltu panematta viikko. Itekki oon ihmetelly samaa asiaa.

    • Anonyymi

      Naisen pimpero haisee luontaisesti abban tomaattisilliltä, kokemusta kymmenien verran. Notta kannattaa haistaa omaa värkkiä ja miettiä mistä se haju miehen vehkeeseen tarttuu.

    Ketjusta on poistettu 30 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      357
      4086
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1769
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1530
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      61
      1507
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      28
      1338
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      58
      1315
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      51
      1312
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      200
      1287
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1190
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1187
    Aihe