Langattoman sähköposti

Elisa 1

Minulla on pöytäkoneessa Elisan kaapeliliittymä, ja sähköposti, jota luen Windows Mail ohjelmalla.
Jos hankin kannettavan, ja siihen Elisan mokkulaliittymän, niin voinko myös sitä lukea Windows Mail ohjelmalla käyttäen samoja sähköposti tilin asetuksia?

5

687

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elisan posti

      Ei ole liittymätavasta riippuvainen.
      Postisi säilyy niin kauan, kun pysyt elisalla.
      Toinen asia sitten on, onko toimivaa kaapeliliittymää järkevä vaihtaa epävarmaan ja luultavasti hitaampaan mokkulaan.

      • nomen

        riippu käyttöpaikasta/käyttöpaikoista.

        Toimivuuden voi tarkistaa operaattoreiden kuuluuvuus/peittoaluekartoista.

        Mobillilaajakaistat ovat tulevaisuuden ratkaisu internetyhteyksiin. Kaikki operaattorit kehittävät mobiililaajakaista- (mokkula) verkkojaan ja niiden toimivuus paranee koko ajan.


      • Elisa 1

        On tarkoitus mahdollisesti säilyttää molemmat yhteydet, ja käyttää molempia postin lukuun.


      • muorin elisan postia
        Elisa 1 kirjoitti:

        On tarkoitus mahdollisesti säilyttää molemmat yhteydet, ja käyttää molempia postin lukuun.

        ja ei ole kuin soneran nettitikku minulla ja ihan pelaa.


    • Anonyymi

      Elisa myy 5 osoitteen sähköpoostipalvelua joka oli meidänkin pakko ottaa ainakin väliaikaisesti käyttöön, johtuen nettiyhteyden vaihdosta valokuituliittymään. Elisan kanssa pelattiin siitä lähtien kun se kaappasi ppo:n nettiyhteydet itselleen, mutta osoittautui täysin välinpitämättömäksi laajakaistansa toimivuuden ja nopeuden suhteen missään muussa asiassa kuin laskutuksessaan jossa se peri nopeimman yhteyden mukaan todellisen nopeuden jäädessa pysyvästi alle neljännekseen laskutetusta.

      Siis sähköpostiosoite periytyi tuolta ppo:n ajoilta ja elisa muuttui sen ylläpitäjäksi tuossa vaiheessa, kun se osti ppo:n laajakaistan omaksi rahastus sammokseen.

      Meillä on tuolta ajalta 5 sähköpostia ja kotisivutila (jota ei enää löydy mistään) sähköpostiosoitteet olivat tyyliin [email protected]. Ja ne ovat vakiintuneet ja kirjattuina kaikille virallisille instansseille yhtystietoihimme.

      Nyt eräs kelan palvelu edellyttää minulta teamsin käyttöä, mutta kas kummaa tuo sähköpostiosoite ei kelpaa teamssiin rekisteröitymiseen?? Tekin voitte testata, kirjoittakaan miköä tahansa keksitty tunnusosa rekisteröitymisriville ja perään @omanetti.fi eli tyyliin [email protected] ja saatte järjettömän vastauksen ja palautteen lähettäminen microsoftille estyy ongelmasta myös.

      Eli omanetti ei olekkaan julkinen ja virallinen sähköpostiosoite vaan jostain syystä merkitty maailmalla jollain tavalla vaaralliseksi tai ei sallituksi osoitepäätteeksi. Tuon voitte todeta vaihtamalla tuon loppuosan omanetti tekstin miksi tahansa muuksi skandeja puuttuvaksi kirjainrytöläjäksi, vaikkapa [email protected] ja läpi menee alusta että heilahtaa.

      Noh mitä tämä tarkoittaa?

      Käytännössä pelkästään sitä, että Elisaa ei kiinnosta asiakaspalvelu tai asioiden oikeanlainen hoitaminen, vaan pelkkä raha jota he perivät näistä säköposteista. Ja meille jää se vaiva itselle, että rekisteröimme uudet sähköpostit johonkin asialliseen palveluun itsellemme ja yritämme muistaa kaikki viralliset tahot joissa tämä elisan susiosoite on talletettuna tietoihimme ja korjata niihin sellaiset osoitteet joita voi käyttää kaikissa tilanteissa ja toiminnoissa, kuten voisi tällaisen mainostetun ja luotettavaksi kehutun ja maksullisen elisan palvelunkin olevan.

      Ja tietysti sitten pitää vielä tuhlata rahaa siihen, että saamme näiden eilisan susiosoitteiden ylläpidon ja laskutuksen poikki kokonaan. Tähän nykyiseen ongelmaankaan, ei konkreettista ja helppoa tapa ole löytynyt mistä elisalta löytyisi ratkaisu tai rukkaisivatko he osoitteidensa loppuosan luotettavuuden sille tasolle, jota kansainväliset internetyhdeyksien palvelutuottajat edellyttävät.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5245
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3277
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1857
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1830
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1675
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1521
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1395
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1306
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1297
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1277
    Aihe