Langattoman sähköposti

Elisa 1

Minulla on pöytäkoneessa Elisan kaapeliliittymä, ja sähköposti, jota luen Windows Mail ohjelmalla.
Jos hankin kannettavan, ja siihen Elisan mokkulaliittymän, niin voinko myös sitä lukea Windows Mail ohjelmalla käyttäen samoja sähköposti tilin asetuksia?

5

772

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Elisan posti

   Ei ole liittymätavasta riippuvainen.
   Postisi säilyy niin kauan, kun pysyt elisalla.
   Toinen asia sitten on, onko toimivaa kaapeliliittymää järkevä vaihtaa epävarmaan ja luultavasti hitaampaan mokkulaan.

   • nomen

    riippu käyttöpaikasta/käyttöpaikoista.

    Toimivuuden voi tarkistaa operaattoreiden kuuluuvuus/peittoaluekartoista.

    Mobillilaajakaistat ovat tulevaisuuden ratkaisu internetyhteyksiin. Kaikki operaattorit kehittävät mobiililaajakaista- (mokkula) verkkojaan ja niiden toimivuus paranee koko ajan.


   • Elisa 1

    On tarkoitus mahdollisesti säilyttää molemmat yhteydet, ja käyttää molempia postin lukuun.


   • muorin elisan postia
    Elisa 1 kirjoitti:

    On tarkoitus mahdollisesti säilyttää molemmat yhteydet, ja käyttää molempia postin lukuun.

    ja ei ole kuin soneran nettitikku minulla ja ihan pelaa.


  • Anonyymi

   Elisa myy 5 osoitteen sähköpoostipalvelua joka oli meidänkin pakko ottaa ainakin väliaikaisesti käyttöön, johtuen nettiyhteyden vaihdosta valokuituliittymään. Elisan kanssa pelattiin siitä lähtien kun se kaappasi ppo:n nettiyhteydet itselleen, mutta osoittautui täysin välinpitämättömäksi laajakaistansa toimivuuden ja nopeuden suhteen missään muussa asiassa kuin laskutuksessaan jossa se peri nopeimman yhteyden mukaan todellisen nopeuden jäädessa pysyvästi alle neljännekseen laskutetusta.

   Siis sähköpostiosoite periytyi tuolta ppo:n ajoilta ja elisa muuttui sen ylläpitäjäksi tuossa vaiheessa, kun se osti ppo:n laajakaistan omaksi rahastus sammokseen.

   Meillä on tuolta ajalta 5 sähköpostia ja kotisivutila (jota ei enää löydy mistään) sähköpostiosoitteet olivat tyyliin etunimi.sukunimi@omanetti.fi. Ja ne ovat vakiintuneet ja kirjattuina kaikille virallisille instansseille yhtystietoihimme.

   Nyt eräs kelan palvelu edellyttää minulta teamsin käyttöä, mutta kas kummaa tuo sähköpostiosoite ei kelpaa teamssiin rekisteröitymiseen?? Tekin voitte testata, kirjoittakaan miköä tahansa keksitty tunnusosa rekisteröitymisriville ja perään @omanetti.fi eli tyyliin hollo.lollo@omanetti.fi ja saatte järjettömän vastauksen ja palautteen lähettäminen microsoftille estyy ongelmasta myös.

   Eli omanetti ei olekkaan julkinen ja virallinen sähköpostiosoite vaan jostain syystä merkitty maailmalla jollain tavalla vaaralliseksi tai ei sallituksi osoitepäätteeksi. Tuon voitte todeta vaihtamalla tuon loppuosan omanetti tekstin miksi tahansa muuksi skandeja puuttuvaksi kirjainrytöläjäksi, vaikkapa hollo.lollo@kurvanimuri.biz ja läpi menee alusta että heilahtaa.

   Noh mitä tämä tarkoittaa?

   Käytännössä pelkästään sitä, että Elisaa ei kiinnosta asiakaspalvelu tai asioiden oikeanlainen hoitaminen, vaan pelkkä raha jota he perivät näistä säköposteista. Ja meille jää se vaiva itselle, että rekisteröimme uudet sähköpostit johonkin asialliseen palveluun itsellemme ja yritämme muistaa kaikki viralliset tahot joissa tämä elisan susiosoite on talletettuna tietoihimme ja korjata niihin sellaiset osoitteet joita voi käyttää kaikissa tilanteissa ja toiminnoissa, kuten voisi tällaisen mainostetun ja luotettavaksi kehutun ja maksullisen elisan palvelunkin olevan.

   Ja tietysti sitten pitää vielä tuhlata rahaa siihen, että saamme näiden eilisan susiosoitteiden ylläpidon ja laskutuksen poikki kokonaan. Tähän nykyiseen ongelmaankaan, ei konkreettista ja helppoa tapa ole löytynyt mistä elisalta löytyisi ratkaisu tai rukkaisivatko he osoitteidensa loppuosan luotettavuuden sille tasolle, jota kansainväliset internetyhdeyksien palvelutuottajat edellyttävät.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan Emma gaala.

   Luuleeko Martina olevansa koko Emmagaalan pääjehu vai mikä on? Monta päivää jo laittanut itseään gaalaa varten,ja tottakai, pois kotoa hotelliin pakko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   3274
  2. Erika Vikman Emmagaalassa

   Luulin nähneeni tuolta harakalta kaiken, mutta erehdyin. Mikä hiton riepu sillä on päällä? Hirveä ilmestys!
   Kotimaiset julkkisjuorut
   274
   2662
  3. Ilman heijastinta ?

   Kauhavalla lenkkeilijä menehtyi auton törmättyä päin. Kyllä se heijastin on halpa henkivakuutus pimeällä, toki ei ole tietoa että onko heijastinta käy
   Kauhava
   15
   2160
  4. Olen tajunnut että tein virheen

   Kun meidän yhteys katkesi. Olisit ollut se oikea nainen mulle, miten enää voisin asian korjata? Olen pahoillani.
   Ikävä
   128
   1993
  5. Pilaa sun tunteista

   Sitähän minä vaan teen täällä. Ootko tajunnut?
   Ikävä
   391
   1895
  6. Sofia lähti taas matkalle

   sinä ja minä emme....
   Kotimaiset julkkisjuorut
   153
   1501
  7. Kerro itsestäsi jotain, joka tulisi todennäköisesti yllätyksenä kaivatullesi

   Hyvässä tai pahassa. (Mutta mieluummin tietysti olisi kiva kuulla niitä hyviä asioita!)
   Ikävä
   122
   1418
  8. Martina, uusi hirviö Jocelyn Wildenstein

   Emma gaalan matolla Martinan esiintyi tänään, naama muuttuneena hirviön kaltaiseksi, kuten överi kauneusleikkauksia itselleen tehnyt Jocelyn Wildenste
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   1410
  9. Miehen malli ja rooli tässä yhteiskunnassa

   Eli olen jo pitkään ollut sitä mieltä, että miehen rooli on ollut murroksessa jo vuosikymmenien ajan ja yhä edelleen se on vähän hakusessaan. En ole
   Sinkut
   237
   1109
  10. 82 prosenttia kannattaa Natoa!!!

   SUOMALAISTEN Nato-jäsenyyden kannatus on koko ajan vahvistunut ja vankistunut. IS:n Taloustutkimuksella teettämän kyselyn mukaan 82 prosenttia on sit
   NATO
   265
   1017
  Aihe