Millainen on rapu-mies?

kertokaa

Olen rakastunut rapu-mieheen. Ei ole ravuista aikaisempaa kokemusta. En enää haluaisi menettää, enkä varsinkaan tätä miestä.
Mitä pitää välttää? Kun kuitenkin olen oma itseni enkä voi muuksi muuttua...liian herkkis...joka pelkää menettämistä liian monen hylätyksi tulemisen jälkeen. Jaa että miksikö olen tullut hylätyksi? Kun en ole korvaamaton...

14

5828

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • skoputyty

   Mun rakastaja rapumies on tunteellinen ja herkkä. Hellä kun mikä. Seksuaalinen ja haluaa tyydyttää naisen. Syvällinenkin puoli löytyy, mutta sitä pitää kaivella. Tää rapu on hitaasti lämpenevää sorttia eli ei kannata heti aivan hulluna käydä päälle ja esittää vaatimuksia. Suhde etenee omalla painollaan. Ehkä luotettavampia ja rehellisimpiä miehiä mitä olen tavannut.

   • menettämisen pelosta

    Itsekin olen menettänyt paljon. Tiedän tunteen. On vain pakko uskaltaa heittäytyä ja ottaa riski. Siinä voi sydän mennä palasiksi, mutta jos oletuksena on valmiiksi jo se, että menenrikki ja sitä pelkää niin oletukset vaikuttavat. Suhde alkaa mennä ennustusten mukaan. Sun täytyy oppia rakastamaan itseäsi ja oppia ymmärtämään miksi aiemmin on käynyt niinkuin on käynyt. Ilman katkeruutta. Nähdä myös kaikki ne hyvät asiat suhteen päättymisestä. Kun yksi portti sulkeutuu niin toinen avautuu.


   • vastauksestasi
    menettämisen pelosta kirjoitti:

    Itsekin olen menettänyt paljon. Tiedän tunteen. On vain pakko uskaltaa heittäytyä ja ottaa riski. Siinä voi sydän mennä palasiksi, mutta jos oletuksena on valmiiksi jo se, että menenrikki ja sitä pelkää niin oletukset vaikuttavat. Suhde alkaa mennä ennustusten mukaan. Sun täytyy oppia rakastamaan itseäsi ja oppia ymmärtämään miksi aiemmin on käynyt niinkuin on käynyt. Ilman katkeruutta. Nähdä myös kaikki ne hyvät asiat suhteen päättymisestä. Kun yksi portti sulkeutuu niin toinen avautuu.

    Kiitos. Olo helpottui jotenkin. Kyllähän mun ajatus on aina ollut se, että jokatapauksessa aion elää, kävi niin tai näin. Elämähän on iloa ja surua. Molempia sopivassa suhteessa...toivon.


   • yön tunteina hiippeillen sa...

    tiedän kaksi rapumiestä, jotka pettivät. Osasivat tehdä sen niin salaa ja kovasti heitä kehuttiin miten hyviä miehiä olivat.


  • ravun rakastajatar

   minä olen ollut kahden rapumihen kanssa (50v ja60v.) molemmat eronneita pettämisen takia. Toisella kolmekin naista yhtäaikaa. He saavat naisia helposti, osaavat puhua palturia sinisin silmin. Taiteellisia ja vapaita sieluja molemmat. En saanut omakseni, olin vain rakastajatar kunnes vaihtoi toiseen, joka väkisin syliin tukki, eivät osaa vastustaa kiusausta. Horoskooppi ei kerro kaikkea.

   • aloittaja

    Olen ollut monien horoskoopiltaan erilaisten miesten kanssa. Kaikki ne pettävät. En usko, että se on vain rapujen ominaisuus.

    Tää maailmahan on mennyt sellaiseksi, että luotettavaa kumppania ei kertakaikkiaan enää löydy.

    Miksi siis enää elätelläkään toiveita vaki-kumppanista,jos aina käy samoin.

    Riskejä on vaan otettava...ei voi mitään...kun elääkin pitää :)


  • ......

   Jos sydänsuruilta haluaa välttyä, ravut kannattaa kiertää kaukaa. Minäkin tavannut vain petollisia ja kieroja miesrapuja. Ja hallitsevat tarinankerronnan sujuvasti ja rakastuneena kun haluat uskoa, että toinen on luotettava ja asiat ovat niinkuin ne kerrotaan.

  • ainakin omalla kohallani

   mulla on rapumies. Onhan se vähän aluksi etäisenja kylmän tuntune, mut oikeest, sitte ku se syttyy ni ah! sopivan läheine, mut eiliian.
   ravuil on se, et ne haluu vaa tiettynä aikana huomioo. Sillee kunnolla. Muulloi ne ahistuu.

   Oikeestaa, paskat horoskoopista, iske ja tutustu mieheen persoonana ILMAN HOROSKOOPPII!!

   onnee matkaa!! pidän peukaloit pystys

  • entinen****

   16 vuoden kokemus rapumiehestä. Mun ainakin oli kauhean saamaton joka asiassa, mottona varmaan...älä tee tänään, minkä voit jättää seuraavalle kuukaudelle. Kiltti se oli, mut ei paljo tunteistaan turissu.

  • Ei kiitos rapumiestä

   Ei ikinä tule rapumiestä minun elämään. Epäluotettava ja naisia joka suunnassa. Osaa huijata taitavasti ja esittää luotettavaa.

  • Tosi on

   RAPU Rapu on koko luomakunnan ihmetys. Kukaan ei ymmärrä, miksi tällaisia ihmisiä on olemassa. Ravut ovat mustasukkaisia jopa omasta tietokoneestaan ja juoksuttavat mieluusti muita. Rakkaudesta ravun kanssa ei tule mitään, hän elää vain itsensä kanssa, vaikka kuinka kuvittelisi olevansa seurallinen ja sosiaalinen. Rapu haluaa kolmetoista lasta, seitsemän koiraa, viisi kissaa, marsun, kanin ja perunamaan, eikä edes hoida niitä. Usein tämä jää puolison harteille. Ravut ovat yleensä niitä, joista tulee vanhana erakoita ja he tulevat ihmettelemään lopun elämäänsä, kuinka ovat tähän joutuneet. MOTTO: "Kukaan ei pidä minusta!" TYÖPAIKKA: Mikä tahansa, sillä ravut ovat ikävä kyllä usein hyvin varakkaita, vaikka tekisivät mitä AUTO: Iso perheauto, jonka on itse ostanut, mutta suree asiaa koska haluaisi Ferrarin

  • tuimui-

   Olen kiinnostunut rapu mieheen (19v), jonka olen tuntenut jo yli vuoden olimme kavereita aikaisemmin, mutta nykyjään meillä on säätöä. Sain tietää, että tykkää minusta ja on kiinnostunut. Voinko luottaa häneen? Hän vaikuttaa ihan rehelliseltä ja kiinnostuneelta niin kuin itsekin sanoi. Tällä hetkellä hän on intissä. Emme ehdi näkemään joka viikonloppuisin, koska hänellä on paljon kavereita, joita joutuu myös näkemään välillä. Mietin välillä, että pettääkö minua samalla toisen kanssa. Noh.. Huomenna päätimme tavata, mutta nyt kun luin nämä rapu miehien ominaisuuksia, niin tuli vähän etäinen fiilis.

  • Cancancan

   Ravulla on kova kuori, ja vain harvat luottamuksen ansainneet saavat nähdä sisimmän. Rapu suojelee sisintään viimeiseen asti. Kun luottamus on saavutettu, ravun sydän on silloin sinulla.

   Epävarma rapu vetäytyy, saat tuntea kylmyyden, mutta ne ketkä on päässeet ravun sisimpään tietävät millainen rapu oikeasti on. Rapu saattaa testailla sinua, kuinka tosissasi olet. Rapu pelkää menettämistä niin paljon, ettei uskalla heti pistää kaikkea likoon. Aluksi saattaa näyttää suurimman osan tunteistaan, mutta loppu on sitten toisen tehtävä. Kunhan olet vain ja ainoastaan oma itsesi...

   • Anonyymi

    Rapu on paska petturi ja todelakin on vietävissä oleva luuseri ja vässykkä. Osaa kyllä hyvin kertoa lööperiä. Hyvä katsoa, miten seuraavan uuvatin käy - kunhan saa ensin tarinoillaan kaadettua. Ruma sekö sisältä että päältä. Erittäin epäluotettava ja raha kaikki kaikessa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

   Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
   Maailman menoa
   175
   3900
  2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

   On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
   Maailman menoa
   184
   1850
  3. 129
   1566
  4. Luovutetaanko nainen?

   En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
   Ikävä
   66
   1253
  5. J-miehelle toivon

   Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
   Ikävä
   73
   930
  6. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

   Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
   Ikävä
   46
   911
  7. Haluatko S

   vielä yrittää?
   Ikävä
   54
   902
  8. Tule mukaan

   Sanoisin sinulle jos uskaltaisin. Kertoisin miten kaipuu täyttää minut päivisin ja öisin huudollaan. Se huuto kaikuu sis
   Ikävä
   39
   884
  9. Mies, tunnistatko minut tästä

   🙋 Nainen, järkevä, mukava ja kiltti?
   Ikävä
   75
   855
  10. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

   Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
   Sinkut
   149
   855
  Aihe