Korjailetteko

te yleensä

minkä kaavan mukaan??Eli jos olette esim. kaksi päivää putkeen (pe-la) ottaneet, niin mihinkä aikaan sunnuntaina aloitatte esim. oluella paikkailun. Heti herättyänne vai myöhemmin päivällä tai illalla? Kuinka monta menee yleensä?
Ja lipsahtaako yleensä helposti uuden kännin puolelle? Mitäs maanantai aamu?

10

2354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • korjattavaa koska

      mitään putkia koskaan ottanut. Jos aterialla lasi viintä, niin eipä siinä kovasti korjailtavaa seuraa.

      • pelkkää

        TEATTERIA!!!!Kaappijuoppo!


    • päivää vain ottanut

      turha lähteä edes korjailemaan.
      mutta jos maistuu vielä niin sitten aloittaa aamusta ja dokaa iltaan.

    • Ei vielä lipsahda niin jossain välissä se todennäköisesti tulee lipsahtamaan, älkää tehkö sitä virhettä jonka minä tein joskus nuorenpana koska siitä alkaa sitten sellainen oravanpyörä että.......!

    • korjattuatul

      No joo, jos kaappeihin oli unohtunut tai vaimon jemmaamat (minulta piilottamat) oluet löytyi, niin kyllä ne katosi kaikki - oli niitä sitten 1 - 10. Mulla korjaus lipesi yleensä aina uuteen nousuun, jos mahdollisuus oli. Parempi kärsiä kuin mies. Olin juoma-aikoinani todella kateellinen niille joille tuli kuninkaallinen kankkunen ettei tosiaan voinut "paikkailla".

      • tekee mestarin

        Monet eivät juomahistoriansa alkuvaiheessa tai nuorina voi kuvitellakaan ottavansa loiventavia mutta kyllä siihenkin oppii. Ensiksi ylösnousun jälkeen kakomaan pöntölle ja sitten pikkuhiljaa vaan kaljaa kurkkuun. Ja voi sitä autuasta tunnetta, kun tärinät ja vapinat helpottaa! Mutta en kyllä suosittele harjoittelemaan, siitä tosiaan voi alkaa sellainen tuskien taival, ettei sitä voi kuvitellakaan sellainen, jolla homma on ns. hanskassa. Kyllä korjaussarjojen ottaminen on musta ihan selvä merkki alkavasta tai pidemmmälle päässeestä alkoholismisairaudesta.


    • ei ikinä

      En ota krapulaan alkoholia vaan kestän pahan olon kuin mies. Näin ei "putken" vaarakaan ole niin suuri kun alkoholia ei käytetä lääkkeenä.

    • sano....

      sillon nuorena pojuna kun oltiin radalla oli meininki että aamulla heti kylmää lonkeroa, ja kyllä se maistuikin. myöhemmin siihen korjaamiseen jäi kiinni ja en enää ihmettele sanontaa kakkonen on ykkönen. Kun tuli ryypättyä pe-la niin yleensä siihen mahtui 3-5kpl sammumisia. Elikkä joka kerta sai Tavallaan "korjata". joskus kun sammuin jo puoliltapäivin ja heräsin neljän aikaa, aattelin että olempa onnekas kun yhteen päivään saa mahtumaan kolmekänniä!!!! Olot yleensä sunnuntaina oli aivan järkyttäviä. niin järkyttäviä että pelkäsin sekoavani välillä. yleensä suununtaisin meni mäyräkoira tyylin aamulla 2pulloa. päivällä2 lepoa iltapäivällä 4 ja yöllä ennen "nukkumaan" menoa 4pulloa. Määrät oli hirveitä litran viski ei tuntunut missään ja mäyräkoirasta ei tullut edes kunnon kusihätää. Eräänä superagnistisena aamuna hokasin, että juopottelu on turhaa ja lopetin sen homman lähes tyystin. Puolen vuoden täys selvä jakso avas mun silmät ens kerran elämässä!

      • 45:sena

        Kyllä. Niin oli arki tai pyhä, niin baanalle oli päästävä. Maanantai töitä ja illalla baariin ja ihan kännissä kotiin ja herätys töihin 06.30. Ja eikun pyörän selkään 20 min. leimaa kortti. Ja autoon nukkumaan. Tätä jatkui monen monituista vuotta. Sitten lopetin 3vuodeksi viinankäytön. Nyt kun ottaa neljäkin päivää putkeen, niin sitä saa korjailla sen neljä päivää paskaämpärin vieressä, kun mikään ei pysy sisällä. Vasta vetäsin pe-ke ja nyt on su. Niin täysin selvä ja aamukahvikin maistui niin perusteellisen hyvältä ja meinaan mennä tuohon rannalle kävelee.


    • 19+5=24

      Joskus parin päivän juomisen jälkeen otan heti kun sisällä pysyy, muutaman oluen. Sen jälkeen pystyy nukkumaankin paremmin kun huippaaminen loppuu. Sitten yritän nukkua ja maata mahdollisimman kauan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1156
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe