Vaillant maalämpöpumput

10 vuoden takuu??

Onko jollain tarkempaa tietoa näistä maalämpöpumpuista??

10 vuoden takuu??

Taitaapi olla nykyisillä toimittajilla pissa sukassa, ainakin omalla kohdallani tuo nousi juuri ykkösvaihtoehdoksi. On vielä saksalainenkin, joten ei pitäisi olla mikään sekundavärkkikään..

23

10066

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epäkelpo

      Turkulaisella j:myyjällällä on ollut ongelmia takuissa.....

      Kantsii hieman kysellä!

      • Voi voi

        Eikö kauppa käy kun pistät näitä viestejä. Olet paskan puhuja


    • valmistaja....

      Vanha nimi Vaillant. Tuttu kaasulämmittimistä vuosien takaa.

      Rupesi tekemään maalämpöpumppuja 2006. Parempi ollakin takuuta. Toivottavasti takuu kattaa koko pumpun ja töineen eli ei pelkkää kompuran materiaalia, kuten pelkään!

      • takuu...

        Garantien omfatter:
        Vaillant A/S yder garanti på geoTHERM
        varmepumper imod fabrikations- og
        materialefejl i 24 måneder regnet fra
        installationsdatoen, dog 10 år på selve
        kompressordelen.
        Garantien gælder kun, hvis der foretages de
        foreskrevne regelmæssige eftersyn af en
        kvalificeret installatør.
        Garantien omfatter reservedele og arbejdsløn
        i 24 måneder regnet fra installationsdatoen.


        24kk takuu töineen ja 10v kompura ilman töitä ja huom. materiaali ja valmistusvirheistä ;-)


    • laadukkaita

      Se on totta.

      Saksalaisia huippumerkkejä ovat mm.
      - Viessmann
      - Stiebel Eltron
      - Vaillant
      - Ochsner (taitaa olla itävallasta)

      Näistä nyt siis kaksi on rantautunut!

      • Germany

        Nyt Suomesta saa myös laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä Stiebel Eltron maalämpö- ja vesi/ilmalämpöpumppuja. Ainakin Pirkanmaalla edustus on Sunair shop Tampereen tiloissa toimivalla Lvi KotiLoimu Oy:llä.


      • entinen myyjä

        olenpa myynyt Viessmannia ja tutustunut aika tarkaan Vaillantiin ja Stiebeliin
        ja sanoisin kyllä että ei ruotsalaista sakemanni voita, ootte sitte mitämieltä tahansa. Viesmannia myin 20kpl , kompuroita vaihdettiin aika moneen, kaikkee pikkuvikaa tuntuu olevan.


      • made in finland
        Germany kirjoitti:

        Nyt Suomesta saa myös laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä Stiebel Eltron maalämpö- ja vesi/ilmalämpöpumppuja. Ainakin Pirkanmaalla edustus on Sunair shop Tampereen tiloissa toimivalla Lvi KotiLoimu Oy:llä.

        juu älkää vaan menkö "halpaan ja hyvään"...Kunnon vehkeet kun ne hankitaan,, onhan ne eikä takuut meinaa noissa juuri "rantautuneissa" koskaan pelaa. Laatua ja kestävyyttä- kun harkitaan kodin lämmittäjää eikä halvalla hyvää saa mistään.Ko. yrityshän myi ennen kunnonkin tavaraa


      • Viessmann edustaja
        entinen myyjä kirjoitti:

        olenpa myynyt Viessmannia ja tutustunut aika tarkaan Vaillantiin ja Stiebeliin
        ja sanoisin kyllä että ei ruotsalaista sakemanni voita, ootte sitte mitämieltä tahansa. Viesmannia myin 20kpl , kompuroita vaihdettiin aika moneen, kaikkee pikkuvikaa tuntuu olevan.

        Ihmetyttää asenteesi, miksi moista potaskaa kirjoittelet (olen lukenut tämän kommentin aiemminkin ja nyt en voinut olla oikaisematta tätä asiaa). Olemme itse toimineet Viessmannin jälleenmyyjinä jo vuosia ja meillä ei ole kuin positiivista kerrottavaa Viessmann-tuotteista (pelletti. maalämpö, öljy, aurinko, kondessiöljy, varaajat, PILP, ilmasta/veteen-pumput jne..) - siis kaikki samalta merkiltä. Voisitko ystävällisesti ottaa meihin yhteyttä, jotta kuulisin suoraan minkälaisia ongelmia sinulla on ollut. Numeromme löydät www.maalämpöturku.fi -sivuilta. Viessmann on niin suuri merkki Euroopassa ja todellakin laatumerkki, joka ei pelleile näillä lämmitysmarkkinoilla. On erikoista mollata lämmitysjärjestelmiä valmistavaa isoa jättiä, joka on pikkuhiljaa hiipimässä myös Suomen markkinoille ottaakseen osuuksia täältä vanhoilta pikkumerkeiltä (en aliarvioi heitä). Mielestäni on vain rikkaus, kun löytyy vaihtoehtoja kuluttajall - ei ole yhtä ainoaa oikeaa, eikä myöskään mielipidettä.
        Vaillant ym. uudet tuulet ovat tervetulleita merkkejä jakamaan näitä markkinoita.
        Eihän kaikki halua ajaa Saabeillakaan.
        Nimimerkistäsikin voi päätellä, että jokin on mennyt pieleen uraa valitessasi.
        Kaikella kunnioituksella ota yhteyttä, haluaisin keskustella kanssasi väittämistäsi kompuraongelmista yms. joita meillä ei ole ollut, vai ovatko ne johtuneet hanskavirheistä asennuksien osalta?


      • Dr. Stiebel
        Germany kirjoitti:

        Nyt Suomesta saa myös laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä Stiebel Eltron maalämpö- ja vesi/ilmalämpöpumppuja. Ainakin Pirkanmaalla edustus on Sunair shop Tampereen tiloissa toimivalla Lvi KotiLoimu Oy:llä.

        Stiebel Eltron: HELVETIN ÄÄNEKÄS!.


    • kuusamolainen

      ei ole huonompaa pumppua joka vuosi joku toimintahäiriö termiaan kyllästynyt .liekkö myös asennusvirmassa vikaa maasta nousevat putket katkeilee 2 kertaa vuodessa sotkamon porakaivo ei saa vikaa korjatuksi useista yrityksistä huolimatta . en suosittele kyseistä virmaa.

    • Vaillant

      Vaillant antaa kompressorille 10v takuun, ja oli 2007 markkinoille tullessaan testin paras. Hyvä käyttökokemukset koska monipuolisimmat säätömahdollisuudet.

      Nimim. Vaillant 10.4kW (101/2) 500ltr erillisvaraaja 216m kaivo (242 neliöä kolmessa rakennuksessa)

    • kurri..

      Kiinasta tuodaan saksaan paljon tuotteita joita vähän jalostetaan ja viedään kehitysmaihin ja otetaan rahat.

    • Nestori M..

      Markkinamiesten huuhaa hommia koko maalämpö. Suuri kupru valtiolle maalämpöön laitettu raha. Teollisuuteen työnnettiin rahaa ja yksityisille jaetaan avokätisesti verohelpotuksia sekä annetaan riihikuivaa rahaa (saneeraus kohteet). Maalämpöön siirtyvät ovat yleensä varakasta väkeä eivät siten tarvitsisi näitä avustuksia mutta ahneita kun ovat, onhan ilmainen raha otettava vastaa.
      Kaiken tämän tietenkin maksaa kansalaiset .Valtio velkantuu ja kansa maksaa rikkaitten maalämpökaivot ja pumput.

      • Nyt en ymmärrä...

        Kyllä ainakin minulla kaikkien luvattujen tukienkin jälkeen jäi ihan oikeasti maksettavaa noin 12 000 euroa.
        Käytin kotimaista pumppua, firmaa ja työntekijöitä. Käsittääkseni rahat meni ihan oman valtakunnan hyväksi.

        Keneltä "kansalaiselta" voin käydä tämän puuttuvan 12 000 euron osuuden perimässä?

        Harmittaako, kun vuokseni ei enää tarvitse tuoda 3500 öljylitraa ulkomailta vuosittain?


      • Anonyymi

        Mikähän tässäkin on se kansa.
        Keskiluokka se täällä kaiken maksaa.


    • Suomen MLP Testi

      Huomasitteko Tm rakennusmaailman testin? Ei paljoo Viessmannit pärjänny. Ivt ja Vaillant jakoi ykkäöstilan. Tosin Vaillantilla oli paukkunu sähkövastukset päälle, mutta silti COP oli luvatulla tasolla. Jos tässä olisi laitettu säädöt oikein ja vastus ei olisi paukahtanut päälle, niin Vaillant olisi voittanut suveneeristi. Eipä pumpuissa hirveästi loppupeleissä eroa ollut. Ihmettelin vain, että sieltä puuttui Nibe sekä lämpöässä joita kuitenkin markkinoilla on runsaasti.

    • Ecomies123

      Vaillanttiin tuli vaihdettua öljylämmitys noin kuukausi sitten. Nuo markkinoilla pitkään olleet valmistajat jotka antavat 2-3vee takuita on kyllä tämän päivän elektroniikassa täys vitsi, jo virhevastuu on pidempi aika tuon hintaluokan ja käyttötarkoituksen laitteissa joka tapauksessa. Valintaani ei tosin tuo takuuasia vaikuttanut vaan ko myyjän ja myyjäliikkeen avustus ja neuvontahalukkuus sekä kohtuulliset hinnat kaikessa mitä pakettiin sovittiin. Tarjouksia kyseltiin 5 paikasta joista kaksi "onnetonta" vastasi yli kolmen viikon päästä eikä silloinkaan tullut toiselta tarjousta vaan "soittele niin katsotaan" ja toiselta lisäkysymyksiä kasa. Näihin em. kysymyksiin oli vastaukset kerrottu jo siinä tarjouspyynnössä, mutta lukutaito on yliarvostetttua tänä päivänä.

      Kaksi noista oli tosi samalla viivalla, ainoa erotus oli kaivonsyvyydessä ja paketin hinnssa. Päädyttiin halvempaan jossa kaivo 50m syvempi! Sinällään jännä, että kaikki tarjouksentekijät saivat talolle todella pienellä erotuksella saman tehontarpeen mutta tämä yksi tosiaan tarjosi 50m matalampaa porakaivoa kun muut ja vielä useita tuhansia kalliimmalla.. no saahan sitä kokeilla kepillä jäätä :)

      Asennutin erillisen 3-vaihve kwh mittarin pumpulle mistä nyt näen oikeasti sen mitä koko "laitos" vie kaikkine sähkönkulutuksineen ja saa sen todellisen lukeman mitä lämmitys ja lämmin käyttövesi jatkossa haukkaa. Sinällään "ei kiinnosta paljon, vie mitä vie" mutta ihan mielenkiinnosta haluan tietää kumminkin onko yhtään samalla linjalla kun myyjä laskeskeli.

      Ainoa varma asia on ettei öljylaskua enää tule :>

    • Pohojammaalta

      Meille asennettiin öljylämmityksen rinnalle vuonna 2011 Vaillantin 8kw maalaämpöpumppu,160 metrin porakaivolla .Kustannukset noin 15000 ekee.Omakotitalo rakennettu -50 luvulla öljynkulutus noin 3000 litraa vuodessa.vesikiertoinen patterilämmitys,sekin 50 luvulta.Sähkönkulutus vuosittain ollut siinä 8000 kwh.Olen toistaiseksi ollut tyytyväinen koska lämmintä on riittänyt.

    • Anonyymi

      Meillä reilu 4 v, sitten vaihdettu vaillant maalämpöpumppu , no susi maanantaikappale. 2 kertaa jo lämmönvaihdin hitsattu , ne meni takuuseen, mutta nyt sitten lakkas lämmittämästä vettä , no kompressorista vuoti joku suutin , tässä ajassa on jo käynyt huoltomies muutaman kk.välein . ensin meni takuuseen viat, mutta nyt , kompressorin huollosta tuli lasku MV-jäähdytykseltä 1967 euroo. huh. kompressorin takuu 10 v. mutta HELMILÄMPÖ lopettanut ja valmistaja eli Vaillant pesee kätensä . Nyt menee hermot . Älkää luottako Valmistajaan eli Vaillanttiin , Lupaa ,mutta ei anna. SAKSALAISTA laatua.

      • Anonyymi

        Täällä myös vaihdettu lämmönvaihdin n. 6kk sitten. Nyt alkoi samat oireet uudelleen, pitänee hommata taas joku korjaamaan .


    • Anonyymi

      Meillä sama juttu. Helmilämmöstä Vaillantin isot ilmavesilämpöpumput (2 kpl). Hirveästi ongelmia ja nyt kun Helmilämpö konkassa niin MV- jäähdytys (joka osti Helmilämmön liiketoiminnan mutta kätevästi pesi kätensä takuuvelvoitteista), eikä Vaillant suostu tekemään takuukorjauksia. Roskaa on noi Vaillantin vehkeet vaikka olisi kuinka Saksalaisia. Meillä kolmen vuoden aikana nuo pumput on toimineet ehkä vuoden ilman ongelmia. Vaillant (ainakin niiden Suomen porukka) on täysin epärehellistä porukkaa. Pysykää hyvät ihmiset kaukana Vaillantista - siinä merkissä ei ole mitään hyvää!

    • Anonyymi

      Samanlaisia kokemuksia Vaillantista. Vaillantin lämpöpumpussa ollut koko ajan vikaa. Nyt vaikka on lisärahalla ostettuna pidennetty 10v takuu (Vaillantilta), toteavat että valmistajan takuu ei ole voimassa kun jälleenmyyjäliike konkurssissa. Omasta mielestä Vaillantin toiminta ja laatu on täysin ala-arvoista, tuon takuun irtisanominen ehkä jopa laitontakin. En suosittelisi Vaillanttia kyllä kenellekkään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6560
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2634
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2210
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1886
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe