Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Paras merkki kumppaniksi

mia-marjut

Ehdottomasti ottaisin
- jos vain vähän astrologiaa harrastaneena ja
- lähipiirini ihmisiä ja heidän horoskooppimerkkinsä tietäen
saisin valita niin
ottaisin neitsyt-miehen.

Olen itse aurinko ja nousu skorpioni, kuu rapu ja muita useita merkkejä neitsyessä. En tunnista itsessäni lähes ollenkaan ravun kaltaisuutta mutta skorpparin ja neitsyen piirteitä on hyvin paljon.

Neitsyt miehet ovat minun mielestäni mukavia, hyvännäköisiä, huumorintajuisia ja seurallisia. Seura on kuitenkin ehkä jokseenkin pinnallista, eli hyvän päivän tuttuja, mutta näin ollen aikaa jää omalle kumppanille. Neitsyt merkit ovat pikkutarkkoja ja joskus erittäin hankaliakin tyyppejä, mutta heitä pitää osata käsitellä oikein niin ovat maailman ihanimpia persoonia.

Mites muilla. Minkä merkin kumppanin ottaisit puolisoksesi mieluiten? Mistä merkistä on lähiystäväpiirissäsi eniten positiivisia puolia. Ja kerrothan tietty oman horoskooppimerkkisi ja mahdollisesti muitakin tiedossasi olevia merkkejä.

10

2355

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kalat36nainen

      ihanan kyssän heitit tänne, harmi etten ole skorppari vaan vain vieraileva tähtönen kalat-puolelta :) Toivottavasti saat paljon hyviä ja rakentavia vastauksia sekä skopumiehiltä- ja naisilta :)

    • luulen että...

      en ottaisi ketään itse, liian hankala yhdistelmä olen itse. Aurinko-skopu, nouseva-jouskari, kuu-kauris..
      Kalat on rasittavia ja kauriit liian materialistia.
      Oinasta pidän mutta ovat liian määräileviä viime kädessä..vai olenkohan nirso vai hankala skopu =)))))

      • Kalat36nainen

        Leijona.Ja puhu sen jälkeen.


      • Ryby

        Oinaisiin, härkiin tai rapu miehiin.


      • =)))))

        En ole tavannut niin ihkua (mainituista hkoopeista) että jalat menis alta, mutta pidän vihjeenne mielessä ;)


    • Skorppis...

      Kiva tää kysymys. Ite oon skorppari ja umpi rakastunut yhteen jätkään!!! Se on oikeesti aivan ihana! Mutta, mulla on ongelma... Me ei seurustella, ku se jätkä ei tunne mua :( *sniisk* Oon mä sen kaa jutellu ja mitä nyt oon ennustanu ja uniani tulkinnu, nii se on huomannu mut ja meistä vois tulla pari :D Joo, ja nyt mä toivon et se jätkä ois joku veden tai maan merkki (eli skorppioni, kalat, rapu; kauris, neitsyt tai härkä) Mutta mitä mä teen jos se on maan tai ilman merkki...? APUA!!!

    • Nanett_vm58

      Heips, Minä ottaisin rapu- tai skorpparimiehen =). vesimerkkiä vesimerkille =))

    • Vaakamies 7.10. syntynyt

      Vaakamies on Skorpioninaiselle täydellinen unelma mies. Ei siitä muuta voi sanoa.t Vaakamies

    • mrs_feelgood

      Itse olen muutamaan otteeseen deittailleena ja seurustelleena tullut siihen lopputulokseen,että nykyinen kumppanini on paras vaihtoehto. Itse olen skorpioni,kuin myös puolisoni. Homma toimii kaikinpuolin hyvin. Ainoa asia,mikä toisinaan hiertää on se,kun meistä piikkihännistä ei ikinä tiedä,missä tosiasiassa mennään. Ja se aiheuttaa turhanpäiväistä väittelyä. Olen seurustellut aiemmin kalamiehen(tykkäsin kovasti),kaurismiehen(neuroottinen,omistushaluinen,kylmä), rapumiehen (huumorintajuinen,lempeä,mutta särki sydämen). Lisäksi on ollut kaksi skorpparia,joista molemmat olivat niin stereotyyppisiä tapauksia :D(itseriittoisia ja vain yksi asia mielessä) Nykyisen kanssa olen naimisissa ja meillä on pieni kalapoika. Jos joskus eroaisin ja löytäisin uuden,hän saattaisi olla kala tai skorppari.

    • scorppari köriläs

      TERE!!!!

      Joo mä olen siis kohta 40v scorppari köriläs!! ollaan oltu kaksos naisen kaa kimpas6v ja naimisis kohta 5 vuotta! ja saatu ihania sidejä aikaan...ehkä vaikee sanoo mikä merkki sopii kenellekkin!!! me tutustuttiin baaris ja siitä se lähti ku annikki tähti... mul on monta sorppari tuttua ja pidän heistä erittäin paljon... toki ystävä kautta kaveri kautta tuttjen piiri on melko laaja, jotan (KAIKKI) ihmiset ovat kivoja!?!?! huom suluissa kaikki. Kaikkien kans ei tule toimeen niin hyvin tietenkään??? sehän on selvää??? ystävä piiris on leijonia, kaloja, härkiä, jousimiehiä ja naisia ,ym merkkejä löytyy myös en taida ikävä kyllä edes tietää tai muista kaikkien merkkejä...aloha...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe