Lidl raastaa

parrankin juurineen

Ostin Lidl:istä partahöylä paketin varsi 20 terää (SHAVE 20 PLUS ) ja ajattelin, että nyt parta saa kyytiä.
Mutta olin väärässä jo ensimmäiset vedot tuntuivat karmeilta, se lähinnä raastoi partaa irti."PASKA OSTOS TAAS" ajattelin ja kaivoin jo roskiin heittämäni ja tylsän höylän, se tuntuikin jo paljon paremmalta.

16

6711

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en tiedä

      Jo ties monennenko kerran on minulle käynyt, kun menen lehdessä mainostettua tuotetta Lidlistä ostamaan, niin myymäläapulainen ei tiedä sellaista siellä olleenkaan.
      Elikkä tarjoustuotteet loppuu sieltä jo ensimmäisen tunnin aikana aamulla, niitä on vain muutama.
      Höpö kauppa, tuon perässä ei kannata juosta...
      ei Suomalaisia loputtomasti pystytä huijaamaan.

      • Aikainen lintu

        Jos jotain huipputarjoustuotetta todella haluaa, niin täytyy olla aamulla jonossa kun ovet avataan. Olen ollut pari kertaa mukana seuraamassa tuota ryysistä, vanhatkin ihmiset painavat uskomatonta kilpajuoksua myymälän perälle, jonne aina parhaat tarjoustuotteet laitetaan.

        Tuotteita on kyllä yleensä korillinen, enemmänkin kuin vain pari kappaletta. Ja yleensä on heti aamusta löytynyt kaikkia malleja ja värivaihtoehtoja, joita ilmoituksessa näkyy, mutta halutuimmat tuotteet yksinkertaisesti vain menevät tuossa alkuryysiksessä.


    • Zuba

      Kuulin eräältä ystävältäni että lidl:ssä on täysi palautus oikeus. Koskee kaikkia tuotteita mukaan lukien elintarvikkeet. Eli kun kuitti löytyy voi tavaran palauttaa ja saada rahat takaisin tai vaihtaa uuteen.

      • Anonyymi

        Kyllä pitää paikkansa ! ostin taannoin Lidlistä maksalaatikkoa oli tarjouksessa, koska päiväys oli menossa umpeen. Kotiin mentyäni tietenkin söin tuo herkun, mutta huomasin pian vatsani ei tullutkaan täyteen : O ei edes puolilleenkaan. Ja aloitti pian pitämään elämää . . . eli KURISEMAAN! äänekäästi. Niimpä läksin saman tien takaisin Lidliin ja kerroin kokemuksistani neitokaiselle.

        Käskin vielä pistämään korvansa vatsaani kiinni. Pian neitokainen nousi ylös ja sanoi . . NIIMPÄS PITÄÄ ja melkoista mekkalaa pitääkin . . . siis vatsani. Tarrasi käteeni ja vei kaupan hyllyn luokse jossa maksalaatikko roveet siaitsivat. Nappasi hyllystä kaksi maksalaatikko rovetta ja vielä kermaperunoita ja ojensi ne minulle. Sanoi tässä on takuu ruuat . . . EIKÄ MAKSA MITÄÄN! Olin vallan hölmistynyt palvelun runsaudesta mitä tuolta kauniilta neitokaiselta sain.

        Olin niin onnea ja onnellisuutta täynnä, että koppasin tuon Lidlin neitokaisen syleilyyni nostaen häntä ilmaan. Jolloin neitokaisen puupohjaiset hollannikkat kopsahtivat Lidlin lattialle. OOOOOoooiii Joooii ! huudahti neitokainen nauraen. Niin sitten palasin kotiini ja söin illan mittaan kaikki kolme laatikko rovetta ja Litran metsämarja mehua palan painikkeeksi. Eipä vatsani enää murissut . . . vaan aamuyöstä tunsin jotakin ja myös kuulin. Ääniä hieman vatsaani alempaa, jotka heti tunnistin äänen ja hajun perusteella PIERUKSI ! Siis tuli hurmoksessa syötyä itseni ähkyn partaalle. MUTTA TAKUU OLI ja toimi. Joten sellainen se ja sen pituinen SE! Terv. Itä Rajan Timppa


    • maalainen

      Itse erehdyin ostamaan kesällä Pirkka-partateriä,
      kun pikkupitäjän kaupassa ei muita ollut.
      Kokemus oli samanlainen, oli kuin olisi yrittänyt
      juurineen nyppiä partakarvat pois.
      Roskiin vain ja ostamaan tuttuja G-teriä naapurikaupungista.

    • LIDL fani

      itselläni kävi aivan samoin, ensiksi ajatettelin ei saatana täysi paska. Kun katsoin ostostani seuraavana päivänä totesin varren muotoilun erilaiseksi, siispä 35 asteen kulmassa partaa ajamaan ja johan kone pelitti ja toimi kuten enkeli eli terän pitää osua about 10 asteen kulmassa partaan jolloin katkeaa hyvin se edellyttää entiseen ajelutapaani vrt. Gillette muutosta. Lopputulos ihan yhtä hyvä ja miljoona kertaa edullisemmin

      • mallissa

        on ne terät päin persettä, ts liian jyrkästi. en tajuu miten eukko voi tuolla ajaa karvat. itellä on se toinen jossa on vähän normaalimpi leikkauskulma eikä tarvi ahdistua vetelystä.


      • Anonyymi

        Aivan oikein ! partaterän vetokulma se pitää olla oikea. Mutta eihän nämä armeijan käymättömät "mamman pojat" sellaiseen ajatteluun kuonnu eivätkä kykene. Niillä on liikaa Amerikan Yhdysvaltojen vötkyily oppeja ohimoissaan. Ja mättö ruuan tuhoista vaikutusta rehevissä ylipainoisissa kropissaan. Sitä aivopesua ja joutavaa Amerikan paska mallia sitä, kun tulee joka TUUTISTA, kuin lietelantaa paskatorvesta. Mitenhän nuo nykyajan klopit saisivat edes koivuhalkoa kirveella halkaistua? Löisivät varmaan hamara puolella ja sitten kitiseisivät EI TÄLLÄ KIRVEELLA TEE yhtään MITÄÄÄÄÄÄN!


    • Kuluttaja

      Ostin itsekin mainitsemiasi partateriä tarjouksesta 2.99 / paketti. En kyllä odottanutkaan saavani G:n veroisia teriä; varsinaisesti käytän sähkökonetta ajeluun, mutta siistiipä niillä jämät.

      Palauta ihmeessä, jos et ole tyytyväinen tuotteeseen. Missään muussa kaupassa palautus ei toimi niin hyvin kuin Lidlissä. Olen ostanut Lidlistä vaikka mitä, ja vain pari kertaa on tarvinnut palauttaa (elintarvikepakkaus oli avautunut).

    • make278

      Mun kavereilla on yritys joka tarjoaa asiakkailleen 5-teräistä terää partahöylän varsi. Sieltä saa 2 vaihtoterää/kk, kannattaa kokeilla.

      Hinta on 5,89€/kk sisältäen kuljetuksen, ainakin mun mielestä mainio idea, ja terät kelpaavat mulle hyvin. www.steelclub.eu
      facebook.com/steelclubfinland

      • pelkää roskaa

        ja taas näitä huijareita tuntuu olevan liikkeellä, ei kannata koskaan ostaa näitä teriä


    • kölkölklö

      Kaikkia on tullut kokeiltua, mutta Gilletten voittanutta ei ole.

      • Anonyymi

        Paitsi Wilginson terät ne peittoa Gilette terät mennen tullen ja menne !


    • Anonyymi

      Ei mikään partahöylä kykene poistamaan pitkää älytöntä karvaturaa . . . ei edes akkojen vitun karvoja. Säännöllinen parran ajo . . . JA KYLLÄ LÄHTEE !!

      • Anonyymi

        Akathan kerihtee vitun karvansa ensin saksilla. Sitten jotkun huorahtava luonteiset ajelevat lopuksi partaterillä. Kun vittu teriä ei ole eriksen ainakan suomessa saatavilla. Parempi, että ajelevatkin karvansa. Sillä kuukautis aikan naiset ovat pahempia, kuin SIAT ! Löyhkäävät ja haisevat, että voi saatana!


    • Anonyymi

      Oletkos koittanut KARKEAA pyyhettä ? Jos et niin koitappa . . . siinnä voi olla ratkaisu pulmaasi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 137
      3888
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      108
      3542
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      19
      2513
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1599
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1575
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      87
      1458
    Aihe