Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sportin suurin voitto

se ei tullut tänään

Mutta se voitto oli se että liiga on auki. Se on auki ensi kaudellakin. Tsemppiä Vaasaan. Olette voittaneet monta liigafania puolellenne hyvän taistelun ansiosta.

Hieman käy Tammista sääliksi. Toimittajan ihan asialliseen kysymyksetkin otetaan provona ja annetaan täyslaidallinen takaisin. Hei, Tamminen, ei koko maailma ole sinua vastaan. Huomaa että on ollut kova stressi päällä. Onneksi pääsee ansaitulle lomalle lopultakin. Mutta turha on Tammista enempää dissata. Ei monella valmentajalla ole vastaavia meriittejä. Ja lehdistökin saisi olla kiitollinen. On aika monta ylimääräistä lehteä mennyt kaupaksi ihan pelkästään Tammisen ansiosta.

Suhoselle on pakko antaa pitkä miinus ihme marttyyriasenteesta. Kukakohan se keräili sakkoja liigassa ihan samoista syistä mistä hän nyt arvostelee Tammista.

3

199

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pablo83

      kanssa auki eikä suljeta uudestaan..liigan sulkeminen aikanaan oli iso virhe...ja se mitä sport teki tässä liigakarsinnassa oli se että näytti kaikille että mestisseura voi nousta liigaan..pienestä oli kiinni,sportin olis vaan pitänyt voittaa se kuudes peli joka meni jatkoajalle..ja nyt kun mietitään mitä tästä seuraa ensi kauden mestistä ajatellen niin mestiksessä voidaan ens kaudella nähdä kovaa kilpavarustelua..eli kovia pelaajasiirtoja..
      niin ja mitä tulee juhani tammiseen niin kaikesta näkee että hän suhtautuu jääkiekkoon suurella intohimolla ja hän todella rakastaa tätä lajia..ihan kuin raimo summanenkin..

    • F35

      Melko ristiriitaisia selityksiä tuli Tammiselta. Sport ei muka pärjänny perjantaina ku vaasassa on huono jää, ja koko sarjan voitti ässät koska niillä oli kotietu? Hieno urheilupersoona, mut vähän jäi selittelyn maku.

      • Lohiko

        Mielestäni Tami on tosiaankin kova jätkä, tosin pelinjälkeinen haastattelu sai minut säälimään häntä. Tami käyttäytyi kyllä perin säälittävästi, ainakin mulle tuli surullinen olo.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2238
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1934
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1838
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      77
      1658
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1588
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1502
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1403
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1352
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1321
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1304
    Aihe