Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Totuus

Juhani Tammisesta

Tamminen on naurettava pelle. Tämä karsintaotteluiden sarja kesti seitsemän peliä ja Tammisen joukkue hävisi. Silti syy häviöön löytyy äijän mukaan tuomareista, järjestelmästä, jäähyistä ja kuka ties mistä. Miksi aikuinen mies ei voi myöntää tappiotaan? Siksi, että kyseessä on Juhani Tamminen. En muista tämän älykön koskaan myöntäneen virheitään tai tappioitaan. Ja juuri tästä syystä, erinomaisuudestaan (omasta mielestään), Tamminen ei koskaan pääse valmentamaan mestaruuksia voittavia joukkueita (tässä ei todellakaan tarkoiteta Mestiksen mestaruutta vaan SM-Liigan tai Maailmanmestaruden voittamista) tai muutakaan pitkäjänteistä valmennustyötä vaativaa joukkuetta. Tammisen tyyli on hänen käyntikorttinsa, mutta samalla myös hänen ristinsä. Tami ei koskaan tule saamaan muuta kuin projektiluontoista työtä. Nytkin kuulemma on kolme sopimustarjousta olemassa. Jos miehessä on munaa niin hän lähtee vetämään Sportia uudestaan ja vie tällä kertaa työn maaliin saakka. Näin ei tule käymään vaan Juhani karistaa Vaasan tomut jaloistaan ja lähtee jälleen tekemään projektiaan jonnekin muualle. Edellisellä Vaasan reissullaan Tammine kusi homman kesken kauden ja lähti Zurichiin "isomman kalan" perässä. Toimiiko vastuuntuntoinen ja sitoutunut valmentaja näin. EI. Tamminen ei saa työtä SM-Liigasta, Elitserienistä taikka Venäjältä, koska hän on Juhani Tamminen. Hänen projektinsa löytyy jälleen Sveitsistä taikka vastaavan kaltaisista paikoista, joissa Juhani Tamminen ei koskaan tule voittamaan mitään. Hän on projektimies. Ottelusarjassa Ässiä vastaan Tamminen toteennäytti kaiken oleelisen siitä, miksi hän ei koskaan tule olemaan Suuri Jääkiekkoleijona vaan vain numero seitsemänkymmentäjotain. Tamminen mollasi entisen ystävänsä Alpo Suhosen useaan kertaan samoin kuin useita Ässä-pelureita, Erik Rasmussen ja Severi Sillanpää etunenässä. Eihän jumalauta kokenut jääkiekkoihminen näin voi toimia. Mutta Juhani Tamminen voi. Tämä on hänen tomintatapansa. Tammisella on olemassa omasta mielestään oikeus kritisoida, kommentoida, ottaa kantaa, nolata, väheksyä, aliarvioida ja mitätöidä mitä ja ketä tahansa, mutta mitään tätä itseään ja toimintaansa kohtaan hän ei missään nimessä hyväksy. Kyseesäsä on mies, joka ei koskaan tule valmentajana voittamaan mitään suurta. Hän on itse itsensä suurin este tiellä menestykseen. Palkatkoon ken uskaltaa...

6

623

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niinpä niin

      Totuus on se että Alpo Suhonen on suomikiekon syöpä. Alpo on se joka haukui täysin tarpeettomasti Tammisen. On vain Sportin ja muiden mestis-joukkueiden etu jos Alpo jatkaa Ässien valmentajana. On varma nousu ensi vuonna mestis-joukkueelle. Vastaavanlainen TUURI ei osu toista kertaa tuollaisen apinavalmentajan kohdalle oli millainen rosteri tahansa hänen takanaan. Alpo Suhonen on apina joka ei osaa valmentaa eikä ole koskaan osannutkaan. "Jääkiekko on helvetin yksinkertainen peli." Tämä quote Alpolta kertoo kaiken hänen osaamisestaan nykyjääkiekkoilussa. Ja mestisjoukkueet kiittää. Vain armoton tuuri pelasti Alpon tänä vuonna. Mutta ei enää jatkossa. Se jos mikä on varmaa.

    • Tami on rautaa

      "Miksi aikuinen mies ei voi myöntää tappiotaan?"

      Tamminen myöntää tappionsa. Yksi Tamin teeseistä on aina ollut kunnioittaa lopputulosta. Tuomareiden surkeasta toiminnasta ja asenteellisuudesta saa ja pitää valittaa.

      • syksyllä uudestaan....

        Ettekö todella nää miten tämä teidän Tami kylvää paskaa ympärilleen? Kun sport voitti oli tami niin helvetin hyvä ja oli voittanut ässät oikeestaan yksin ja taas kun tappio tuli niin sitten taas joukkue (sport) hävisi eikä suinkaan tami. Tappion jälkeen aina heti alkoi muiden moittiminen, tuomarit, jääkiekkoliitto, media, vaasan jäähallin jää....ja mikä pahinta hän arvosteli OMIA pelaajiaan? pelaajat tekivät itsensä pieniksi yms... Miten joukkue voi olla tämmöisen päävalmentajan takana joka on niin täynnä itseään että voiton tullessa ottaa kaiken kunnian itselleen ja taas tappion tullessa sysää kaiken paskan ympärilleen. Oli hienoa että Sport pääsi tosissaan yrittämään nousua ja olis saanut siinä onnistuakkin mutta viimeisessä pelissä Ässät oli juuri tuon 3-0 verran parempi joukkue. Tami ei kyllä tuossa pelissä osannut tehdä mitään muutosta pelitaktiikkaan, ketjukoostumuksiin eikä saanut edes otettua aikalisää tai veskaria pois, ei mitään mistä olisi ollut hyötyä pelin kääntämiseksi sportille. Surkea esitys valmentajalta. Tamin vuodatus kyllä saattaa vaikeuttaa hänen työnsaantiaan ainakin suomessa ja hyvä näin.


    • Oikeus voitti

      Tuohon ei ole enää mitää lisättävää. Asiahan juuri näin niin kuin sen kirjoitit.

      Kaikki kunnia Sportille hyvästä sarjasta, mutta tulee vaan mieleen että olisivat voineet vaikka voittaa sarjan jos olisivat hyllyttäneet Tammisen pari peliä ennen finaalia. Kovinpa Sport oli jo tiukilla Hokin ja Jokipoikienkin kanssa, ettei se tasoero näiden Mestis-joukkueiden välillä niin häikäisevä ollut. Mikä tahansa joukkueista: KooKoo, Jokipojat, Hokki,Tuto tai Sport olisi voinut olla Ässiä vastassa. Toisaalta eihän Ässät ollut liigan huonoin seura vaan tosiasiassa vasta 4. huonoin; playoutit vaan eivät menneet oikein putkeen.

    • Poro.Tallinnasta

      Wikipediasta kopsattuna:
      "Valmentajana
      TPS 1985–1988, SM-liiga. Sijoitukset neljäs, neljäs ja viides.
      HC Sierre 1988–1990, Sveitsin B-sarjatasolla
      HC Sierre 1990–1991, Sveitsin A-sarjatasolla, sijoitus 9/10.
      Sveitsin B-maajoukkue 1989–1990
      Sveitsin A-maajoukkue 1991–1992
      Sundsvall/ Timrå 1992–1993, "North Fortsättningsserien" (Ruotsin kolmanneksi korkein sarjataso).
      TuTo Hockey, Jääkiekon I-divisioona 1993–1994 (Joukkue nousi kauden päätteeksi SM-liigaan)
      Ranskan A-maajoukkue 1994–1997
      Porin Ässät 1997–1998, SM-liiga.
      Oulun Kärpät 1998–2000, I. divisioona. Kärpät hävisi karsintapeleissa TuTolle kauden 1998–1999 päätteeksi, mutta nousi laajennettuun SM-liigaan kauden 1999–2000 päätteeksi.
      Oulun Kärpät 2000–2001, SM-liiga. Vapautettiin tehtävistä kesken kauden.
      Ei valmentanut 2001–2003 (Toimi Porin Ässien toimitusjohtajana)
      Vaasan Sport 2004–2006, Mestis. Kaudella 2004–2005 Sport hävisi Mestis-finaalin KalPalle otteluvoitoin 0-3. Kaudella 2005–2006 Tamminen erosi kesken kauden ja siirtyi Sveitsiin.
      Zürich Lions 2005–2006, Sveitsin A-sarja (vapautettiin tehtävistä kesken karsintapudotuspelien).
      Vaasan Sport 2007–2009, Mestis. Korvasi valmentaja Mikko Mannerin joulukuussa 2007).
      5.12.2007 Vaasan Sport ilmoitti tehneensä Tammisen kanssa sopimuksen Sportin valmentamisesta. Tamminen päävalmentajanaan Sport yrittää tehdä nousua SM-liigaan[2]. Tammisen paluu ei kuitenkaan alkanut lupaavissa merkeissä, sillä ensimmäisessä Tammisen valmentamassa ottelussa Vaasassa vieraillut TuTo voitti kotijoukkueen 1–8[3]. Vaasalaisten keskuudessa pelisuoritus koettiin pohjanoteerauksena[4]. Kausi 2007-2008 päättyi puolivälieriin.

      Seuraavan kauden 2008-2009 päätteeksi Vaasan Sport voitti Tammisen luotsaamana Mestiksen mestaruuden."

      Eli Tamminen on ollut kolme kertaa nostamassa joukkueen alemmalta tasolta pääsarjaan (HC Sierre, TuTo, Kärpät), mutta pääsarjatason meriitit puuttuvat täysin.

      Kukahan uskaltaisi palkata valmennuskaksikoksi Tammisen ja Petteri "Mr. Pelikirja" Sihvosen? Siinä olisi sellainen besserwisserkaksikko, että oksat pois!:)

    • pojat porilaista

      ja jos sen pystyy lukemaan ilman oman joukkueen värittämiä aurinkolaseja, ymmärtää että tuohan kaikki on vielä totta.
      Tähän ei valitettavasti kuitenkaan suurin osa Sport faneista kykene.

      Kiitos hyvästä kirjoitksesta!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2364
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      53
      2064
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      88
      1883
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1658
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1582
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1420
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1402
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe