PAKKOVOITOT EDESSÄ

jaakko-jkl

Laura1 kirjoitti, että ei Kärpillä ole tänään pakkovoitto edessä. No ei ollutkaan, sarja ei vielä mennyt poikki. Mutta jos mieli tekee "Poikaa" Ouluun, niin nyt on. Enää ei saa tulla virheen virhettä! JYP rankaisee kuitenkin heti.

Maalivahtipeli on edelleen avainasemassa näissä peleissä. Tuokkola otti sen, mitä otettavissa oli. Kentän toisessa päädyssä Tarkki sen sijaan oli vähän tuuliajolla ja heittäytyi mm. liian aikaisin Jääskeläisen lähestyessä. Ei siinä ollut Jääskeläisellä suurta vaivaa nostaa kiekkoa tyhjään maalin kattoon!

Varmaan joitain puhuttaa tuo Kärppien "hylätty maali". Katsoin sen pari kertaa videolta itsekin ja voi todeta JYP´in puolustajan yrittäneen estää kärppähyökkääjää kaatumasta Tuokkolan päälle, vaan niin kaikki kuitenkin pyllähtivät. Selvä maalivahdin estäminen ja oikea tuomio.

Asiasta ihan toiseen, eli harjoitusmaaotteluihin, mitä nyt on käyty. Suomihan hävisi Sveitsille. Tietysti täytyy sanoa, että eihän siellä ole edes parhat miehet vielä pelaamassa, hehän pelaavat vielä kotimaan finaalia. No totuuden nimissä on sanottava, että nykykuntoisesta kärppälaumasta ei sinne oikein ole taistelijoita. Jos nyt joku pitää nimetä, niin aina yritteliäs Mikkola. Ei hänkään finaaleissa ole loistanut, mutta yritystä riittää kypärä hiessä! Hän liikkuu ja puurtaa kentällä kyllä joka nurkassa, mutta ajoitus on aivan väärä! Eli oikeaan aikaan väärässä paikassa. No muita pelaajia en kyllä Kärpistä maajoukkueeseen tänä keväää nostaisi, ei ainakaan tule esiin positiivisellä tavalla!
JYP´issä sen sijaan on miehiä, vaikka laittaisi koko joukkueen. No en tiedä, onko se laillista ja oikeudenmukaistakaan muita maita vastaan, ovathan he harjoitelleet yksiin koko talven.

No keskiviikkona sitten pelit jatkuvat ja silloin "poika" pääsee uuteen kotiin! Ei muuta, kuin tulisi keskiviikko nopiaan!

5

220

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nwfani39

      "No keskiviikkona sitten pelit jatkuvat ja silloin "poika" pääsee uuteen kotiin! Ei muuta, kuin tulisi keskiviikko nopiaan!"

      kyllä ne jatkuu jo tiistaina. Oulussa sillon on jypillä ratkasun paikka. Mutta ke pelataan jos kärpät voittaa tiistaina, mutta epäilen kovasti että ei voita. Aika ponnetonta tuo kärppien peli on tähän asti ollut, ja tuskin suurta muutosta siihen tulee.

      • On näköjään mennyt päivät sekaisin Pääsiäisen takia.... Tiistainahan on jo seuraava finaalipeli ja silloin "pojan" kotiutus Jyväskylään!


    • Kiekkofanitus

      Jotenkin on pakko tunnustaa, että usko alkaa pikku hiljaa hiipua oululaisen kiekkomahdin olmassa oloon. Se näyttää siirtyneen Jyväskylään oikein voimalla.
      Jotenkin tuntu etukäteen, että kun JYP sai voiton TPS´stä, mikä ei ollut todellakaan helppo, että olisivat saaneet siinä tarpeekseen. Mutta ei, voittivat Kalpa joukkueen selvin numeroin. Nyt näyttää ja ei ehkä vaan näytä, vaan myös käy siten, että Kärpistä ei ole 60 minuutin vastusta JYP´ille. Mutta on hopeakin hyvä sijoitus! Kyllä siitäkin tulee mitali, vaikka ei sitä enää kukaan muuaman vuoden päästä muistakaan. Voi silloin aina näyttää sen mitskun!

    • oitapaikoja

      No on kyllä paksua sanoa JYP:n pelaajistoa maajoukkuetasoiseksi. Dufva on onnistunut robottisysteemillään repimään kaiken irti keskinkertaisesta kalustosta sekä joukkueessa on henki päällä. Mutta käsiä joukkueesta löytyy vain 3 pelaajalta (VIP). Pakistossa on 1 kaveri, Malmivaara, jota voisi ajatella maajoukkueeseen. Maalivahdeille ei ole käyttöä, sillä Suomella on NHL:ssä liuta vahteja.

      Ei kyllä Kärpistäkään tällä kaudella ole maajoukkueeseen montaa kaveria tyrkyllä. Lähinnä Koivistolle voisi olla käyttöä. Pakisto on aika yössä, Kuusela lievä pettymys sekä Viuhkolalla on selkävaivoja. Aaltonen alkaa olla jo lähellä vuosikausia odotettua läpimurtoa, muttei vielä riitä.

      • Kateellinenko?

        Tuntuu tuo sun viesti aika katkeralta. Kyllähän JYPissä pelimiehiä löytyy paljon enemmän kuin tuo VIP. Tänäänkin pelin ratkaisi ihan muut kaverit. Ja mitä maalivahteisin tulee, Jypin molemmat vahdit ovat huippuluokkaa. Mutta ehkä NHL:n kavereilla on kuitenkin tarvittavaa kokemusta amerikkalaisten pelaajien kanssa enemmän.
        Totta sanoit itsekin siinä, että Kärpiltä ei löydy maajoukkueseen nyt pelaajia. Ovat entisiä sammivia tähtiä tai sitten muutaman vuodn päästä rinkiin nostettavia! Aika näyttää tämänkin, miten lajin parissa viihtyvät, kun isoksi kasvavat!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4935
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3124
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1807
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1760
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1625
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1481
    7. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1237
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      10
      1233
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1207
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1197
    Aihe