Hikinen treeni

Sarianne

Tarina on keksitty, nimet on keksitty ja kaikki on yli 18v. :-)


"No niin! Ja kädet nousee y-lös! Yy-kaa-koo-ja-nee! Loppurutistus!", huusi aerobic-salin etuosassa Miisa. Ähisin ja puhisin takarivissä huonokuntoisena ja tuntui että kädet olivat jo aivan tulessa.

Päätin kesällä päästä eroon ylimääräisistä löllerökiloistani ja ilmoittauduin elämäni ensimmäisen kerran aerobiciin ja olihan tätä jatkunut jo puoli vuotta eikä kuntoni vieläkään ollut yhtä hyvä kuin muilla. "Johanna! Sinä kans! Nosta kädet ihan ylös asti, ettei ne jää koukkuun ja tulee hartioihin patoutumia!" Miisa kailotti ohjeita salin edestä ja minä irvistellen jaksoin vielä nostella käsiäni viimeisen kerran. "Onko Miisan aivan pakko ohjeistaa mua joka tunti henkilökohtaisesti?", pohdiskelin itsekseni, kun ei se koskaan ketään muutakaan samalla tapaa ryöppyyttänyt.

Vihdoinkin tunti loppui ja tytöt hävisivät suihkuun. Laahustin laiskana jumppakassini luo, nappasin sen ja laahustin pukkariin. Istuin penkille puuskuttamaan ja hitaasti riisuin ihooni liimautuneet aerobic-vaatteet pois ja sulloin ne pussiin. Nappasin pyyhkeen kassista ja lämäsin muut tavarani kaappiin ja ajattelin etten viitsi laittaa pyyhettä ympärilleni kun olen niin hikinen ja että hipsin nopeasti alastomana suihkuun.

Ohittaessani suuren pukkarin peilin, katsahdin vartaloani ja pirulainen, onhan siinä jo vähän muutosta parempaan, mikään pyykkilautavatsa en ole vieläkään, mutta appelsiinit ovat kadonneet reisistä ja lantiokin näyttää olevan siellä missä se ei kyllä ihan aina ole ollut.

Samassa suihkusta pölähtivät tanssikaverini energisesti kikatellen ja he huikkasivat minulle moit ja menivät pukemaan ja minä menin suihkuun. Avasin perimmäisen nurkan suihkun ja menin kokonaan suihkun alle, viileä vesi viilensi oloani ihanasti ja hiki sai kyytiä. Vesi oli niin viileää, että se sai nännini jäykistymään, se tuntui ihan selkeästi.

Hetken seisottuani kuulin miten suihkun ovi avautui ja joku tuli. Käännyin ja avasin silmäni ja kas, Miisahan se siinä. Miisa hymyili leveästi ja sanoi, "hyvinhän sulla menee Johanna, oot kehittyny tosi hienosti ja oot nopee oppimaan". "K-k-kiitos" sain änkytetyksi. Miisa tuli viereiseen suihkuun ja alkoi haromaan hiuksiaan. Miisalla on aivan täydellinen vartalo, pienehköt, kiinteät rinnat, "varmaan b-kupit", ajattelin. Ja samassa havahduin! Ja eihän minua kiinnosta open rinnat, hö.

Jatkoin taas kainaloiden saippuamista ja samassa Miisalta lipsahti palasaippua käsistä minun jalkoihini ja samalla kun yritin väistää sitä, potkaisin sen vahingossa suihkutilan nurkkaan. "Voisitko, tuota, nostaa sen...", Miisa kysyi pehmeällä äänellä ja astui lähemmäs minua. Minä sen kummempia miettimättä kumarruin ja samalla pylllistin Miisalle, joka laski pehmeän kätensä saippuaiselle pyllylleni ja "vahingossa" lipsautti sormensa melkein vakooni. Jähmetyin, suorastaan kangistuin paikoilleni. Miisa nosti kätensä takaisin pepulleni. Samalla nousin ja käännyin ja ojensin Miisalle saippuan. "Kiitos", hengähti Miisa ja katsoi minua viettelevästi. Aivoni lakkasivat toimimasta ja katsahdin Miisaa yhdellä silmäyksellä päästä varpaisiin, miten kaunis hän olikaan. Miisa ojensi kättään minua kohti, laittoi kätensä olalleni, liu'utti sen varovasti toiselle rinnalleni. Se oli aivan märkä, saippuainen ja liukas. Miisa veti kätensä napakasti nännini yli ja jäi työskentelemään sormillaan nännilleni. Samalla Miisan toinen käsi vaelsi häpykummulleni, varovasti, kuin kysyen. Huokasin ja Miisa työnsi sormensa kevyesti pilluuni. Pillu oli aivan märkä ja Miisa tuntui niin hyvältä.

Yllättäen Miisa suuteli minua ja tartuin Miisaa halausotteella. Käteni vaelsivat Miisan kiinteälle pepulle ja koskettelin sitä pehmeästi. Miisa alkoi puristelemaan hellästi nänniäni ja se kiihotti aivan valtavasti. Siirsin käteni Miisan ihanalle kiinteälle rinnalle, silittelin sen kaunista muotoa ja kurkotin suullani nännin suuhuni. Se maistui aivan mansikalta, pehmeältä ja kiihottavalta. Miisa huokasi. Nuolin nänniä, imin ja kiusoittelin kielelläni ja Miisa nautti siitä, sen kuuli, sen näki.

Lopulta Miisa vetäytyi kauemmas ja otti minua kädestä kiinni. Nappasimme pyyhkeet suihkun naulasta ja Miisa vei minut henkilökunnan pukuhuoneeseen. Se oli sisustettu elegantisti ja yksinkertaisesti. Miisa asettui lattialle selälleen ja veti minut päälleen. Suutelin Miisaa hellästi samalla kun nännimme koskettivat toisiaan. Se tuntui jännittävältä. Painoin märkää pilluani Miisan pillua vasten ja Miisa voihkaisi, tiesin miten hän nautti.

Aloin suutelemaan Miisan kaulaa, rintoja, nännejä. Samalla työnsin sormeni Miisan märkään pilluun ja liikuttelin sitä edestakaisin. En koskaan ollut nainut naista aikaisemmin ja minun alkoi tehdä mieli maistaa pillua. Siirryin alemmas nuolemaan ja hellästi työnsin kieleni Miisan kiimapilluun, se oli märkä ja turvonnut. Nuolin sen näppylää hellästi, pitkin vedoin, kiusoitellen, välillä nopeammin, välillä hitaammin. Kunnes yhtäkkiä tunsin Miisan sormen omassa pillussani, siinä kun kontillani mukavasti olin. Avasin silmäni ja huomasin Miisan harovan käsillään hiuksiaan! Ja samassa minuun työntyi suuri elin, äännähdin! Nostin katseeni ja kurkkasin taaksepäin, siellä oli miesten aerobicin vetäjä Samu, aivan loppuunasti trimmattu upea nuorimies. Samu hymyili ja alkoi työnnellä penistään minuun. Se tuntui aivan uskomattoman hyvältä ja jatkoin Miisan nuolemista. Samun työnnellessä rytmikkäästi, nuolin Miisaa aivan samassa rytmissä. Se tuntui niin irstaalta ja kiihottavalta. Kunnes yhtäkkiä Miisa alkoi kiemurtelemaan allani, ja hänen norja selkänsä kaartui notkolle, ja hänen suustaan tuli kliseiset "aaaaaaaah" kun hän sai. Samalla Samu tarttui lantiooni napakammin ja alkoi puskea minua nopeammin ja kiihottuneemmin ja olin aivan varma että halkeaisin pian. Se tuntui niin hyvältä, että minäkin tunnuin saavan pian. Miisa ojensi kätensä nänneilleni ja alkoi rutistelemaan niitä Samun puskiessa takaapäin ja se tuntui niin hyvältä että minä sain aivan mahtavan orgasmin ja hetkeä myöhemmin Samu karjaisi hiljaa ja ruiskutti spermansa minuun. Hän työnsi aivan hiljaa vielä pari kertaa ja sitten veti itsensä pois ja taputti minua pepulle. Olin aivan spermassa, kondominhajussa ja hiessä, taas. Hymyilin Miisalle ja nousin ylös ja otin pyyhkeeni ja astelin takaisin suihkuun, tukka sotkussa ja naama punaisena. Että tällainen jumppatuokio tällä kertaa ajattelin ja hymyilin ja jatkoin suihkuttelua.

2

10195

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Heppu

      Tää oli hyvä novelli....haluukko kertoa lisäänäitä? Kannattaa

    • Aaro

      Miten se tyttö voi olla yhtä aikaa spermassa ja kondominhajussa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      79
      1947
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      19
      1733
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1594
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1336
    5. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1252
    6. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1244
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1226
    8. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      45
      1203
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      10
      1202
    10. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1181
    Aihe