Discoveryltä pois

seuraavat turhuudet

Mä haluan ehdottomasti Discoveryltä pois nämä turhuudet:

- Tatuointijutut, ne ei kuulu dokkarikanavan formaattiin millään lailla.
- Prätkärakennus (siis mm. American Chopper), Hummerimiehet ja Hengenvaarallinen saalis ym. tositv-sarjat, ne kuuluu yleiskanaville jos jonnekin niitä pakko lykätä mutta ei ole todellakaan mitään dokkarijuttuja.
- Suomalaiset Intersport-mainokset, vaikka se mimmi siinä mainoksessa onkin ihan ok-näköinen niin kyllä se mainos on sitten vitun ärsyttävä muuten.
- Tulevaisuuden aseet. Mun mielestä se asehullu ja sotahullu Richard Machovich joutais jonnekin muualle kuin dokkarikanavalle, ei muutenkin väkivaltaa pursuvassa maailmassa enää tarvi tyrkyttää aseita telkkarin dokkarikanavallakin ja vieläpä niitä ihannoiden (oon joskus nähnyt ton ohjelman ja se Riku todella tuntuu rakastavan kaikenlaisia aseita...sairasta!).
- Se romukasakilpailu vai mikä lie, missä kaatiksen romuista pitää rakentaa yhtä ja toista, se on tositv-juttu eikä sekään oikein kuulu oikean dokkarikanavan luonteeseen.
- Mielestäni sitten joku American hot rod ym. autojutut on enemmänkin miesten lifestyle-kanavalle sopivaa kuin dokkari- ja tiedekanavalle kuuluvaa ohjelmaa.
- Likaiset työt, kuka jaksaa oikeasti katsoa kun joku pestautuu töihin milloin minnekin ja tekee kaikkea duunia jossa paskaantuu?


Nuo yllämainitut siis pois!
.....

Sitten enemmän saisi olla oikeasti tieteeseen ja tekniikkaan liittyviä juttuja:

Myytinmurtajat on juuri ja juuri tieteeseen liittyvää, se lähestyy tiedettä viihteelliseltä ja kansanomaiselta näkökantilta mutta täyttää juuri ja juuri kuitenkin sen kriteerin.
Aikavääristymä, se lähestyy asioita siten että meidän silmämme ei näe kaikkea sitä mitä oikeasti tapahtuu, samoin ei kyllä tavallinen tv-kamerakaan vangitse ihan kaikkea. siis täyttää juuri tieteen kriteerit.
Tulevaisuuden maailma, se sarja jossa mm. käsitelty tulevaisuuden asumuksia ja autoja ym, hieman futuristinen mutta sopii totisesti tieteen kannalta tälle kanavalle
Myrskynmetsästäjät, hieman ehkä tositv-mäisesti kuvattu mutta on kumminkin oikeastikin tieteen kannalta asiaa, tornadoja, lähestyvä sarja.
Miten se tehtiin ja Valmistuksen salat, niputin nuo kaksi sarjaa samaan koska molemmissa on lähtökohta sama: miten joku asia/tavara tehdään. Se ei ehkä ole tiedettä, mutta sopii silti Discoverylle koska opettaa ihmisille miten joku tavara saa alkunsa.

Tämän tyyppisiä voi olla enemmän, koska noista voi oikeasti oppiakin jotain. Mun ymmärtääkseni dokkari- ja tiedekanavan, kuten Discoveryn alkuperäinen luonne oli, kuuluu opettaa ja sivistää, eikä niin että kaikkea kaikille ja kaikenmaailman tositv-juttuja pyörii.
Discoveryn pitäisi palata juurilleen! Sellaiseksi kuin se oli tähän asti parhaina päivinään.

24

1390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ..kanavalta löytyy

      Discovery Science kanavalta löytyy nuo pyytämäsi ohjelmat, ja kanavahan löytyy ainakin kaapeliverkosta sekä Canal Digitalin satelliittipaketeista.

      • ap.

        Se on vaan niin ettei antennipakettiin saa Discovery Sciencea ja satelliittipakettiinkaan sitä ei saa erikseen tilattua...pitäisi tilata Viihdepaketti enkä halua sitä enää kiitos Canal paskakanavien kun niiden takia joutuisi maksamaan lisää, mulla on satelliitin kautta Canal Digital Perhepaketti ja sillä mennään. Sitäpaitsi Discoveryn pitäisi jo peruskanavassaan olla sellainen ettei se koita olla jokin hemmetin yleiskanava vaan erottua muista juuri erikoistumisellaan.


    • chipmunkki

      Lopetin koko discoveryn perverssitatskaromupaskakasakisakanavapaketin tilaamisen. Formulat vois ottaa mutta tulee niin paljon maxtuubaa kaupanpäälle että pahaa tekee.

    • lisää tilaa vaan

      Nois paketeis on 99% paskaa, joten tiskoverylle pitäs antaa tilaa vaikka UUSIMALLA ohjelmat 10 kertaa peräkkäin.

      Koska tatuoinnit on perseestä, niille pitäs tehä oma kanava, missä on vain prrr neulan pörinää ja live piikkaamista aamusta iltaan ja tietty HD 7.1 äänin.

      Rätkä jätkille pitäs kans olla ainakin 5 uutta pörinä ruutua pällistettäväsi.

      AINOO mikä joutas POIS on na vit--- MAINOKSET! Niitä ei tarvii olla erikseen maksavalla kanavalla ollenkaan. Voisin jopa harkita jonkun paketin hommaamista, jos ei oles MAINOKSII. En vitt viitti maksaa mainoksista, kun maikkari/nelon niitä ihan ilmasiksi näyttää.

      Menisvät jo konkkaan tommoset paketit!

    • töllötin

      Miami Inkkiä ja L.A Inkkiä ei missään nimessä saa poistaa Discovery- kanavilta! Parhaat ohjelmat!

      • tosissaas!!!

        MITEN JOKU VOI KATSOO MOISTA PASKAA??? Tollaiset tatskatositvjutut voi hyvin siirtää jonkun roskakanavan hoidettavaksi mutta ei ne kuulu ollenkaan tiede- ja dokumenttikanavien puolelle! Sitäpaitsi samat ohjelmat (eri nimisinä) tulee myös JIMiltä joten turhaa niitä on Discoveryllä näyttää! Esim. Miami Ink näkyy Jimillä nimellä Miamin tatuointitarinat, sama ohjelma eri nimi. Kattele JIMiä jos tollasta paskaa haluat katsoo..ENEMMISTÖN MIELIPIDE HEI PAINAA JA ENEMMISTÖ SANOO ETTEI MITÄÄN TATUOINTIPASKAA DISCOVERYLLE.


      • töllötin
        tosissaas!!! kirjoitti:

        MITEN JOKU VOI KATSOO MOISTA PASKAA??? Tollaiset tatskatositvjutut voi hyvin siirtää jonkun roskakanavan hoidettavaksi mutta ei ne kuulu ollenkaan tiede- ja dokumenttikanavien puolelle! Sitäpaitsi samat ohjelmat (eri nimisinä) tulee myös JIMiltä joten turhaa niitä on Discoveryllä näyttää! Esim. Miami Ink näkyy Jimillä nimellä Miamin tatuointitarinat, sama ohjelma eri nimi. Kattele JIMiä jos tollasta paskaa haluat katsoo..ENEMMISTÖN MIELIPIDE HEI PAINAA JA ENEMMISTÖ SANOO ETTEI MITÄÄN TATUOINTIPASKAA DISCOVERYLLE.

        Siis jos joku on paskaa, niin myytinmurtajat! Voiko pöllömpää ohjelmaa olla??? EI!


      • L.A. Ink on ROSKAA!
        töllötin kirjoitti:

        Siis jos joku on paskaa, niin myytinmurtajat! Voiko pöllömpää ohjelmaa olla??? EI!

        Myytinmurtajissa on edes hitusen tiedettä vaikkakin viihteellistettynä, mut tatskaohjelmia ei voi parhaimmalla tahdollakaan sanoa tieteeksi!!! Sitäpaitsi niissä tatskajutuissa ei ole mitään järkeä muutenkaan.

        Muistutan että alunperin Discovery on ollut tiedekanava ja toivon että se sellaiseksi palaakin joskus meidän elinaikana. Tatskaohjelmat voi siirtää jollekin kanavalle joka tarkoitettu ihmisille jotka on elämäänsä kyllästyneitä.


    • discovery ok

      Discovery on tosi hyvä kanava mutta mainoksissa se on mennyt lähiaikoina tosi yli hilseen! Mainoskatko voi olla jopa 7 minuuttia kerralla ja samaa "paskaa" jauhetaan uudestaan ja uudestaan....siihen kyllästyy kyllä ja pakko sanoa että aina otan ohjelman ensin talteen digiboxsiin sitten on helpoa hyppiä mainosten yli...ei meinaa muuten nykyään 1tunti riittää ohjelmalle kun on liikaa mainoksia jää helposti ohjelman lopusta pois 2-3 minuutia joten on pakko lisää nauhoitus aikaa joka pätkään.
      Hyvää:
      -myytinmurtajat
      -der checker
      -hengenvaarallinen saalis
      -hiuskarvan varassa
      -likaiset työt
      -ludolfit
      -vempaimet
      -miten se tehtiin
      -raksa ruotuun
      -motor city motors
      -romuttamo kisat kaikki
      -taalataksi
      -top tens

      Huonoa:
      -mainoksia liikaa liikaa!!
      -tatuointi ink ohjelmat
      -selviytyjä
      -navy seals
      -viitosvaihde
      -amerikan choppers
      -tuhottu sekunneissa ei mitään uutta
      -everest sarja tylsä katsoa

      • syystäkin

        Ainakin Canal Digitalin välittämällä, suomeksi tekstitetyllä Discovery-kanavalla on vähentyneet mainokset korvattu loputtoman pitkillä, katko katkolta samanlaisilla omien ohjelmien esittelyjaarituksilla.
        Nykyään tatuointia ja likaisia töitä painottavan, uusintoihin pohjautuvan ohjelmatarjonnan nettoajasta omien ohjelmien esittely alkaa olla ajallisesti merkittävin. Vaihtaisivat edes spiikkeriä!

        Ohjelmatarjonta on vaikuttanut kaupallisten mainostajien määrään ja laatuun. Minuuttiaukko on täytettävä audiovisuaalisesti, siis edullisesti parilla monen minuutin samatoistolla.
        Kaupalliset mainostajat tiedostavat kaukosäätimen mahdin ja ovatkin siirtyneet mm. samaprofiiliselle JIM-kanavalle, jossa on myös samoja tatuointeja ja likaisia töitä kuin CD:illakin, mutta paljon kohtuullisemmissa määrin.

        Discovery-tuotteet ovat Canal Digitalille ostotuotteita siinä kuin heidän digiboxinsakin. Mitä CD näyttää ja millä kalustolla on katseltava, ovat kyllä nykyään laatutasapainossa keskenään.
        Jos haluaa tukea Canal Digital Finlandin operatiivista tulosta, niin voi soitella sen maksulliseen puhelinnumeroon. Jos on kiinnostunut antamaan CD-tuotteista kehityspalautetta myyjälle, niin aiheellinen palaute kannattaa osoittaa satelliitin emoyhtiölle; Telenor-konserni Norjassa, löytyy netistä.


    • lisään MAINOKSIA

      24h pelkkää kehon piikki maalaamista olis oikeen cool juttu. Varsinkin, kun sitä ei tulis mistään muusta kanavasta. Itte ratkasin pulman, EN TILAA mitään maksullista kanavaa tai pakettia.

    • Ei enää

      Kyseiseltä kanavalta ei taida enää tulla juuri muuta kuin uusinnan,uusinnan,uusintoja ja helvetin pitkiä mainoksia jossa mainostetaan samoja ohjelmia jotka olet jo nähnyt.
      Vois jo uudistaa koko kanavan ja palata siihen mitä se joskus oli...

      • ..................

        Discovery oli alunperin tiedekanava, miksi sen piti luisua tuohon tositv-paskaan mitä tulee muutenkin liikaa joka tuutista.

        Olis parempi jos Discovery palaisi juurilleen, eli tiedekanavaksi. Sellaisena mä sen opin aikoinaan tuntemaan ja ikävä huomata miten sen formaatti on muuttunut huonompaan vuosien saatossa.


    • kummastelija

      ihme itkua! nykyään kun lähes kaikki palveluntarjoajat antavat asiakkaalle myös mahdollisuuden kasata oman kanavapaketin ja niin mahdollistaa sen ettei tarvii ihmisten kitistä tälläsillä typerillä palstoilla siitä mitä ne kanavilleen laittaa.. rahalla kun saa kaikkea kivaa :)
      ite oon ohjelmatarjonnan mukaan vaiktanu kanavapakettiani moneen kertaan.. aina kun jollain kanavalla hyvät ohjelmat loppuu niin uutta kanavaa kehiin.. ja pirate bay auttaa jos muu ei riitä ;)

      • tositv yliarvostettu

        Ei tämä ole mitään ihmeitkua! Eikä kaikki anna vapaasti valita kanavia paketteihin, sitäpaitsi tässä ei ole kyse siitä etteikö Discoveryä vois jättää poiskin (tosin vain osassa operaattoreita ja osassa kanavapaketteja).

        Kyse on siitä että dokumentti/tiedekanavan, jolta joskus, siis JOSKUS tulee kyllä ihan helmiäkin ohjelmia, ei pitäisi näyttää roskaa lifestylea ja tositv-p*skaa.

        Kyllä tiedekanavana tunnetuksi tulleen ja jo lähes instituution maineen ja aseman saavuttaneen kanavan pitäisi näyttää sitä mistä se tunnetuksi on tullut, tiedettä ja dokumentteja, eikä mitään tatska ym. skeidaa. Tosin onneksi Discovery ei sitä tatska-páskaa enää näytäkään pääkanavallaan, mutta edelleenkin muuta roskaa tulee kuten American chopperit ja muut sekundasarjat.

        Kyse on siis samasta asiasta kuin vaikka Eurosportilla alettais näyttää jotain Takahikiän urheilujamppojen romurallia osuuskaupan takapihalla, kännykän- tai saappaanheittokisoja tai suojalkapalloa tms, tahi jotain vielä huonompaa jopa joka ei ehkä liity urheiluun millään tavalla.


      • sdgsdfasfcasde
        tositv yliarvostettu kirjoitti:

        Ei tämä ole mitään ihmeitkua! Eikä kaikki anna vapaasti valita kanavia paketteihin, sitäpaitsi tässä ei ole kyse siitä etteikö Discoveryä vois jättää poiskin (tosin vain osassa operaattoreita ja osassa kanavapaketteja).

        Kyse on siitä että dokumentti/tiedekanavan, jolta joskus, siis JOSKUS tulee kyllä ihan helmiäkin ohjelmia, ei pitäisi näyttää roskaa lifestylea ja tositv-p*skaa.

        Kyllä tiedekanavana tunnetuksi tulleen ja jo lähes instituution maineen ja aseman saavuttaneen kanavan pitäisi näyttää sitä mistä se tunnetuksi on tullut, tiedettä ja dokumentteja, eikä mitään tatska ym. skeidaa. Tosin onneksi Discovery ei sitä tatska-páskaa enää näytäkään pääkanavallaan, mutta edelleenkin muuta roskaa tulee kuten American chopperit ja muut sekundasarjat.

        Kyse on siis samasta asiasta kuin vaikka Eurosportilla alettais näyttää jotain Takahikiän urheilujamppojen romurallia osuuskaupan takapihalla, kännykän- tai saappaanheittokisoja tai suojalkapalloa tms, tahi jotain vielä huonompaa jopa joka ei ehkä liity urheiluun millään tavalla.

        >>etteikö Discoveryä vois jättää poiskin>>

        pakko kai se on väkisin myydä kun se pian kolmeen kertaan lähetetäänkin.
        tällä hetkellä lähetetään digitan e-nipussa ja dna:n vhf-c-nipussa ja seuraavaksi se tulee anvian g-nippuun.

        taajuudet, rajallinen luonnonvara.

        ja tämä on niiden järkevää käyttöä? kyllä [ ] ei [X]


      • F- ja G-niput lakkaa
        sdgsdfasfcasde kirjoitti:

        >>etteikö Discoveryä vois jättää poiskin>>

        pakko kai se on väkisin myydä kun se pian kolmeen kertaan lähetetäänkin.
        tällä hetkellä lähetetään digitan e-nipussa ja dna:n vhf-c-nipussa ja seuraavaksi se tulee anvian g-nippuun.

        taajuudet, rajallinen luonnonvara.

        ja tämä on niiden järkevää käyttöä? kyllä [ ] ei [X]

        Ei muuten ole lainkaan varmaa että tulee Anvian G-nippuun, tuo Discovery Channel. Kun koko nippu ei ole vielä edes aloittanut (muuta kuin ikuisuuden kestävää HD-TESTIkuvaa) ja tuntuu että kohta koko nippu lopetetaan, siihen on ollut lukuisia ohjelmistolupahakuja mutta kukaan ei tunnu kiinnostuvan koko nipusta. Vähän sama kohtalo on valtakunnallisen F-nipun kanssa, sekin taitaa jäädä vain torsoksi kun tasan 3 kanavaa näkyy eikä mitään muuta. Uusien kanavien piti aloittaa jo viime vuoden puolella ja osan vuoden vaihteessa mutta mitään ei tunnu tapahtuvan joten enteilen että Anvialta saattaa lähteä verkkotoimilupa jopa pois ja ohjelmistoluvat Anvian nippuihin hakeneilta tv-yhtiöiltä.

        Dna Welho sentään on saanut jotain aikaiseksikin, toimivat kanavaniput ja joissa on jopa kanavia jotka jopa lähettää oikeaa ohjelmaakin. Okei, on joitain teknisiä ongelmia ollut, mutta ainakin Dna Welho edes yrittää ja se on hyvä sekin.Toisinkuin Anvia joka ei ole tähän mennessä saanut aikaan muuta kuin pakkolinkitetyllä kortilla olevan YLE HD:n (jonka Dnan verkossa saa ilman korttia), MTV3-páskaohjelmaa teräväpiirtona sekä Nelonen-ohjelmaa upskaalattuna feikkiteräväpiirtona.


      • fdgsdfgsdfgdfg
        F- ja G-niput lakkaa kirjoitti:

        Ei muuten ole lainkaan varmaa että tulee Anvian G-nippuun, tuo Discovery Channel. Kun koko nippu ei ole vielä edes aloittanut (muuta kuin ikuisuuden kestävää HD-TESTIkuvaa) ja tuntuu että kohta koko nippu lopetetaan, siihen on ollut lukuisia ohjelmistolupahakuja mutta kukaan ei tunnu kiinnostuvan koko nipusta. Vähän sama kohtalo on valtakunnallisen F-nipun kanssa, sekin taitaa jäädä vain torsoksi kun tasan 3 kanavaa näkyy eikä mitään muuta. Uusien kanavien piti aloittaa jo viime vuoden puolella ja osan vuoden vaihteessa mutta mitään ei tunnu tapahtuvan joten enteilen että Anvialta saattaa lähteä verkkotoimilupa jopa pois ja ohjelmistoluvat Anvian nippuihin hakeneilta tv-yhtiöiltä.

        Dna Welho sentään on saanut jotain aikaiseksikin, toimivat kanavaniput ja joissa on jopa kanavia jotka jopa lähettää oikeaa ohjelmaakin. Okei, on joitain teknisiä ongelmia ollut, mutta ainakin Dna Welho edes yrittää ja se on hyvä sekin.Toisinkuin Anvia joka ei ole tähän mennessä saanut aikaan muuta kuin pakkolinkitetyllä kortilla olevan YLE HD:n (jonka Dnan verkossa saa ilman korttia), MTV3-páskaohjelmaa teräväpiirtona sekä Nelonen-ohjelmaa upskaalattuna feikkiteräväpiirtona.

        tuntuu että anvia itse tulee vetäytymään, kun edes nettisivujaan eivät viitsi pitää ajan tasalla. no pieni maa ja kilpailua on jo aika hyvin. ei kaikille mitenkään voisi asiakkaita riittää jos tarjoajia enemmän tulee.

        nuo dna:n ongelmat ei kyllä ole edes heidän syytään. jokioisten ja joku muu lähetin on pimeänä sen vuoksi, ettei loppukäyttäjät ole saaneet antenniverkkojaan ajantasalle. aikaa kyllä olisi ollut, eihän nuo lähetykset mitenkään yllättäen ja yht'äkkiä alkaneet.

        dna:ssa ei v1tuta kuin tuo kanavien paketointi. urheilukanavat pakkomyydään kaikille, joka tekee paketeista kalliita. no elämä on..
        toisaalta dna:lta saa ilmaiseksi ja jopa ilman korttia yle hd-kanavan, kun vain viitsii hommata/suunnata antennin dna:n lähettimelle, kuten mainitsitkin viestissäsi.

        kanaviahan dna:lle tulee vielä lisää:
        http://www.dna.fi/DNAOy/Media/Tiedotteet/Sivut/HDurheilua dokumentteja ja lastenohjelmaa DNAn antenniverkon tarjonta kasvaa ja monipuolistuu.aspx

        mutta käsittääkseni tuo urheilu hd tulee ensin tv-viihteelle josta ei kannata mitään tilata. kanavat voi sieltä tilata, lasku tulee, mutta katsoa ei voi.
        ainakaan jos tv-viihteen facebook-sivuston käyttäjäkommentteja lukee.


      • samaa mieltä
        fdgsdfgsdfgdfg kirjoitti:

        tuntuu että anvia itse tulee vetäytymään, kun edes nettisivujaan eivät viitsi pitää ajan tasalla. no pieni maa ja kilpailua on jo aika hyvin. ei kaikille mitenkään voisi asiakkaita riittää jos tarjoajia enemmän tulee.

        nuo dna:n ongelmat ei kyllä ole edes heidän syytään. jokioisten ja joku muu lähetin on pimeänä sen vuoksi, ettei loppukäyttäjät ole saaneet antenniverkkojaan ajantasalle. aikaa kyllä olisi ollut, eihän nuo lähetykset mitenkään yllättäen ja yht'äkkiä alkaneet.

        dna:ssa ei v1tuta kuin tuo kanavien paketointi. urheilukanavat pakkomyydään kaikille, joka tekee paketeista kalliita. no elämä on..
        toisaalta dna:lta saa ilmaiseksi ja jopa ilman korttia yle hd-kanavan, kun vain viitsii hommata/suunnata antennin dna:n lähettimelle, kuten mainitsitkin viestissäsi.

        kanaviahan dna:lle tulee vielä lisää:
        http://www.dna.fi/DNAOy/Media/Tiedotteet/Sivut/HDurheilua dokumentteja ja lastenohjelmaa DNAn antenniverkon tarjonta kasvaa ja monipuolistuu.aspx

        mutta käsittääkseni tuo urheilu hd tulee ensin tv-viihteelle josta ei kannata mitään tilata. kanavat voi sieltä tilata, lasku tulee, mutta katsoa ei voi.
        ainakaan jos tv-viihteen facebook-sivuston käyttäjäkommentteja lukee.

        Joo, olet varmaan oikeassa tuon Anvian suhteen. Ja myös Dnan suhteen, jotkut raivoaa netissä siitä etteivät saa Digitan kanavia näkyviin ja syyttävät siitä Dnata mutta tosiasiassahan se on vastaanottajan oma ongelma jos ei viitsi päivittää vastaanottoantennejaan ja vahvistimiaan. Ei kaikkea voi aina lykätä operaattorin syyksi.

        Mitä TV Viihteeseen tulee niin mulla ainakin näkyy kanavat, tosin mulla on vain sd-kanavia, eli Canal , Nelosen kanavat sekä Disney Channel 15H (siis näkyy 15 tuntia päivässä toisinkuin Plustv:llä jossa Disneyn lähetys loppuu jo klo 18 eli siis näkyy vain 11 tuntia päivässä). HD-kanavien kohdalla saattaa ongelmia ollakin, mutta aika monella operaattorilla niitä tuntuu olevan ja jotenkin ne kiteytyy aina noihin linkitettäviin kortteihin.


    • sdfafsdgdsgasdf

      national geographic tuli dna:n antenniverkkoon!
      http://www2.dna.fi/kanavalista1

      se on aikalailla sellainen kuin discovery oli silloin vanhoina hyvinä aikoina :)
      ei oo kaikissa ohjelmissa tekstiä suomeksi, mutta ruotsiksi on kaikissa.

      • vaatii HD-boksin

        Vaatii tosin uudenlaisen boksin, eli sen HD-boksin. Itse kanava ei toki ole HD-kanava mutta kun sd-reson DVB-T2 bokseja ei ole ja tuskin tuleekaan.

        Itselläni ei sellasta ole joten katselen Nat Geota Maxivisionin ja satelliitin kautta.


      • fsddasfdasfasdf
        vaatii HD-boksin kirjoitti:

        Vaatii tosin uudenlaisen boksin, eli sen HD-boksin. Itse kanava ei toki ole HD-kanava mutta kun sd-reson DVB-T2 bokseja ei ole ja tuskin tuleekaan.

        Itselläni ei sellasta ole joten katselen Nat Geota Maxivisionin ja satelliitin kautta.

        tai sitten kortinlukijamoduulin ci uudempaan telkkaan. itsellä on tuolla tavalla kun inhoan kaukosäädinviidakkoa. ohjelmoitavalla kakella ulkoinen boksikin nyt vielä menettelee.


      • suosin boksia
        fsddasfdasfasdf kirjoitti:

        tai sitten kortinlukijamoduulin ci uudempaan telkkaan. itsellä on tuolla tavalla kun inhoan kaukosäädinviidakkoa. ohjelmoitavalla kakella ulkoinen boksikin nyt vielä menettelee.

        Mä kyllä suosin noita erillisiä bokseja, on helpompi siirtää matskua dvd:lle pysyvään arkistointiin (lähinnä leffat ja sarjat). Tähän asti en ole oikein onnistunut taulutelkkarista tallentamaan dvd:lle, taitaa noi scartit telkkareissa toimia lähinnä yksisuuntaisesti. Ainakin mun telkkarissa.


      • fsdfasdfasdfsdagasd
        suosin boksia kirjoitti:

        Mä kyllä suosin noita erillisiä bokseja, on helpompi siirtää matskua dvd:lle pysyvään arkistointiin (lähinnä leffat ja sarjat). Tähän asti en ole oikein onnistunut taulutelkkarista tallentamaan dvd:lle, taitaa noi scartit telkkareissa toimia lähinnä yksisuuntaisesti. Ainakin mun telkkarissa.

        mulla on sony braviassa suoraan kiintolevykotelo usb-väylässä ja siinä vanhan läppärin kiintolevy. jokusen sata tuntia sinne tallentaa, mutten ole miettinyt vielä saako sieltä pysyvään talteen mitään kun eikös nuo maksukanavat taida salattuna tallentuakin?
        yksi keino tietysti dumpata palvelimelle näköiskopio linuxin dd:llä, mutta sitten se pitäisi sieltä taas telkun kiintolevylle siirtää katsoakseen sitä.

        huvikseen kerran tuota telkun kiintolevyä tutkiskelin ja täytyy sanoa että sonyllä on aika mielikuvituksellinen tallennustapa. levyllä useita fat32-partitioita joissa jokaisessa on vähän eri tietoja tallennettuna. kai tämänkin logiikan googlella löytäisi..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      4260
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      4172
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      3946
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2787
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      78
      2495
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2088
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2084
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      193
      1986
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1639
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1432
    Aihe