Kannabis tukee rikollisjengejä

edronaliini

Kannabiksesta on hankala saada neutraalia tietoa. Tietolähteet ovat värittyneet joko voimakkaan kielteisiksi tai myönteisiksi. Viranomaisilta on turha odottaa neutraalia tietoa, mutta ei sitä saa kannabisyhdistyksiltäkään. Jos olisi joitain puolueettomia tutkimuksia asiasta. Varmasti niitä onkin, mutta en nyt tähän jaksa etsiä.

Terve ihminen voinee pössytellä jäämättä koukkuun, sillä kannabis itsessään ei ole tunnettu fyysisesti koukuttavana, vaan koukku on enemmän henkistä ja sitä esiintyy enemmän juuri mielenterveyspotilailla ja päihdeongelmaisilla. Pitkäaikaisen käytön haitat pitäisivät poistua käytön loputtua. Toisaalta, onko masennuksen hoitamisessa jotain patenttiratkaisua? Ei minusta. Jos ihmisen masennusta helpottaa pössyttely, eikä hän siitä sekoa tai muita vahingoita, niin sehän on loistavaa. Masennus kun on hengenvaarallinen sairaus, tuskinpa kannabiksen terveyshaitatkaan voivat kumota masennuksen poistumisen aiheuttamaa hyvää oloa.

Alkoholiin on kannabista hyvä verrata. Molempia on käytetty kautta ihmisen historian. Näiden lisäksi oopiumi ja kokaiini ovat olleet käytössä tuhansia vuosia. Ihmisille on tullut hyvä olo näiden kasvien tuotosten syömisestä. No, 1960-luvulla Yhdysvallat painosti YK:ta tekemään maailmanlaajuisen kieltolain. Kaikkien muiden huumeiden käyttöpaine kohdistuu nyt alkoholiin, jonka käyttö on kasvanut hurjiin mittoihin.

Jos huumekasvien tuotanto olisi valvottua, myynti tapahtuisi virallisia teitä ja vieroitushoitoa olisi saatavissa kaikille tarvitseville, niin rikollisjengit ja kehitysmaiden puolisotilaalliset huumeryhmittymät kaatuisivat rahapulaan. Ihmisillä olisi myös varaa valita monista eri tajunnanmuuntelukeinoista, eivätkä huumeet enää nauttisi kielletyn hedelmän hohtoa. Huumeiden täyskieltoa puolustavat pelaavat kansainvälisen järjestäytyneen rikollisuuden pussiin, joka mielihyvin jatkaa hyvin tuottoisaa bisnestään. Samalla Meksikon ja Kolumbian kaltaisten maiden viranomaisissa on yhä enemmän huumemaailman kätyreitä, koska huumeraha vetää puoleensa moraaliltaan löyhiä huonosti palkattuja virkamiehiä ja väki saa kaduilla pelätä henkensä puolesta mm. Tijuanassa, eli Kalifornian rajassa kiinni olevassa meksikolaiskaupungissa.

6

586

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kannabisturajussi

      Minun peltoni ei hyödytä yhtäkään mexicon huumesparonia. Kannabis hyödyttää minun pääkoppaani ja siten suomalaista yhteiskuntaa.

      • mikke

        "Kannabis hyödyttää minun pääkoppaani ja siten suomalaista yhteiskuntaa." Miten yhteiskunta hyötyisi siitä, kun vedät itsesi kannabiksella mielisairaalakuntoon, kuten minä tein? Onko yhteiskunnalle eduksi se, ettet ole työkuntoinen ja/tai -haluinen?


    • asdasdsfgag

      Entä kannabismyönteiset tutkimukset ei-kannabismyönteisiltä valtioilta, kuten ACMD?

      • Mikke

        "...ei-kannabismyönteisiltä valtioilta, kuten ACMD?" Mikä valtio on ACMD ja missä se sijaitsee?


    • eihajuakaan

      Ja jos huumeita laillistettaisiin ja tätä kautta valvottaisiin, niin ne huumeparonit kyllä keksis jotain muuta.

      Jos pesäpallot ja karjalanpiirakat olis kiellettyjä mutta haluttuja tuotteita maailmanlaajuisesti voisit olla varma, että Escobarin kämpän tunnistaa räpylöistä ja munavoista.

    • ..............................

      Ei vaan LAITON kannabis tukee rikollisjengejä. Hupaisaa, sekä enemmistö taviksista että huumerikolliset vetää pohjimmiltaan köyttä samaan suuntaan. Vastustajina on kourallinen asiasta oikeasti jotain tietäviä. Toisaalta onhan se maailma joskus ollut litteäkin siksi että omaa etuaan ajava papisto ja harhaanjohdettu enemmistö ihmisistä oli sitä mieltä ja ihmisiä poltettiin kerettiläisinä koska kehtasivat uhmata papistoa... :) ... Totuutta ei kuitenkaan voi kiistää. Toisaalta rationalismi ei ole vielä voittanut kuin tieteellisessä maailmassa - ihmiset ovat yhä edelleen usein ajattelu- ja muuntautumiskyvyttömiä yksinkertaisesti siksi että heitä kiinnostaa vain pitää kiinni ja puolustaa opitusta maailmankuvasta eikä oppia mitään asioista niin että voisi muodostaa valistuneemman näkemyksen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      106
      7658
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2842
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2422
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      119
      2155
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1819
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1563
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1426
    8. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1424
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1349
    Aihe