Yhteisöllisyyden

peruskallio.

Venäjän vallankumouksen 90-vuotisjuhlaa vietettiin 07.11.2007. Tämän ns. Lokakuun vallankumouksen seurauksena vallan ottivat Vladimir Iljitš Ulyanovin, alias Vladimir Leninin johtamat bolševikit. Leninistä tuli jo 08.11.1917 kansankomissaarien neuvoston puhemies eli Neuvosto-Venäjän johtaja ja myöhemmin Neuvostoliiton johtaja.

Bolševikien valtionterrori omaa kansaa kohtaan alkoi heti vallankumouksen jälkeen. Lenin perusti Feliks Dzeržinskin johtaman salaisen poliisin Tšekan 20.12.1917 huolehtimaan vallankumouksen vastustajista. Sisällissota syttyi seuraavana kesän alussa. Lenin toimi häikäilemättömästi tuhotessaan vastustajiaan ja rakensi valtansa pelon varaan. Kuva lempeästä Leninistä on harhaanjohtava. Lenin kuoli 21.01.1924.

Vallan otti Leninin työtoveri, georgialainen Josif Vissarionovits Dzugasvili, alias Josif Stalin. Stalinista luotu kuva Isä Aurinkoisena, leppoisana, piippua polttavana isähahmona on täydellinen vastakohta todellisuudelle. Stalin käynnisti oman kansansa puhdistukset erityisesti 1930-luvun puolivälissä. Talvisodassa mm. Suomen puolustamista helpotti se, että Stalin oli tapattanut 30-40 000 mekaanisen sodankäynnin parasta asiantuntijaa. Stalin kuoli 05.03.1953.



Venäjän vallankumous käynnisti kommunismin, jonka aiheuttamaa henkistä ja taloudellista tuhoa ei ole mahdollista laskea – eikä ymmärtää. Kukaan ei kykene sanomaan, kuinka monta oman maan kansalaista valtion sisäinen terrori ehti tapattaa. Venäläiseen kulttuuriin sisältyvä väkivallan kulttuuri on ollut erittäin vahvasti mukana Leninistä alkaen. Ei se toki alkanut Leninin tai Stalinin kaudesta, mutta sai laajuutensa perusteella täysin uusia ulottuvuuksia näiden kausina.

Venäjän vallankumouksen juhlijoiden olisi tarpeen lukea Kommunismin musta kirja (suomeksi WSOY 1997), joka 863 sivullaan antaa järkyttävän kuvan naapurimaan järjestelmästä. Kuitenkin tätä järjestelmää ja sen johtajia ihaillaan edelleen jopa Suomessa.

Kirja arvioi omien uhrien määräksi noin 20 milj. ihmistä, mikä ei sisällä sodassa menehtyneiden määrää. Luku on todennäköisesti aivan liian matala. Venäläinen tiedemies Dmitri Ivanovich Mendeleev (1834-1907) ennusti 1900-luvun alussa, että 1985 Venäjällä olisi 560 milj. ihmistä. Vuoden 1982 väestölaskennan mukaan kansalaisia oli 269 miljoonaa.

Aleksandr Kuznetsovin kirjassa Valkoisesta armeijasta ja sen kunniamerkeistä 1917-22 (Moskova 1991) on Argumenty i fakty ja Nash sovremennik –aikakausilehdistä koottu yhteenveto, jonka mukaan punaisen terrorin aikana tapettiin 100 – 110 miljoonaa viatonta kansalaista. Sodan uhrit eivät ole tässä luvussa mukana.

Menemättä syvällisemmin Kommunismin mustan kirjan ahdistavaan sisältöön, voidaan todeta kommunistisen totalitarismin aiheuttaneen mittaamattoman määrän henkisiä ja taloudellisia tuhoja. Niistä Suomi sai osansa, kun Neuvostoliitto 30.11.1939 hyökkäsi Suomeen ja aloitti talvisodan ja sen jälkeen jatkosodan. Sotien seuraukset ihmisuhreina ja taloudellisina menetyksinä valtavine sotakorvauksineen olivat Suomelle lähes tuhoisat.

Venäjän suurimmaksi viime vuosisadan tragediaksi voidaan sanoa sitä, ettei se ole koskaan tehnyt tiliä lähihistoriastaan. Kun neuvostototalitarismin rikoksia tarkastellaan fasismin tuominneen Nürnbergin sotarikosoikeudenkäyntien luokituksella, neuvosto-totalitarismi syyllistyi kaikkien kolmen päärikosnimikkeen mukaisiin tekoihin: rikokset rauhaa vastaan, sotarikokset ja rikokset ihmisyyttä vastaan (ohjesäännön 6. pykälä).

Euroopan Neuvosto tuomitsi totalitarististen kommunistihallintojen rikokset 25.01.2006. Poliittisten voimasuhteiden vuoksi ministerineuvostolle ei annettu toimenpidesuositusta. Suomalaiset EN-edustajat Mikko Elo ja Sinikka Hurskainen äänestivät tuomitsemista vastaan.

Presidentti Boris Jeltsin melkein aloitti tilinteon, mutta hänen neuvonantajansa hiljensivät hänet. Venäjän nykyjohto ei näytä ymmärtävän, ettei kymmenien miljoonien, ehkä sadan miljoonan valtion sisäisen terrorin uhrin ja ehkä noin 20 miljoonan muun uhrin sekä mittaamattomien taloudellisten menetysten muisto häviä mihinkään, vaan ne luovat yhä vahvaa pohjaa perussuhtautumisessa Venäjään.

Länsimaisittain ajatellen on mahdotonta ymmärtää, että vielä vuonna 2007 Venäjän presidentti Vladimir Putin nostaa Stalinin saavutuksia kunniaan ja ihannoi tätä valtioterrorin harjoittajaa suurena johtajana. Putinin mukaan ”Neuvostoliiton hajoaminen oli vuosisadan suurin geopoliittinen katastrofi”. Ei ihme, että Venäjällä on täytynyt lähihistoria jälleen kirjoittaa uusiksi ja vaihtaa kouluissa kirjoja. Ehkä syynä on Putinin oma koulutus Tšekan nykyisen seuraajan FSB:n vakoojana.

Kuinka sellaiseen maahan voisi täysin luottaa, joka väärentää historiaansa ja nostaa kunniaan oman valtioterrorismin harjoittajat? Kuitenkin kaikessa yhteistyössä ja -toiminnassa on kyse pohjimmaltaan luottamuksesta. Venäjän todellinen nousu valtavista potentiaaleista huolimatta ei tule toteutumaan, ennen kuin vanhat asiat korjataan. Vain sellaisesta toiminnasta syntyy win-win eli monipuolisesti aktivoituva toiminta, jossa kaikki osapuolet voittavat.

34

144

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lausuma

      totuus: Jos tapat yhden ihmisen, se on tragedia
      Mutta jos tapat miljoona ihmistä, se on
      tilastotiedettä.

      • Anonyymi

        Ei ole väliä, paljonko hävitetään, jos aines on huonoa, eli kyseessä ovat sairaat, ja lisääntymään kykenemättömät, mutta jos kuolee useita terveitä ja älykkäitä, silloin suuret luvut ovat katastrofi. Elämä perustuu kauneuteen, terveyteen ja viisauteen, ei niinkään kansalaisuuteen, mutta kuitenkin rodun positiivisiin puoliin, eli suositeltavaa on antaa valkoisten lisääntyä keskenään.


      • Anonyymi

        Nyt me voimme kysyä myös sitä asiaa, että mitä eroa on sisällöllisesti RASISMUS ET FASISMUS ja STALINISMUS ET LENINISMUS rs:n välillä.

        Me voimme vielä todeta jotain sellaista, että RACSISMUS ET FACSISMUS rs on sisällöllisesti FILOSOFIA rs:n pohjalta arvioiden jotain sellaista kuin nyt SUHTEELLISUUSTEORIA ja AIKA-AVARUUS sekä NELIULOTTEINEN GEOMETRIA ja vielä tietoteorian lausepuun peruslaiseen osalta siis A)HENKI-KÄSITE sekä B) N-ulotteinen GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus rs.

        On nyt myös niin sanottu, että STALINISMUS ET LENINISMUS rs:n perusta on Materialistinen FILOSOFIA, mutta HYVÄ KYSYMYS on nyt se kuvio, että Minkälainen FILOSOFIA. Vaikka nyt Teräsmiehet ja Leninistit korostavat sitä, että HE kannattavat Materialistinen FILOSOFIA rs:ää, niin kuitenkin HE korostavat sitä asiaa, että heidän MATERIALISMUS rs perustuu Suhteellisuusteoria sekä AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen GEOMETRIA rs:ään sekä tietoteorian lausepuun peruslauseen osalta A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen GEOMETRIA eli Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS rs:ään.

        Jos Me KOMUT ja SOSSUT tutkimme tarkkaan ylläolevaa tarinaa, niin huomaamme ainakin sen kuvion olevan arkipäivää, että nyt molemmat siis RACSISMUS ET FACSISMUS ja STALINISMUS ET LENINISMUS rs:t perustuvat sisällöllisesti täysin samaan siis Suhteellisuusteoria sekä AIKA-AVARUUS ja Neliulotteinen GEOMETRIA sekä vielä A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus rs:ään.

        Niin ja nyt me voimme kysyä vielä sitä, että mitä eroa todellakin on sisällöllisesti Äärimmäinen OIKEISTO ja OIKEISTO sekä Maltilinen OIKEISTO rs ja Äärimmäinen VASEMMISTO ja VASEMMISTO sekä Maltillinen VASEMMISTO rs:n välillä FILOSOFIA rs:n pohjalta arvioiden. Jos vastaan siten, että ei yhtään mitään, niin olenko oikeassa vai olenko väärässä Arvoisat Pastorit ja Porvarit sekä PARONIT?

        Mehän nyt tiedämme ainakin sen kuvion, että Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN rs perutuu taas FILOSOFIA rs:n pohjalta arvioiden DIALECTIA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslauseeseen A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS rs sekä Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI rs:ään. Nyt ainakin Me KOMUT ja SOSSUT voimme vielä kysyä, että onko todella yhtään mitään järjen hiventäkään sellaisessa kehitelmässä kuin nyt LENINILÄINEN MATERIALISTINEN FILOSOFIA eli toisin sanoin STALINISMUS ET LENINISMUS rs:ssä.. Olisihanhan nyt myös HYVÄ ASIA tietää ainakin jotain sitä kuviosta, että mitä kaikkea ajattelevat nyt Äärimmäinen OIKEISTO rs:n kannattajat siitä asiasta, että heillä on täysin sama FILOSOFIAKUVIO rs Äärimmäinen VASEMMISTO rs:n kannattajien kanssa.


    • Venäjän luotettavuus riippuu sen omasta kyvystä suhtautua historiaansa mitään peittämättä. Siihen mennee vielä aikaa koska nykyinen hallitseva sukupolvi on vielä Neuvostoliiton kouluttamaa ja tottunut verhoilemaan ikävät totuudet.

      • Anonyymi

        Miksi nyt Teidän Pastori ExTyökkäri ja Vastaavat rs:n mielestä VENÄJÄ NL edustaa hylkiövaltiota, kun nyt taas HYVÄ LÄNSI ja Pohjoismaat erikoisesti edustavat ainakin Äärimmäinen OIKEISTO ja OIKEISTO sekä Maltillinen OIKEISTO rs:n mielestä Oitolahtelaiset PYHIMYKSET rs:ää?

        Kun nyt Te Pastorit ja Porvarit sekä Paronit arvostelette tulisesti sellaista asiaa kuin nyt KOMMUNISMUS eli KUNTALAISUUS rs:ää ja vielä SOZIALISMUS eli KAVERUUS ja TOVERUUS rs:ää, niin ainakin HYVÄ KYSYMYS rs on se kuvio, että onko Teillä AATERITARIT rs minkäänlaista käsitysta siitä kuviosta, että mitä todella KOMMUNISMUS eli KUNTALAISUUS ja SOZIALISMUS eli KAVERUUS ja TOVERUUS rs voisivatkaan tarkoittaa tässä ja nyt.

        Niin haluaisin vielä tietää jotain siitä kuviosta, että mitä kaikkea voisikaan tässä ja nyt Materialistinen FILOSOFIA ja SOSIOLOGIA DN LD rs sekä DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs tarkoittaa tässä ja nyt. Haluaisin vielä tietää jotain siitä asiasta, että miten meidän pitää tajuta ja tulkita DN LD rs:n tietoteorian Lausepuun Peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulottenen Kategoria- eli LAATUAVARUUS sekä Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI rs:n ja vielä COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI ja SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI sekä vielä NATUROLOGIA NOVA eli UUSI NATUROLOGIA rs:n.

        PS Mitähän nyt haluavat Don PartaCusi ja Pastori ExTyökkäri sekä Totiset Toverit rs vastata?


    • Anonyymi

      Ja meidän omat kotikommunistit jatkavat neukkuvalheiden esittämistä
      edelleen puhumalla kuinka Neuvostoliitto oli "työläisvaltio" jota länsimaat
      vihasivat ja jossa oli tapahtunut "vallankumous". Pieni militaristinen hyvin
      järjestäytynyt bolsevikkiporukka kaappasivat vallan ja siitä alkoivat kärsi-
      mykset.

    • Venäjän porvarillinen vallankumous maaliskuussa 1917 oli verinen. Porvarit teloivat toisiaan.
      Venäjän vallankumous lokakuussa 1917 oli lähes veretön. Puhutaan maksimissaan parista kuolonuhrista. Punakaarti luovutti vallan neuvostojen II edustajakokoukselle. Edustajakokous valitsi toimeenpanovallan ja hallituksen. Tsaarin valta oli lopullisesti kukistettu.

      Aika pian porvariston taholta alkoi vastavallanukomuksellisia toimia neuvostovallan kukistamiseksi. Suomalaiset suojeluskuntalaiset hyökkäsivät Vienaan maaliskuussa 1918 paikallisten porvareiden tueksi ja myös valtaamaan Vienaa Suomelle. Sotatomi perustui neuvostovallan heikkouteen ja siitä saatavaan voittoon.
      Venäjällä nousi vuoden 1918 edetessä omien porvarien vastavallankumous ja joka muuttui kansalaissodaksi (alias luokkasota). Kansalaissota kesti vuoteen 1922, jolloin valkokaartit kokivat tappion.

      Neuvostovalta, Neuvosto-Venäjä, rakensi luonnollisesti siviilihallinnon lisäksi turvallisuuspalvelun (sisäinen ja ulkoinen vakoilu alias tiedustelu), ulkoministeriön, sisäministeriön ym. normaalit valtiolliset elimet.
      Suomessa sisällissodan voitti kapitalistiluokka ja se alisti työväenluokan.
      Neuvosto-Venäjällä työläiset ja talonpojat voittivat ja alistivat kapitalistiluokan.

      Sekä Suomessa (kapitalismissa) että Neuvosto-Venäjällä syntyivät suunnilleen samankaltaiset valtiolliset elimet. Valtasuhde oli erilainen.
      Kansaslaissodat ovat useimmin normaalisotia verisemmät. Suomen valkoisten voitto tuotti yhden maailman verisimmästä jälkiselvittelystä.
      Neuvosto-Venäjällä varsinkin 1919-20 neuvostovallan kriittisenä aikana Puna-armeija käytti kovia otteita vallan säilyttämiseksi. Sääliä ei tunnettu kummallakaan puolella.

    • Anonyymi

      Perustetussa CCCP.sä ei ollut demokratiaa, oli vain Leninin perustama kom-
      munistinen puolue joka vain yksin oli tietoinen "totuuudesta", vaikka Lenin sal-
      li yrityksiä toimimaan puolueen valtaa kokoajan kiristettiin ja toisinajattelijoi-
      ta tuomittiin kuolemaan ja vankiloihin. Toveri Lenin oli ahkera allekirjoittele-
      maan kuolemantuomioita ja oli varsinainen terrorin aloittaja N-liitossa. Venä-
      jän vallankaappauksen tehneet punikit aiheutti suunnattomia henkisiä ja ta-
      loudellisia tuhoja, joita ei kukaan pysty laskemaan, saatikka ymmärtämään.
      Kukaan ei kykene sanomaan, kuinka monta oman maan kansalaista valtion si-
      säinen terrori aiheutti. Väkivallan kulttuuria voimistettiin jo heti Leninistä läh-
      tien ja sai uusia ulottuvuuksia vielä lisää Stalinin valtakaudella.

    • Anonyymi

      Kommunistidiktaattori Josif Stalin jatkoi siitä mihin hänen kuppaan kuollut rikostoverinsa Vladimir Lenin lopetti.
      Otto Suomensyöjä Kuusisen pyyntö puna-armeijalle tulla miehittämään Suomi olisi tiennyt katastrofia maallemme ja sen väestölle.

      ”Hänen sisuksensa oli lyöty mäsäksi, maksa oli revennyt, kylkiluita poikki” – Näin julmasti Stalin teurasti suomalaisia

      ttps://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/d6293d66-42de-45c4-b86c-b0b1cf13067b

    • Tutkitaanpa "STALINISMUS ET LENINISMUKSEN" filosofiasta olennainen. Hän ei muuta palstalle kirjoittelekaan.
      Hänen pääväite on, että avaruus ei rakennu materiaolioista. Avaruudessa ei voida olettaa olevan olemassa aika-käsitettä. Siitä seuraa, ettei avaruudessa ole lainkaan materiaolioiden liikettä. Avaruus olisi paikalleen jähmettynyt täysin liikkumaton olio.
      Joku, ehkä yliluonnollinen materiaton olio, olisi roiskaissut kuraa avaruuteen, joka olisi sinne jähmettynyt liikkumattomaksi olioksi.

      Mikä on todellisuus?
      Avaruus käsite voitaisiin käsittää olioiden väliseksi ns, tyhjäksi tilaksi. Kun ei olisi mitään materiaolioiden välissä, siellä ei olisi liikettä eikä myös aikaakaan. Missä sitten lukemattomat materiaaliset oliot liikehtisivät - tietenkin materiaalisessa avaruudessa ja välillä putkahtaisivat olemattomaan tilaan ja sieltä taas materiakenttään.
      Suuri idealistifilosofi Hegel ja muutkin järkevät luonnontieteilijät nauraisivat teorialle pitkät. Marxilainen, materialistinen filosofia, pitää teoriaa iltasatuna lapsille.

      Mikä siis on todellisuus avaruudesta.
      Jokainen huomaa itsensä, lähiympäristön oliot, lähiavaruuden oliot. Kojeiden avulla päästään tiedostamisessa kauemmaksi matkassa ja ajassa.
      Avaruus käsite muodostuu rajallisista materiaolioista (elolliset ja elottomat) ja niiden välillä olevasta suhteellisesta tyhjyydestä. Ns. tyhjyys koostuu sekin monenlaisista pienhiukkasista.
      Avaruus on siis materiaalisten olioiden asuinsija. Materialismi olettaa avaruuden olevan ajaton ja rajaton. Jos olisi raja niin mitä sen takana jne. jne,,

      Jos aikakäsite poistetaan avaruudesta samalla poistetaan olioiden liiketila. Katse ympärille todistaa toista, totuuden. Kaikkialla tapahtuu liikettä. Ihminen vanhenee joka miljardisosa sekunnissa jne.. Aurinkokunnat ovat liikkeessä. Lepotilaa ei ole lainkaan muutoin kuin suhteessa toiseen olioon nähden, mutta sekin liikkuu kolmanteen nähden.
      Avaruus, liiketila ja aika kuuluvat yhteen. Jos yksikin näistä poistetaan, mitään ei jää jäljelle. Tässä on todellisuus.

      Ihmisen tajunta on siitä ihmeellinen, että se kykenee puhumaan satuja ja lööperiä ja jotka välttämättä eivät ole pahoja.
      Mutta olevaisen ja olemisen peruskysymysten kohdalla suoranaisten valheiden levittäminen on edesvastuutonta.
      Avaruuden, materian, liiketilan ja liiketilaan liittyvä aikakäsite ovat ensi askel "maailmankaikkeuden" tiedostamisessa. Siitä sitten luonnontieteet jatkavat yksityiskohtien tutkimista, mm. painovoimaa, määrän ja laadun suhdetta ym. ym.
      Lähde: Dialektinen ja historiallinen materialismi.

      Tätä naputellessa taisi kulua aikaa eli monenlaista peräkkäistä liiketoimintaa n. 25 minuuttia.
      Filosofinen materialismi ei sisällä lainkaan stalinismuksia, natsismismuksia, oikeistolaisuutta tai vasemmistolaisuutta, jumaluuksia. Sen lähtökohta on, mikä on ympärillämme yleistä eli avaruus ja materia jatkuvassa liiketilassa.

      • Anonyymi

        Missä on olemassa sellainen kuviokellunta, että nyt meidän pitää yhdistää AVARUUS rs:ään myös AIKA siis aikakäsite?

        Onhan se kuvio todella varma asia, että ei maantieteelliseen kuvioon todellakaan kuulu missään oleellisessa asiassa AIKA eli Aikakäsite, sillä AIKAKÄSITE ei ole maantieteellinen käsite vaan todellakin fysikaallinen käsite. Kyllä todellakin me pystymme Maantieteellisen paikan määrittelemään todella takuuvarmasti ilman AIKAKÄSITE rs:ää. Nyt AIKA tulee kuvioihin silloin, jos me haluamme selvittää sen kuvion esimerkiksi, että kuinka kauan on kulunut esimerkiksi päiviä tai kuukausia tai jopa vuosi jostain tapahtumasta. Onkohan nyt Teräsmiehet ja Leninistit todella hieno kuvio se, kun nyt Filosofisesti RACSISMUS ET FACSISMUS ja STALINISMUS ET LENINISMUS on todellakin seuraavan kaltainen kehitelmä siis Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS sekä Neliulotteinen GEOMETRIA sekä vielä seuraava Tietoteorian Lausepuun Peruslause A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Missä on olemassa sellainen kuviokellunta, että nyt meidän pitää yhdistää AVARUUS rs:ään myös AIKA siis aikakäsite?

        Onhan se kuvio todella varma asia, että ei maantieteelliseen kuvioon todellakaan kuulu missään oleellisessa asiassa AIKA eli Aikakäsite, sillä AIKAKÄSITE ei ole maantieteellinen käsite vaan todellakin fysikaallinen käsite. Kyllä todellakin me pystymme Maantieteellisen paikan määrittelemään todella takuuvarmasti ilman AIKAKÄSITE rs:ää. Nyt AIKA tulee kuvioihin silloin, jos me haluamme selvittää sen kuvion esimerkiksi, että kuinka kauan on kulunut esimerkiksi päiviä tai kuukausia tai jopa vuosi jostain tapahtumasta. Onkohan nyt Teräsmiehet ja Leninistit todella hieno kuvio se, kun nyt Filosofisesti RACSISMUS ET FACSISMUS ja STALINISMUS ET LENINISMUS on todellakin seuraavan kaltainen kehitelmä siis Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS sekä Neliulotteinen GEOMETRIA sekä vielä seuraava Tietoteorian Lausepuun Peruslause A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus?

        ,,,hluuseri on mennyt aivan sekaisin


      • Anonyymi

        Nyt on HYVÄ ASIA huomata se kuvio, että KYLLÄ Avaruus voi muotoutua siten, että siinä ei ole mukana hitustakaa AINE eli MATERIA rs:ää.

        Niin ja nyt AVARUUS voi todella olla täysin tyhjä AINE eli MATERIA rs:stä. AVARUUS voi olla myös sellainenkin, että siinä ei ole mukana edes sellaista AINE ja MATERIA rs:ää kuin ovat FOTONI- eli ELEKTRONIHIUKKASET. Jos nyt FOTONIT eli ELEKTRONIT ovat täysin siis todella täysin massattomia, niin ME voimme ainakin sellaisen HYVÄ KYSYMYS rs:n esittää, että miten nyt esimerkiksi FOTONI voi todella vaikuttaa lämmittävästi esimerkiksi Auringon Valon muodossa Auringon Palvojan nahkaan Kesäkuumalla ja että miten nyt täysin massaton ELEKTRONI voisi lähettää Radioaaltoja RADIO- ja TELEVISIOSANOMAT rs:n muodossa. Miten nyt Toveri ja Pastori Don PartaKusi voisi oman Teräsmiehet ja Leninistit rs.n tulkinnan mukaan vastata Erään Katunarrin ja Kulkurin ihmettelyihin, niin MITEN TODELLA?


      • Anonyymi

        Nyt Me voimme todeta sen asian, että on olemassa sellainen AVARUUSKUVIO, että on olemassa täysin aineeton AVARUUS siis sellainen, jossa voi olla olemassa täysin siis täysin aineeton TYHJÄ TILA eli toisin sanoin AINEETON AVARUUS. Onhan olemassa todella myös AINEELLINEN AVARUUS siis sellainen AVARUUS, jossa on olemassa Ainineellisia OLIOITA todella ainakin Radiologiaolioita. Nyt tilanne on sellainen kuviokellunta, että on ainakin mahdollista sellainen kuvio, että on olemassa täysin AINE- eli MATERIAOLIOT rs:stä TYHJÄ TILA kuten nyt Materia- eli AINEOLIOITA sisältä tila. Niin ja nyt kysyisin jotain sellaista, että MIKSI Teidän mielestänne Materiaoliot ja AIKAKÄSITE edellyttävät tasan tarkkaan toinen toisiaan. Niin ja nyt kysyisin sitä asiaa, että mitä TE Arvoisa Don PartaCusi tarkoitatte, kun Te kirjoitatte seuraavasti: Jos Avaruudesta Poistetaan AIKAKÄSITE, niin samalla poistetaan Olioiden LIIKETILA. Nyt eräs Kulkuri ja Katunarri väittää taas jotain sellaista, että AIKA rs:n MITTAYKSIKKÖ on SEKUNTTI ja MITTARI on KELLO. Haluan nyt korostaa vielä sitä asiaa, että AIKAKÄSITE ja Olioiden LIIKETILA ei ole minkäänlaisessa sidonniksissa toinen toiseensa, sillä OLIOT voivat olla liikkeessä toinen toiseensa, vaikka ei olisi olemssa käytössä minkäänlaista AIKAKÄSITE rs:ää.

        PS Nyt toivoisin Arvoisa Don PartaCusi sitä asiaa, että Te muistaisitte sen kuvion, että Idealistinen FILOSOFIA ja erikoisesti Objektiivinen IDEALISMI rs koostuu teoriamuodossa Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS sekä Neliulotteinen GEOMETRIA ja A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen LUONTOAVARUUS ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS rs:stä.

        PS Onhan nyt myös Materialistinen FILOSOFIA ja SOSOLOGIA DN-LD rs ja DIALECTICA NATURALIS eli toisin sanoin ilmaistuna DN LD rs:n tietoteorian lausepuun peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS sekä vielä Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI rs.


    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-11796589
      Myanmarissa suuria mielenosoituksia armeijan klikkiä vastaan. Lännen kapitalismi esiintyy vaiteliaana.
      Ennen armeijan vallankaappausta maassa vallitsi vaaleilla valittu parlamennti ja presidentti. Pres. San Suu Kyin aikana Myanmar karkotti maasta n. 900 000 vähemmistörohingualaista. Suu Kyi sai silti nobelin rauhanpalkinnon. Vähemmistökansan vainoamisestako?
      Kenelle Myanmarissa kuuluisi antaa pakotteet? Sekö entisille ja nykyisille. EU on vaitelias.

    • Anonyymi

      Kommunistidiktaattori Josif Stalinin kulttia pönkitetään jälleen Venäjällä, ja se tietää hänen aikansa historiaa tutkiville kovia rajoituksia.

      Agnes Haikaran tutkimukset Kuolan suomalaisten kohtaloista Neuvostoliiton kommunismidiktatuurissa ovat joutuneet Venäjän turvallisuuspalvelun FSB:n takavarikoimiksi.

      https://yle.fi/uutiset/3-11797228

      Suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat piilottelevat edelleen NKP:n SKP:lle vuonna 1960 luovuttamaa 800-sivuista dokumenttikokonaisuutta Neuvostoliitossa asuneiden suomalaisten kohtaloista.

    • Anonyymi

      --Kenelle kommunistidiktaattorit antais pakotteet tai puuhastelijat..???

    • Anonyymi

      Toinen kirjoitus aloituksen jälkeen kertoo valkoihoisten ihmisten ylivallasta. Tekele on uusnatsin Hitlerin opista kopioima rotuoppikäsite. Kukaan demokraatti ei yhdy moiseen.
      Ihmiskunnan erilaiset kansallisuudet, etniset ryhmät, ovat samaa ihmiskuntaa. Uusnatsit käsitteineen ovat säälittävä poikkeus sairaasta ihmiskäsityksestä. Myös kristittyjen raamattu jakaa ihmiset toisiaan vastakkain.
      Natsien rotuoppi on kaikkea muuta kuin yhteisöllisyyden ilmaus. Kommunistit kumoavat Hitlerin rotuopin.

    • Anonyymi

      "Lapset kaikkien kansain, rauha yhteinen olkoon ainainen..."
      Näin alkaa eräs tunnettu työväen rauhanlaulu. Uusnatsien rotuoppi on kaikkea muuta kuin ihmisoikeuksien mukainen.

    • Materialistinen filosofia on osaltaan yhteisöllisyyden filosofiaa. Siksi voitaneen käydä depaattia materiaalisen rajattoman ja ajattoman avaruuden peruskysymyksistä. Varsinkin silloin kun sitä yritetään hiuksenhienosti vääristellä. Karkea vääristely huomataan helposti. Hieno kälmääminen on vaikea erottaa.

      RACSISMUS ET FACSISMUS:
      "Kyllä todellakin me pystymme Maantieteellisen paikan määrittelemään todella takuuvarmasti ilman AIKAKÄSITE rs:ää. "

      Aivan takuuvarmasti emme pysty. Absoluuttisen varmasti emme.

      Menemme illalla nukkumaan ja heräämme aamulla. Katsomme ehkä vain kelloa ja todetaan nukkumiseen kuluneen 9 tuntia. Heräämme samasta sängystä, samasta huoneesta, samasta kunnasta ja samasta valtiosta ja maapallolla.
      REF sanoo, että mikään ei ole muuttunut. Sama maa, sama sänky ja silleensä. Maapallo on sama ja samassa paikassa kuin ennenkin, koska emme ole havainneet muutosta.
      Peruskoulujärkinen havaitsee välittömästi, ettei ainakaan mikään ole paikalleen jähmettyneessä olotilassa. Mikään ei ole entisellään aamulla.

      Aika ei ole materiaa. Kauneus, pahanmakuinen, suuri et pieni, eivät myöskään ole materiaa. Ne ovat ideaalisia käsitteitä materian siitä tai tästä ominaisuudesta.

      Aamulla maapallo sijaitsi eri paikassa kuin illalla. Sen pyörähdyskulma sijaitsi aurinkoon nähden eri paikassa. Linnunratakin oli eri paikassa. Jos aamullakin näkyi tähdet niin tähtimaailma oli erilainen. Ihminen itsekin oli muuttunut 9 tunnin aikana. Hän vanheni vaikka välittömiä kemiallisia ja fysikaalisia muutoksia ei havaittaisikaan ulkomuodossa.
      9 tunnin jälkeen mikään materiahippunen avaruudessa ei ollut samassa tilassa.
      Taikuuttako? Ei, vaan normaali rajattomassa materiassa tapahtuva alituinen liiketilassa tapahtuva muutos.
      Liiketilan tutkimisen yhteydessä emme pärjää ilman aika-käsitettä. Tietty liiketilan muutos sisältää tietyn määrän ajan kulumusta eli aikaa.
      Mikään tieteenhaara ei tule toimeen ilman ideaalista (materiatonta) aikakäsitettä. Aikakäsitteen mittari, esim kello, puolestaan on materiaa.
      Jokin olotila vallitsi toiseen nähden 100 vuotta sitten, 1 mrd vuotta sitten, 10 mrd vuotta sitten. Voidaan yrittää ennakoida mitä tulee tapahtumaan tulevaisuudessa.

      Aika ei siis ole yhtään mitään. Makea, suolainen, viha, palelee, kaikenlaiset adjektiivit ovat myös pelkkiä sanoja mutta ne heijastavat reaalisen materian eri puolia, esittävät niistä todellisia ominaisuuksia, esittävät jotain toiseen nähden erilaista. Siten näiden laatusanojen takaa heijastuu todellisen maailman ilmiöitä ja ominaisuuksia.
      Aika ja liike ovat ehkä tärkeimpiä materiolioita kuvaavia laatusanoja. Käsite "aika-avaruus" on täysin reaalinen käsite ja antaa läheisemmän kuvan materiasta kuin pelkkä sana "avaruus".
      Lähde: Dialektinen ja historiallinen materialismi.

      • Anonyymi

        Nyt pitää Arvoisat Toverit muistaa se kuvio, että Akateeminen Filosofia on ainakin kaksijakoinen siis Idealistinen Filosofia eli Akateeminen VALTAVIRTA sekä vielä Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN rs sekä vielä DIALECTICA NATURALIS DN rs eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs. Onhan nyt olemassa vielä DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS sekä vielä Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI DN LD rs.

        Niin ja nyt sitten Akateeminen Maailma rs:n VALTAVIRTA eli Objektiivinen IDEALISMI rs siis Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS sekä Neliulotteinen GEOMETRIA ja A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Onhan vielä olemassa sellainen kuvio kuin nyt Subjektiivinen IDEALISMI eli Leniniläinen FILOSOFIA. Me voimme vielä todeta, että Subjektiivinen IDEALISMI rs on vain ja ainoastaan pelkästään Havaituksi Tulemista ja että Subkektiivinen Idealismi rs eli LENINISMUS rs:n pohjalta me emme voi kehitellä minkäänlaisia tieteellisiä teorioita, joten nyt esimerkiksi STALINISMUS ET LENINISMUS rs on todellakin vain ja ainoastaan PUHDAS USKONTO ja vielä sellainen USKONTO rs, jossa TOTUUS on vain ja ainoastaan katsojan silmissä ja vielä pelkästään yksityisen katsojan.

        Mitähän nyt PERSUNEROT haluavat sanoa esimerksi sellaisesta asiasta kuin SUBJEKTIVISMUS eli LOOGINEN EMPIRISMUS? Onkohan nyt TOTUUS vain ja ainoastaan Katsojan vielä jopa Yksittäisen Katsojan silmissä?

        Niin ja onhan nyt olemassa vielä sellainen asia kuin Materialistinen FILOSOFIA ja SOSIOLOGIA DN rs sekä DIALECTICA NATURALIS eli Luonnon Dialektiikka DN LD rs. Onhan nyt olemassa vielä COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI ja SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI sekä vielä NATUROLOGIA NOVA eli UUSI NATUROLOGIA rs.

        Tietoteorian Lausepuun Peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS sekä vielä Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI rs.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Nyt pitää Arvoisat Toverit muistaa se kuvio, että Akateeminen Filosofia on ainakin kaksijakoinen siis Idealistinen Filosofia eli Akateeminen VALTAVIRTA sekä vielä Materialistinen Filosofia ja Sosiologia DN rs sekä vielä DIALECTICA NATURALIS DN rs eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs. Onhan nyt olemassa vielä DN LD rs:n Tietoteorian Lausepuun Peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS sekä vielä Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI DN LD rs.

        Niin ja nyt sitten Akateeminen Maailma rs:n VALTAVIRTA eli Objektiivinen IDEALISMI rs siis Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS sekä Neliulotteinen GEOMETRIA ja A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli Laatuavaruus. Onhan vielä olemassa sellainen kuvio kuin nyt Subjektiivinen IDEALISMI eli Leniniläinen FILOSOFIA. Me voimme vielä todeta, että Subjektiivinen IDEALISMI rs on vain ja ainoastaan pelkästään Havaituksi Tulemista ja että Subkektiivinen Idealismi rs eli LENINISMUS rs:n pohjalta me emme voi kehitellä minkäänlaisia tieteellisiä teorioita, joten nyt esimerkiksi STALINISMUS ET LENINISMUS rs on todellakin vain ja ainoastaan PUHDAS USKONTO ja vielä sellainen USKONTO rs, jossa TOTUUS on vain ja ainoastaan katsojan silmissä ja vielä pelkästään yksityisen katsojan.

        Mitähän nyt PERSUNEROT haluavat sanoa esimerksi sellaisesta asiasta kuin SUBJEKTIVISMUS eli LOOGINEN EMPIRISMUS? Onkohan nyt TOTUUS vain ja ainoastaan Katsojan vielä jopa Yksittäisen Katsojan silmissä?

        Niin ja onhan nyt olemassa vielä sellainen asia kuin Materialistinen FILOSOFIA ja SOSIOLOGIA DN rs sekä DIALECTICA NATURALIS eli Luonnon Dialektiikka DN LD rs. Onhan nyt olemassa vielä COMMUNISMUS LIBERA eli VAPAA KOMMUNISMI ja SOZIALISMUS LIBERA eli VAPAA SOSIALISMI sekä vielä NATUROLOGIA NOVA eli UUSI NATUROLOGIA rs.

        Tietoteorian Lausepuun Peruslause A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen Luontoavaruus eli GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS sekä vielä Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI rs.

        Nimimerkki:
        "STALINISMUS ET LENINISMUS rs on todellakin vain ja ainoastaan PUHDAS USKONTO"

        Ette vastannut sanaakaan aloittamaanne aika-käsitteen sisältöön.
        Sen sijaan keksitte päässänne toista kymmentä filosofian päähaaraa kun niitä todellisuudessa on vain kaksi; materialistinen filosofia ja idealistinen filosofia.
        Ymmärrän hyvin tarkoitusperänne. Tarkoitatte vuosia kirjoittamillanne sekopäisillä filosofiaan liityvillä höpöjutuilla sekoittaa lukijoiden päät olemaan tutustumatta materialistiseen filosofiaan tai ainakin saamaan siitä väärän käsityksen.

        Nytkin edellisessä hävititte avaruudesta materian.
        Materian ulkopuolella olisi jotain eli puhdas avaruus, olemattomuuden tyyssija. Mitä voisi olla materiaalisen avaruuden ulkopuolella? Ei muuta kuin erilaisten aineettomien jumalien tyyssija, jotka voisivat kiepsahtaa materiaaliseksi ja jälleen takaisin olemattomiksi.
        Aineettoman avaruuden teoria on vain ja ainostaan uskontojen ja spiritistien mielikuvissa, joilla ne huijaavat ihmisiltä rahaa. Tätä materiatonta avaruutta puolustavia Engels suomii mennen tullen teoksessa "Luonnon Dialektiikka" mm. spiritisteiksi (=humpuukiheikeiksi).


      • Anonyymi
        Partacus kirjoitti:

        Nimimerkki:
        "STALINISMUS ET LENINISMUS rs on todellakin vain ja ainoastaan PUHDAS USKONTO"

        Ette vastannut sanaakaan aloittamaanne aika-käsitteen sisältöön.
        Sen sijaan keksitte päässänne toista kymmentä filosofian päähaaraa kun niitä todellisuudessa on vain kaksi; materialistinen filosofia ja idealistinen filosofia.
        Ymmärrän hyvin tarkoitusperänne. Tarkoitatte vuosia kirjoittamillanne sekopäisillä filosofiaan liityvillä höpöjutuilla sekoittaa lukijoiden päät olemaan tutustumatta materialistiseen filosofiaan tai ainakin saamaan siitä väärän käsityksen.

        Nytkin edellisessä hävititte avaruudesta materian.
        Materian ulkopuolella olisi jotain eli puhdas avaruus, olemattomuuden tyyssija. Mitä voisi olla materiaalisen avaruuden ulkopuolella? Ei muuta kuin erilaisten aineettomien jumalien tyyssija, jotka voisivat kiepsahtaa materiaaliseksi ja jälleen takaisin olemattomiksi.
        Aineettoman avaruuden teoria on vain ja ainostaan uskontojen ja spiritistien mielikuvissa, joilla ne huijaavat ihmisiltä rahaa. Tätä materiatonta avaruutta puolustavia Engels suomii mennen tullen teoksessa "Luonnon Dialektiikka" mm. spiritisteiksi (=humpuukiheikeiksi).

        Nyt Arvoisa Don PartaCusi pitää muistaa jotain sellaista, että en puhunut sellaisesta asiasta kuin täysin materia eli aine rs:sta täysin vapaasta ympäristöstä kaikkialla maailman kaikkeudessa vaan todellakin sellaisesta asiasta, että ME emme Arvoisat Teräsmiehet ja Leninistit tarvitse sellaista asiaa kuin nyt AIKA, jotta me voimme kuvata AVARUUS eli Maailman Kaikkeus rs:ää Maantieteellisesti. Onhan se kuvio selvä, että AIKA käsitteenä tulee kuvioihin vain HENKILÖT eli Ihmiset rs:n kohdalla ja heidänkin kohdalla vain silloin, kun halutaan selvittää sellaista asiaa, että kuinka kauan tunneissa, päivissä, viikoissa tai vuosissa kului aikaa jostan tapahtumasta ihmisyksilön kannalta ilmaistuna. Niin ja nyt haluaisin kysyä sitä kuviota, että milloin F. Engels kirjoitti sellaisesta asiasta kuin AIKA maantieteelisenä asiana. Onhan se asia totta ikävä KYLLÄ, että takuuvarmasti AIKA-MATERIA tuli kuvioihin vain STALINISMUS ET LENINISMUS rs:ssä eli Leniniläinen Materialistinen Filosofia rs:ssä siis toisin sanoin, kun nyt MATERIALISMUS rs:ksi tuli melkien täisin Teräsmiehet ja Leninistit rs.n ylistämä niin sanottu Subjektiivinen IDEALISMI.


    • Anonyymi

      "Monet Suomessa asuvat korkeasti koulutetut ulkomaalaiset sekä suomalaiset paluumuuttajat kokevat oman alan vakityön löytämisen vaikeaksi hallituksen ilmoittamista kunnianhimoisista työllisyystavoitteista huolimatta.
      Tanskasta vuonna 2014 Suomeen muuttaneen Annen kokemukset työnhausta Suomessa ovat samanlaisia kuin monella muullakin ulkomaalaisella. Tuolloin hän oli äitiyslomalla ja viimeistelemässä valtiotieteiden maisterintutkintoaan energia- ja ympäristöasioihin erikoistuen. Anne esiintyy etunimellään asian arkaluontoisuuden vuoksi. "
      https://yle.fi/uutiset/3-11799502

      Että tällaista yrittäjien ja omistajien taholta?
      Yhteisöllistäkö!

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Materialismin filosofian aikakäsitteestä:
      Ajalla ei ole massaa eikä energiaa. Se on suhteellinen käsite.
      Aika on sidoksissa liikkeeseen, eli jos liikettä ei ole, ei ole myöskään aikaa, millä liikkeen nopeutta voitaisiin mitata.
      Siksi valo jonka nopeus on vakio, sen suhteen voidaan mitata objektien etäisyyksiä, avaruudessa, kun ne ovat liikkeessä toistensa suhteen.

    • Anonyymi

      Siinä porvarifasistin mielenliikkeitä.

    • STALINISMUS ET LENINISMUS:
      "Onhan se kuvio selvä, että AIKA käsitteenä tulee kuvioihin vain HENKILÖT eli Ihmiset rs:n kohdalla ja heidänkin kohdalla vain silloin, kun halutaan selvittää sellaista asiaa, että kuinka kauan tunneissa, päivissä, viikoissa tai vuosissa kului aikaa jostan tapahtumasta ihmisyksilön kannalta ilmaistuna."

      Ymmärrän ilkeän mentaliteettinne parjatessanne jopa nimimerkkiäni. Parjaatte samoin kuin persut kaikkea rehtiä parjaavat.
      Puhuisitte ajasta sellaisena kuin se on siten, että lukijat ymmärtäisivät tahtotilanne. Mutta ei. Vänkylöitte jälleen.

      Aikako ihmistä varten. Siis sellainen filosofia, joka olisi subjetiivisesti nähty maailma, vain havaittu olisi olemassa. Höpöä.
      Onko kauneusarvo, ruoan maku, puun pituus, kiven paino jne.. olemassa vain kun ne tulevat havaituksi? Kun tulevat olemaan ihmisten tarpeita varten.

      Tajunnasta riippumaton maailma on objektiiviesti olemassa sellaisena kuin se on kunakin ajankohtana tai liikemuodossa. Käsitteet on ihmisten luomia ns. ideaalisia käsitetteitä mutta kauneus, maku, pituus, massa, aika jne ovat materiaolioiden ominaisuuksia riippumatta onko ihmisiä niitä toteamassa vai ei.

      Sitten vielä ajasta.
      Kun asetetaan aika varastoon niin silloin täytyisi materiolioiden objektiivinen, alituinen liikemuoto lakata. Avaruuden olioiden liikemuoto tapahtuu ihmisten tahdosta riippumatta. Mikään mahti ei sitä pysäytä. Pienimmistä suurimpaan hippuseen ne ovat avaruudellisessa liikemuodossa. Niiden liikkeen jatkuvuutta kuvataan ajalla. Aika ja mm. maku eivät materiaalisesti ole olemassa mutta kaikki se mitä ajassa ja maussa on, on objektiiviesti olemassaolevaa. Aika heijastaa materiaolioiden liikkeen jatkuvuutta, maku heijastaa olion materian tiettyjä ominaisuuksia.
      Aika-avaruus käsitteestä kosmologia alkoi puhua 1800 luvun lopulla. Se on vakiintunut yleisesti kuvaamaan avaruuden jatkuvaa sekasortoista että lainmukaista liiketilaa ja joka on ihmisen tahdosta riippumaton totuus.

      STALINISMUS ET LENINISMUS:lle
      Väitätte olevan yliopistosivistynyt. Kertokaa lukijoille kansantajuisesti mitä tarkoitatte sanoillanne. Lopettakaa järjetön parjaaminen ja pysykää filosofiassa.
      Mikäli ette halua järjellistä keskustelua filosofiasta niin tähänastinen linjanne sopii parhaiten perussuomalaisten foorumeille. Siellä tarinoistanne nautittaisiin.

      • Anonyymi

        Nyt Arvoisa Don PartaCusi pitää muistaa se kuvio, että KYLLÄ Liike ja Liiketila muodossa tai toisessa on aina olemassa.

        Mehän tiedämme sen kuvion olevan totta, että esimerkiksi Käsite TEHOKKUUS on sellanen kehitelmä, jossa on MATKA rs:n lisäksi olemassa AIKA eli Sekunnit ja Tunnit, mutta tällöin ei puhuta pelkästään Maantieteellisestä suureesta vaan todellakin sellaisesta asiasta kuin TEHOKKUUS Fyysenä Suureena.

        Mehän ilmeisesti jo tiedämme sen asian, että VIIVA PINTA-ALA TILAVUUS rs kuvaa kolmiulotteista LUONTOAVARUUS rs:ää siis Maantieteellistä SUURE rs:ää, joten sellaisessa asiassa kuin nyt VIIVA PINTA-ALA TILAVUUS rs:ssä ei ole mukana missään muodossa sellaista kuin SEKUNTTI tai MINUTTI sekä vastaavat, mutta ihan hyvin voipi olla, mutta tällöin ei ole enää kyseessä puhtaasti Maantieteellinen SUURE rs vaan todellakin Fysikaalinen tai Fyysinen SUURE.

        PS Kyllä nyt Te Toveri Don PartaCusi ihan hyvin voitte olle Objektiivinen IDEALISMI rs:n jopa vannoutunut tukija ja kannattaja, mutta toivoisin kuitenkin, että Te Don PartaCusi rs tekisitte selvän siis todella selvän eron Objektiivinen IDEALISMI rs:n ja Materialistinen FILOSOFIA ja SOSIOLOGIA DN LD rs:n välillä.

        PS Jos nyt Te Toveri Don PartaCusi haluatte olla MATERIALISMUS rs:n kannattaja ja vielä siten, että Te Don PartaCusi tuette Leniniläinen Materialistinen FILOSOFIA eli Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS sekä Neliulotteinen GEOMETRIA ja A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS rs:ää, niin tehkää tämä nyt täysin selväksi ja samalla myönnätte jotain sellaista, että Te kannatatte ainakin tällä hetkellä sellaista Objektiivinen IDEALISMI eli Looginen Emppirismus rs:ää, joka on todella lähellä nyt myös Subjektiivinen IDEALISMI rs:ää siis toisin sanoin jonkinlainen Objektiivinen IDEALISMI ja Subjektiivinen IDEALISMI rs:n välinen sekoitus ja vielä toisin sanoin ilmaistuna Puhdas USKONTO eli totisesti Leniniläinen Materialistinen Filosofia rs.


      • Anonyymi

        Stalinistimukset ja kommunistimukset mielipiteidenvaihdossa.


      • Anonyymi

        Nyt kysyisin sita asiaa, että miltä tuntuu Arvoisa Don PartaCusi ja Arvoisa Pastori ExTyökkäri sekä Vastaavat olla aidossa oikeassa PARATIISIUSKO rs:ssä.

        Miltä nyt tuntuu kuulua sellaiseen yhteisöön kuin PARADISE Assosiation rs:ään Arvoisa Don PartaCusi ja Arvoisa Pastori ExTyökkäri sekä Totiset Toverit rs? Olen ollut ymmärtävinäni jotain sellaista, että Te MOLEMMAT kuulutte Paratiisiseurakunta rs:ään arvonimellä Nuorempi Pastori sekä vielä Pastori ja Vanhempi Pastori Teräsmiesaatekuviot rs:ssä sekä USKONTONEUVOS eli Ylempi Pastori ja KOULUPASTORI rs:ssä.

        PS Kysyisin nyt vielä jotain sellaista, että onko Teidän TERÄSMIEHET ja LENINISTIT mielestänne IDEALISTINEN FILOSOFIA ja MATERIALISTINEN FILOSOFIA eli erikoisesti Leniniläinen Materialistinen FILOSOFIA yksi ja sama asia. Jos on totisesti, niin onko todella ollut koskaan Teidän AATERITARIT mielestänne olemassa sellaista OPPIJÄRJESTELMÄ rs:ää kuin nyt MATERIALISTINEN FILOSOFIA JA SOSIOLOGIA DN LD RS?

        PS Nyt Objektiivinen IDEALISMUS eli LOOGINEN EMPIRISMUS rs perustuu Suhteellisuusteoria ja AIKA-AVARUUS sekä Neliulotteinen GEOMETRIA ja Tietoteorian Lausepuun Peruslauseen osalta A)HENKI-KÄSITE sekä B)N-ulotteinen Luontoavaruus ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS rs:ään.

        PS Niin ja onhan vielä ollut kuvioissa sellainen kehitelmä kuin nyt Materialistinen FILOSOFIA ja SOSIOLOGIA DN LD rs sekä DIALECTICA NATURALIS eli LUONNON DIALEKTIIKKA DN LD rs. Me voimme nyt sanoa jotain sellaista todellakin, että DN LD rs Tietoteorian Lausepuun Peruslauseen osalta pohjautuu seuraavaan kehitelmään siis A)AINE-MATERIA(MASSA) sekä B)Kolmiulotteinen GEOMETRIA ja N-ulotteinen Kategoria- eli LAATUAVARUUS sekä vielä Pääomakirjan ARVOLAKIMALLI rs:ään.


    • Anonyymi

      Stalinissimukset ja kommunistimukset mielipiteenvaihdossa...??

    • Anonyymi

      Stalinissimukset ja kommunistimukset mielipiteenvaihdossa.

    • Marx: Filosofian tehtävä ei ole jaaritella niitä näitä vaan muuttaa maailmaa.

      "Nyt Arvoisa Don PartaCusi pitää muistaa se kuvio, että KYLLÄ Liike ja Liiketila muodossa tai toisessa on aina olemassa."

      No niin.
      Eipä sitten enempää. Pysykää siinä älkääkä sotkeko spiritismiä sekaan.
      Materialistisen filosofian avaruuskäsite:

      Ajattomassa ja rajattomassa avaruudessa ei ole muuta kuin materiaa erilaisissa olosmuodoissaan ja materiaaliset oliot ovat jatkuvassa liiketilassa.
      Luonnontieteiden tehtävä on tutkia erilaisia liiketiloja, suhteellista lepotilaa ja muita materian ominaisuuksia.

      Voitte jatkaa henkilöparjausta mielenne mukaan. Luultavasti ette halua poistua persulaistyyppisestä henkilöparjauksesta, jota eräät muutkin tällä palstalla
      harjoittavat. Korkeasti koulutettukin persu puoluejohdossa on omaksunut pelkän ihmisparjauksen. Se näkyy olevan siinä suunnassa muotia.
      Mutta...mutta, pysykää siteerauksen lausunnossanne. Se on perustavanlaatuinen
      universaalinen, objektiivinen totuus. Sitä voidaan sanoa myös absoluuttiseksi totuudeksi.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      4985
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      31
      3154
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1817
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1770
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1635
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1491
    7. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1256
    8. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1247
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1237
    10. Ison Omenan uhri tukahdutettiin kuoliaaksi. Kuolinsyynä sydämen pysähdys.

      Eli naisen hengittäminen estettiin ja tästä oli suorana seurauksena sydämen pysähdys. Ihan oppikirjan mukainen tapaus. H
      Maailman menoa
      17
      1217
    Aihe