Vammalan grillit??

Barba-Paavo

Onko Vammalasta yhtään kunnollista grilliä/nakkikioskia? Missäpäin??

23

7229

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Saskylainen

      Ei oo yhtään,kaikki saastasia kopperoita.

      • Barba-baba

        Mene itseesi mieluiten alateitse...


    • iinu 1

      Marenki ja Mamin Grillit puistokadulla ja Nälkälän autogrilli TB varikonkadulla sekä pizzapaikka asemakadulla.

      • dddbb

        eikö nälkälä jo lopettanut? ainakin lopettaa pian...


      • iinu 1

        Miten Viestisi liittyy avaajan aiheeseen??? Kerro asunnostasi voi syntyä kaupat. Olen ostellut kiinteistöjä tyrvääläisyyteen myrkkyyntyneiltä.


    • merita

      Mamin grilli Puistokadulla on ehdoton ykkönen. Annokset ovat hyviä ja riittävän kokoisia ja jos haluaa muutoksia, niin nenää ei nyrpistetä. Ainakin minulle on ollut aina hyvä palvelu. Kokeile, makujahan on erilaisia!

      • kyl kyl..

        kyl se ny vaa niin on, et vammalasta ei kovinkaan hyvää grilliruokaa saa!! tosin 2000-luvun grilliruoka on muutenkin ihan hanurista.. jos haluu ison satsin, niin mee nälkälään! jos haluu ihan ok safkaa, niin mee marenkiin.. mut jos haluut perus tyrwääläistä muusia, niin mee mamille.. tosin ruoka sinällänsä on ihan kuraa, mut saapahan muusia!! jos haluu haluu maistaa suomen mittapuussa hyvää kebabia, niin mee ny ihmeesä egeen!!


    • Pieni Iso Mies

      Nälkälän grilli ihan käsityökadun alussa. Edullista ja mielestäni hyvää ja annokset on isoja.

    • big is beautiful

      marengissa on parhaimman näköset mammat myymässä. Ahhhh...

      • blond is beautiful

        Jaa on vai? Pitääkin sitten käydä jonain päivänä tuolla syömässä vaikka nälkälän sapuskatkin on hyviä :)


    • mooro

      onks marenki joulupäivänä auki ???

      • nam

        Mamin grillin tytär on tosi eroottisen näköinen, nam.


      • 62563463
        nam kirjoitti:

        Mamin grillin tytär on tosi eroottisen näköinen, nam.

        Laitto seisoon pelkkä ajatus... onko silleen näyttävästi meikattu ja iloinen ja juttelunhaluinen oikeen? Makkaraa tekisi mieli.


    • carrot

      Kuka taas tuo tämän iän ikuisen kysymyksen esille? Kuka grilliyrittäjä yrittää tässä taas mainostaa omaa grilliään? Miksi joku kuluttaja (grilliasiakas) tälläista sosiaalisessa mediassa kyselisi? Paikkakuntalaiset tietävät kyllä parhaat grillitarjonnat ja -paikat ja muualta tulleetkin saavat asian helposti selville käymällä syömässä eri grilleissä vaikkapa vuoronperään, tarpeen vaatiessa. Jokaisella varmaan on omat mieltymyksensä. Satunnaisen ohikulkijan mielipiteellä paikallisesta grilliruokatarjonnasta ei ole niin merkitystä. Hän ruokailee ohikulkiessaan ihan missä tahansa ruokapaikassa, sen mukaan kuin näitä on avoinna ja näkyvillä hänen tarvitsemanaan ajankohtana. Kannattaako tälläiseen "onko vammalassa yhtään kunnollista grilliä/nakkikioskia?" kyselyyn enää kommentoda tällä palstalla, jos vähänkin ajattelee jotakin, sen jälkeen kun on lukenut em. tekstini?

    • Voi sua räkänokkaa

      >>Kannattaako tälläiseen "onko vammalassa yhtään kunnollista grilliä/nakkikioskia?" kyselyyn enää kommentoda tällä palstalla, jos vähänkin ajattelee jotakin, sen jälkeen kun on lukenut em. tekstini? >>

      Sinähän täällä se sönkkö taidat nyt olla. Kun et edes makkarakioskeista keskustelemista kestä nähdä.

      Joka ikisessä kaupungissahan käydään ajoittain lievää kinastelua siitä että onko sen taikka sen kioskin kebabi tai lörstsy tai makkarasämpylä parempi kuin jossain toisaalla.

      Pelkkä nurina toisten keskustelunaiheita kohti on kaikkein yksinkertaisinta nuijinta hommaa, sitä osaa tehdä jokainen. Sinäkin näämmä osasit tuon verran tehdä.

      • carrot

        Jaa-has, että sillä lailla? Osaan kyllä vielä enemmänkin, jos on tarvetta, mutta lienee ei ole. Tyhjänpäiväisin aihe itse asiassa, mitä täällä Sastamalan osiossa on? Minä käytän kaikkien paikkakunnan grillien palveluja ja tuotteita itse aina joskus. Ihan aina sen hetkisen mieliteon mukaan, mikä kulloinkin on vallitseva. Koska aihe grilleistä nousee aina muutamien viikkojen tai kuukausien jälkeen puheenaiheeksi tällä palstalla, niin eihän syy siihen voi olla mikään muu, kuin se, että joku haluaa aihettä pitää ns. lämpimänä ja kukapas muu kuin joku teistä vammalalaisten grillien omistajista? Minkä grillin omistaja sinä kyseinen vastauksen antanut henkilö itse olet? Mainosta grilliäsi neonvaloin kioskisi ulkoseinässä tai laita vaikka lehti-ilmoitus palveluistasi Tyrvään Sanomien sivuille luettavaksi. Siinä Sinulle oiva markkinointikanava! Sitäpaitsi, vähän ajatusta peliin ja fiksuutta siihen siipeen. Aika tylyä on noin roiskia nuija-asennetta toista kirjoittajaa kohtaan, joka tuo oman ajatuksensa eetteriin tarpeellisuudesta keskustella esim. juuri tästä aiheesta näinkin räikeästi vain oman grillinsä markkinointimielessä? Olen aikaisemminkin ottanut kantaa mm. mikä on paras parturiliike kaupungissamme keskusteluun, ajatuksella että kyllä jokainen jolla tukka kasvaa päässä, voi sen itse itselleen määritellä ja käydä sellaisessa paikassa parturissa, jossa tykkää käydä? Ei sitä tarvi kysellä sosiaalisessa mediassa, vielä vähemmän ilmoitella samalla foorumilla missä itte käy ja missä ei. Se muuten, loppukaneettiisi viitaten, mikä on nuijanta hommaa Sinulla tai Sinulta, sitä en fiksuuteni vuoksi sano ääneen, en tässä enkä muuallakaan, sen saat ihan itse itseksesi päätellä ja päättää! Omaksi parhaaksesi tietysti?


    • Voi sua räkänokkaa

      >>Minkä grillin omistaja sinä kyseinen vastauksen antanut henkilö itse olet? >>

      Tiedän kyllä Vammalan grilleistä, mutta aikakaudelta jolloin sinua ei ehkä vielä ollutkaan. Tuorein tietämäni varma tieto Vamalan grilleistä on tällainen, suoraan 80-luvulta:

      a) Kassantalon nurkalla oli aikoinaan VaPS:in grilli
      b) Puistokadulla E-hallin ja Jokisen talon välissä oli toinen grilli, ja se oli ylensä suosituin kapakasta poistuvien keskuudessa
      c) Kolmas grilli oli torilla, siinä Pyysalon konditorian puoleisessa torin nurkassa jossa enää nykyään myydään vain kesäisin mansikoita.

      Mikään noista ei ollut erikoisesti muita parempi lihapiirakoidensa laadun perusteella. Eniten tuli asioitua b) ja c) grilleillä, markkamääräisesti laskettuna.

      >>Ei sitä tarvi kysellä sosiaalisessa mediassa, vielä vähemmän ilmoitella samalla foorumilla missä itte käy>>

      No ihan mitään asioita ei tarkalleen ottaen "tarvi" ilmoitella sosiaalisessa mediassa yhtään kellekään. Asiat voi aivan hyvin pitää täysin omana tietonaan. Jostakin syystä tämä itseensä vaipumisen ja vaikenemisen metodi ei vaan ole lyönyt itseään läpi sos.mediassa.

      Sen sijaan ihmiset läpisee täysin pienistä ja jonninjoutavistakin asioista päivät pääksytysten. Kuten vaikka partureista, ravintoloista tai snagareista.

      Varmana mukana on joitakin partureita ja ravintoloitsijoita, jotka koettaa salapuffata ja mainostaa omia mestojansa siinä ohessa.

      Mutta älä nyt viitsi sinä tulla aikuisille ihmisille sitä kertomaan ja opettamaan, ikään kuin eivät sadat muutkin sastamalalaiset jo tietäisi ihan tuota samaa asiaa kuin sinäkin. Että kaikenlaisia puffaajia on tosiaan aina liikkeellä.

      Mutta kun asian tietää, niin ei siitä viitsi jatkuvaa ylenkatseista, kouluttavaa naputustakaan pitää. Jos kerta suht siivosti ja *liian suurta numeroa tekemättä* oman hommansa ohessa hoitavat.

      • nsdpgfod

        Ei se mikään Pyysalo ole. Se on Pyymäki.


      • PiscataRosea

        Liittyen tuohon ylläolevaan kommenttiin se että grilliaihe nyt sattuu useamman kerran nousemaan esille säännöllisin väliajoin ei sinällään ole mikään todiste siitä että koko homman taustalla on salapuffikiskanomistaja.

        Verkkokeskusteluissa tapaa samat aiheet pyöriä ja nousta esille uudestaan ja uudestaan, mikä näkyy tieteellisessäkin tutkimuksessa (esim. Mia Lövheimin gradutyö Uppsalan yliopistosta).

        Vaikka samojen aiheiden nouseminen uudelleen esille voi olla turhauttavaa, se ei tarkoita että taustalla olisi välttämättä epärehellinen snägäriyrittäjä. Se on vain tyypillinen osa verkkokeskustelua.


      • ÄlliäPäähänVaikkaHalolla

        No ihan mitään asioita ei tarkalleen ottaen "tarvi" ilmoitella sosiaalisessa mediassa yhtään kellekään. Asiat voi aivan hyvin pitää täysin omana tietonaan. Jostakin syystä tämä itseensä vaipumisen ja vaikenemisen metodi ei vaan ole lyönyt itseään läpi sos.mediassa.

        Sen sijaan ihmiset läpisee täysin pienistä ja jonninjoutavistakin asioista päivät pääksytysten. Kuten vaikka partureista, ravintoloista tai snagareista.

        Varmana mukana on joitakin partureita ja ravintoloitsijoita, jotka koettaa salapuffata ja mainostaa omia mestojansa siinä ohessa.

        Varmaan nuo kaksi edellä olevaa ja edeltä myös lainattua lausetta kertovat koko totuuden? Tyhjänpäiväiset ja pahvipäiset ihmiset jutustelevat täällä ympäripyöreitä ihan tyhjänpäiväisistä ja mitättömistä yksinkertaisista asioista, joilla ei ole mitään yhteiskunnallista tai edes fiksun ihmisen näkökulmasta katsottuna yksityistäkään perustetta tai tarkoitusta? Tyhjää löpinää vain? Tietysti se osaltaan johtuu siitä, että näillä kirjoittajilla se oma elämänpiiri on niin suppea ja tietotaito matalalla tasolla muutenkin, että korkealentosempiin ja älyllisempiin juttuihin ei kerta kaikkiaan ole mahdollisuus mennä mukaan?

        Ja edelleen, varmaan on myös joitakin ammatinharjoittajia, kuten esim. partureita, ravintoloitsijoita ym. jotka koettavat puffata ja mainostaa omia palvelujaan täälläkin palstalla, kyselemällä aika ajoin viattomasti, että kukahan tietäisi paikkakunnalla jonkun hierojan tai kahvilan tai parturin joka olisi hyvä? Siis ammatillisesti hyvä ja firman palveluvarustus kunnossa? Äijänkiven jutut ovat taas sitten asia erikseen.


    • Anonyymi

      On grillit vammaöan keskustassay

      • Anonyymi

        Kyllä Vammalan grillit on niin kuin entinen ex tyttö ystävä .vanhaa tavaraa ja parasta ennen päiväys mennyt


    • Anonyymi

      VaPsin grilli on aina ollut kaikissa vertailuissa ykkönen. Tiettävästi edelleenkään kukaan ei voita Vapsin grilliä, ei millään keinolla eikä niillä omilla säälittävillä grillituotteillansa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      587
      3900
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3338
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2811
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2779
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2154
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2101
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1997
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1875
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1830
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1759
    Aihe