Veikkaus kusettaa edelleen KENOSSA

Reunalta

Veikkaus muutti useista valituksista johtuen KENON arvonnan nähtäväksi TV:ssä. Mutta edelleenkin arvonnan suorittaa tietokoneohjelma eikä sitä näytetä suorana, esim. bingopalloarvonnan tyyppisenä mekaanisena arvontana. Kaikki tiedämme kuinka helposti voidaan ohjelmallisesti jättää esivalitut numerot pois arvottavien numeroiden poolista. Näin mitä todennäköisimmin tapahtuu kun todistettavasti ovat voitot harventuneet laajalla pelaajaryhmällä. Samaan aikaan ovat viereisten numeroiden osumat yleistyneet. Jos manipulointia ei tapahdu niin Veikkaus voi julkaista käytettävän ohjelman lähdekoodin epäselvyyksien karsimiseksi. Keno boikottiin...

57

4227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Gämblääjä

      monopoli laitosten tarvitse kellekkään mitään todistella. Ainoa asia minkä sinä voit tehdä, on olla pelaamatta.

    • non-kämpler

      Jos lähdekoodi julkaistaisiin, niin ennen jokaista arvontaa pitäisi näyttää ensin lähdekoodi, sitten se kuinka koodi käännetään suoritettavaksi ohjelmaksi ja asennetaan arvontakoneeseen. Arvontakoneessa (jonka kaikki osat olisi näkyvillä) ohjelma käynnistettäisiin ja näytettäisiin listaus kaikkista käynnissä olevista muista prosesseista ja laitteen muistissa olevista tiedostoista. Silti jäisi mahdollisuus, että se käynnistetty ohjelma olisi eri kuin se ohjelma, jonka lähdekoodi näytettiin ja käännettiin. Jos käytettäisiin laitteistopohjaista satunnaislukujen generointia, niin pitäisi esittää se tapa, jolla generointi suoritetaan laitteistotasolla. Arvontaohjelma kestäisi vähintään tunteja jokaisella arvontakerralla. Johtopäätös: Ei ole mitään tapaa todistaa arvonnan rehellisyyttä sellaiselle, joka sitä epäilee. Arvonnan rehellisyyden tietää vain ohjelmoija ja ohjelman asentaja. Aihetodisteet ovat kuitenkin rehellisyyden puolella, koska rehellisellä arvonnalla rahaa tulee ovista ja ikkunoista lainsäädännön ja viranomaisten mandaatin turvin. Mikä motiivi olisi huijata pelaajia, avustuskohteita ja verottajaa (=valtiota, joka monopolin on antanut)? Mielestäni varmaa tuottoa suurella katteella tuottavalla yrityksellä ei ole mitään järkeä huijaukseen. Joku fiksumpi varmaan keksii jonkun hienon motiivin moiseen. Lukuisilla pelaajilla ja jopa pelifirmojen työntekijöillähän on motiiveja talon huijaamiseen, mutta talon motiivi on juuri kaikkien mahdollisten huijausyritysten mahdollisuuksien tilkitseminen.

      • jousimies13

        Aikoinaan kun raha-arpa otettiin Veikkauksen pelivalikoimiin sai Veikkaukselta listauksen Basic-kielisestä lähdekoodista, jolla silloin raha-arvan voittonumerolistat arvottiin. Ohjelmalla sai kuka tahansa arvotuksi samat numerosarjat, jos vain omisti "IBM-yhteensopivan" koneen. Arvontalistojen alussa jopa mainittiin käytetyt siemenluvut. Minulla on kyseinen listaus vieläkin tallella, silloin vain ei vielä rahat riittäneet "IBM-klooniin" ja ABC-80:llä koodia ei saanut toimimaan. No, kyseinen raha-arpakin on kuollut ja kuopattu kauan sitten.


    • Sen harha

      "Veikkaus muutti useista valituksista johtuen KENON arvonnan nähtäväksi TV:ssä." Nii se, että pari hörhöä jaksaa jankuttaa täällä harhoistaan, ei tarkoita sitä että "useita valituksia" "Näin mitä todennäköisimmin tapahtuu kun todistettavasti ovat voitot harventuneet laajalla pelaajaryhmällä." Missäs sulla on lista niistä joitten olis KUULUNUT voittaa ja hävitä ? Aivan oikein ei missään. Se, että pari hörhöä jaksaa jankuttaa täällä harhoistaan, ei tarkoita sitä että voitot olisivat harventuneet "mitä todennäköisimmin" Naapurin Kaken, sun ja kahden suomi24 hörhön otanta on erittäin suppea, vaikka tahtoisitkin sen olevan todiste salaliitosta.

      • KimmoJ-9

        ...oman kokemuksenkin kautta(kenoa alusta-asti pelanneena, nyt tosin jo lopettaneena), että kenossa on voittojen määrä laskennut dramaattisesti sitten alkuaikojen... Ps. Aivan turha tulla tänne puolustelemaan jotain Veikkauksen sontapeliä, piilokenoarvontaan tyytyväiset pelailkoon vaan kaikessa rauhassa ja onnesta soikeena sopupeliään...


      • pepitar

        Usean Veikkauksen asiamiehen mukaan voitot ovat VÄHENTYNEET merkittävästi sitten alkuajoista! Eli mitä siitä voimme päätellä? No, sinä et ainakaan osaa vetää siitä johtopäätöksiä, joten autan sinua: Kenon arvonta on mielivaltaista, ja perustuu siihen, että " arvotaan " numerot, joilla veikkaus menettää vähiten mammonaa. Joskus silti on pakko antaa isompi voitto, mutta hyvin harvoin, ja sitä Veikkaus jaksaa sitten toitottaa...


      • Harhaa taas
        pepitar kirjoitti:

        Usean Veikkauksen asiamiehen mukaan voitot ovat VÄHENTYNEET merkittävästi sitten alkuajoista! Eli mitä siitä voimme päätellä? No, sinä et ainakaan osaa vetää siitä johtopäätöksiä, joten autan sinua: Kenon arvonta on mielivaltaista, ja perustuu siihen, että " arvotaan " numerot, joilla veikkaus menettää vähiten mammonaa. Joskus silti on pakko antaa isompi voitto, mutta hyvin harvoin, ja sitä Veikkaus jaksaa sitten toitottaa...

        Toi on pelkkä sun täysin subjektiivinen mielipitees. Missään ei ole tilastoitu suomen veikkauksen asiamiesten MIELIPIDETTÄ Kenovoittojen vähyydestä.


      • virallisesti
        Harhaa taas kirjoitti:

        Toi on pelkkä sun täysin subjektiivinen mielipitees. Missään ei ole tilastoitu suomen veikkauksen asiamiesten MIELIPIDETTÄ Kenovoittojen vähyydestä.

        mutta, kun keskustelee Veikkausasiamies pisteissä niin kyllä ovat ihan suoraan kertoneet, että näin on. Alkuaikoina voittoja tuli ihan kivastikin, ja tietäähän sen itsekkin KENOA paljon pelaaneena. Pieni "voittopiikki" oli havaittavissa taas, kun oli KENON pallokone käytössä sen hetken mitä oli. NYT aivan turha osallistua ja ilmeisesti myös pallokoneen paluuta toivoa!


      • Just juu !

        "Veikkaus muutti useista valituksista johtuen KENON arvonnan nähtäväksi TV:ssä." Pidätkö nykyistä KENO-arvontaa jotenkin valituksista johtuneena parannuksena? Siellähän luetellaan edelleen salassa arvotut numerot, nyt vaan muutaman "Veikkauksen mainoksia" välissä hehkuttelevan henkilön toimesta. Useiden valituksien tarkoituksena on saada ARVONTA nähtäväksi. Vieläkään ei tiedetä missä ja miten se arvonta suoritetaan.


      • 10-15

        Mutta nähdäkseni sinä nyt jankutat. Minä itse tässä näin täällä päässä ruutua sain aiemmin ihan kivoja voittoja tästä kenosta. Se loppui kun alettiin "uudistaa" kenoa ja tapahtui monta vuotta sitten.
        Seuraan pelin kehitystä ja pelaankin jonkun 50 sentin edestä mutta tähän uudistuneeseen peliin en missään tapauksessa ihan oikeita rahoja enään laittaisi.
        Tai ehkä sitten onneni kääntyi jostain syystä päälaelleen joka Feikkauksen kannalta on varmaan helpompi juttu selittää kuin se, että vuosi vuodelta ns ruuvia on kiristetty kun on huomattu kansan pelaavan hulluun tahtiin.


      • 36hjiöää

        Kaikkien onni loppui uudistukseen.ja sitä ei selitä mikään muu kuin etä numerot valitaan


    • Dabasco

      meikeläinen on tykittänyt kenosta palautetta niin paljon että tuli viesti että eivät enää kommentoi mulle koko asiaa .. eli päätelmä on että olemme oikeilla asialla .. eli kenossa kusetetaan koska asianomainen vaikenee totuuden edessä.. suomalainen voittaa aina

    • toope

      meni sivu suun 500 euroa,kun en muistanut palauttaa kenoriviäni, nyyh !

    • löllö

      vankilaan veikkauksen päättäjät vuosiksi erittäin törkeästä huijauksesta ihmis kuntaa kohtaan-

      • XD....

        Ja sinut takaisin kouluun opetettelemaan yhdyssanoja XD


      • XDDDDDDD

    • kannatetaan

      Kannatetaan!!!!!!!

    • Mr. Tips

      Minulla ottaa päähän urputtajat ,jotka valittavat että Veikkaus huijaa.

      • 10-15

        Ei Feikkaus huijaa, ne ottaa hölmöiltä rahat näillä hedelmäpeleillä.


    • näin se vaan on

      Ja ihmiset on niin helkkarin................ ja uskovat, että kun on poliisihallinnon valvojat, niin kaikkihan on rehellistä. Herätkää jo ja seuratkaa päivittäin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    • wertyasd

      kaveri voitti tos 2vk sit 20 000e kenossa...mitä se ois ollutkaan jos veikkaus ei ois kusettanu??

      • 10-15

        Aina joku pitää voittaa niin pitääkin. Mutta vanhaan hyvään aikaan tarina päälle kun seinät kaatuivat päälle vaimo jätti ja lapset sylkivät päälle. Vein päivällä keno lapun luukulle seuraavana aamuna lukiessani hesaria tutut numerot sieltä loistivat kuin aamuaurinko idästä jne jne.


    • takakenossa

      Eipä tätä ole puitukaan kuin viimeiset neljä vuotta. Vielä riittää juttua. :) Tai ainakin niin kauan kuin itselle ei osu kenovoitto. ;)

    • herättää

      Löytyi facebookista /Veikkaus


      "Kyselinpähän tuolla, että kuka on päättänyt, että voitonjakoja kenossa ei julkaista ja sieltä vastattiin, että Veikkaus yksin on siitä päättänyt. Mihinkäs se vastaus on täältä kadonnut vai eikö se olekkaan näin? Ja tuohon viimeiseen kysymykseen arvonnan suorittajasta ja valvonnasta (onko sama) ei ole vastattu ollenkaan. Ei kai se mikään salaisuus saa olla?"


      Onkos tullut vastauksia? Hyvä kysymys, miksiköhän se on poistettu - herättää ajatuksia.

    • ohi men taas

      Kyl ne hurjat määrät kenovoittoja kahdesti päivässä taitaa olla niitä 50 centin palautuksia ja joskus joku päävoitto annetaan eikä uskalleta julkaista voitonjakoja koska poikkeaisivat ihan varmasti alkuajan voitoista, jolloin jotain saikin.

      Hyvät on systeemit virallisilla valvojilla kun saavat pelatut rivit ennen arvontaa tietokoneihinsa. Niilla systeemeillä sitten katsomaan, mitä on pelattu ja nummerot kehiin, joilla ei mitään voita, korkeintaan sen 50 centin palautuksen jostain rivistä, jos useamman tekee - ei muuta.

      Edelliseen viitaten, taispa olla sit veikkaukselta väärä vastaus kun oli poistettu.

    • mehtäläinen

      No oottako kahtonu illan lähetyksiä? Useamman kerran pallot jääneet ränniin keikkumaan, aika hiljasta. Eihä siihe oo muuta selitystä kun painotetut pallot. Kyllä on säälittävä miten ihmisiä pitää huijata valtion taholta.

      • ouynoy

        Kyllä tämänkin illan arvonnassa pallot teki aivan agropattisia liikkeitä,ei voi kuin nauraa kuinka ihmisiä höynäytetään.Mitkään pingispallot ei pysty samaan.


    • laput pois silmiltä

      Eivät näemmä uskalla vastata suoriin kysymyksiin! Mikähän kiikastaa ettei vaan valtion virkamiehillä olisi näppinsä pelissä. Kylhän se jossain vaiheessa repeää kun kansa valistuu ja lakkaa kulkemasta laput silmillä.

      • Toisaalta taas

        Darwin on luvannut meille, että heikommat ja salaliittoteoreetikot sortuu elintiellä.


    • näin meil

      5 viimistä peräkkäistä arvontaa palloilla ja tietokoneella. Kuinka kummallakin samat numerot ja näin mones peräkkäin. Jos ei oo kusetusta niin mikä sit. Kokkeilkaa kotona eri tavoilla pääsettekö sammaan.

      41, 42, 43, 46, 47, 51
      43, 45,46, 48, 49, 50, 51
      42,43, 45, 47, 48,
      42, 44 46 48, 50, 52
      43 44 45 48 50 51

      Kuka uskoo ettei kusetusta tapahdu ja että arvonnat on oikein arvontoja. Osa palloista on varmaan jääny jumiin johonkin. Hyväuskoisia jymäytetään rankasti.

    • mie6

      joka pelissä kusettaa veikkaus.

    • ei ikinä voita

      Maanantai eli tänään ja sunnuntain päiväkenoissa oli 11 samaa numeroa. Miten voi olla kolmas osa tai yli samoja numeroita kenossa niin usein kun numeroita on 70 kuitenkin ja siis 20 numeroa arvotaan ja puolet on aina samoja,

      • ei ikinä voita

        Ja tän päivän päivä kenossa ja lauantai iltakenossa oli 8 samaa numeroa


      • Onanias_Runkman
        ei ikinä voita kirjoitti:

        Ja tän päivän päivä kenossa ja lauantai iltakenossa oli 8 samaa numeroa

        Olette tyhmiä. Aiemmilla riveille ei ole mitään vaikutusta seuraaviin. Jos kierroksella x tulee lottoriviksi 1,2,3,4,5,6,7, ei tällä ole minkään valtakunnan vaikutusta kierroksen x 1 numeroihin.

        Tämän somen myötä on koko kansan yhtyneet hihhulit jatkuvasti salaliittoteoroimassa. Ja kun sekä ymmärrys että tieto puuttuu, salaliittoja nähdään yhä enemmän ja käytännösdä kaikkialla.


    • kysyn vaan

      Ja kusettaa jo mainonnassaan "yli 100 000 voittoa joka päivä"

      Tänään päivällä n. 38.470 "voittoa" jotka sisältävät n. 28.970 rivihinnan palautusta jotka eivät kaiken järjen mukaan oo mitään voittoja. Nämä ilman kunkkukerrointa.

      Kunkkukertoimella n. 9.206 "voittoa" jotka sisätävät n. 5.863 rivihinnan palautusta.

      Pitkä matka päivässä 100.000 voittoon vaikka ottaa ilta-arvonnat voitot huomioon.

      Mitä tämä on jos ei väärää mainontaa?

    • huijaus5

      no ne huijaa kaikessa pelaajien täytyisi mennä yhteis lakkoon ja vaatia vastuu henkilöt tilille.

    • 324fsdsfd

      Korvaukset vuosikausien huijaamisesta. Monopolin purkaminen ja muiden pelien marssiminen maan sisään.

    • huiopo

      kyllä veikkaus huijaa kaikissa arvonnoissa lotossakin pottia kasvatetaan taas.

      • koloyu

        veikkaus kusettaa kaikissa peleissä missä on arvonnalla tehty rivi se on nyky päivän laitteilla erittäin helppoa ja onko varmaa että vaikka ilmoitetaan että tuli suuri potti niin kuka tietää sen että on totta.


    • 10-15

      Veikkauksen kuin kaikkien muidenkin peliyhtiöiden tarkoitus on voiton tekeminen.

      Valitettavasti vain on niin, että se ei useimmilla jää viikossa tuohon mainitsemaasi 3,80 euroon. Mielestäni kaikki pelit saisi lailla kieltää ihan siitä syystä, että peliriippuvuuden takia on perheitä hajonnut kun jompikumpi pariskunnasta on tuhlannut yhteiset säästöt feikkauksen hyväksi. Onko se oikein, syytä miettiä ja asiasta kertoa enemmän julkisuudessa pelaamisen vähentämiseksi/lopettamiseksi.

      Ei se riitä, että sivuilla kerrotaan ohjauksesta riippuvuuuden hallintaan. Entisajan viinakorttisysteemi pitäisi ottaa käyttöön.
      Kirjotin tämän aiemmin muussa yhteydessä mutta pätee tähänkin, eli hölmöläisten hommaa laittaa rahojaan tähän hedelmäpeliin kenoon.

    • PelitOnPelattuNyt

      -veikkaus pettää aina! Nyt laittoivat kenon näkymättömäksi ja arvonnan aikaisemmin tallennetuksi lähetykseksi. Voittoja ei enää tule, sillä ohjelmointi väistää pelattuja numeroita huolellisesti.. Lopetin kenon pelaamisen, kun sen palloarvonta suorana lopetettiin. Niin, metsä vastaa, kuin sinne huudetaan! Jos palloarvonta palautetaan,, palaan pelin pariin, mutta muuten saa olla... Monopoli, tai ei, muttei teidän pidä olla ylimielisiä siellä VEIKKAUKSELLA ja aliarvioida asiakkaitanne! :-/

    • heheheh

      Ja jos vähänkin tajuaa asioita niin tietää mikä homman nimi! Turha puolustella millään todennäköisyydellä ym. Jos seuraa päivittäin arvottuja rivejä ja vertaa vaikka niitä alkuaikojen juttuihin niin huomaa kyllä. Ihan turha selitellä. Ja mikä se sellainen arvonta on, joka suoritaan piilossa ja jonka suorittaa arpoja, joka on samalla valvoja ja valtion virkamies, siis valtion, joka omistaa Veikkauksen. He heh!!!

      • VeistelijäTre

        olet tasan oikeassa.... Veiikkauksen toiminta on rikollista, mutta se vaan on laillistetu suomessa....


    • gjcedhg

      Niin. Valvojana valtion virkamies, joka uskollinen valtion sanelulle. Rahvas p3laaja uskoo rehtiyteen.

    • Eitajuuihmispoloinen

      Lähes joka kerta ei tuu mitään.
      Sinne meni kankkulan kaivoon rahat kerta toisensa jälkeen, hyvä fiilis jää ja monopoli asema . Eikun säilyy... miksi?

    • Veikkauspaska

      Mitään ei voita. Aivan sama mikä peli/miten pelaat.

    • Eijärkevää

      Monien vuosien kokemuksella, veikkaukselta tulee 0-30% takasin kaikista kenoista, lotoista ym. Tee täyttälappua pienellä tai isolla panoksella, veikkaus vie kaiken.

    • jftfy8u

      veikkaus huijaa kaikissa peleissä kävin casinolla 400 euroa hävisin sama kuin olisi kaatanut suoraan putkeen ne rahat ei laitteissa voittoja ollenkaan vaan onko nämä sellaisia että maksat tyhjän pyörittämisestä vitun huijari saatanan paska pelit.

      • mistänoitasikiää

        Miten sä kuvittelet casinon kannattavan jos siellä kaikki pääsisi voitolle?? Et taida olla mikään järjen jättiläinen jos casinolle tunget 400€?


    • WeirdorWhat

      Olen itse samoilla linjoilla,että arvontaa manipuloidaan ja tässä hieman faktaa:
      Arpajaislain 13 c §:n 4 momentin mukaan rahapelien säännöt annetaan sisäministeriön asetuksella. Keno-pelin säännöt on annettu sisäministeriön asetuksella (SMDno/2016/1049). Säännöissä arvonnasta mainitaan kohdassa 20. seuraavaa:



      20. Kenon arvonnat suoritetaan peliajan päätyttyä Poliisihallituksen hyväksymällä ja hallussa olevalla arvontajärjestelmällä. Keno-pelin arvonta suoritetaan siten Poliisihallituksen hyväksymällä ja sen hallussa olevalla arvontajärjestelmällä. Veikkaus Oy:llä tai millään muullakaan ulkopuolisella taholla ei ole pääsyä arvontajärjestelmään. Poliisihallituksen luotettavaksi toteama viimeksi vuoden 2015 lopussa auditoinut Keno-pelin arvontamenettelyn. Auditoinnilla on siten varmistettu, että arvontajärjestelmä tuottaa satunnaisia tuloksia. Keno-pelin päiväarvonta on suoritettu vastaavalla arvontajärjestelmällä jo vuodesta 2011 lähtien, ilta-arvonta toukokuusta 2015 sekä myöhäis-arvonta maaliskuusta 2016 lähtien.



      Keno-pelissä, kuten muissakin numeroarvontapeleissä, Poliisihallituksen hallussa oleva arvontajärjestelmä tuottaa satunnaisluvun, jonka perusteella pelijärjestelmässä muodostuu pelin tulos erityisen algoritmin mukaisesti. Jokainen Keno-pelin arvonta toteutuu tällä samalla kaavalla, joten Veikkaus ei voi toteuttaa yhtäkään Keno-pelin arvontaa ilman Poliisihallituksen arvontajärjestelmää. Arvonnan jälkeen pelijärjestelmässä suoritetaan voitonetsintä, jolloin pelattuja pelikuponkeja verrataan arvottuun voittoriviin voitonjakoa varten. Arvonta tapahtuu aina vasta peliajan sulkeutumisen jälkeen.



      Poliisihallituksen valvontajärjestelmään siirtyy jokainen pelattu pelitapahtumarivi. Valvontajärjestelmässä suoritetaan arvonnan jälkeen myös voitonetsintä. Keno-pelissä viralliset valvojat vahvistavat jälkikäteen pelikierroksittain Keno-pelin tulokset sekä voittojen määrän. Vahvistamishetkellä virallinen valvoja toteaa valvontajärjestelmän automaattisen peliaineistovertailun avulla, ovatko kunkin pelikierroksen pelitiedot Veikkauksen pelijärjestelmässä ja Poliisihallituksen valvontajärjestelmässä täsmälleen samat: valvontajärjestelmä havaitsee erot automaattisesti. Mikäli peliaineistoissa on eroavaisuuksia, Poliisihallitus selvittää ne ennen virallisten valvojien tekemää vahvistusta.



      Arvontajärjestelmä on erillään pelattujen pelitapahtumarivien aineistosta. Jokainen arvonta on erillinen tapahtuma ja perustuu luotettavaan satunnaisalgoritmiin, joten aiempien pelikierrosten tuloksilla ei ole vaikutusta arvottavaan tulokseen.

      Eli POHA tuottaa vain RNG:llä satunaisluvun,joka siirtyy veikkauksen omaan ohjelmistoon,jossa oikea kenorivi muodostuu,erityisen algotrimin mukaisesti!


      Kysyttyäni veikkaukselta,heidän oman ohjelmistonsa osuutta arvontaan,sain vastaukseksi pelkkää kuraa. ja siihen loppuivat yhteyden pito kokonaan.

      Tässä vastaus sähköpostiini:

      Kiitos viestistäsi.

      Veikkauksen muut arvontamekanismit kuuluvat Veikkauksen liikesalaisuuden piiriin, jonka vuoksi emme pysty asiaa tämän tarkemmin kommentoimaan.

      Tarkempien lisätietojen suhteen suosittelemme olemaan yhteydessä Poliisihallitukseen.

      Mukavaa viikonloppua!


      ps.vaikka ei olisi mitään arvonnan manipulointia,niin miksi sitä ei voi kertoa?Miten ohjelmistot toimivat sekä miten valvonta toimii myös veikkauksen päässä?

      • PoliisiValvoo

        Siis häh, tuossahan tuo arvonnan valvonta on selitetty juurta jaksaen.

        Kuvitteletko, että Veikkaus antaisi sinulle algoritmin lähdekoodit nähtäväksi ? Ne ovat varmaankin niitä liikesalaisuuksia joita tuossa tarkoitetaan.

        Suomalaiset yleisesti ottaen luottavat poliisiin kuin kallioon. Miksi pelaajat eivät luota sitten poliisiin pelien valvonnassa ?


    • haviaakohan

      Täältä poistellaan kirjoituksia. Edellinen julkaisuni poistettiin, katsotaan kauanko tämä on täällä. Kolahti ilmeisesti. Nämä olen kopioinut vastauksista, joita Veikkaus on mulle lähettänyt tiedusteluihini. Tässä ote sellaisesta.

      Kiitos yhteydenotostasi!

      Kaikkien arvontapeliemme (Lotto, Viking Lotto, Keno, Mitalipeli, Veikkausbingo) tulokset arvotaan sisäministeriön nimeämien valvojien toimesta. Veikkaus ei itse suorita peliensä arvontoja.

      Oikea rivi syötetään arvonnan jälkeen Veikkauksen pelijärjestelmään ja suoritetaan voittojen etsintä. Pelijärjestelmä ja valvojien tietokoneet eivät ole missään yhteydessä toisiinsa arvontaa ennen tai arvonnan aikana.

      Keno (kuten muutkin onnenpelit) on puhtaasti sattumaan ja onneen perustuva peli. Numerotilastoista voit huomata, että numeroiden esiintyminen arvontatuloksissa on pitkälle sama numerosta riippumatta.

      Mukavaa ja onnekasta syksyn jatkoa!

      Siis kuten vastauksesta ilmenee: Veikkaus ei arvo pelejä vaan se tehdään virallisten valvojien toimesta. Jos he suorittavat arvonnan ja samalla valvovat arvontaa niin mitä tästä voimme päätellä?????

      Ja Veikkauksen säännöissä oli ainakin ennen, että pelikuponki tulee voimaan vasta kun se on tallentunut virallisen valvojan eli tässä tapauksessa ARPOJAN tiedostoon. Saa siis ennen arvontaa pelatut rivit tiedostoihinsa. Mitä tästä taas voi päätellä!!!!????

      • luntakinsataa

        "...niin mitä tästä voimme päätellä?????"
        Täysjärkisten vastaus; emme yhtään mitään.


      • eimitään

        😆🤔😺😸😹😄😃😅😂🤣🙉🙈🌚


    • kysyvaanminäkin

      Miten arpoja ja valvoka voi olla sama????? Vastaa sinä täysjärkinen!

    • Anonyymi

      nyt 2022 viälä pahempi tilanne veikkaus peleissä mitä arvontoja ei kansalle näytetä eikä voittoja enää tulekaan kuin harvoille ja valituille enää tämä on taivaallinen tosi (pelien arvonnat näkymään kansalle loppuu kusetus)

    • Anonyymi

      Suurta kusetusta alla auringon ja viellä valtion ja viranomaisten suomin valtuuksin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En ole rakastunut

      Tai ihastunut sinuun. Kiinnostuin kyllä heti koska erotut massasta.
      Ikävä
      413
      4299
    2. Miksi suomalaisia vainajia säilytetään kylmäkonteissa ulkona? Näin kuolleita kohdellaan Suomessa

      Suomesta ei löydy enää tilaa kuolleille. Tänä päivänä vainajia säilytetään ympäri maata ulkona kylmäkonteissa. Kontit
      Maailman menoa
      236
      2110
    3. Olen ärtynyt koska

      minulla on tunteita sinua kohtaan. Tunteita joita en voi ilmaista. Kaipaan kaikkea sinussa. Siksi olen välillä hankala.
      Ikävä
      68
      1560
    4. Suomalaiset marjat loppuvat

      Suomalaiset marjat mätänevät metsään, koska ulkomaalaiset, lähinnä thaimaalaiset poimijat ovat huolehtineet suomalaisten
      Maailman menoa
      158
      1381
    5. Hallitus korottaa yleisen arvonlisäveron 25,5 prosenttiin

      Yleisen arvonlisäveron kiristäminen 1,5 prosenttiyksiköllä on hallituksen järein toimi kehysriihessä. Se voi tuoda valti
      Perussuomalaiset
      253
      1070
    6. Yhteiskuntaa hyväksi käyttäjät

      Kyllä täällä Suomussalmellakin osaavat käyttää näitä Suomen etuja hyväksi. Vuokrataan ns. asunto lapselle että saa asu
      Suomussalmi
      67
      1057
    7. Joku tukeva täti syyttää suomalaisia rasisteiksi Hesarissa

      ”Kaikki valkoiset ihmiset Suomessa ovat kasvaneet rasistiseen ajatteluun”, sanoo Maija Laura Kauhanen: https://www.hs.
      Maailman menoa
      167
      1035
    8. Mitä teen väärin?

      Alkaa pikku hiljaa tympäsemään ainainen pakkien saanti. Eka ennen kun nähdään, miehet ovat kiinnostuneita viestittelemää
      Sinkut
      136
      1033
    9. Puhutko toisista ihmisistä

      pahaa, jotta näyttäytyisit itse jotenkin paremmassa valossa?
      Ikävä
      117
      933
    10. Haluaisin tietää

      mikä saa sinut tuntemaan olosi rakastetuksi. Ja sitten haluaisin mahdollisuuden tehdä juuri niin. 💔
      Ikävä
      51
      908
    Aihe