Parin haave

Pari&Seksi

Eli tämä on meille ajatus minkä haluaisimme joskus kokeilla eikä meillä ole siitä tietoa onko tämä ihan oikea paikka, mutta jotensakkin tää tuntuu meistä kivalta kirjottaa.
Olemme aina halunneet kokeilla kaikki seksin nälkäiset juttumme yhdessä. Tästä ryhmäseksistä olemme jutelleet paljon ja siksi haemme vain paria jonka kanssa kaikki tapahtuu kaikkien kesken eikä paria vaihtaen eri huoneissa.
Myös parin pitää olla hyviä ystäviä jotta voimme olla muutenkin tekemisissä kuin pelkästään seksin tyydyttämisen aikana.

Siis haaveemme.
On perjantai ja olemme sopineet tapaavamme paikallisessa ruokaravintolassa jonka jälkeen menemme tanssimaan. On illasta kiinni miten se päättyy ja koska halusimme tänään illasta tulevan yhteisen parien halujen tyydytyksen, aloitetaan valmistautuminen pukeutumisella. Sovittiin että miehet etsii naisille vatteet ja naiset tekee miehille saman.
Ensin etsittiin vaatekaapista meillä vaimo pukee jotain virallista koska halutaan antaa vaikutelma joka on hyvin päättäväinen. Siihen sopi liituraitainen jakkupuku. Takin alla tarvitaan pelkästään mustat hyvät topatut liivit, mustilla stringeillä, stay up sukilla hameen alla saa pientä seksikkyyttä onhan se pieni vivahde kun tanssiessa hameenhelma saattaa nousta ylös js sukkien reuna pääsee näkymään. Unohtamatta kumminkaan sopivan korkeita korkoja jotka sopivast tuo säärten parhaat puolet näkyviin.
Hiukset laitetaan nutturalle, huulet ja kynnet saa jotain tummaa.
Miehen pitää olla tietenkin tummiin suoriin housuihin ja tyylikkääseen paitaan puvuntakilla varustettuna ilman solmiota sopivasti pari paidan nappia auki josta näkyy hyvin hoidettu lihaksikkuus silloin tällöin. Tietenkin mustat tiukat Black horse boxerit jalssa tyylikkäillä mustilla sukilla ja tanssi kengillä. Hiukset sopivan lyhkäset ja huolitellut.

Tapaaminen.
Saavumme ravintolaan jossa meillä on varattu pöytä se onkin sopivassa paikassa josta pääsee hyvin tanssimaan. Sieltä saapuukin jo meidän ystävät. Huomaamme että he on puketuneet hyvin intiimisti Sarilla on hyvin tyköistuva toppi ja pitkä hame jonka läpi näkyy valkoiset stringit hän oikeastaan pyörähtää ja näyttää kuinka hyvin hänen takaa on muorostunut eli sitä voikin hyvin näin tuora esiin. eikä voi olla huomaamatta napaan upotettua timanttia ja kaiken lisäksi sopiva halkio hameessa on kaiken osuvin.
Kari on taas aina hyvin tyylikäs mustissa tykö istuvissa vaatteissa pitkän poninhännän kanssa.
Siinä syömisen lomassa orkesteri alkaa soittaa hyvää tanssimusiikkia ensin tietenkin kuuluu kohteliasuuteen tanssia oman puolison kanssa. Kari olikin jo huomannut kuinka meillä oli taivutukset menneet sopivan pitkälle hänestä on seksikästä kun hameen helman alta näkyy stay up sukkien ylä osa. Me taas sanoimme ettei voi välttyä tanssilavan valon tuomaa näkyä kun Sarin valkoiset stringit näkyy ohuen hameen läpi entistkin selvemmin.
Haluumme tanssia illan loppuun ja katsoa onko tämä ilta se josta päästään vielä katsomaan lähemmin toistemme intohimoja.
Merkkiksi on sovittu kun stringit on vaihtanut omistajaa. Oltiin jo ovella kun naiset meni vielä vessaan kuulemma nyt jos koskaan haluttiin kokeilla miltä se tuntuis olihan siitä niin monena iltana puhuttu. Eikä sitä tarvinnut katsoa tarkemmin kun Sari vilautti käsissään mustia stringejä.

Miltä tuntuu kun parit haluu rakastella toisten nähden.

Päätimme mennä meille taksilla ja ilmeisesti taksikuskin katse oli löytänyt jotain kun piti peilistä tarkailla jotain.
Ensin otimme pienet paukut ja sytytimme tunnelma valot, sekä jotain aiheeseen sopivaa musiikkia.
Naiset alkoi tanssia keskenään ja pikkuhiljaa vaatteet alkoi vähentyä eikä voinut olla huomaamatta molempien hyvin ajeltuaja häpykarvoitusta pienenä kolmiona. On ollut jo aikaisemmin puhetta ettei se ole mikään salaisuus naisten pienestä keskenäisestä halusta tutustua toisiinsa. Joten otimme molemmilta rintaliivien hakaset auki jolloin ne siirtyi niinkuin strptiis esityksessä lattialle ja naiset hyväili toistensa rintoja, kosketukset kävivät myös toisten häpykummulla.

Mutta nyt haluttiin nähdä miesten tekevän jotain mistä oli joskus puhuttu joten nostimme molemmat makuuhuoneen sängylle jossa peilistä näimme kuinka molempien nännit oli kovina. Olin varustautunut pienillä kahleilla joilla kahlitsimme molemmpien toisen käden yhteen. Nyt aloimme nuolla molempien häpyä eikä kauvaa kun komensimme Karin kanssa naiset kontilleen sänkgylle ja kasvot peiliin päin.
Alomme riisua vaatteitamme naiset saivat nähdä kuinka kaks kivikovaa kalua tuli esiin eikä muuta kun työnsimme ne takaapäin märkiin rakoihin.Emmekä ole muusta haaveilleet kun saa katsoa peilistä miten kaks paria saa orgasmin.

Aamulla
Aamulla istuttiin aamupalalle ja sanottiin tämä oli se mistä oli haaveiltu.
Seuraavan kerran luvattiin jotain mistä parien kesken haaveillaan.

ps: tekstissä on kirjoitus virheitä mutta antakaa se anteeksi.

1

5874

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pari myös

      Moikka
      Tuttua juttua. Jos haluatte kuulla lisää niin
      meilailkaa, [email protected] niin kerromme, kuinka meillä on mennyt.
      Tv
      H&P

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1545
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1174
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1117
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1016
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      975
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      937
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      882
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      852
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      684
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      650
    Aihe