Parin haave

Pari&Seksi

Eli tämä on meille ajatus minkä haluaisimme joskus kokeilla eikä meillä ole siitä tietoa onko tämä ihan oikea paikka, mutta jotensakkin tää tuntuu meistä kivalta kirjottaa.
Olemme aina halunneet kokeilla kaikki seksin nälkäiset juttumme yhdessä. Tästä ryhmäseksistä olemme jutelleet paljon ja siksi haemme vain paria jonka kanssa kaikki tapahtuu kaikkien kesken eikä paria vaihtaen eri huoneissa.
Myös parin pitää olla hyviä ystäviä jotta voimme olla muutenkin tekemisissä kuin pelkästään seksin tyydyttämisen aikana.

Siis haaveemme.
On perjantai ja olemme sopineet tapaavamme paikallisessa ruokaravintolassa jonka jälkeen menemme tanssimaan. On illasta kiinni miten se päättyy ja koska halusimme tänään illasta tulevan yhteisen parien halujen tyydytyksen, aloitetaan valmistautuminen pukeutumisella. Sovittiin että miehet etsii naisille vatteet ja naiset tekee miehille saman.
Ensin etsittiin vaatekaapista meillä vaimo pukee jotain virallista koska halutaan antaa vaikutelma joka on hyvin päättäväinen. Siihen sopi liituraitainen jakkupuku. Takin alla tarvitaan pelkästään mustat hyvät topatut liivit, mustilla stringeillä, stay up sukilla hameen alla saa pientä seksikkyyttä onhan se pieni vivahde kun tanssiessa hameenhelma saattaa nousta ylös js sukkien reuna pääsee näkymään. Unohtamatta kumminkaan sopivan korkeita korkoja jotka sopivast tuo säärten parhaat puolet näkyviin.
Hiukset laitetaan nutturalle, huulet ja kynnet saa jotain tummaa.
Miehen pitää olla tietenkin tummiin suoriin housuihin ja tyylikkääseen paitaan puvuntakilla varustettuna ilman solmiota sopivasti pari paidan nappia auki josta näkyy hyvin hoidettu lihaksikkuus silloin tällöin. Tietenkin mustat tiukat Black horse boxerit jalssa tyylikkäillä mustilla sukilla ja tanssi kengillä. Hiukset sopivan lyhkäset ja huolitellut.

Tapaaminen.
Saavumme ravintolaan jossa meillä on varattu pöytä se onkin sopivassa paikassa josta pääsee hyvin tanssimaan. Sieltä saapuukin jo meidän ystävät. Huomaamme että he on puketuneet hyvin intiimisti Sarilla on hyvin tyköistuva toppi ja pitkä hame jonka läpi näkyy valkoiset stringit hän oikeastaan pyörähtää ja näyttää kuinka hyvin hänen takaa on muorostunut eli sitä voikin hyvin näin tuora esiin. eikä voi olla huomaamatta napaan upotettua timanttia ja kaiken lisäksi sopiva halkio hameessa on kaiken osuvin.
Kari on taas aina hyvin tyylikäs mustissa tykö istuvissa vaatteissa pitkän poninhännän kanssa.
Siinä syömisen lomassa orkesteri alkaa soittaa hyvää tanssimusiikkia ensin tietenkin kuuluu kohteliasuuteen tanssia oman puolison kanssa. Kari olikin jo huomannut kuinka meillä oli taivutukset menneet sopivan pitkälle hänestä on seksikästä kun hameen helman alta näkyy stay up sukkien ylä osa. Me taas sanoimme ettei voi välttyä tanssilavan valon tuomaa näkyä kun Sarin valkoiset stringit näkyy ohuen hameen läpi entistkin selvemmin.
Haluumme tanssia illan loppuun ja katsoa onko tämä ilta se josta päästään vielä katsomaan lähemmin toistemme intohimoja.
Merkkiksi on sovittu kun stringit on vaihtanut omistajaa. Oltiin jo ovella kun naiset meni vielä vessaan kuulemma nyt jos koskaan haluttiin kokeilla miltä se tuntuis olihan siitä niin monena iltana puhuttu. Eikä sitä tarvinnut katsoa tarkemmin kun Sari vilautti käsissään mustia stringejä.

Miltä tuntuu kun parit haluu rakastella toisten nähden.

Päätimme mennä meille taksilla ja ilmeisesti taksikuskin katse oli löytänyt jotain kun piti peilistä tarkailla jotain.
Ensin otimme pienet paukut ja sytytimme tunnelma valot, sekä jotain aiheeseen sopivaa musiikkia.
Naiset alkoi tanssia keskenään ja pikkuhiljaa vaatteet alkoi vähentyä eikä voinut olla huomaamatta molempien hyvin ajeltuaja häpykarvoitusta pienenä kolmiona. On ollut jo aikaisemmin puhetta ettei se ole mikään salaisuus naisten pienestä keskenäisestä halusta tutustua toisiinsa. Joten otimme molemmilta rintaliivien hakaset auki jolloin ne siirtyi niinkuin strptiis esityksessä lattialle ja naiset hyväili toistensa rintoja, kosketukset kävivät myös toisten häpykummulla.

Mutta nyt haluttiin nähdä miesten tekevän jotain mistä oli joskus puhuttu joten nostimme molemmat makuuhuoneen sängylle jossa peilistä näimme kuinka molempien nännit oli kovina. Olin varustautunut pienillä kahleilla joilla kahlitsimme molemmpien toisen käden yhteen. Nyt aloimme nuolla molempien häpyä eikä kauvaa kun komensimme Karin kanssa naiset kontilleen sänkgylle ja kasvot peiliin päin.
Alomme riisua vaatteitamme naiset saivat nähdä kuinka kaks kivikovaa kalua tuli esiin eikä muuta kun työnsimme ne takaapäin märkiin rakoihin.Emmekä ole muusta haaveilleet kun saa katsoa peilistä miten kaks paria saa orgasmin.

Aamulla
Aamulla istuttiin aamupalalle ja sanottiin tämä oli se mistä oli haaveiltu.
Seuraavan kerran luvattiin jotain mistä parien kesken haaveillaan.

ps: tekstissä on kirjoitus virheitä mutta antakaa se anteeksi.

1

6006

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Pari myös

   Moikka
   Tuttua juttua. Jos haluatte kuulla lisää niin
   meilailkaa, [email protected] niin kerromme, kuinka meillä on mennyt.
   Tv
   H&P

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   1781
  2. Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin

   Matti, 72, on myynyt jäätelöä Espalla 27 vuotta, mutta nyt hänelle riittää: "Anni Sinnemäki pilasi tämän kaupungin". Rep
   Maailman menoa
   10
   1038
  3. Nythän sitä sopii hallituksen lepäillä lomilla

   kun on Suomi saatu perikadon partaalle. Työpttömyys on huipussaan ja velkaa on vedetty kaksin käsin. Valtion yhtiöistä o
   Maailman menoa
   49
   890
  4. Onko sulla joku

   Suunnitelma jo olemassa
   Ikävä
   58
   857
  5. J mies jos vain vielä voit

   Tule luo https://m.youtube.com/watch?v=F5pinBuBRwE&pp=ygUdam9zIHZhaW4gdmllbMOkIHZvaXQgdHVsZSBsdW8%3D Ikuisuutta ei van
   Ikävä
   10
   840
  6. Mites ois nainen?

   Lähdettäisiinkö yhteiselle lenkille joku ilta? Vaikka sinne metsään. Olisi varmaan juteltavaa puolin ja toisin.
   Ikävä
   59
   791
  7. Koska kumpikaan ei saa sanaa suustaan

   niin miten olisi, jos opeteltaisiin viittomakieli ja hoidettaisiin kommunikointi sillä? Olisi varmasti helpompi murtaa j
   Ikävä
   52
   782
  8. Captain suuttui ja mustaksi muuttui

   Nyt on sitten laadittu oikein tiedote. Viimeksi oli siirtämässä laivojaan kun hävisi oikeudessa Savonlinnan kaupunkia va
   Savonlinna
   38
   728
  9. Kolme parasta piirrettä sinussa

   1 Huumorintaju 2 Turvallisuus 3 Sait minun parhaat puolet esiin Miehelle
   Ikävä
   17
   714
  10. Minua nainen vaivaa vähän yksi asia.

   No se vaan kun pidät minua epäilyttävänä ja jotenkin minulla on sellainen olo että kiinnität tekemisiini huomiota vähän
   Ikävä
   25
   703
  Aihe