Mitä kaikkea pillussanne on ollut?

Lissu

Minulla sormet, kynttilä, harjan varsi, pienehkö kurkku, löylykauhan
varsi. Sekä tietenkin miehen penis.

22

35206

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Keke

      ai missä pillussa? ei mulla ole pillua. voi vietävä.

      • mamma

        sähköhammasharja tekee gutaaa, nyttemmin käytän delfiiniä kun sellaisen olen hankkinut.

        Mieskin olisi vaan tuo ei juuri ole kiinnostunut.


    • jonna

      limsapullo, kynä, hiirimatto, sanomalehti, pölynimuri, lautanen ja naapurin saksanpaimenkoira...

      • pillu

        taidat olla aika horo


    • pillussa

      Työnsin limaisen kiemurtelevan ankeriaan pilluuni pää edellä.Tuntui todella mahtavalta

      Kala kiemurteli villisti ja sain orgasmin parissa minuutissa

      • joku

        johan oot saatana sairas apina...


    • Eräs nainen vaan

      Penis,kieli, sormet, hieromasauva, rexona dödö pullo, harjanvarsi, twix patukka, toisen naisen kieli ja sormet..........

    • nainen 30 vee

      Peniksiä (35-40 erilaista), kurkku, porkkana, dödö/- shampoopullo, erilaisia (5-6) dildoja, munamuotoinen hierovakuula, ja geishapallot ovat nytkin jumpan takia.

    • Anu

      Minulla on yleensä silmälasien sangat kun tyydytän itseni, tosi kätevää, aina mukana kun tekee mieli -Q-Q-

    • n29

      edellisten lisäksi auton vaihekeppi

    • on ollu

      4,5 kg painava lahna (kuollut).

    • N19

      Ihanaa, lempi aihe. Pillussa vieraillut porkkana, kynttilä, dödöpurkki, filmipurkki, pieni zuccini (ei kyl mahtunut kuin muutaman sentin sisään), tusseja, kyniä, dildo, peniksiä muutama, rannalta löydetty ihana pyöristynyt pitkä kivi, itse metsästä haettu ja hiottu keppi... Nyk. mies tykkää naida kun pepussani on tulppa, sellainen musta kuminen seksikaupasta ostettu. Suosittelen! Ex-kundikaveri yläasteelta työnsi kerran paistinlastan kahvan siihen, se oli ihanaa.... Sama tyyppi laittoi filmipurkin sisään ja käski laittaa farkut jalkaan ja käydä kiskalla hakemassa röökiä. Wouh.

      • Eräs kysyjä

        Sanoit, että tämä on mieliaiheesi. Tarkoitatko, että tykkäät käyttää erilaisia apuvälineitä, vai tykkäätkö lukea, mitä muut naiset ovat käyttäneet?
        Tarkoitan tällä sitä, että miehiä varmaankin tämä aihe kiinnostaa, mutta kiinnostaako naisiakin, mitä toiset naiset tekevät ja käyttävät itsetyydytyksessä.


    • nainen 47

      Jo 12-vuotiaana aloitin työntämään pilluuni eri asioita. Ensin vähän vaan huulilla, mutta sitten syvälle sisään. Ensimmäinen pitkä vekotin oli ihan kyrvän muotonen porkkana. Sen kun löysin, vein sen heti huoneeseni pestyäni sen hyvin. Sillä vetelin itseäni monena iltana, kunnes se alko lämmössä pehmenemään. Kurrkuja ero kokoisia ja näköisiä, hammasharja, kortsussa oleva käpy, likkakaverin käsi, ison veljen sormet jne.

    • Lea

      Hyväilen itseäni lähes päivittäin korkkarilla. Kapea nahkainen kärki saa sekoamaan!

    • Anonyymi

      Oli pakko kirjoittaa tämä , olen 50 v nainen ja minulla oli varoituskarto pillussani no osa siitä ( mieheni sanoi sitä varoitus kartioksi ) . Tämä tapahtui viime perjantaina . Oli niin kuuma että , olimme kumpikin alasti ja otimme paukkuja . Jossain välissä menin humalaan . Menimme makuuhuoneeseen ja mieheni , alkoi imemään nännejä ja työnsi sormen pilluun ja kävi nuolemassa sitä , odotin että , hän tulisi ja naisia minua mutta , hän sanoi myöhemmin . Tehdään muuta kivaa ja meni takaisin keittiöön . Kun vähän ajan päästä menin itsekin sinne niin pöydän päässä oli tötterö . Mieheni sanoi että , minun istuma paikka , sanoin ettei tuohon voi istua , mieheni sanoi että tulehan tänne ja menin , hän siveli liukastusainetta pilluuni ja kuvitteli klitorista , no minähän kiihotuinnsiitä ja ajattelin että , istutaan sitten . Se oli korkea , ainakin metrin , kapea ylhäältä ja lieveni tasaisesti . Istuin ja menihän se pilluuni , nain sillä itseäni ja annoin mennä sen syvemmälle , oli pilluuni varmaan levännyt tieskuinka paljon kun mieheni sanoi nosta jalat ylös ja anna sen mennä niin syvään kun menee . Pidin käsilläni pöydästä kiinni ja annoin upota niin syvään kuin menee , sanoin miehelleni , se on pillun pohjassa asti . Laitoin jalat takaisin lattialle ja nostelinmitseäni edestakaisin , tuntui kun kohta tulee ja niin sain orgasmin , lysähdin koko painolla kartion päälle ja se meni vielä syvempään . Sanoin miehelleni että , kohta se halkaisee minut , mieheni tuli viereen ja laittoi kätensä pilluuni kohdalle pitän kiinni kartiosta , nousin ja katsoin kartiosta . Mieheni sanoi että , se oli noin 25 cm pillussani ja arviolta noin 10 - 12 cm halkaisijaltaan . Sanoin että , tuntui kuin se halkaisija minut , mutta , meni niin syvälle ja halkaisijakin on ihan mahdoton , sanoin miehelleni että , eikö minun pilluuni ole tiukka , mieheni sanoi siihen on kyllä mutta ei varmaankaan nyt ja lähti taluttamaan minua makuuhuoneeseen , laittoi sängylle selälleen ja polvet ylös , hänellä oli liukuaine pullon mukana ja laittoi pilluuni ja työnsi kätensä sinne ja nussi minua sillä , ei mennyt kauaakaan kun minulta tuli ja hän käänsi minut kyljelleen , työnsi sormensa pyllyyninj ja nussi sillä pyllyäni , kohta hän työnsi mulkkunsa sinne ja alkoi nussimaan , kun mieheni oli purkautunut jäimme makoilemaan ja sanoin , toivottavasti pilluuni palautuu ennalleen . Mieheni siihen , ei varmaankaan yksi kerta pillua levitä lopullisesti että ,kyllä se palautti . Lähdimme takaisin keittiöön , istuin ja sanoin , pilluuni on vähän arka , mutta ei haittaa , kokemus oli kyllä mahtava ja saat keksiä jotain muuta kivaa kun seuraavankerran otetaan . Sellainen esine oli pillussani .

    • Anonyymi

      Minä olen 55 vuotias ja kerennyt olla vaikka mitä . Kuolleja , isoin noin 30/7, hieromasauva panokoneen erikokoisia dildoja , käsi liukuaineella , kaksi kalua samaan aikaan , banaani , lenkkimakkara , imurin pää , imur , käynnissä , kesäkurpitsa , kurkku , ja nyt kohta on jätti dildo imukupilla .

    • Anonyymi

      U­­us­­­i s­­­ek­­si­tea­tteri avautu­u Suome­­­en! Kutsumme kai­kki­­. Il­mo­­­it­­­tau­­tumine­­­n ry­­hmä­­­ämme täällä 👉 https://ryhmaseksi.pics/H/J5o6F3

    • Anonyymi

      Mulla on ollut,harjanvarsi,böböpullo,banaani,HK lenkki, hammasharja,kurkku,porkkana,noutaja kulli,jne,,
      Mari 43

      • Anonyymi

        Oliko noutajalla iso.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko noutajalla iso.

        KYLLÄ 😮


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4613
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2259
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1443
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1308
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe