Metalliset synttärit 1

Tomi

Huh, vihdoinkin koulupäivä oli ohi, Katri huokaisi kellojen soidessa. Hän lähti naulakoille ja nappasi takkinsa ja piponsa, ja juuri kääntyessään aulan suuntaan hän törmäsi kaveriinsa Ilariin. Ilari tervehti Katria pienellä halauksella ja kysyi mitä olisi tänään suunnitelmissa. "Menen viettämään synttäreitä Venlan ja Kristan luokse", Katri sanoi ja joutui kuitenkin hyvästelemään Ilarin samantien, olihan hänen ehdittävä kolmen bussiin.
Kotonaan Heinolan laidalla hän heitti repun huoneensa lattialle ja kellahti sängylleen. Katri mietti, mitä Venla oli tarkoittanut sanoessaan järjestävänsä metalliset synttärit. Hänen mietintänsä keskeytti puhelin, joka soitti vaativasti "The Puffoon"-ääntään. Katri vastasi, ja siellä oli Krista. "Millon sä aiot tulla? Et kato tiän alkaa valmistautua.", Krista häselsi selvästi käyden ylikierroksilla. Katri lupasi lähteä heti neljältä pyöräilemään Kristan kotia kohti.
Katri istahti meikkipöytänsä ääreen ja alkoi levittämään kalpeille kasvoilleen meikkivoidetta. Kesken ehostuksen ovelle koputettiin, ja Katrin äiti tuli kysymään, moneltako tulisi tämän hakemaan. Katri lupasi soittaa äidilleen sitten, kun juhlat olisivat ohi. Vihdoin päästessään lähtemään Katri lähti raskaan lumen sataessa päälleen pyöräilemään Kristan luokse.
Kristan perheen isossa omakotitalossa näkyi valot vain alakerrassa. Katri juoksi kuistille ja ovi aukesi, ennenkuin hän edes ehti soittaa ovikelloa. Oven takana olivatkin jo Venla ja Krista juhlavaatteissaan laulaen onnittelulaulua. Katri astui iloisesti eteiseen ja riisui märät ulkovaatteensa. Krista vei tytöt keittiöön ottamaan naposteltavaa ja juotavaa. Venla paljasti sekoittaneensa booliin pienen tilkan koskenkorvaa, jota oli "lainannut" isoveljeltään. Booli oli todella hyvää, vaikka jälkimaku olikin hieman karvas. Silti tytöt, varsinkin Krista, joivat sitä ahnaasti, kunnes päättivät lähteä yläkertaan Kristan huoneeseen.
"Vaihdan kolme", sanoi Venla. He olivat päättäneet pelata räsypokkaa, onhan se kuitenkin sopiva peli mihin tahansa juhlaan. Katri hävisi ensimmäisen erän, ja joutui riisumaan sukat jalastaan. Parin erän ja monen "Eiii!"-huudon jälkeen alkoi Kristankin vaatetus vähentyä, Venla taas oli jo ilman hametta ja paidankin hän oli heittänyt jo nurkkaan. Katrilla oli vielä farkut ja toppi päällään. "Noh, ala riisua!" käski Venla Kristaa. Krista hymyili ja nousi ylös, aukaisi paitansa nappeja. Katrin ja Venlan silmät katsoivat ystäväänsä ihmeissään; Kristalla ei ollut rintsikoita!!! Krista näytti nauttivan tilanteesta, kun molemmat tytöt katsoivat hänen paljasta ylävartaloaan ihmeissään. Sitten hän alkoi laskea minihamettaan, vaikkei hänen olisi sitä pitänyt pelin mukaan tehdä. Siinä vaiheessa Venla sai naurahdettua: "Mitä hittoo sä teet? Strippaat?" Katrikin yhtyi hihitykseen mukaan, mutta Krista vaiensi kummatkin vetämällä hameen alas ja paljastamalla tummanpunaiset stringit. Katri pani merkille, että stringit olivat kostuneet tietyistä paikoista.
Krista käveli ovelleen, laittoi ovensa eteen tuolin ja käveli Venlan luokse. Hän sitoi tämän silmien eteen huivin, eikä tyttö sitä yhtään estellytkään. Sitten Krista talutti Venlan tuolille, avasi hänen housut ja käski kuunnella. Venla istui vienosti hymyillen näkemättä mitään tuolilla, kun Krista asteli Katrin luokse. "Noniin, sankariprinsessani, nyt saat tietää miks sanoin että saat kunnon "Metalliset synttärit", Krista sanoi hiljaa ja suuteli Katrin kaulaa. Katri oli vähän epävarma, koska tuskin oli odottanut ihan sellaisia pippaloita. Krista pyysi synttärisankaria menemään sängylle selälleen. Katri teki niinkuin Krista oli sanonut, mutta silmissään hänellä oli kuitenkin hieman pelkäävä ilme. Krista alkoi riisua Katrin päältä vaatteita. Kuitenkin alushousut hän tytön jalkaan vielä toistaiseksi jätti. Krista sitoi hänenkin silmien eteen mustan huivin ja kaiveli sängyn alustaa. Sieltä hän löysi muovipussin, josta otti käsiraudat ja punaista köyttä. Hän köytti Katrin jalat sängyn toiseen päätyyn ja kädet laittoi käsiraudoille kiinni toiseen. Katri oli siis x- asennossa ja Krista katseli tyytyväiväisenä lopputulosta. Hän pyysi neitokaisia odottelemaan hetken ja katosi toiseen huoneeseen.
Tultuaan parin minuutin päästä hänellä oli yllään nahkainen, kireä asu, jossa oli reiät pillun ja rintojen kohdilla. Krista repi Venlan silmien edestä huivin pois, eihän tämä muuten voisi nauttia kunnolla. Lisäksi Krista riisui Venlan housut ja pyysi häntä tyydyttämään itseään, kun sitä halusi. Venla ei ilmeisesti oikein älynnyt, mitä Krista oli sanonut, mutta kuitenkin laittoi etusormensa klitoriksen päälle.
Krista meni Katrin luokse sängylle ja otti muovikassista metallinevärisen dildon. Venla katseli tuolilta sitä säikähtyneesti, sehän oli paksumpi kuin keskimääräiset dildot. Krista otti myös tuubin, jossa ilmeisesti oli jonkinlaista liukastetta. Hän meni Katrin pillun luokse ja lipaisi kielellään hieman häpyhuulia. Katri värähti ja kuitenkin rentoutui, kun Krista alkoi pyörittelemään kieltään klitoriksen päällä. Katri voihkaisi kovaan ääneen, ja tuolilla istuva Venla katsoi kateellisena kiemurtelevaa Katria. Krista kostutti sormeaan suussaan ja työnsi sen Katrin hieman jo kostuneeseen pilluun. Katri älähti. Katri käänsi hieman tyttöä, jotta Venla varmasti näkisi hyvästä kulmasta kaikki sängyn tapahtumat. Krista alkoi sormettaa Katria ja nuoli samalla tämän vatsaa. Katri voihki ja Venlakin alkoi liikutella hieman sormeaan oman klittansa päällä. Krista tarkisti, oliko Katri jo kostunut tarpeeksi. Siitä päätellen, että pillu melkein vuoti mahlaa, Krista nousi sängyltä ja otti lattialta paksun dildon. Venla lopetti tyydytyksensä ja kysyi, oliko Krista tosissaan. Tietysti Katri säikähti puheista ja painosti Kristaa kertomaan, mitä oli seuraavaksi tulossa. Krista kuitenkin sanoi, ettei aikoisi ikipäivinä satuttaa kumpaakaan heistä.
Tuubista pursahti paljon liukuvoidetta Kristan kädelle. Hän laittoi tuubin pöydälle ja alkoi hieromaan paksulti sitä väritöntä voidetta dildon päälle. Sitten hän vielä hetken sormetti sängyllä makaavaa Katria, ja asetti pillun suulle dildon ja sanoi Katrille: "Rentoudu niin ei satu." Katri tuli entistä hermostuneemmaksi, mutta Krista alkoi työntää paksua dildoa synttärisankarin sisään. Katri voihkaisi kivusta, mutta kuitenkin rentoutui äkkiä, kun kipu häipyi. Venla katsoi suu auki sitä paksua patukkaa, taisi hänkin haluta sitä sisäänsä. Mutta nyt tyydytettäisi ensin päivän prinsessa, niinkuin Krista olikin jo päättänyt.
"Eeedeeeestaakaaaiiisiiin!" Krista kiusasi Katria, joka anoi Kristaa lisäämään nopeutta. Hän nimittäin työnteli dildoa tappavan hitaasti Katrin pilluun. Tämä taas yritti työntää itseään dildoa vasten ja voihki nautinnosta joka kerran, kun dildo hänen sisässään liikahti. Venla hieroi klitoristaan ahnaasti vieressä, silmät suljettuina, kuunnellen ystävänsä kiihottavaa voihkintaa. Krista kiihdytti tahtia yhtäkkiä, ja Katri alkoi kirjaimellisesti huutaa. "Aaaah... AAAAH.... IhaNAAAAAAA..." Krista kuitenkin lopetti heti ja käynnisti dildon värinän, nousi sängyltä ja lähti kävelemään hymy naamallaan Venlaa kohti.

3

6370

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • -VENUZZ-

   HYVÄ HYVÄ HYVÄ!!!

   Tosi hyvä juttu. Lisää siihen vielä vaikka se Ilari ja sen kamu jotka tuli kans sinne synttäreille, mutta huom! arvaamattomasti!!

  • crox

   ihan jees.

  • Tomi

   Kirjotin eilen kolme kertaa pidemmän (en ehkä ihan) jatko-osan, ja kone tilttas sit just kun olin lukemas läpi. ARGH. Pitää yrittää joko tehä toisesta osasta lyhyempi tai sit tehä kolme osaa...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiedätkö autereen?

   Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
   Tunteet
   13
   2087
  2. Mikä tekee kaivatustasi

   haluttavan?
   Ikävä
   109
   1893
  3. Naisten pitäisi lähestyä miehiä enemmän.

   Milloin viimeksi lähestyit miestä ja pyysit kahville tai treffeille?
   Sinkut
   139
   1555
  4. Jos Harris saa naiset liikkeelle,niin kenties.....

   Myöskin Nikki Haleyn tukijat lupasivat Harrikselle tukensa.Harris vain 2-3% jäljessä vaikka ei ole edes viellä ehdokas.
   Maailman menoa
   154
   1134
  5. Luulin olevani ainoa... Mutta jättääkö muutkin tosiaan lääkärikäynnit sivuun?

   Lueskelin netistä uutisia ja iltalehdessä oli juttua, että ihmiset eivät hakeudu hoitoihin. Luulin olevani ainoa, joka t
   Maailman menoa
   98
   1118
  6. Olit kiinnostunut mutta

   varovaisesti. Elämä koetellut sua mies? 😔
   Ikävä
   76
   1074
  7. Joonas Rask viettänyt omasta

   mielestään kivaa iltaa hyvässä hengessä.. https://www.is.fi/sm-liiga/art-2000010582941.html
   Maailman menoa
   2
   871
  8. Yksi syy miksi kaipaan sua

   On se että luulen sun ymmärtävän mua hyvin. Ollaan jokseenkin samanlaisia vaikka hyvin erilaisia.
   Ikävä
   56
   811
  9. Olet hyvin

   rakastettava ja kaipaan sinua.
   Ikävä
   39
   801
  10. No oletko miten paljon miettinyt

   Sitä että mentäiskö me naimisiin? Mieheltä
   Ikävä
   67
   789
  Aihe