Metalliset synttärit 2

Tomi

Jatkoa ykkös-osalle....


Katrin huutaessa sängyllä Krista oli hypännyt Venlan syliin ja alkanut suutelemaan tätä. Venla näytti nauttivan tilanteesta. Katrin pillussa oleva paksu dildo värisi voimakkaasti ja tyttö oli jo saanut monia järkyttävän hienoja orgasmeja. Katri huohotti ja rytkyttyi itseään dildoa vasten.
Krista kuitenkin nousi hetken kuluttua Venlan sylistä ja sammutti dildon värinän juuri, kun Katri huusi kuudennen orgasminsa kourissa. Krista veti dildon varovasti Katrin herkästä pillusta ulos ja jätti Katrin makaamaan raukeana sängylle. Lisäksi hän otti huivin tämän silmiltä. Sänky oli aivan märkänä Katrin mehuista, joten Krista pyysi Venlaa nousemaan ja menemään sohvalle, joka oli aivan ikkunan alla. Venla näytti innostuneelta ja riisui kaikki vaatteensa ja sitten meni haarat auki makaamaan selälleen sohvalle. Hän laittoi silmänsä kiinni, kun tunsi Kristan hierovan hänen rintojaan. Krista nuoli Venlan vatsaa ja siirtyi hieman alemmas; Venlan häpykummun tasolle. Krista alkoi nuolla klitorista ja työnsi samalla yhden sormen Venlan pilluun. Venla voihkaisi ja alkoi hengittämään nopeammin. Siinä vaiheessa Katri avasi silmänsä, kääntyi katsomaan mitä sohvalla tapahtui, mutta sulki silmänsä uudestaan. Krista alkoi tyydyttää vikisevää Venlaa kahdella sormella samalla kun hieroi tämän klitorista märällä peukalollaan. Yhtäkkiä Venla ärähti: "Anna sitä dildoo!!". Krista lopetti heti sormitouhunsa ja haki sängyn jalkopäästä dildon, joka oli aivan märkä Katrin jäljiltä. Krista survaisi sen heti Venlan sisään, ja siitäkös kuuluikin kunnon huuto. Venla tarttui kiinni sohvakankaaseen ja repi sitä samalla kun hänen suunsa kailotti kiihkohuutoja. Krista työnteli pari kertaa, ja sitten laittoi värinän taas päälle. Venla meni kirjaimellisesti sekaisin värinän aiheuttamasta tunteesta ja alkoi sopertaa ties minkälaisia asioita, siitä kun ei saanut pahemmin selvää.
Krista istui Katrin viereen sängylle ja antoi pienen muiskauksen tämän otsalle. Katri avasi silmänsä ja sanoi hiljaa: "Tää on kyl paras synttärilahja ikinä, kiitti.." ja hymyili Kristalle. Krista hymyili takaisin ja vilkaisi Venlaan, joka kirosi kovaan ääneen, miksi synttärit on vain kerran vuodessa.
Kun Venla oli lauennut hänkin kuudesti, Krista kävi sammuttamassa dildon värinän ja veti sen ulos. Sitten hän lähti vaihtamaan vaatteitaan vessaan.
Palatessaan huoneeseen valot oli sammutettu. Krista ajatteli, että ehkä tytöt olivat käyneet nukkumaan, mutta astuttuaan kynnyksen yli ovi paiskautui kiinni yllättäen. Krista hapuili valokatkasijaa, mutta ennenkuin hän ehti painaa katkaisijasta, valot syttyivät. Krista kääntyi ja näki Venlan katkasijoiden luona ja Katrin ovella. Krista katsoi tyttöjä kysyvästi, mutta pian Katri meni Kristan luokse ja sanoi: "Sä oot kyl antanu meille nii paljo hyvää tänään et etköhän säkin jotain ansaitse.". Venla hymähti ja meni sängylle kaivelemaan muovikassia, kun Katri tarrasi Kristaan kiinni ja suuteli tätä intohimoisesti. Venla kuitenkin hetken kuluttua huikkasi, että Krista voisi asettua sängylle kyljelleen. Krista teki työtä käskettyä ja Katri ja Venla menivät tämän jalkopäähän. Venla otti lattialta jo käytössä olleen dildon ja kassista puhtaan, limenvihreän ja hieman pienemmän dildon. "Hah, enkö muka tyydyttäny teitä tarpeeks?" Krista naurahti, mutta Venla ja Katri vaihtoivat salaperäisesti katseita. Katri työnsi etusormensa Kristan todella kireään pilluun, ja Krista ulvahti korviasärkevästi. Katri liikutteli sormeaan hitaasti Kristan sisällä tämän vinkuessa hiljaa lisää.
Venla ojensi Katrille paksumman dildoista ja Katri laittoi sen Kristan pillun pohjalle. Krista karjui tyynyyn ilmeisesti täysillä ja repi lakanoita. Katri laittoi värinän päälle ja siirtyi, että Venla pääsisi Kristan jalkovälin luokse. Hän siveli liukastetta Kristan perseenreiälle, joka oli jo aika kosteana Kristan pillumahloista. Lisäksi Venla otti vihreän dildon, voiteli sen liukuvoiteella ja työnsi hitaasti sen Kristan perseeseen. Sillä hetkellä Krista oli juuri orgasmin kynnyksellä, ja dildon työntyessään syvälle suoleen Krista huusi valtavan kovaa orgasmin hänen vavahdellessa voimakkaasti. Venla alkoi naimaan Kristaa dildolla perseeseen, kun Katri kostutti sormeaan Kristan häpyhuulilla ja siveli tämän klitorista. Se oli Kristalle jo liikaa; hän voihki ja kiljui ja huusi suoraa huutoa ja sai useita orkkuja peräkkäin. Tytöt jatkoivat tätä, kunnes seitsemäs orgasmi valtasi Kristan, silloin Venla veti vihreän dildon perseestä ja sammutti värinän ja otti dildon pois pillusta. Katri oli siirtynyt suutelemaan Kristaa, joka makasi edelleen huohottaen silmät kiinni sängyllä. Raukeana hän sanoi: "Ei hitto kun mä rakastan teitä". Venla ja Katri hymyilivät Kristalle ja auttoivat hänet pystyyn.
Kaikki kolme lähtivät suihkuun, peseytyivät vaiteliaina ja kellon ollessa puoli kaksitoista Katrin oli lähdettävä kotiinsa. Venla jäi auttamaan Kristaa siivoamisessa ja lähti sitten itsekin kotiin, tietenkin ennen lähtöä hän suuteli intohimoisesti ja pitkään koko illan sankaria Kristaa.

2

3783

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Neni

      Upee tarina!!!!
      Paras lukemani aikoihin...
      Kiitos ja kumarrus hyvästä tarinasta!!!!!

    • I.ttt

      Totta tosiaan tämä on paras lukemani tarina aikoihi, jos ykkösosaa ei lasketa mukaan! Siis ykkösosakin oli aivan loistava!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      670
    Aihe