Kertokaa mitä 23v mies ajattelee 17v tytöstä!

siru

Niin siis kaikki kenellä on kokemusta, mielipide tai jotain asiaan liittyvää kertokaa mulle! Etenkin noi 23 vuotiaat miehet! Kaikki meilipiteet kokemukset tänne!!!

21

5680

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mies22

      Mitähän sen pitäis ajatella? Itse suhtaudun 17v tyttöön ihan samallalailla kuin 25v tyttöön. Ei pitäis iän puolesta olla mitään ongelmaan. Mut mäpä en ookkaan mikään ikärasisti...

      • mies

        Toisaalta mies22 on asian ytimessä, eli kyllä se 17-vuotias on ihan ihminen siinä kuin muutkin, mutta sitten jos pitäisi ajatella esimerkiksi seurustelua, niin ajattelen tuon 17-vuotiaan olevan vielä liian nuori ja todennäköisesti etsivän elämässään vielä omaa minuuttaan =)

        Eli en alkaisi sydäntäni särkemään hänen kanssaan, mutta sen 25-vuotiaan kanssa uskaltaisin jo yrittää. Tämä elämänkokemus ja älyllinen kapasiteetti voittaa siis tässä tapauksessa kiinteät ja neitseelliset arvot.

        Ja ikää on minulla se pyytämäsi 23 vuotta.


      • sairastava..
        mies kirjoitti:

        Toisaalta mies22 on asian ytimessä, eli kyllä se 17-vuotias on ihan ihminen siinä kuin muutkin, mutta sitten jos pitäisi ajatella esimerkiksi seurustelua, niin ajattelen tuon 17-vuotiaan olevan vielä liian nuori ja todennäköisesti etsivän elämässään vielä omaa minuuttaan =)

        Eli en alkaisi sydäntäni särkemään hänen kanssaan, mutta sen 25-vuotiaan kanssa uskaltaisin jo yrittää. Tämä elämänkokemus ja älyllinen kapasiteetti voittaa siis tässä tapauksessa kiinteät ja neitseelliset arvot.

        Ja ikää on minulla se pyytämäsi 23 vuotta.

        oon itse kyllä just yhdeksäntoista täyttäny nainen, mut itselläni on ainakin jonkun verran kokemusta ton ikäluokan miesten suhtautumisesta nuorempiin naisiin. on niitä, joille ikä ei merkkaa, mut just niinku joku tuossa sanokin: seurustelujutut on kyllä _harvinaisia_ :( oma juttuni erääseen vähän alta 25v. mieheen kariutu just mun nuoreen ikään. syy oli kuulemma: olet vielä niin kovin nuori ja sul on viel elämä edessä. meidän elämäntilanteet on erit, mä haluun jo jotain pysyvämpää. -siis tuo oli lyhennettynä miehen mielipide meidän jutusta. ja hän teki sillon muinoin aloitteen. MUTTA tiedän myös ikäisenä tytön, joka onnellisesti seurustelee just 24v. ikäsen miehen kanssa ja saman katon allakin asustavat. tuo on niin tapauskohtaista!


    • 23 v. nainen

      sen ikänen ei vielä kykene ajattelemaan

    • saara

      Jos on kyseessä terve 23-vuotias, ajattelee että "keskenkasvuinen pikkutyttö". Sehän sä oot.

      • mies

        Kuinka sitä voisi enää selvemmin sanoa :)


      • marko

        "keskenkasvuinen pikkutyttö"
        Aika idiootti saa kyllä olla jos näin ajattelee. Tosin riippuu pitkälti tapauksesta. Itse olen seurustellut 24v ja 17v kanssa, enkä nähnyt siinä oikeestaan mitään eroa. Ja tuskin nyt normaali 23v mies mitään vaimoa vielä on ettimässä. Vaimoa aletaan katella joskus 30v--> tai no miks ei ennenkin jos tulee sopiva tapaus vastaan.


      • Saara

        Mietitäänpä sitten uudestaan. Onko 17 todella keskenkasvuinen? Riippuu ihan ihmisestä. En usko että tänne kaipailtiin tuollasseita kommentteja. Monikin 17 vuotias saattaa olla henkisesti sinua edellä.. "terve".. joopa joo. Hyvää jatkoa sullekkin kaimaseni.


    • nina

      ei se iästä ole kiinni.. vaan enemmänkin siitä mitä haluaa elämältään ja minkälainen sen hetkinen elämäntilanne on.. ihmiset on erilaisia..
      esimerkkinä: mun kaveri 17-v tyttö seurustelee 25-v miehen kaa ja asuu sen kaa saman katon alla.. ja kaikki menee paremmin kuin hyvin!

      • noh

        17-vuotias on niin nuori, että hän muuttuu, kehittyy ja kasvaa henkisesti vielä todella paljon, vaikka "kypsä" ikäisekseen olisikin (aivotkin kehittyvät keskimäärin 22-vuotiaaksi asti). Jos hän 17-vuotiaana kokee ko. miehen tasavertaiseksi kumppanikseen, tilanne todennäköisesti muuttuu iän myötä. Lisäksi se, että he kohtaavat elämänsä eri vaiheet eri aikaan, tuo myös omia ongelmia mukanaan. Vaikka heillä nyt menisikin "paremmin kuin hyvin," tulevaisuutta ei sen perusteella voi ennustaa. Tuskin tuota yhteiseloa ja "hyvin menemistä" on ehtinyt tähänkään asti kauaa olla, vaikkakin muutama kuukausi tai korkeintaan vuosi voi tietenkin nuoresta tuntua pitkältä ajalta.


    • siru

      Kiitos hyvistä vastauksista! Lisää saa lähettää!

    • Minun kommentti

      Itse olen 24 ja seurustelin vielä tuossa jokunen aika sitten yhden 18v naisen kanssa. Se on kyllä tosiaanki paljolti tapauskohtaista, mutta meillä se ei onnistunut. Muija rakenteli melkosia pilvilinnoja ja oli kaikenmaailman suunnitelmia, jotka eivät olleet kovin realistisia. Katsoin paremmaks pistää poikki, koska oli vielä niin nuori ja kokematon "pikkutyttö". Jotkut on jo silloin kehittyneet järkeviksi nuoriksi naisiksi, toiset ei.

      Ja siitä mitä me ajatellaan? Seksi kuitenkin on mielessä, eihän sitä voi kieltää.

    • Kat

      Mun pikkusisko aloitti seurustelun nykyisen kundikaverinsa kanssa kun oli 17 vee.. Kundikamu silloin 23 vee. Nyt sisko on 21 vee ja vielä ovat tiukasti yhdessä (eli asuvat yhdessä ja kihloissa).
      Eli kyllä se on ihan ihmisestä itsestään kiinni, ei iästä..
      Joku 17 vuotias on tarpeeksi kypsä näkemään mitä elämältä haluaa, ääripäässä joku nelikymppinen ei sitä vieläkään tiedä.

    • Nina

      En tiedä miten se tolla iällä toimii, mut meillä on mun avokin kans sama 6 vuotta ikäeroo. Ite oon 20 ja kulta siis 26. Välillä tunnen itteni ihan pennuks, liian nuoreks sille. Mut meillä menee ajatukset aikalailla samaa rataa, kaikkee ei tartte aina ees sanoo, vaan tiedetään mitä toisella on mielessä.
      Eli se on siis ihan tapauskohtasta, mitä ajattelee ja miten menee.
      Tää nyt oli sit lyhennelty ja hiukka haparoiva kommentti.. antakaa anteeks. :D

    • LOVE WITH GIRL....

      Jos nyt samaa linjaa lähdetään kulkeen...

      Itse olen 25v nuorimies ja olen etsinyt sitä oikeaa viimeset 7v..
      4x pakkeja on tullu ja nyt rattailla onkin yksi tapaus joka ei jätä rauhaan ees öisinkään unissani, rassaa siis jo unia sopivasti....

      Tämä nuorinainen on 17v, joka katselee kahvilassakin mua sillä tavalla, pitkään ruskeilla silmillään..

      Me ollaan juteltu fbookissa 6kk ja sit parin kertaa nähty kahvilassa..

      Mitä oon ottanu huomioon niin tämä kyseinen flikka on tuonut esille sellaisia asioita, että se on selkeesti kiinnostunut minusta, mutta haluaa skannata tilannetta ja funtsia mitä tekee..

      Ei se olis kattonu 8sec mua suoraan silmiin ihan muuten vaan, vain siksi koska se taitaa olla kiinnostunu..

      Ainoo asia mikä vähän jarruttaa on kun meidän mutsit on samassa paikassa töissä, eikä sitä kumpainenkaan uskalla ottaa aloitetta..

      Ollaan koitettu tavata jossain merkeissä, mutta kumpainenkin kalenterit on täynnä eikä likka uskalla ottaa riskiä, tässä on siis Siisti, lojaali, rehellinen mies kyseessä..

      PS. Niin paljon olen saanut pakkeja niin pikkuhiljaa sitä osaa itte tulkitsemaan naisien ilmeitä ja tapaa millä ne tekee selvän "pääsykielletyn" merkityksen..

      Yks kaverini sanoikin et miten sä löydät nuorempia ja kun hän ei millään..

      Joko löytää just 5-8v nuorempia tai sitten se ääripää, 3-6v vanhempia..
      Eikä ikinä omanikäisiä tai ne on kavereita ja varattuja..

      Sitten urheileminen tekee yhden koukuttelevimmista asioista naisille ilm. itsetietoisesti selväksi, aa, tuo hölkkää, se on hyvässä kunnossa...

      Sanokaa mitä sanotte mutta tää jätkä on ihan myyty..

    • LOVE WITH GIRL...

      itse nimittäin urheilen, hölkkään, pyöräilen, kävelen..

      Olen 173cm ja painan 63kg, vyätärönympärys 73cm...

    • Sanotaan näin

      Tiivistettynä: Jos olet hyvännäköinen 17-vuotias, olet hyvännäköinen 17-vuotias. Sori vaan tyttö mutta te olette ihan lapsia vielä ja 23v miehet jotka teihin koskee on melkein aina helpon pimpin perässä. Ikävää mutta totta.

    • takkutukka rähjäinen

      "jos ei olis alaikänen, ja syyteuhkaa, niin panisin" noin varmaa ainaki ite ajattelisin/ajattelen/ajattelin

    • ftttgtg

      anna sitä märkää

    • Siru. Olet vielä alaikäinen.

    • Anonyymi

      Vanha ketju mutt itse oon 17v ja mieheni 24 ja vaikka ikä ero 7v niin mä oon aika "kypsä" jopa kypsempi ja riippu oikeesti yksillölöstä ei voi johtaa lanko päätöksi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mukavaa sunnuntai päivää

      Kirsille ja mukaville ihmisille jos täällä enää ovat. 😊☕🌞🍁🧡 Jos eivät ole, niin sitten poistun.
      Ikävä
      362
      1980
    2. Machokultti vai tasa-arvoa

      Oikein hyvää päivää kaikki Vedatietäjät ja Hare Krishnat! Tarkoitukseni ei ole provosoida vaan monen pettymyksen jälkeen
      Hindulaisuus
      496
      1760
    3. Kimmeliin yöksi?

      Sopii minulle, mutta en tiedä sopisiko se sinuun.
      Ikävä
      89
      1532
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      232
      981
    5. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      48
      907
    6. Kuljetusliike j maito

      Kännissä ojaan vuosien kännissä ajelu päättyi ulosajuun
      Suomussalmi
      4
      814
    7. Alkavan syksyn galluppi..

      Ajattelin että olisi sen aika. Gallupin. 1. Mikä on lempivuodenaikasi? Ja miksi? A) kevät B) kesä C) syksy D) talvi 2
      Sinkut
      133
      810
    8. Vetoomus tietyille Miehille

      Suomi on Euroopan toiseksi turvaton maa naisille! Mitä ajatuksia miehet jotka ovat turvattomia naisille? Olisiko korke
      Ikävä
      169
      762
    9. Kuinka paljon

      Sä oikeen tiedät minusta nainen? Nimi ja ikä näyttää olevan hyvin tiedossa. Itse tiedän sinusta vain nimen ja ammatin.
      Ikävä
      49
      744
    10. En voi elää täyttä elämää

      Ilman sinua mies. Minun on pakko saada sinut elämääni. 😢
      Ikävä
      45
      735
    Aihe