Halpoja ratsastustunteja?

opiskelijatyttönen

Moi,

Olen 20-vuotias tyttö ja aina haaveillut ratsastustunneista, mutten ole koskaan kuitenkaan sellaisille päässyt/ehtinyt. Olen opiskelija, joten rahaa on niukasti, ja kysyisinkin tietääkö joku pääkaupunkiseudulla paikkaa tai kurssia tms., josta saisi hieman kohtuuhintaisempia tunteja kuin mitä tunnit keskimäärin ovat? En tietenkään oleta saavani mistään mitään puoli-ilmaisia tunteja, mutta sellaisia kumminkin, jotka edes jotenkin saisi mahtumaan opiskelijabudjettiin.

Kiitos!

6

1997

Vastaukset

 • Kannattaa kysellä vuokrattavia yksityisiä, joiden omistaja voisi antaa tunteja.
  Hinnat ovat yleensä noin puolet tavallisesta ratsastuskoulun irtotunnista ja neljäsosan koulun yksityistunnista.

  Myös hoitohevonen on varteenotettava vaihtoehto eli hoidon palkaksi saa osallistua tunneille tai saa omistajalta yksityisopetusta.

  Hevosaiheisille palstoille vaan ilmoitusta toiveineen! Monesti sieltä voi myös löytää ilmoituksia joissa yksityisten omistaja tarjoaa edullisia ratsastustunteja.

 • Pääkaupunkiseudulla on tosi kallista. Jos haluat ratsastaa niin kannattaa vuokrata hevonen/poni pääkaupunkiseudulta. Omistaja kyllä auttaa sinua jos olet ensikertalainen. Vuokraaminen maksaa kalleimmillaan n. 10 euroa.
  kannattaa kts.

  www.hevostalli.net sieltä markkinat

  • Kirkkonummessa on ratsastuskoulu nimeltään siilin ratsastuskoulu alkeis tunnit maksaa 18e 1h ja kokeneille olikse nyt n.20 e


 • Moi ja olen 11 vuotias tyttö ja rakastan ratsastaa mutta ei ole melkein ikinä varaa mihinkään kun asun 7 henkisen perheessä ja toivon että löytäisin jonkun halvan ratsastus koulun koska Oon aina halunnut mennä oikeeseen ratsastus kouluun

 • Hei annan sinulle ilmaisia tunteja hevosellani jos haluat minulla on nimittäin kolme Englannin täysvärejä ja kaksi Arabialaista.

  • Saisiko sinulta tunteja? Olen13 vuotias Helsinkiläinen heppatyttö joka haluaisi ratsastaa ja hoitaa hevosia


Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.