s80 oudot sähköviat

Nimetön

-99 2.5 manuaali dieselissä on tosi outoja sähkö vikoja. kaikki vikakoodit vuorotellen päällä, sitten vähintään kerran päivässä tulee kesken ajon ajotietokoneeseen JARRUVIKA PYSÄYTÄ HETI. jarrut radio toimii mutta mittareista vain bensa mittari toimii, ilmastointi ei toimi... muuten auto toimii vika päällä normaalisti. käynnistäessä joutuu sahailemaan monta kertaa ennen kuin lähtee heti käyntiin?! keskuslukko toimii välillä, ja välillä kaikki viat häviävät viikoksi. mutta nyt kun laittaa virrat päälle vain radio ja takavalot toimii, itse auto ei toimi :D virtalukon pohja vaihdettu, akku testattu, laturi vaihdettu.. ei toimi ei.. onko ideoita??

15

15762

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • se vaikka

      vakuutusyhtiölle

    • oooooooooo

      kannattaa ehkä vaihtaa koko pohjapelti ja jollei maadotus vieläkään pelaa kunnolla niin koko ulkokuoren vaihto

    • Melko varmasti
    • amazon 40v

      Keskus elektronikka moduli/ CEM vika, tyypillinen volvon s ja v sarjan juttu 917 e asennus/ ohjelmointi 200 e.

    • volvos80

      Samat oireet -99 s80 2,5 d . Vikaa haettu - aukku vaihdettu. abs yksikkö testattu. Missä oli vika ja saitko kuntoo?

    • kalat55

      meillä S80 2000 vm tuli ihme vikaa yhtäkkiä .takaluukku ,molemmat takaovet ei aukea sisältä eikä ulkoa
      bensamittari pohjassa ja bensaluukku ei toimi. onko jollakin ollut sama vika .mikä neuvoksi, toivottavasti ei maksa maltaita. kaukosäätimellä onnistuu avata etuovet.

    • kaiken kokenut kanta

      Todennäköisesti kyseessä iän mukana tulevat kylmäjuotosten ongelmat. Suomen ilmasto on myrkkyä piirilevyjen kylmäjuotoksille. Itse pakkanen tai helle ei ole ongelma vaan lämpötilan ja kosteuden voimakkaat vaihtelut. Tämän ikäisissä Volvoissa on paljon mittaristo vikoja. Niiden korjaajia löytyy googlettamalla. Uutta ei kannata ostaa. Myös cem keskusyksikkö ja ABS yksikkö vikoja on runsaasti. Esim. mittaristo viat voivat aiheuttaa mitä kummallisimpia ongelmia. Ainakin kaikkia yllä mainittuja lukematon määrä muita. Viat pitää sulkea pois yksitellen testerillä ja eikun piirilevyt irti ja korjattavaksi. Taas mennään pitkän matkaa. Korjaukset maksavat murto-osan siitä mitä uudet boxit maksavat. Tilanne vaatii vain malttia, koska viat ovat sellaisia, että tulevat ja menevät, mutta jos mittaristo kerran "halvaantuu" on se merkki siitä, että korjausta vaatii vaikka voi toimia pitkänkin aikaa ilman uusia juotoksia.

      • Jakkepakke

        Mulla samoja vikoja, syynä oli viallinen valokatkaisin!!!


    • ovien

      tai takaluukun sähköjen läpiviennin kohdalta voi olla piuhoista kuori murtunut ja virtaa kulkee aivan vääriin paikkoihin väärään aikaan.
      Yleensä johdot menee sellaisen haitarikumin sisällä.

      Ainakin ooppelissa meni sähköt täysin sekaisin kyseisestä syystä. Vika oli kuskin ovessa. Erkkateippiä kehiin ja taas toimi.

    • E

      kyllä kuulostaa tutulle olen huoltanu muutamat samoilla oireilla vika ruisku pumpun ajoituksessa ei käynnisty heti ja useat käyynistys kerrat kuluttaa virran akusta joka aiheutta auton tietokoneen lukituksen ja virhe ilmoituksia ilman syytä akun jänitten alenemisesta johtuen ei pysty testaamaa abs antureita

    • akseli.p

      Volvo S802,4bensa 125KWH KONEELLA AUTOM.Joka pv lähes joku varoitusvalo palaa.On huollettu vähän ajettu.Kovan ajon jälk käynti rynkyttävää ja taasjoku varovalo syttyy.alle200tkm aj.No ostettu kaasuläppä MAGNETTIMARELLI sätös.Ajettu vähän aikaa taas rynkyttää tulpat uusittiin ei auttanut.No nyt jakohihnan vaihto aika 4vuotta vikaa löytyy joku ratas-stefa nokka-aks läpi laskee-vuotaa öljyn virtavehkeisiin ja sotkee käyntiä. No nyt auto seisoo kun VOLVO VARAOSIA odotettu aika kauan vai onko samaa osa loppuunmyyty koko maalimasta jotka yrittää ajaa...Tuntuu vanhemmat volvot paremmaks.VALITAMME OSTOSTA LÄHETÄMME VARA OSIA .oliko tuttua vikaa.Vielä kysyn s80 bensa vm 2006 alk tekeekö mitään

    • volvomieskö

      mikä vikana s80 automaattilaatikossa. kun on aina iso vaihde päällä?pakki toimii normaalisti,cruise ei.ilmeisesti sähkövika?

    • ak

      mulla s80 volvo diesel ,yht äkkiä ajaessa hävisi kaikki sähköt ja sammutin niin ei enää elon merkkiä,mankka toimii muuten mykkä,kaikki sulakkeet ym ok. missä vika vastaavaa ongelmaa muilla.ratkasu?

      • sähköongelmat

        Sama juttu mittaristosta katoaa virta ja mittarit pimenee ja kun auton pysäyttää ja starttaa uudelleen ni taas pelaa jokinaikaa. samoin radion näytön virrat vilkkuvat jokus valot radiossa pelaa ja jokus ei soitin pelaa silti. Nyt hankin uuden radion ja toistaiseksi radion valo palaa mutta nappulat pimeenä. uusi mittari joka hankin ei toiminut eli vain se moottorinkuva paloi muuten mittari pimee eli ilmeisesti jokinlaisen ohjelmoinnin vaatisi. mittatin valot kun katosi niin viesti ilmestyi että turvatyyny vaati huollon.


      • sähköongelmat kirjoitti:

        Sama juttu mittaristosta katoaa virta ja mittarit pimenee ja kun auton pysäyttää ja starttaa uudelleen ni taas pelaa jokinaikaa. samoin radion näytön virrat vilkkuvat jokus valot radiossa pelaa ja jokus ei soitin pelaa silti. Nyt hankin uuden radion ja toistaiseksi radion valo palaa mutta nappulat pimeenä. uusi mittari joka hankin ei toiminut eli vain se moottorinkuva paloi muuten mittari pimee eli ilmeisesti jokinlaisen ohjelmoinnin vaatisi. mittatin valot kun katosi niin viesti ilmestyi että turvatyyny vaati huollon.

        Ei muuta kuin auto Lahteen Autoalarmiin, niin ongelma hoidetaan


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2685
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2272
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2020
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1749
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1666
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      92
      1593
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe