Pirkan kirpputorikeskuksen haaskat

Vittu mitä touhua

Onko muut pistäneet merkille kuinka ne samat haaskat pyörii siellä päivästä toiseen. Olen vienyt tavaraa myyntiin omaan pöytääni, niin annas olla kun nämä hyökkkäävät kimppuun jo ennenkun saa kamat pöytään. Samat naamat joka kerta. Sitten arvostellaan hintoja ja pyöritellään ja ihmetellään. Pitäsi myydä Toikat ja Aallot eurolla. Vituttaa tommonen! :(

9

1415

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • siellä ja täällä

      Koskien ihan mitä tahansa kirppistä: miksi ette yksinkertaisesti pistä trokareita kävelemään. Sanokaa että ei niillä ole mitään pakkoa ostaa teiltä ja jotain vielä pahempaa. Ihmettelen ihmisiä, jotka eivät osaa asettaa omia rajojaan. Jos sitä ei osaa, niin taatusti kävellään yli.

      • .....

        Sitä kun on liian kiltti ihminen :( Pitäs löydä vaan luu kurkkuun!


    • ja Aaltoa

      ei kyllä mielestäni edes kannata laittaa myyntiin pöytäkirppikseen omalle pöydälle koska joku saattaa ne pudottaa ja rikki auts ! Vitriinit on hyvä keksintö ja silloinhan niitä saa katsella vain lasin takaa tai myyjän avustuksella ja kyllä se karkoitaa trokarit jollei hinta ole euro tai kaksi. Ihan joka kirppiksellä on vakikärrääjät/kyttääjät jotka kiertää kirppistä vaunuineen juuri klo 17.00 esim. kun uusia tavaroita tuodaan. hehän ovat niitä " asiantuntijoita " jotka kyllä haistavat jo kaukaa edullisen tavaran josta voi sitten omassa pöydässä pyytää moninkertaisen hinnan. Ei heistä minnekään pääse, kaikilla on oikeus ostaa ja jos et ole paikalla et voi kieltäytyä myymästä.

      • LAITA LAPPU

        TUOTEESEEN.EI JOPPARILLE.


    • KOVIA JOPPAREITA

      SILMÄT KIILUEN HYÖKKÄÄVÄT,,,KUN UUSI MYYJÄ ILMESTYY PAIKALLE KIRPPIKSELLÄ KUN KIRPIKSELLÄ,,,JOKA PAIKASSA NIITÄ ON.HETI KASSIT JA LAATIKOT RONKKIMASSA.VARMASTI LÖYTÄVÄT NE HERKUT JA OVAT ILMATTEEKSI NE VIEMÄSSÄ.

    • ostajaaaa

      Sama kai se myyjälle mistä rahat tulee. Hinnoitteluhan on jo valmiiksi tehty kotona. Ei kai kukaan enään kirppiksellä epätoivoisesti hinnoittele. Enemmän potuttaa taivaaseen asti hinnoitellut tuotteet. Toikat sun mun, siellä ne lojuu päivästä toiseen nokka poikkinaisena.

    • Maksava asiakas

      Olin tänään käymässä ensimmäistä kertaa Kangasalla sijaitsevalla Pirkan Kirpputorikeskuksella ja kokemuksesta jäi kyllä todella vastenmielinen fiilis.
      Olin kyllä jo kuullut huhuja ko.kirpputorista ja siellä vakituisesti asuvista, törkeästi käyttäytyvistä ammattipäivystäjistä, mutta en kyllä olisi uskonut ellen olisi itse omin silmin nähnyt minkälaista tämä toiminta oikeasti voi olla?
      En ole milloinkaan törmännyt vastaavaan kirpputorilla ammatikseen päivystävään "hyeenalaumaan", vaikka näitä tässä on 20-vuoden aikana Suomea kiertäessä tullut melkoisesti nähtyä.
      Eli henkilö oli tuomassa tavaraa pöytäänsä kun ympärillä pyöri 7-8 "hyeenan" lauma tönien ja lähes suu vaahdossa tavarantuojan laatikoita, kasseja ja pusseja pöyhien?
      He sulkivat koko käytävän ja kävivät omin lupineen tavarakuorman kimppuun purkien sitä pehmustepapereista ja keräten tavaraa sitä mukaa kainaloon kun saivat paketit auki.
      Todellinen myötähäpeä iski kun näin että pöydän omistaja oli lähes paniikissa, mutta ei oikein tilanteelle mitään mahtanutkaan.
      Kirpputorin omistaja kyllä tilanteen/hässäkän näki, siihen kuitenkaan mitenkään puuttumatta, mutta ilmeisesti täällä tämä kuuluukin "talon tapoihin".
      Itse kierrän tulevaisuudessa ko.paikan todella kaukaa ja vain ihmetellä sopii mitä hyötyjä ko.kirpputorin omistajat saavat siitä että heidän tiloissaan päivystää jatkuvasti tämä 6-8-henkilön "hyeenalauma" keräten kaikki "löydät" jo asiakkaiden kasseista ja laatikoista omin lupineen???
      Todella härskiä meininkiä ja kuvittelisin että aika monella muullakin oikealla asiakkaalla on juuri tästä kirpputorista vastaavia kokemuksia?

    • Kamalaa maksava asiakas

    • labpster454

      nää haaskat on parhaita asiakkaita,muuten ei kauppa kävis.75% tavaroista menee trokareille,mulle tärkeintä että menee.ilman trokareita kauppa kävis heikosti,ei tavis kävijää niin toisten vanhat rojut kiinnosta.laitappa vaikka arabia esineelle hinta missä ei trokausvaraa,huomaat pian ettei sitä kukaan osta.hinta pitää asettaa just niin et trokari sen nappaa.ei trokarit oo kanootin terävimpiä inkkareita sijotuksissaan.
      jos hinnottelee trokarit ulos,ei niitä osta kukaan muukaan.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5338
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2396
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1917
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      45
      1625
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1571
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1368
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      7
      1248
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe