Rahaongelmia

rankka tyyppi

minulla on semmoinen ongelma että mulle tuli sossu tilille ja olin ostanut yhden isomman ostoksen(99 euroa) vähän ennen vappua ja tililtä veloitettiin vasta nyt se 99 euroa. ja kun mulla oli rahaa vielä tilillä tänään niin tuli mm nostettua rahaa tililtä ja laskuihin meni jotakin summia ja yhtäkkiä tili olikin tyhjä. omaiset antavat mulle ehkä ruokarahaa, mutta kun tililtä veloitettiin vasta nyt se 99 euron suuruinen summa niin käykö siinä sitten niin että kun sitä ei voitu tililtä ottaa niin se lähtee uudelleen taas seuraavista rahoista minun tililtä? kun ei olis yhtään kiva koko ajan kaikkia rahoja menettää jonkun vanhan pankkikorttiostoksen takia ja olla sitten vaikka ilman ruokaa! ja kasvaako semmoiset maksut jotenkin korkoa että seuraavalla kerralla jos olis rahaa niin lähtiskin yllätäin 500 euroa tililtä ja vuokrakin jöisi maksamatta? minä kun en näistä asioista mitään tiedä niin neuvokaa te!

7

1263

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mutta,

      eikös tili pitäisi pitää melko pienenä, toiseksi, jos lottoat, pitää sinun käydä lunastamassa voitot itse, ettei anna niiden mennä tilille, sossu näkee voitot ja sossun maksut pienenevät saman verran

    • Perkele!

      "mulle tuli sossu tilille ja olin ostanut yhden isomman ostoksen(99 euroa)" Tais olla elintärkeä hankinta, jos pistät 600 mk ostokseen, vaikka elät sossun rahoilla? Vai ostitko muotikäsilaukun? "ei olis yhtään kiva koko ajan kaikkia rahoja menettää jonkun vanhan pankkikorttiostoksen takia ja olla sitten vaikka ilman ruokaa!" Aika ei poista velkoja. Vanhatkin ostokset on maksettava. "kasvaako semmoiset maksut jotenkin korkoa että seuraavalla kerralla" Asian tietää pankkisi, sinne mars mars. "minä kun en näistä asioista mitään tiedä niin neuvokaa te!" Lintsasitko koulusta ja tekivätkö vanhempasi kaikki puolestasi vai mistä moinen uusavuttomuus? Lycka till elämääsi! Ninim. "20 000 € tileillä"

      • palavat vaikka et tiedä

        yhtään taustoja tai "600 mk" ostoksen kohdetta. Joten sulle luuserille voikin todeta, HAISTA PITKÄ VITTU SENKIN LUUSERI - sillä tunnusmerkit kirjoituksessasi täyttyvät mainiosti. Keskity vain pitämään oma elämäsi kunnossa.


      • hoitajasi
        palavat vaikka et tiedä kirjoitti:

        yhtään taustoja tai "600 mk" ostoksen kohdetta. Joten sulle luuserille voikin todeta, HAISTA PITKÄ VITTU SENKIN LUUSERI - sillä tunnusmerkit kirjoituksessasi täyttyvät mainiosti. Keskity vain pitämään oma elämäsi kunnossa.

        Olet saanut taas paniikkikohtauksen netin takia. Se on tyypillistä sairaudellesi. Valitamme tapahtunutta muiden keskustelijoiden puolesta. Takaamme valvontaa tiukentamalla, että tämä ei tule toistumaan.


    • yllättäen!

      SINÄ ne yllätykset sinne teet, ei kukaan muu! Opettele ensin käyttämään pankkikorttia! Ja mikä ostos on maksanut "ennen vappua 99e" ja nyt vasta tililtä muka menee? Jos ei ole varaa moiseen 99e menetykseen, ei sellaisia pidä ostaa! Sinuna menisin talousneuvontaan pankissa!

    • ei oppi ojaan kaada

      Ensiksi: Kirjoitukestasi ei ota kukaan selvää, koska se on täynnä kirjoitusvirheitä.

      Eikö siellä peruskoulussa opeteta enää edes äidinkieltä? Ai joo, sulla taisi toisiaan koulut jäädä kesken. Oma tyttäreni, 9v, kirjoittaa parempaa suomea.

      Lauseet alkaa isolla kirjaimella ja päättyy pisteeseen. Lisäksi on tapana käyttää pilkkuja, kun erotellaan sivulauseet toisistaan.

      Itse rahaongelmiisi: kannattaa etsiä edes keikkatyötä, esim vuokratyönantajan kautta.
      Näin saat rahaa ja palkkaa elämiseen. Ei vanhempiesi velvoite ole enää elättää täysi-ikäistä ihmistä.

      Jos sinulla on maksamattomia velkoja (esim tililläsi ei ollut rahaa kun pankkikorttiostoksesi tuli maksuun), sitä tietenkin peritään korkojen ja tilinylitysmaksujen kera, kunnes velka on maksettu.

      Käytä jatkossa pelkkää käteistä ja ota tilivihko käyttöön. Merkitse sinne pakolliset menosi ja mieti, mistä saisit töitä elämäsi rahoittamiseen.

      Kouluun menoa ja opiskelua johonkin ammattiin kuitenkin ehdottaisin. Näin panostaisit tulevaisuuteen. Ethän halua olla sossu-looserina koko ikääsi.

      • 5xvaari 48v

        "Oma tyttäreni, 9v, kirjoittaa parempaa suomea."

        voin sanoa, kun ihmisellä menee jostain huonosti, menee toisessakin paikassa,
        eli lihoo, eroaa, muuten ei jaksa pitää ulkonäöstään huolta, tai kehittyä työpaikalla, tai koti on epäsiisti yms.

        ensimmäinen kasvatuksesi tuloksen "tarkastusajankohta" on kun tyttäresi täyttää 15 v ja katsotaan, meneekö amikseen vai lukioon ja minkälaisessa seurassa alkaa yleensä aikaansa viettämään.
        Vielä en kehuskelisi, kun on sen aikakauden nähnyt ja nyt ovat lapset 24,24 ja 26 v ikäisi.



        Aivan asiallisia neuvoja kyllä annoit,
        ei voi kuin lisätä vakiolauseen.

        ÄLÄ osta sitä kuin tarvitset,
        osta vain sitä, mitä ilman et tule toimeen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      682
      5087
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3534
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      156
      3287
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2543
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2369
    6. 261
      1960
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1487
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      99
      1389
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1369
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1150
    Aihe