Hei,
osaako kukaan sanoa, mitä olennaista eroa on Vistan "vaihda käyttäjää" ja "lukitse" -toiminnoilla.
Aleksi
Vistan kirjautumisjuttuja
Aleksi
1246
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 1
Vanhimmat
Lukitus lukitsee profiilin niin, ettei muut kuin käyttäjä ja järjestelmänvalvoja voi kirjautua|avata lukitusta. Käyttäjän vaihto jättää kirjautuneen käyttäjän sovellukset ja prosessit käyntiin ja mahdollistaa toisen käyttäjän kirjautumisen samaan aikaan. Jälkimäinen hidastaa konetta, joten kannattaa mielummin kirjautua ulos ja sitten uudelleen toisena käyttäjänä.