Miksi mennä armeijaan ja kuolla, jonkin..

antidemu2

Miksi mennä armeijaan ja kuolla jonkin Halosen puolesta??? Olen itse reservin upseereita ja en puolusta tätä maata! Olen vahvasti sitä mieltä, että ainoa vihollinen on Suomen valtio virkamies koneistoineen! Minun mielestä kaiken huippu on se, että alle 20 vuotiaita lapsia, joilla ei vielä ole omaa ajatusmailmaa provosoidaan tappaamaan ja vihaamaan toisen maan kansalaisia mm. rasistisilla periaattella! Kutsunnoissa voisi olla mielenosoituksia ja ammuttuja liikuntakyvyttömien kuvia! Toisaalta 1000 totaalikieltäytyjää lakkauttaisi koko järjestelmän, jos jälki tiedottaminen olisi ohjattua! Ei linevät vankilapaikkoja?

29

3300

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • earr.

      Meillä on puolustusvoimat täällä, hyvin epätodennäköistä että nykypäivänä länsimaat joutuvat sotimaan enää keskenään, homma jätetään kehitysmaille ja somaleille. Mieti, mitä tapahtuu jos tulisi sota ja Venäjä hyökkäisi eikä meillä olisi miehiä PUOLUSTAMASSA edes omia perheitämme, maatamme, itsenäisyyttämme ja toisiamme. Jos kaikki ajattelisivat maailmassa kuin totaalikieltäytyjät, niin ongelmia ei olisi. Mutta jos puolet ajattelee suomessa kuin totaalikieltäytyjä, hyökkäävälle maalle olemme kuin tarjottimella. Sotilaiden tehtävä on puolustaa erityisesti siviilejä. Elä sekoita Suomen puolustusvoimia jonkun äärimaanjohtajiston tappaja armeijoihin. vittu potkut sinulle, maanpetturi. ja ei me Halosta suojella, vaan VAPAUTTA. Että tervemenoa sinulle sinne Venäjälle jos tulee paskat housuun armeijassa :'D Olen 16, tyttö, armeijaan menossa korvaamaan teitä tosipaikan-tullen-pelkureita. Niin kauan kuin Suomi ei aloita syyntakeettomasti sotaa, en näe puolustamisessa ja armeijassa mitään vääärää.

      • Minä vaan

        "Meillä on puolustusvoimat täällä, hyvin epätodennäköistä että nykypäivänä länsimaat joutuvat sotimaan enää keskenään, homma jätetään kehitysmaille ja somaleille." Rasismia? Yksi syy miksi kyseiset maat sotivat on huono siirtomaapolitiikka joka sai alkunsa länsimaista. Ja jotenkin tuo Amerikka tuntuu sotivan muiden maiden kanssa, Ranskan erikoisjoukot ovat tappelemassa Afrikan rannikolla, suomalaisia lähetetään pian sinne miinalaivan kanssa, Venäjän ja Georgian rajakahakka, rauhanturvaoperaatiot. Listaanko lisää esimerkkejä siitä miten suomalainen sotilas voi pian olla mennyttä? "Mieti, mitä tapahtuu jos tulisi sota ja Venäjä hyökkäisi eikä meillä olisi miehiä PUOLUSTAMASSA edes omia perheitämme, maatamme, itsenäisyyttämme ja toisiamme." No jos tulee sota niin hävitään vaikka olisi jokainen mies aseissa. Et kai tosissaan usko että meillä olisi mitään toivoa? Katso hieman tilastoja puolustusvoimien välillä. Enää ei eletä 40-lukua, nyt merkkaa varusteet... "Elä sekoita Suomen puolustusvoimia jonkun äärimaanjohtajiston tappaja armeijoihin." Ei niitä tarvitse sekoittaa, muistetaan että jatkosota oli hyökkäyssota. Mannerheimin kaltainen lahtarimilitaristi johtoon ja se on siinä... "ja ei me Halosta suojella, vaan VAPAUTTA. Että tervemenoa sinulle sinne Venäjälle jos tulee paskat housuun armeijassa :'D " Miksi pitäisi Venäjälle paeta kun voi mennä sivistyneeseen valtioon missä on palkka-armeija? "Olen 16, tyttö, armeijaan menossa korvaamaan teitä tosipaikan-tullen-pelkureita." Pelkuruutta on se että ei uskalleta kyseenalaistaa. En näe mitään rohkeutta siinä että otetaan ase käteen ja ammutaan, todellista rohkeutta on puolustaa mielipiteitään ja arvojaan, seistä aseen edessä aseettomasti ja kuolla sen puolesta. Intian väkivallaton vallankumous esimerkiksi... Niin ja mene ihmeessä, suomessa asevelvollisuus on pelkkää leikkiä, pelkkä huono vitsi. Terveisin sotilaspoliisi/kaupunkijääkäri


      • "Mieti, mitä tapahtuu jos tulisi sota ja Venäjä hyökkäisi eikä meillä olisi miehiä PUOLUSTAMASSA edes omia perheitämme, maatamme, itsenäisyyttämme ja toisiamme. " Niin teidän militaristien mielestä kun se Venäjä on aina se paha valtio, joka on hyökkäämässä tänne suomenmaahan, kun sotaveteraanien aikaisessa maanpuolustuspropagandassa on teille niin opetettu. Minun mielestäni täällä kurjassa suomenmaassa ei ole mitään puolustamisen arvoisia asoita, joten en näe mitään syytä siihen, miksi meidän viattomien miesten pitäisi oikein lähteä sodan syttyessä sinne rintamalle tappamaan toisia ihmisiä ja kuolemaan tämän umpikurjan suomenmaan itsenäisyyden puolesta. "Jos kaikki ajattelisivat maailmassa kuin totaalikieltäytyjät, niin ongelmia ei olisi. Mutta jos puolet ajattelee suomessa kuin totaalikieltäytyjä, hyökkäävälle maalle olemme kuin tarjottimella." Niin sinun mielestäsi kun se armijan suorittaminen on tietenkin oikein jokaisen suomalaismiehen "perusvelvollisuus" ja "kunnia-asia", joka pitäisi käydä vaikka pelkästään sotaveteraanien ja muiden sodan kokeneiden vanhusten muiston kunniaksi. "vittu potkut sinulle, maanpetturi." Mikä sinäkin teinipissis oikein olet täällä nimittelemään toisia maanpetturiksi, kun et edes ymmärrä yhtään mitään näistä asevelvollisuuden huonoista vaikutuksista. "ja ei me Halosta suojella, vaan VAPAUTTA. Että tervemenoa sinulle sinne Venäjälle jos tulee paskat housuun armeijassa :'D" Venäjä onkin paljon parempi valtio kun tämä umpikurja suomenmaa, jossa ei ole mitään puolustamisen arvoista. Paljon mieluummin asuisinkin Ruotsissa tai Venäjällä, jota te militaristit pidätte aina niin huonoina valtioina. "Olen 16, tyttö, armeijaan menossa korvaamaan teitä tosipaikan-tullen-pelkureita. Niin kauan kuin Suomi ei aloita syyntakeettomasti sotaa, en näe puolustamisessa ja armeijassa mitään vääärää." Mene minun puolesta sinne suomen lahtariarmeijaan jos niin haluat, mutta älä vaan tule väittämään sitä, että se intin suorittaminen olisi jokin jokaisen miehen velvollisuus, kun se ei ole sitä muissakaan Euroopan maissa. Sinunlaiset armeijaintoilijat kun tietenkin pitävät kaikkia niitä miehiä "pelkureina" ja "pullamössöpoikina", jotka eivät ole suorittaneet sitä "miesten koulua" eli asepalvelusta suomen "kunniakkaassa" armeijassa.


      • antidemu 2

        Tulee väistämättä mieleen nämä " Lapsi sotilaat " Eikö tämä ole hyvä esimerkki, siitä kuinka sanokaamme kypsymättömiä lapsia provosoidaan tappamaan! Onko tämä tyttö edes koskaan nähnyt kuollutta ja vammaista ym. veristä lasta esim? Täytyy muistaa, että " JOKU " on senkin verityön tehnyt! Ei se ollut valtio vaan se oli JOKU! Toisaalta täytyy muistaa, että naapurimaissakin asuu ihmisiä, eivätkä hekään halua olla se JOKU!


      • fdghdfsg

        pikku "sini" menossa sinne "tykistöprikaatiin" puristelemaan finnejä isänmaan toivojen selästä kanssa ja leikkimään miestä;) "On se niin hienoa nojata rynkkyyn, liian iso kypärä silmillä ja uneksia sotasankaruudesta! vaariskin häpee sua, eri asia jos oisit mies, mutta .. Ei se venäjä sieltä tule, jos me suomalaismiehetkin ollaan huonoja kunnolta, niin ei ne olkalaukkuvenäläis"miehet"kään mitään kasakkoja enään ole, tupakkaa ja halpaa viinaa vedetään roppa kaupalla ja sitten shoppaillaan toisten "tyttöjen" kanssa, joten väitän, että ei nyky-venäjä ole edes 30-luvun veroinen sotija! joten ei huolta;)


      • Miksei sitten pelle sinun ihailemasi tappaja armeija hanki armeijaa? Nythän siellä on vain sinunlaisiasi pukkopäitä, joille ei terve järki uppoa sitten millään. Nyt saatte kuonoon kun rähjäätte meille autenttisille ihmisille ja AUTENTTISELLE maalle Venäjälle. Suomi kun on fiktiopaska ja onneton maa, koska sillä ei ole miestä myöntää omaa osuuttaan ja parantaa vanhoja haavoja.


      • Fines
        Krusader kirjoitti:

        Miksei sitten pelle sinun ihailemasi tappaja armeija hanki armeijaa? Nythän siellä on vain sinunlaisiasi pukkopäitä, joille ei terve järki uppoa sitten millään. Nyt saatte kuonoon kun rähjäätte meille autenttisille ihmisille ja AUTENTTISELLE maalle Venäjälle. Suomi kun on fiktiopaska ja onneton maa, koska sillä ei ole miestä myöntää omaa osuuttaan ja parantaa vanhoja haavoja.

        Taas... Oletko sinä käynyt venäjällä kun näköjään se on niin paljon parempi maa missä kaikki toimii ja jossa kukaan ei koskaan koe muuta kuin luonnollisen kuoleman?

        "Suomi kun on fiktiopaska ja onneton maa, koska sillä ei ole miestä myöntää omaa osuuttaan ja parantaa vanhoja haavoja."

        Siis mihin tälllä viittaatt oi suomen vihaaja?
        Suomella ei ole miestä myöntää osuuttaan mihin ja mitä vanhoja haavoja tässä paranella? Raaka totuus on se, että Venäjä on yhä se pirullinen paha. Vai vahingossako se Georgian maantasalle pisti?


      • kasvain2

        kIITOS. Itse kyllä ajattelin muutta Aasiaan, kunhan opiskelut täällä loppuvat.

        No, helppohan se on sellaisten puhua, jotka saavat vapaasti päättää asioista, siis siitä menevätkö armeijaan vai jättävät menemättä.

        kuules tyttökulta, kyllä minäkin ajattelin sinun tavallasi sinun iässäsi, mutta lopulta sain JÄRKEÄ päähän. ;) Minä olen ilolla maanpetturi, puolustan ihmisyyttä, en muuta. En ole valmis tappamaan minkään asian puolesta eläviä ja ajattelevia olentoja.


      • realisti18v

        Mitään maailmansotien kaltaista sotaa jossa puolustusvoimilla olisi oikeasti jotain tekemistä ei tule koskaan enää tulemaan ja vaikka tulisikin niin puolustusvoimilla ei estettäisi ydinkärki ohjuksia. Nykyajan "sodat" on niitä missä lahdataan fanaattisia muslimeita joiden vanhemmat on aivopessy ne. Jenkit hoitaa ne pelkästä ampumisen ilosta. Venäjä asiaan vielä: luuletteko tosiaan että venäjä uskaltaisi ikinä edes pieraista suomeen päin? Se tulkittaisi heti hyökkäyksenä länsimaita kohtaan ja siellä olisi heti NATO:t sun muut tukemassa


      • 17vjätkä
        Minä vaan kirjoitti:

        "Meillä on puolustusvoimat täällä, hyvin epätodennäköistä että nykypäivänä länsimaat joutuvat sotimaan enää keskenään, homma jätetään kehitysmaille ja somaleille." Rasismia? Yksi syy miksi kyseiset maat sotivat on huono siirtomaapolitiikka joka sai alkunsa länsimaista. Ja jotenkin tuo Amerikka tuntuu sotivan muiden maiden kanssa, Ranskan erikoisjoukot ovat tappelemassa Afrikan rannikolla, suomalaisia lähetetään pian sinne miinalaivan kanssa, Venäjän ja Georgian rajakahakka, rauhanturvaoperaatiot. Listaanko lisää esimerkkejä siitä miten suomalainen sotilas voi pian olla mennyttä? "Mieti, mitä tapahtuu jos tulisi sota ja Venäjä hyökkäisi eikä meillä olisi miehiä PUOLUSTAMASSA edes omia perheitämme, maatamme, itsenäisyyttämme ja toisiamme." No jos tulee sota niin hävitään vaikka olisi jokainen mies aseissa. Et kai tosissaan usko että meillä olisi mitään toivoa? Katso hieman tilastoja puolustusvoimien välillä. Enää ei eletä 40-lukua, nyt merkkaa varusteet... "Elä sekoita Suomen puolustusvoimia jonkun äärimaanjohtajiston tappaja armeijoihin." Ei niitä tarvitse sekoittaa, muistetaan että jatkosota oli hyökkäyssota. Mannerheimin kaltainen lahtarimilitaristi johtoon ja se on siinä... "ja ei me Halosta suojella, vaan VAPAUTTA. Että tervemenoa sinulle sinne Venäjälle jos tulee paskat housuun armeijassa :'D " Miksi pitäisi Venäjälle paeta kun voi mennä sivistyneeseen valtioon missä on palkka-armeija? "Olen 16, tyttö, armeijaan menossa korvaamaan teitä tosipaikan-tullen-pelkureita." Pelkuruutta on se että ei uskalleta kyseenalaistaa. En näe mitään rohkeutta siinä että otetaan ase käteen ja ammutaan, todellista rohkeutta on puolustaa mielipiteitään ja arvojaan, seistä aseen edessä aseettomasti ja kuolla sen puolesta. Intian väkivallaton vallankumous esimerkiksi... Niin ja mene ihmeessä, suomessa asevelvollisuus on pelkkää leikkiä, pelkkä huono vitsi. Terveisin sotilaspoliisi/kaupunkijääkäri

        Niin, muuta katoppa sitä tästä näkökulmasta. Me ollaan järkeviä, kehittyneitä ihmisiä. Tuolla jossain (esim. itänaapurissa...) on barbaareja.

        Ja ne barbaarit hyökkää. Itsekään en pidä armeija ajatuksesta ja sodasta. Mutta ei kai me anneta niiden tappaa meitä vaan koska me puolustetaan arvoja joita ne barbaarit ei ymmärrä.

        Esim. karhu hyökkää sun lapsen kimppuun. Et voi tappaa karhua, koska et pidä tappamisesta. Mutta sinun on PAKKO puolustaa lastasi.
        Kyse on PUOLUSTAUTUMISESTA!

        Sitä paitsi en minä ainakaan halua olla kuin ruotsalaiset, jotka hitto vie perustavat palkka-armeijan koska niillä on Norja ja Suomi kilpenä. Siinä häviää kyllä kaikki kunnioitus.

        Yritän ajatella armeijan paikkana, jossa kunto kohoaa ja tapaa ihmisiä. Kun ei ota sitä liian vakavasti, niin se ei myöskään ole vakavaa.

        -Vuoden päästä aremijaan menevä


      • .........

        Kannattaisi hakea tietoa sellaisesta kuin SUOMEN PERUSTUSLAKI.

        Suomen perustuslain mukaan sukupuolia pitää kohdella yhdenveroisesti lain edessä. Se, että miespuoliset henkilöt pakotetaan armeijaan vankilan uhalla ja naispuoliset voivat halutessaan mennä armeijaan on varsin kaukana kaukana yhdenveroisesta kohtelusta lain edessä.

        Ja kyseessä on sentään tämän maan perustuslaki, jonka PITÄISI olla arvokas (tai ainakin kaikissa juhlapuheissa on) mutta todellisuudessa koko laki on näköjään yhtä tyhjän kanssa eikä sillä ole mitään väliä.

        Kaikille, sukupuolesta riippumatta, joko pakollinen asepalvelus tai kaikkien antaa vapaasti päättää suorittavatko asepalveluksen.


      • Seppo_Taalasmaa
        fdghdfsg kirjoitti:

        pikku "sini" menossa sinne "tykistöprikaatiin" puristelemaan finnejä isänmaan toivojen selästä kanssa ja leikkimään miestä;) "On se niin hienoa nojata rynkkyyn, liian iso kypärä silmillä ja uneksia sotasankaruudesta! vaariskin häpee sua, eri asia jos oisit mies, mutta .. Ei se venäjä sieltä tule, jos me suomalaismiehetkin ollaan huonoja kunnolta, niin ei ne olkalaukkuvenäläis"miehet"kään mitään kasakkoja enään ole, tupakkaa ja halpaa viinaa vedetään roppa kaupalla ja sitten shoppaillaan toisten "tyttöjen" kanssa, joten väitän, että ei nyky-venäjä ole edes 30-luvun veroinen sotija! joten ei huolta;)

        Ihan sama onko venäjällä miehiä vai ei, niillä on suurin määrä ydin-aseita. Eli jos joku venäläinen juo roppakaupalla viinaa, niin kyllä se sitä "punaista nappia" osaa painaa. Pointti tässä on se, että ei venäjällä tarvitse olla hyvää armeijaa, kun on niitä ydin-aseita... Jos venäjä pudottaa tänne pari pommia, niin puolustusvoimilla ei ole merkitystä :/


      • Reservin jehu
        ......... kirjoitti:

        Kannattaisi hakea tietoa sellaisesta kuin SUOMEN PERUSTUSLAKI.

        Suomen perustuslain mukaan sukupuolia pitää kohdella yhdenveroisesti lain edessä. Se, että miespuoliset henkilöt pakotetaan armeijaan vankilan uhalla ja naispuoliset voivat halutessaan mennä armeijaan on varsin kaukana kaukana yhdenveroisesta kohtelusta lain edessä.

        Ja kyseessä on sentään tämän maan perustuslaki, jonka PITÄISI olla arvokas (tai ainakin kaikissa juhlapuheissa on) mutta todellisuudessa koko laki on näköjään yhtä tyhjän kanssa eikä sillä ole mitään väliä.

        Kaikille, sukupuolesta riippumatta, joko pakollinen asepalvelus tai kaikkien antaa vapaasti päättää suorittavatko asepalveluksen.

        Ketju on vanha, mutta vastaan kuitenkin.

        Suomen perustuslain säännös maanpuolustusvelvollisuudesta antaa laillisen perusteen miesten yleiselle asevelvollisuudelle.

        Millä perusteella yleinen asevelvollisuus on ristiriidassa yhdenvertaisen kohtelun kanssa? Lain mukaan jokainen suomalainen mies (Jehovan todistajia ja ahvenanmaalaisia lukuunottamatta) on asevelvollinen ja lakia myös noudatetaan. Yhtään miestä ei aseteta lain edessä eriarvoiseen asemaan. Esim. rikas on asevelvollinen siinä missä köyhäkin.


      • sinulle vaan
        Minä vaan kirjoitti:

        "Meillä on puolustusvoimat täällä, hyvin epätodennäköistä että nykypäivänä länsimaat joutuvat sotimaan enää keskenään, homma jätetään kehitysmaille ja somaleille." Rasismia? Yksi syy miksi kyseiset maat sotivat on huono siirtomaapolitiikka joka sai alkunsa länsimaista. Ja jotenkin tuo Amerikka tuntuu sotivan muiden maiden kanssa, Ranskan erikoisjoukot ovat tappelemassa Afrikan rannikolla, suomalaisia lähetetään pian sinne miinalaivan kanssa, Venäjän ja Georgian rajakahakka, rauhanturvaoperaatiot. Listaanko lisää esimerkkejä siitä miten suomalainen sotilas voi pian olla mennyttä? "Mieti, mitä tapahtuu jos tulisi sota ja Venäjä hyökkäisi eikä meillä olisi miehiä PUOLUSTAMASSA edes omia perheitämme, maatamme, itsenäisyyttämme ja toisiamme." No jos tulee sota niin hävitään vaikka olisi jokainen mies aseissa. Et kai tosissaan usko että meillä olisi mitään toivoa? Katso hieman tilastoja puolustusvoimien välillä. Enää ei eletä 40-lukua, nyt merkkaa varusteet... "Elä sekoita Suomen puolustusvoimia jonkun äärimaanjohtajiston tappaja armeijoihin." Ei niitä tarvitse sekoittaa, muistetaan että jatkosota oli hyökkäyssota. Mannerheimin kaltainen lahtarimilitaristi johtoon ja se on siinä... "ja ei me Halosta suojella, vaan VAPAUTTA. Että tervemenoa sinulle sinne Venäjälle jos tulee paskat housuun armeijassa :'D " Miksi pitäisi Venäjälle paeta kun voi mennä sivistyneeseen valtioon missä on palkka-armeija? "Olen 16, tyttö, armeijaan menossa korvaamaan teitä tosipaikan-tullen-pelkureita." Pelkuruutta on se että ei uskalleta kyseenalaistaa. En näe mitään rohkeutta siinä että otetaan ase käteen ja ammutaan, todellista rohkeutta on puolustaa mielipiteitään ja arvojaan, seistä aseen edessä aseettomasti ja kuolla sen puolesta. Intian väkivallaton vallankumous esimerkiksi... Niin ja mene ihmeessä, suomessa asevelvollisuus on pelkkää leikkiä, pelkkä huono vitsi. Terveisin sotilaspoliisi/kaupunkijääkäri

        jos syttyisi sota haluaisin nähdä sinun rohkeutesi etulinjassa kun menet heittelemään kävyillä vihollista..


      • jjjjjjjhjjj

        vitsin nobo kun et tiiä haluutko mennä inttiin lol xd noob... mun nimi on niklas anselmi järvinen


    • aloittajalle

      Opettele oikeinkirjoitusta. "ammuttuja liikuntakyvyttömien kuvia!" Miksi ammuttuja kuvia?

      • makke_91

        Nykyään voi tulla ammutuksi ihan kotikulmilla. Ei tartte miinekkään sotiin enää välttämäätä mennä.


    • jänisKeimo

      kun saatat tukehtua siihen? miksi harrastaa liikuntaa, saatat kaatua ja löydä pääsi?

      • ABCD123243

        Nuinko paljon nykynuoret arvostaa isänmaataan? Voi Suomi neito raukkaa... Säälittävää!


      • Nii justii.
        ABCD123243 kirjoitti:

        Nuinko paljon nykynuoret arvostaa isänmaataan? Voi Suomi neito raukkaa... Säälittävää!

        Ootte kaikki perseestä.


    • cpr22

      Ei herranjumala, mitähän aineita aloittaja on vetänyt kun tuollaista tekstiä tulee?.
      Kannattais varmaan käydä tutkituttamassa sitä yläkertaa, että onko siellä kaikki kotona.
      Ihmettelen vaan, että tuollaisiakin ihmisiä ylipäätänsä päästetään sinne aseitten kanssa heilumaan.

    • PSJ

      Miksi nauttia valtion suomia etuuksia; koulutus, sosiaaliturva, terveyden huolto ...? Mieti näitä ennen kun huutelet tälläistä palstalla.

    • idioottipelle

      Noista "etuuksista" maksetaan veroja jo valmiiksi. Oletpa tyhmä.

      Argumenttisi eivät pidä.

    • NukunAseTyynynalla

      Maanpulustus on ihana asia!

      • KanalintujaKaikki

        Pulustusvoimat pulustaa koko maata!


    • riutarasti

      Miksi elää ja kuolla kumminkin lopulta??

      • AsuntovelkainenHörhö

        Suomi on velkaisten pulustajien maa!


    • illuusiota

      Trullalaa...Posket pullallaan!

    • Apuaäitii

      Äitii..Miksi mennä minnekkään ja kuolla kumminkin.Äitii!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      42
      2217
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      51
      1738
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      40
      1553
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      43
      1511
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1469
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1454
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1440
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      3
      1371
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1281
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      8
      1245
    Aihe