Millaista liukkailla ?

Anna..n

Kertokaa millaiselta tuntuu oikein tosi liukas pillu?

129

31769

1Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • OKSETTAVALTA... YÖKS!

      toisen skermoilla paneminen on. Jos mies ei ihan tyhmä ole,niin huomaa naisen sisältä toisen mäiskät jos ei ole pariin päivään sinne ruiskinut. Jos taas kyntää omilla nesteillä monta kertaa putkeen,niin ei se kummoista ole... hieman normaalia kosteampaa parin tunnin ajan edellyttäen,ettei naisen sisältä tule nesteet heti ulos. Toisen mäskit huomaa jo hajusta...AAAARGH!

      • Anna Yrjönen

        Onpa ihmemies, kun oma sperma on kuivaa, mutta toisten jätkien märkää. Byy...aah.hah.haa ...


    • akaan aatami

      se on olla toisen liukkailla

    • mahtavaa

      ei kai kiihottavampaa ole olemassa kuin päästä oman vaimon juuri naituun pilluun, siinä voihke käy ja spermat sekoittuvat ja vaimo on varmasti tyytyväinen saatuaan taas vierasta kyrpää.

      • Anonyymi

        Kyllä vaimo tykkäs,niin minäki…. Olihan liukas pillu


      • Anonyymi

        Varmasti❣️


    • ja mehukasta

      On liukkaille pääseminen hieno asia. Jo oman vuoron odottaminen on uskomatonta, kun vieras mies nussii vaimoani ja vaimo saa siinä ainakin yhden orgasmin. Jossakin vaiheessa mies sitten rojahtaa vaimoni päälle, ja jokainen vietää, mitä siellä vaimon sisällä tapahtuu. Sitten runkatessa saa odotella, että vieras kierähtää selälleen, jolloin voi itse tarkistaa, että todistusaineistoa valuu ulos vitusta. Muutaman ensimmäisen työnnön aikana vitusta roiskuu vierasta spermaa munille, mutta ei vittu vielä yhden vieraan jälkeen ole liian liukas. Kahden vieraan jälkeen se on jo sekä minulle että vaimolle liian märkä, ja silloin täytyy huulia ja aukko vähän kuivatella liinalla. Ajatus siitä, että kulli pumppaa vieraan miehen sperman joukossa tuntuu kiihottavalta, ja laukeamme molemmat hyvin nopeasti. Vaimollani on tapana kiihottaa minua nopeuttamaan vauhtia, "etteivät vieraat siittiöt saa liikaa etumatkaa" tai laukeamisen jälkeen hän pyytää minua arvaamaan, kumman siittiöt pääsevät ensiksi perille. Jos kaikki on mennyt hyvin, hänellä on tapana antaa suukko kummallekin terskalle, ennen kuin lähdemme kolmistaan pesulle. Kaikkea tätä saa valitettavasti vain muutaman kerran vuodessa.

      • timmo

        Joooo mistä tällasta mehukasta saa? Saako tissäkin puristaa Ja sitten (vaavi) luristaa. Tota kun olen sitä katellut mutta ei kohdalle. Missä asutkin,..Vastaile ihmeisesti. Odottelen. timmo


    • jussisetä

      olenpa jäänyt paljosta vaille tekisi mieleni koleilla spermaista pillua ja laskea omat nesteeni seuraavalle

    • laivalta

      Vaimo tulee laivalta kohta ja pääsen liukkaille ;) Aamulla oli suihkun jälkeen vielä saanut lastin sisään ja oli laittanut vaan pikkarit jalkaan, on kuulema aika märät ;)

      • Reipas Risto

        Onko hän kuriisri kun lasteja kuljettelee?


      • Erikoisihminen
        Reipas Risto kirjoitti:

        Onko hän kuriisri kun lasteja kuljettelee?

        Pystyy pitään liemet sisällään useat tunnit.


      • Anonyymi
        Reipas Risto kirjoitti:

        Onko hän kuriisri kun lasteja kuljettelee?

        Tähän on pakko kommentoida. Ai ai, kun olisi kiihottavaa kun joku kehittäisi sellaisen laitteen tai kouluttaisi tulliin koiran joka haistaa onko naisen pillussa vieraan miehen spermat. Veikkaan että niitä naisia jäisi jatkuvasti haaviin.


        -"Hyvä rouva, siirtyisittekö meidän mukanamme tähän huoneeseen. Sari, hoitaisitko tämän".
        -"Mitä, älkää, mitä nyt?"
        -"Ei ole syytä huolestua. Spermakoiramme merkkasi teidät kuriiriksi. Saisimmeko nähdä henkilöpaperinne sekä matkustusasiakirjat. Matkustatteko yksin vai miehenne kanssa?"
        -"Yksin, kuten lipustakin näette."
        -"Oletteko naimisissa vai naimaton, ja jos olette naimaton, onko teillä vakituinen Suomessa asuva poikaystävä."
        -"Vakituinen Suomessa asuva miesystävä."
        -"Onko teillä perhettä vai suunnitteilla?"
        -"Tavallaan vielä suunnitteilla."
        -"Hyvä on. Tiedot näyttävät pitävän paikkansa. Asia on nyt niin että meillä on syytä epäillä teidän kuljettavan vieraan miehen lasteja kotiinne."
        -"Okei..."
        -"Onko asia näin?"
        -"Kai se sitten on että teillä on syytä epäillä."
        -"Oletteko hankkineet nämä omaan käyttöön, vai kuljettamassa näitä kotikäyttöön, vai ihan lisääntymistarkoituksessa?"
        -"Kai siis ehkä lisääntymistarkoituksessakin, mutta enemmän kotikäyttöön."
        -"Niin, niinhän me kaikki."
        -"Siirtyisittekö nyt tuohon pöydän ääreen. Nostakaa helmanne ylös, laskekaa pikkuhousunne, ja nojatkaa pöytää vasten."
        -"Joo o. Täällä näyttää että pikkupöksytkin on ihan aineessa ja vahvasti tuoksuu, mutta tarkastetaan nyt vielä että onko epäillyille aihetta"
        -" Pysykää ihan rauhallisena ja nyt tulee pieni lipaisu... Noin, ja odotellaan muutama sekunti.

        -"Näin. Asia on aika selvä. Myös siittiöskannerimme antaa selkeän tuloksen... Sata siimahäntää mikrometrillä. Tämä on ihan tuoretta tavaraa. Voitte nousta pöydän äärestä, mutta antakaa helman ja pikkuhousujenne vielä olla."

        -"Hyvä rouva, tiedoksenne että Suomen tullilainsäädännön momentin pykälän ja asetuksen mukaan, tullimiehillä on perustellusta epäilystä velvollisuus sekoittaa emättimessänne vellovan vieraan miehen sperman joukkoon tulliviranomaisen siemennestettä? Sekoitus suoritetaan yhdynnässä ja ejakulaatiolla. Ymmärrättekö tämän?"
        -"Yhdynnässä ja ejakuloiden! Ahaa. Kyllä, ymmärrän."
        -"Vastustatteko, vai hyväksyttekö tämän menettelytavan? Jos ette hyväksy, tämä toimenpide suoritetaan sairaalassa."
        -"En vastusta ja hyväksyn."
        -"Näinkin jo että pieni hymynkare teillä jo vilahti. Me viranomaisetkin olemme vain ihmisiä jotka teemme työtämme. Annan jo nyt tässä viralliset raportit tehdyistä toimenpiteistä. Nämä ovat päteviä kotimatkanne ajan, tai 12 tunnin ajan, jonka jälkeen ne mitätöityvät."
        -"Mitä tarkoitatte?"
        -"Jos esimerkiksi ajatte omalla autolla kotiinnne ja poliisi pysäyttää teidät tarkastaakseen teidän pöksynne kosteusarvot mittareillaan, voitte esittää heille nämä paperit ja silloin toimenpidettä ei poliisin toimesta suoriteta enää toistamiseen, ellette itse sitten vielä heiltäkin halua."
        -"Ymmärrän."
        -"Tässä myös valituslomakkeet. Voisitteko allekirjoittaa tähän, tähän ja vielä tähän ja tästä sitten vielä leimat. Voitte olla sitten Suomen tulliviranomaisiin yhteydessä jos esimerkiksi isyyttä tarvitsee tarkastaa. Toimenpiteen jälkeen voitte jatkaa matkaa kotiinne."
        -"Jussi, Make ja Kari! Asiat ovat nyt valmiina täällä ja voitte aloittaa."


        Kaupungilla taas poliisi pitäisi viikonlopun ratsioita joissa yksinäisiä naisia pysäytettäisiin yöjuoksuiltaan.
        "Hyvä rouva, Kotiin päin menossa?"
        "Kyllä, kuinka niin?"
        "Olemme pitäneet tässä rysää päällä, ihan rutiinina kun on ollut taas vähän kuivaa kautta viikolla."
        "Aijaa"
        "Saisimmeko tarkistaa henkilöllisyytenne ja siviilisäätynne?"
        "Tuossa on paperit ja tässä on sormus"
        "Sormuksia on kaikilla, mutta tarkistetaan nopeasti tietonne."
        "Havaitsimme että suoristitte hieman helmojanne tullessanne ovesta ulos. Onko tullut pidettyä hauskaa, vieraan miehen kanssa?"
        "Ystävättäreltäni tulin."
        "Oliko hänen miehensä mukana?"
        "Kyllä oli"
        "Otetaan vielä kosteusmittaus. Voisitteko levittää hieman jalkojanne. Tämä on pelkkä rutiinitarkastus..... Ja sitten tasaisesti syvään hengittäen tuokaa lantiotanne hieman eteenpäin ja pitäkää polvet erillään. Ja tämä on ihan tavallinen mittari ja se piippaa.... nyt. Kitoos. Ja nyt pieni hetki niin ystäväni lukee numerot..."
        "Kaksikymmentä prosenttia. Noin. Normaalia kosteutta, eli kuivalta vaikuttaa, toivotamme hyvää kotimatkaa. Ottakaa tästä vielä esite seksuaaliturvallisuudesta."


      • Anonyymi
        Erikoisihminen kirjoitti:

        Pystyy pitään liemet sisällään useat tunnit.

        On sit tiukka


    • liukasta

      Kyllä se kun vaimon sisällä on vieraan miehen spermat liukastamassa tuntuu joltakin sellaiselta ettei sitä voi edes kuvailla. Niin hyvältä ja kiimaiselta se tuntuu!!!

      • Vaikka joskus

        Tekismieli naida ja joskus taas lyödä!


      • Te olette
        Vaikka joskus kirjoitti:

        Tekismieli naida ja joskus taas lyödä!

        Täällä kirjottelemassa, jos ei kiinnosta RYHMÄSEKSI ja siihen liityvä? Menkää johonki kirjotteleen, joka teitä kiinnostaa!


    • sehän ei

      ole 'liukas' sanan varsinaisessa merkityksessä. Meillä vaimo käy kaverini luona naimassa kaveria ja jos naimme heti sen jälkeen niin pillu tuntuu ensinnäkin paljon avoimemmalta. Pillu ei tunnu missään tapauksessa löysältä, vaan pilluun pääsee vain heti sisään koska liukasteet on valmiina sisällä. Jos vertaa kaupan liukasteeseen, niin sperma säilyttää miehellä tunnon pimppaan. Eli, vaikka pillu onkin liukastettu siemenillä, niin tunto on huomattavasti parempi kuin jos käyttäisi kaupallista liukastetta. Kaupallinen liukaste vie tunnon pois. Sperman kanssa tunto on kuin samettinen ja kaupan liukasteen kanssa kuin öljyinen, eli sperma tuntuu huomattavasti paremmalta. Jos aikaa ehtii kulua pidempään, niin siitä huolimatta tuo samettisuuden tunne säilyy ja ainakin oma vaimo on todella rajusti kiihottunut jos hän joutuu odottelemaan pitkään ennenkuin me rakastelemme joten se vaikuttaa psykologisestikin häneen. Onpa erään kerran käynyt niinkin että vaimoni lähti muutaman tunnin minua odotettuaan kaverini luokse uudestaan kun en ehtinyt ajoissa rakastelemaan. En ole itse huomannut mitään suurta eroa liukkaudessa jos vaimoni on siemennetty useampaan kertaan. Tuntuma voi ehkä kärsiä vähän, mutta ei minusta ainakaan liiaksi. Tosin suurin määrä mitä olen koskaan kokenut on rakastelu kolmen siemensyöksyn jälkeen ja siinä on ehtinyt jo suuri määrä pumppautua uloskin.

      • mieltä

        Tosiaan ei ole samalla tavalla liukas kuin nuo liukasteet, mutta tosiaan tuntuu sanoinkuvaamattoman hyvälle. Suurin ongelma yleensä on se, että tahton tulla vähän turhan nopeasti kun tuntuu niin hyvälle. Suurin tekijä taitaa tosin olla juuri tuo psykologinen kun tietää vaimon pillussa olevan vierasta siementä. Tuossa onko sisällä yksi tai useampi lasti ei ole mun mielestä mitään eroa ja tosiaan kyllä sitä naidessa "pumppaantuu" kokoajan ulos.


    • tuntuu

      sanoinkuvaamattoman kiihottavalta.

    • ollut

      oman vaimon liukkailla useita kertoja ja aina se on yhtähyvää naida liukasta, vieraan miehen spermalla liukastettua pillua.

    • En tiedä

      Päästä vieraan jälkeen heti nussimaan vaimoa on niin mahtava ja sanoin kuvaamaton elämys, etten yritä sitä ihmeemmin selittää. Mielestäni ei vittu sen liukkaammaksi oikeastaan tule, vaikka siellä on yhdet nuljut. Se mehu ei ole varsinaista liukastusainetta eikä luonto ole sitä sellaiseksi tarkoittanutkaan. Kuitenkin vittu on jotenkin "liukkaampi". Olen miettinyt sitä ja tullut siihen tulokseen, että koko kysymys on väärin asetettu. Vaimoni on juuri lauennut vieraan alla ja saanut vittuunsa lisää mehuja. Nyt hän makaa täysin tyydytettynä, huohottavana ja velttona sängyllä. Jospa se ns. liukkauden lisäys johtuukin pelkästään siitä, että rouvan vittu kaiken saaneena on nyt aivan rento ja "lerpahtanut"? Uuden seksuaalisen jännityksen saaminen vie oman aikansa. Minun vaimoni ei ainakaan ole se pornovideoiden narttu, joka jatkuvasti väittää nauttivansa seksistä ja alkaa kiljua, kun mies on metriä lähempänä.

      • Eilen testattu

        Pääsin eilen testaamaan vitun liukkautta edellisen siemensyöksyn jäljilta. Eipä valittamista, mutta olen edellisen kirjoittajan kanssa samaa mieltä, ettei naisen vittu ihan heti ole tiukimmassa mahdollisessa kunnossa uutta panemiskertaa varten.


      • tasa-arvo Tanja

        kahta naista vuorotellen, hän nauttii suurta kunnioitusta lajitoverien parissa. Ja on itse ylpeä saavutuksestaan. Kun nainen tekee saman, hän on "pornovideoiden narttu".


      • Silti arvostettu
        tasa-arvo Tanja kirjoitti:

        kahta naista vuorotellen, hän nauttii suurta kunnioitusta lajitoverien parissa. Ja on itse ylpeä saavutuksestaan. Kun nainen tekee saman, hän on "pornovideoiden narttu".

        Olet valitettavan oikeassa, sillä juuri tuollaista kieltä me käytämme. Ei se taida kuitenkaan olla aivan sitä miltä kuulostaa. Kun katselen vaimoani naimassa vieraan kanssa ja sitten pääsen liukkaille, en suinkaan ajattele juuri tuolla tavalla. Silti jäin miettimään, miksi tällaisessa tilanteessa nainen on huora mutta mies sankari.


      • Mairian
        tasa-arvo Tanja kirjoitti:

        kahta naista vuorotellen, hän nauttii suurta kunnioitusta lajitoverien parissa. Ja on itse ylpeä saavutuksestaan. Kun nainen tekee saman, hän on "pornovideoiden narttu".

        Joissakin kulttuureissa saisi kuolemantuomion. Haukkumisesta vielä selviää hengissä.


      • joopa..joo
        tasa-arvo Tanja kirjoitti:

        kahta naista vuorotellen, hän nauttii suurta kunnioitusta lajitoverien parissa. Ja on itse ylpeä saavutuksestaan. Kun nainen tekee saman, hän on "pornovideoiden narttu".

        kyllä käyvät oikeissa huorissa, maksavat seksistä naiselle joka on saman vuorokauden aikana ollut monen miehen kanssa.


      • mieti vähä

        Enpä ymmärrä noita juttuja. Mikäs mies se semmonen joka tarvii panohommiin naapurin apua. Taijat saatana olla homo.


      • Huora-1988
        joopa..joo kirjoitti:

        kyllä käyvät oikeissa huorissa, maksavat seksistä naiselle joka on saman vuorokauden aikana ollut monen miehen kanssa.

        Kyllä jokaine asiakas joutuu aina käyttää kortsua seksissä, joten ei niitä spermoja pillusta löydy - vaan kortsusta. Ja aina ennen uuden asiakkaan tuloa, mä käyn suihkussa pesulla peseytymässä puhtoiseksi.

        Puhdas tuote tietää lisää asiakkaita. ;)


      • Anonyymi
        Eilen testattu kirjoitti:

        Pääsin eilen testaamaan vitun liukkautta edellisen siemensyöksyn jäljilta. Eipä valittamista, mutta olen edellisen kirjoittajan kanssa samaa mieltä, ettei naisen vittu ihan heti ole tiukimmassa mahdollisessa kunnossa uutta panemiskertaa varten.

        Minusta tuo on parasta. Vittu on lauenneena ihanimmillaan. Vieraan spermat ovat liukasteena. Vaimo rentona ja vittu ottavimmillaan. Kiihottavinta on jos sitä vielä venytelty omaani reilusti isommalla kyrvällä.


      • Anonyymi

        Kyllä meilläkin rouvan vittu kaipaa lepoaikaa vieraan jälkeen ennenkuin itse pääsen naimaan. Tosin viimeksi vieraalla alkoi seisomaan aika pian uudestaan ja pian vieras ottikin vaimoni toisen kerran ja pani pitempään ennen kuin jälleen roiskaisi siemenensä rouvan sisään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Minusta tuo on parasta. Vittu on lauenneena ihanimmillaan. Vieraan spermat ovat liukasteena. Vaimo rentona ja vittu ottavimmillaan. Kiihottavinta on jos sitä vielä venytelty omaani reilusti isommalla kyrvällä.

        👍❣️


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä meilläkin rouvan vittu kaipaa lepoaikaa vieraan jälkeen ennenkuin itse pääsen naimaan. Tosin viimeksi vieraalla alkoi seisomaan aika pian uudestaan ja pian vieras ottikin vaimoni toisen kerran ja pani pitempään ennen kuin jälleen roiskaisi siemenensä rouvan sisään.

        Toisen vaimoon on kiihottava ruiskia spermaa isosta kyrvästä syvään...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toisen vaimoon on kiihottava ruiskia spermaa isosta kyrvästä syvään...

        Jokaisen miehen pitäis kokea edes kerran.
        Tajunnan räjähtävä kokemus purkaa lasti toisen vaimon sisään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä meilläkin rouvan vittu kaipaa lepoaikaa vieraan jälkeen ennenkuin itse pääsen naimaan. Tosin viimeksi vieraalla alkoi seisomaan aika pian uudestaan ja pian vieras ottikin vaimoni toisen kerran ja pani pitempään ennen kuin jälleen roiskaisi siemenensä rouvan sisään.

        Mahtavaa kun saa isolla kullilla roiskia rouvan sisään spermat. Nautin todella 🍆💦💦💦


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä meilläkin rouvan vittu kaipaa lepoaikaa vieraan jälkeen ennenkuin itse pääsen naimaan. Tosin viimeksi vieraalla alkoi seisomaan aika pian uudestaan ja pian vieras ottikin vaimoni toisen kerran ja pani pitempään ennen kuin jälleen roiskaisi siemenensä rouvan sisään.

        Kun perjantaina vakimies tulee niin vaimoa pannaan 4-6kertaa kumpikin välillä pillun ja munien pesun jälkeen jatketaan.
        Kun kaikki on tyydytetty seurustellaan muuten kunnes jollain tekee mieli panna.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun perjantaina vakimies tulee niin vaimoa pannaan 4-6kertaa kumpikin välillä pillun ja munien pesun jälkeen jatketaan.
        Kun kaikki on tyydytetty seurustellaan muuten kunnes jollain tekee mieli panna.

        Just noin. Kävin pitkään parin luona panemassa vaimoa vuorotellen ja tuplat pillussa. Aivan upeaa ruiskia aina sisään toisen vaimoon.välillä mies ehti ensin purkaa siemenet ja oli hyväntuntuista työntää isopaksu kulli samettiseen spermaiseen pilluun..


    • etuheppiveitikka

      hyvältä. Ei siinä mitään, paljon häijympi on korppu. Jos valita pitäisi, niin pari kertaa naitua mieluummin.

    • NaaraSSusiTre

      Etkö miesparka ole vielä kokemaan sellaista mistä kyselet. Harmillista, mutta kenties vielä joskus.

    • ei vielä

      Olla koettu tuota asiaa, kovasti se kiinnostaa varsinkin miesystävääni. Joten päätimme kokeilla/etsiä seuraamme miehen jota kyseinen asia kiinnostaa Hesan alueella. Laittkaa sähköpostiosoite,otamme yhtettä teihin.

    • tuntuu hyvältä

      vaimo tuli juuri illanvietosta kavereiden luota ja oli saanut kuulemma useimpaa kyrpää - siinävaiheessa en osannut kuin nuolla pillua ja pitää hyvänä ja rakaselimme vimmatusti - vauh vaimoni on hyvä ja tuntuu että mitä enemmän sitä käytetään aina paremmaksi tulee - rakastan häntä kovasti mutta sitten vaimo nukahti ja minulla jäi seisomaan - odotan aamua

      • Vesku699

        Rakkaani pieni kiusanhenkeni viimeksi tänään tuli pillu spermassa kotiin tuntu taivaallisen hyvältä, kertoi vielä kiusatakseen yksityiskohdatkin. Kysäsi että saako hän jatkaa leikkejä kun sultakin kulta saa paremmin munaa, ja sinäkin näytät nauttivan noin paljon. Rakas niin kauan kun sinä haluat panna ehdottomasti. Aamu Tupakalla keskustelu ajautui maksullisen seksin saralle,
        Alkoi laskeskelemaan kuinka hyvät tienestit hän voisi saada tekemällä 3 päivänä viikossa tienestinsä pillulla, ottaisi 5 miestä päivässä vakkari asiakaskunnankin saisi nopeasti kasaan.
        Hottis


      • Anonyymi
        Vesku699 kirjoitti:

        Rakkaani pieni kiusanhenkeni viimeksi tänään tuli pillu spermassa kotiin tuntu taivaallisen hyvältä, kertoi vielä kiusatakseen yksityiskohdatkin. Kysäsi että saako hän jatkaa leikkejä kun sultakin kulta saa paremmin munaa, ja sinäkin näytät nauttivan noin paljon. Rakas niin kauan kun sinä haluat panna ehdottomasti. Aamu Tupakalla keskustelu ajautui maksullisen seksin saralle,
        Alkoi laskeskelemaan kuinka hyvät tienestit hän voisi saada tekemällä 3 päivänä viikossa tienestinsä pillulla, ottaisi 5 miestä päivässä vakkari asiakaskunnankin saisi nopeasti kasaan.
        Hottis

        Onko tällaisia miehiä paljon


    • wilzu5

      Minä olen kans muutaman kerran päässyt vaimon pillulle, kun siellä on vieraat spermat. Aivan mahtavan tuntuista. Ja jo se kun katsoo vaimon saavan vierasta munaa saa kivekset melkein räjähtämään. Myös naisesta tuntuu tosi hyvälle kun spermaista pillua naidaan.

    • ScoupleM

      Meillä vaimo on aika rohkee jossain otteissa ja kaiketi viini tuntuu vievän häneltä loputkin estot ja onhan sitä sovittu ettei estoja ole jos molemmat on mukana. Tietysti minä nautin katsella kun hän saa vierasta ja se kun näkee miten hän suorastaan pyytää että ota mut ja pane lujaa siinä alkaa jo oleen aika kovana. Minusta se kun hän on saaneen näköinen ja huulipunat levennyt pitkin poskia alkaa tuntuun irstaalta vaimolta ja se kun saa työntää hänen valuvaan pilluun oman peniksen tuntuu hyvälle kun sielä on liukasteena muitten miesten spermat.

    • kermainen

      Aivan mahtavaahan se on. Jo sen seuraaminen, kun vieras mies pumppaa vaimoa on niin kiihottavaa, että kivekset ovat lähellä räjähtää. Ja se, kun saavat yhtä aikaa orgasmin ja kaveri ampuu lastinsa sisään.Aaah.
      Ja pillu tuntuu tosiaan samettiselta, kun se on voideltu spermalla. Eikä yhtään väljältä, vaikka omaani isompikin ase oli työstänyt pitkään.
      Olen huomannut, että sperma muuttuu kermamaiseksi, kun vatkaan sitä omallani. Siitä varmaan sanonta kermapiirakka.
      Vaimo tykkää näistä tuplapanoista ihan sikana ja samoin minä. Valitettavasti kaikki vieraat eivät ole olleet täysin vaimon mieleen ja he ovatkin päässeet panemaan vain kerran. Pari pidempiaikaista panijaa olemme onneksi löytäneet. Vaimo aina kertoo, koska on kahden tarpeessa ja voi sitten tilata yövieraan. En ole koskaan kieltänyt.

      • Terveisit tuollaisella naiselle, olis kiva kohdata tuollainen


    • liukasollapitää

      Kumppanilla on ollut aina välillä tosi markä ja liukas pillu hiukan haluista riipuen...kyllä liukas pitää olla kukas sitä kuivaakaan panis.

    • samettitoosa

      Kuinkahan monta teinikirjailijaa täälläkin mahtaa tarinoida..?

    • UusintaaOdotellessa

      Hyvältä. Minä olen päässyt liukkaille kerran tietämättäni. Kuulin vasta vuosia myöhemmin panneeni vaimoani, silloista tyttöystävääni, vieraan jälkeen. Hän oli antanut ilman kumia baarituttavuudelle yöllä ja toisen kerran aamulla. Minä sain iltapäivällä. Tämä tapahtui ihan seurustelumme alkuaikoina.

    • Hors

      Aivan mahtavalta. Ja vaimo on niin kiimainen, että munaa on saatava heti, kun pääsee kotiin reissultaan, vaikka sessio olisi kestänyt aamupuolelle yötä, niinkuin tietenkin usein kestääkin. Joskus olen päässyt salaa seuraamaan naimista vierestä. Paras kerta oli tunturimökissä pienten pippaloiden jälkeen pimeänä talviyönä. Sammuin sohvalle ja heräsin siihen kun vaimoani naitiin lattialla. Hiippailin säkkipimeässä kosketusetäisyydelle kuuntelemaan voihkintaa ja märän pillun litinää. Viimein paneminen loppui ja mies lähti ulos, mutta kääntyikin ulko-ovelta takaisin. Naiminen alkoi uudestaan jos mahdollista entistä kiihkeämpänä ja äänistä päätellen kumpikin sai toisen orgasmin. Aamulla vaimolla oli kiire omalle mökille kertomaan seikkailustaan ja antamaan minulle liukasta turvonnutta pillua.

    • Anonyymi

      On se mahtavaa katsoa kun vaimo saa vierasta kyrpää ja nauttii siitä :)

      • Anonyymi

        Parasta ikinä. Pitkään yhdessä kun oltu joku kipinä siinä hävii. Katson viierasta urosta miten kyrpä jyystää vaimon kiimasta pillua ja vaimo työntelee vastaan aidosti nauttien.


    • Anonyymi

      Oon saanut kolmekymppistä tyttöystävääni yli kuuskympisen miehen jälkeen. Tosin mies pani kumilla mutta naiseni oli tosi liukas ja avoin. Oli ollut pitkä ja paksu kalu joka oli pitkään ollut ilman naista. Sen kyllä huomas sperman määrästä mikä oli kondomissa.

    • Anonyymi

      Kaveri käy säännöllisesti panemassa vaimoani kimpassa kanssani 3-9 yötä kuukaudessa ja vuorotellen pannaan.
      Hienointa on nähdä kun vaimoa pannaan ja sen jälkeen jatkaa itse.

    • Anonyymi

      Se on upea tunne, kun pieni ja tiukkapilluinen vaimo tulee kotiin yöllä ja sanoo, että sisällä on neljät spermat ja sanoo, että ensimmäisen kerran laukesi nopeasti, kun oli ollut heillä pitkä tauko ja oli odottanut tapaamista. Kuulemma ensimmäisen kerran laukesi todella runsaasti. Sitten saa työntyä sisään, kun iso mies on nainut vaimoa 22 senttisellä kullilla koko yön. Pillu on todella liukas ja avoin. Toivottavasti taas pian tapaa miehen.

      • Anonyymi

        Moi, täällä on vaimolle iso ja paksu kulli. Saa spermat sisään..ilmoittele!


    • Anonyymi

      Liukas on

      • Anonyymi

        Onko ihan tosi. Tuu näyttää en muuten usko ennen kuin itse koen sen😊


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Onko ihan tosi. Tuu näyttää en muuten usko ennen kuin itse koen sen😊

        Tule katsomaan 😉


    • Anonyymi

      Oon päässy panemaan lihavaa naista jolla tosi märkä pillu tuntuu liian hyvältä ruikkii liian äkkiä ja on niin märkä et valuu nuolemalla sit loput hänelle

    • Anonyymi

      Mä tykkään erityisesti nuolla pillua mistä valuu toisen miehen spermat.
      Sama kyllä pyllyn suhteen.

      Oikein hyvä ystäväpariskunta nauttii erityisesti kun nuolen rouvan pillua samalla kun ukkokulta nussii sitä samaa reikää.

      Molemmat laukeavat erityisen rajusti.

      Ja ollaan reilusti yhdessä. Hra aviomies on ollut minun "hetero" rakastajani kun oltiin nuoria kolleja.
      Ja rouva minun työkaverini, ja minä olen heidät esitellyt toisilleen.

    • Anonyymi

      Mahtavalta tuntuu spermattu pillu. Vaimo nussi kaverimme kanssa ja otti minulta suihin samalla. Kaveri laski mällit sisään ja minä sitte pukille….muutama työntö ja lisää mälliä pilluun :)

      • Anonyymi

        Sama itsellä. Ei monta työntöä tarvitse vaimon spermattuun pilluun kun laukeaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sama itsellä. Ei monta työntöä tarvitse vaimon spermattuun pilluun kun laukeaa.

        Tosi kiihottavaa työnnellä toisen vaimoa isolla ja ruiskia spermat sisään.. sitten aviomies jatkaa... Täällä olisi vierailija...


      • Anonyymi

        Parasta kun saa laueta toisen naiseen spermat.. iso kulli kiittää...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Parasta kun saa laueta toisen naiseen spermat.. iso kulli kiittää...

        Kolmansia ollut mukana vuosien ajan vaimoa tyydyttämässä. Kiiihottavaa miten antautumuksella vieras mies panee vaimoa, kaikein parasta nähdä vieraan huipentuma kun alkaa naida viimmatusti vähän ennen purkautumista. Vaimo vaistoaa tän jolloin huuto kertoo nautinnosta. Liukkaille itse heti perään kyllä kyrpä tykkää hyvvin avatusta liukkaasta pillusta. Aivan mahtava tunne siksi harrastamme kolmansia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kolmansia ollut mukana vuosien ajan vaimoa tyydyttämässä. Kiiihottavaa miten antautumuksella vieras mies panee vaimoa, kaikein parasta nähdä vieraan huipentuma kun alkaa naida viimmatusti vähän ennen purkautumista. Vaimo vaistoaa tän jolloin huuto kertoo nautinnosta. Liukkaille itse heti perään kyllä kyrpä tykkää hyvvin avatusta liukkaasta pillusta. Aivan mahtava tunne siksi harrastamme kolmansia.

        Kyllä ne rouvat antavat paljaalla naida ainakin silloin kun lämmittelyt tekee kunnolla, eivät pysty vastustamaan paljasta kyrpää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä ne rouvat antavat paljaalla naida ainakin silloin kun lämmittelyt tekee kunnolla, eivät pysty vastustamaan paljasta kyrpää.

        Kerroit asian todella hyvin, meillä vaimo ennen ekaa vieraan tapaamista aivan varma että kumin kanssa yhdyntä. Toisin kävi kuiteski kun mies lämmitteli puolisen tuntia, vaimo aivan orgasmin pyörteissä saadessa nuolentaa. Kaverilla kalu kiimasta kiilteli kun levitti vaimon reidet, vaimo painoi käsillän miehen peppua että mies alkaisi naida.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kerroit asian todella hyvin, meillä vaimo ennen ekaa vieraan tapaamista aivan varma että kumin kanssa yhdyntä. Toisin kävi kuiteski kun mies lämmitteli puolisen tuntia, vaimo aivan orgasmin pyörteissä saadessa nuolentaa. Kaverilla kalu kiimasta kiilteli kun levitti vaimon reidet, vaimo painoi käsillän miehen peppua että mies alkaisi naida.

        Noin kävi meilläkin eikä rouva lopussakaan estellyt vaan sai lastin sisälleen. Ja kyllä vieraasta näkyi että namia teki yhdyntä.


    • Anonyymi

      Juuri näin meilläkin vaimo oli ehdoton kumin suhteen mutta oli niin taitava mies että lämmitti vaimon tosi kuumaksi. Olin vähän yllättynyt kun otti kumin pois kaverin kalusta ja hyppäs ratsastamaan ja pääsin tosi lämpimään ja spermasta täytettyyn tavaraan laskemaan omat oli kyllä mahtavan tuntuinen ja liukas.

      • Anonyymi

        Taitaa olla harvassa ne varatut rouvat, jotka vieraissa käydessään haluavat vieraan kumin kanssa. Oma rouva on eksynyt useamman kuin muutaman kerran vieraisiin ja yhtä monesti vieraan spermat ovat päätyneet pillun perälle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taitaa olla harvassa ne varatut rouvat, jotka vieraissa käydessään haluavat vieraan kumin kanssa. Oma rouva on eksynyt useamman kuin muutaman kerran vieraisiin ja yhtä monesti vieraan spermat ovat päätyneet pillun perälle.

        Aina ne sortuu ilman kumia panemaan, kun tarpeeksi kuumaksi lämmittää.. saa vieras ruiskia spermat sisään...


    • Anonyymi

      Upea 😋😀

    • Anonyymi

      Tosi liukkaalta ja kiihottavalta se tuntuu. Ja menee naidessa jännästi vaahdoksi, jos pillussa jo sisällä useampi vieras lasti.

      • Anonyymi

        Totta puhut.. vaahdon lisäksi myös ääni joka tulee joka työnnöllä pillusta.


    • Anonyymi

      Se tuntuu oikein tosi liukkaalta pillulta!

      • Anonyymi

        Vaki pari 50v olen käynyt säännöllisesti naimassa rouvaa. Otettu yhdes isännän kanssa aika usein, rouvan pillu vain paranee kun molemmat pari kertaa lauettu lasti sisään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaki pari 50v olen käynyt säännöllisesti naimassa rouvaa. Otettu yhdes isännän kanssa aika usein, rouvan pillu vain paranee kun molemmat pari kertaa lauettu lasti sisään.

        Samaa itsekin harrastanut.vaki parin rouvaa 4v vuorotellen ja tuplana pillussa ja lopuksi spermat sekaisin sisään.kaikki nauttii..


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Vaimoni tykkää juuri noin kun otamme kahden kunnolla.


      • Anonyymi

        Upeeta kaksi kiimassa panee.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaimoni tykkää juuri noin kun otamme kahden kunnolla.

        Nainenhan tykkää kuten kuvasta näkee.


      • Anonyymi

        Muuten on kuin meillä.
        Vaimoni ei tykkää anaaliseksistä mutta nauttii kun pannaan kahdella kullilla pilluun jota vaimoni rakastaa yli kaiken.
        Sen takia meillä on toinen mies melkein joka viikonloppu ja välillä viikollakin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muuten on kuin meillä.
        Vaimoni ei tykkää anaaliseksistä mutta nauttii kun pannaan kahdella kullilla pilluun jota vaimoni rakastaa yli kaiken.
        Sen takia meillä on toinen mies melkein joka viikonloppu ja välillä viikollakin.

        Moi.just toi on parasta, kun vaimosi ottaa kaksi kullia pilluun.. vierailisin mielelläni!


    • Pääsisiköhän jonkun pariskunnan tutkiskeltavaksi siro 22v nainen?

      • Anonyymi

        Kyllä olis kivaa saada sut meidän luo pariskunnan leluksi 😊


      • Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä olis kivaa saada sut meidän luo pariskunnan leluksi 😊

        Laittakaa mulle viestiä vaikka sähköpostiin ja kertokaa lisää mitä olisi luvassa jos leluksi pääsisin [email protected]


      • Anonyymi

        Ollaan aviopari ja haluaisimme tutkia sinua.
        Olemme 26-vuotias nainen ja
        27-vuotias mies .


      • Anonyymi

        Tule meille olen 24-vuotias nainen aviossa mies on 25-vuotias ja vaki kimppa mieheni 24-vuotias saisimme 2 miestä tutkimaan .
        Meillä olisi varmaan hauskaa miesten tutkiessa paikkojamme.


    • Anonyymi

      Kitka renkailla ei pärjää, täytyy olla nasta renkkaat🙊

    • Anonyymi

      Anna kaverien panna paljaalla vaimoasi jonka jälkeen panet itse niin saat tietää miltä se tuntuu.
      Saat paremman tuntuman hommaan.

      • Anonyymi

        Jää koukkuun eka kerran jälkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jää koukkuun eka kerran jälkeen.

        Nainen jää koukkuun, kun iso ja paksu kulli sekoittaa pään.. rouvat haluaa lisää vaan. Mielelläni annan nauttia ja lasken siemenet sisään hyvin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Nainen jää koukkuun, kun iso ja paksu kulli sekoittaa pään.. rouvat haluaa lisää vaan. Mielelläni annan nauttia ja lasken siemenet sisään hyvin.

        Muutama kokemus varatuista rouvista. Osaavat nauttii vieraasta kullista aidosti.


      • Anonyymi

        Meillä vieras kerran pani vaimoani paljaalla ja seuraavat menkat vaimolla viikon myöhässä. Pelkäsin jo että mies pani rouvan kerrasta paksuksi.


    • Anonyymi

      Eka kerta Inglesissä ja kävelyretki nakurannan läpi ja siinäpä ujolla ja estoisella vaimolla olikin ihmettelemistä, kun rantaa pitkin käveli reilusti alastomia miehiä ja naisia vastaan ja rannalla lekottelijoissa riitti katseltavaa.

      Siinä huomasi, että vaimo kiihottui kunnolla ja kun ehdottelin bikinien riisumista tuli kieltäviä vastauksia. Vähän harmittikin, mutta päätin lämmittää koko ajan lisää ja sanoin, että on pari viikkoa aikaa ja rusketus otetaan rajattoman, niin jumppaporukkansa saa kotimaan uimahallilla todeta että on ollut nakuna. Vaimo kielteli ja punoitti. Sanoin, että huomenna saa kulkea rannan läpi tissit paljaana ja seuraavana päivänä kokonaan nakuna ja sitten ei bikineitä eikä pöksyjä koko aikana tarvita.

      Vaimo kielteli ja kuumeni. Palattiin hotellille. Huone toisessa kerroksessa. Jatkoin kokoajan lämmitystä jutuilla ja lämpenihän siinä itsekin ja vaimon ollessa parvekkeella menin taakse ja aloin puristella. Pian olikin t-paita ylhäällä ja pois, tissit paljaana nännit kovina. Sortsit alas ja kas vaimon vittu olikin supermärkä. Vaimo piti kaiteesta kiinni ja minä työntelin takaa sisään.

      Aiemmin en ole kuullut naidessamme sellaista litinää työnnellessäni kalua vittuun. Vaimon vittu suorastaan lauloi ja mainitessani asiasta hän sanoi pelkäävänsä, että ääni kuuluu naapuri parvekkeille. Sanoin, että kuulukoon ja annoin mennä, eikä vaimokaan estellyt yhtään vaa antoi vittunsa litistä mehuissaan ja se tuntuikin kiihottavan häntä vain lisää.

      Kokemus oli niin mahtava ja hyvät orkut molemmille, että parvekenainnista tulikin sitten vakio puuhaa laulavine vittuineen.

      Eli kyllä vittu voi olla upeasti märkä, mehukas, liukas ja "laulava" ilman kolmattapyörääkin. Onhan vaimo tosin myöhemmin saanut sellaistakin kokea. Ne nyt on kuiteskin eri juttuja.

      • Anonyymi

        Toi on totta. Kun oman muijan saa kunnolla kuumenemaan, niin siinä pillu on kyllä kunnolla litisevän märkä. Jokin siinä äänessä on vain tosi kiihoittavaa naisessa. Varsinkin jos on vaarassa, että joku/jotkut kuulee litinän.

        Toi on hyvä ilmaisu: Saada pillu laulamaan.


    • Anonyymi

      Tosi liukkaalta tuntuu

    • Anonyymi

      Herkulta. Luistaa hyvin ja omat spermat lähtee hyvin..

    • Ihan saamarin hyvältä

    • Anonyymi

      Tuntuu aivan mahtavalta. On kiimasta ensin nuolla vaimoa kun tulee kotiin vieraan luota. Pillu on tosi likas ja ei oikeen tunnu tiukaltakaan mutta kun oma kiihko on kova niin tulee melkeen heti. Sitten vaan odottaa hetken ja uusiksi.

      • Anonyymi

        Parasta mitä tiedän siksi vaimo käykin yksin ulkona.. T. Aisuri


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Parasta mitä tiedän siksi vaimo käykin yksin ulkona.. T. Aisuri

        Kaupan liukaste vie tunnon pois kokonaan. Sperma ei vie tuntoa, mutta naidun naisen pillu on sperman kanssa avonaisempi ja vastaanottavaisempi. Sen tuntee kirjaimellisesti kuinka nainen on saanut nauttia täydestä sydämestään. Se tuntuu parhaimmalta, ei pelkästään fyysisesti vaan myös henkisesti kun nainen jakaa sen hyvän olon sinun kanssa. Siihen voi lisätä leikkejä jossa nainen kehuu toista miestä paremmaksi ja kertoo seksistään samalla, ikäänkuin se sillä hetkellä harrastettu seksi on vähemmän merkityksellistä, mikä tekee siitä vielä kuumempaa.


    • Anonyymi

      Meillä vaihdellaan tuttavaparin kanssa vaimoa, mutta ei me olla liukkailla. Käymme pesulla ja sitten vaihdetaan rouvia. Useimmiten kumminkin silleen että kaikki viikonlopun lastit lauetaan vieraan kanssa. Eri makuuhuoneissa touhutaan. Vessareissulla on suukoteltu. Kiihottavaa nähdä kun vaimo tulee pesulle kasvot punehtuneina ja nännit kovana.

    • Anonyymi

      Oikein tosi liukas pillu tuntuu liukkaalta

    • Anonyymi

      Kyllähän spermasta litisevää pillua on mahtava nussia. Ääni saa niin kiiman nousemaan.

      Ukm65

    • Anonyymi

      Liukkaille on mahtava päästä. Kyllä sekin on kiihottavaa kun vaimo tulee pantuna spermaisella pillulla kotiin mutta parempaa on kun pääsee näkemään ja heti liukkaille. Vaimo vain turhan harvoin onnistuu tuomaan ketään esim. ravintolasta kotiimme, voisin olla vaikka sen aikaa alakerrassa piilossa kun vieras panee.

    • Anonyymi

      Tosi liukkaalta tuntuu,joskus on niin liukasta ollut että on ollut pakko vaihtaa kakkoseen,kun liikaa voitelua,ei tunnu juuri miltään
      Kakkoses sit sopivasti kitkaa kun liukas kulli sujuttelee

    • Anonyymi

      Vuosia sitten kun olin kolmekymppinen tapasin risteilyllä erään mukavan viisikymppisen rouvan jonka kanssa päädyttiin hänen hyttiin. Näiden kahden yön aikana naitiin useita kertoja ja vielä viimeisenä aamuna ennen kun erosimme. Hän sanoi aamu panon jälkeen tämä oli miehelleni. Ihmettelin tätä mutta en ajatellut sitä sen enempää.
      Muutaman viikon kuluttua hän soitti ja kyseli voimmeko tavata. Tämähän kävi hyvin poikamiehelle. Tapailimme tasaisin väliajoin pari kk ja sitten kerran hän kyseli sopisiko minulle että hänen miehensä olisi joskus mukana. Hän kertoi että oli aina medän tapaamisten jälkeen mennyt kotiin nuoltavaksi ja naitavaksi.
      Sovimme että kokeilemme mitä siitä tulee ja menin heidän luokseen. Oli aika haastava tilanne aluksi mutta kyllä se siitä ja jotenkin kiihottavaa nähdä kun mies heti minun jälkeen nuoli hetken ja sitten pani vaimoaan. Kun hän laukesi niin kiihotuin tästä niin että halusin myös heti uusinnan ja ajatus että panen muiden spermassa olevaa pillua kiihotti todella hyvään orkkuun.
      Tästä tuli sitten tapa meille ja jopa asuin heillä jonkin aikaa. Meillä oli muutaman kerran vielä kolmas kaveri mukana.

    • Anonyymi

      Teininä (16-19v) kaksoisveljen kanssa nussittiin useita tyttöjä koulupäivien jälkeen. Silloin tuli tutuksi tuo "toisen liukkaat" termi ja miltä se tuntuu oman kullin ympärillä!

      Terveisiä Jarnolle. ❤️ Kaksoisveljesi Erno. 😉

      • Anonyymi

        Kaksoset on niin onnekkaita. Paras kaveri aina vierellä jonka kanssa voi nuorena kokea ja kokeilla kaikkea uutta.


    • On se kiihottavaa. Viimeksi eräs 70+ leskirouva pyysi käymään rakastajansa jäljille. Oli liukas.
      Haluaisin päästä nuolemaan jollekin parille isännän jälkeen. Kik svante66

    • Anonyymi

      Emättimestä lähtee tunto,jos on kovin kostea eli ei mikään elämys panna sinne.

    • Anonyymi

      Toinen mies kun on vaimon pilluun pumpannut spermalastinsa, niin se tunne kun työnnyt sen jälkeen sisään.... Wau!!!
      Menin vielä oman lastin jälkeen nuolemaan vaimoni pillua jossa on kahden miehen spermat johti uuteen aktiin jossa molemmat laskivat uudet lastit vaimoni pilluun.
      Oli todella liukasta ja kiihottavaa

    • Anonyymi

      Kahden kaveruksen kanssa olen ollut yht aikaa sängyssä. Miehet todella nauttivat kun näkivät toisen minun kanssa. Liukkaille ei kumpikaan päässyt kun käytettiin kondomia..... Heh... Nautin siitä itsekin suuresti ja oli se pillukin hellänä sen käsittelyn jälkeen... Oli hieman noloa mennä hotellin aamupalalle kahden miehen kanssa...varmaan kaikki huomasi että olen yhteinen tyttöystävä... Nolotti mutta teki hyvää... Tj74vm

      • Anonyymi

        Minut on nähty usein kahden miehen käsivarressa kotiutuvan ja jotku on kysynyt olenko miesten ki.ppanainen.
        Olen kieltänyt, kaikki ei ole kuitenkaan uskonut minua.
        Puheita kiertää minun olevan helppo pano.
        Miestäni häiritsee kun minulle ehdotellaan porukkapanoja kun olemmeyhdessä liikkeellä.


    • Anonyymi

      Sanotaan että kokenut pääsee paljaalla laskemaan sisään. Ja pah.. vaimon ensimmäiset vieraat miehet ja eka kimppa. Ja vaimoni oli nuorille miehille ensimmäinen nainen.
      Kyllä se naisen kiima mikä määrää miten mennään. Ja oli vaimo täynnä nuorten miesten mäihää. Ei ole vaimo koskaan valunut niin siemeniä. Oli kaverit innokkaita nylkyttämään,ja vaimo halusi.
      Ja vaikka miehenä sanon niin oli komeat miehet.
      Enkä halunnut koskea miehiin ,mutta kerran nuolin vaimon yhdynnän jälkeen.

      • Anonyymi

        Naisen kiima määrää. Siinä on turha miehen asettaa mitään sääntöjä sen suhteen.


      • Anonyymi

        Oliko ehkäisy kunnossa? Olisi tullut komea tai kaunis lapsi komeista miehistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko ehkäisy kunnossa? Olisi tullut komea tai kaunis lapsi komeista miehistä.

        Huoriahan ne on jotka monen kqnssa nai,eikä ne mitään lapsia saa,mahoja naisiasellasert.
        Yksi semmonen alkoholisti ämmä kerran oli,pannu oli jokaisen kanssa kuka vaan lähelle sattu.
        Linnaan joutu kun entisen ukkosa puukotti,nyt jo kuollukin kun ryppäs ittesä hengiltä.
        Empä sellasia ämmiä arvosta tippaakaan


    • Anonyymi

      Kerran oli niin liukas pillu että kulli ei tuntenut minkäänlaista kitkaa,joten vedin kullin pois ja työnsin sen sijaan persereikään.
      Hyvin rasvattu kulli menikin sinne ilman ongelmia
      Pariinkin kertaan perseeseensä ruiskin.

      Muistatko Leena.

      Karl

    • Anonyymi

      Aivan parasta kun saa nussia tuttua rouvaa paljaalla ja lähettää rouvan kotiin spermat pillussa. Mies tykkää kun saa nuolla naitua pillua. Kyllä siitä tulee voittaja fiilis ja hymyilyttää kunmiehen kanssa nähdään töissä.

      • Anonyymi

        Parasta ikinä näin aisurina tykkään kun huomaan vaimon vuotavan vieraan spermaa, eikä tietoa kenen spermat. M 56


    • Anonyymi

      Olen itse ollut usein takaapäin kun vieras panee olet itse alla nuolet samalla joskus kieli osuu kyrpään kiihottavaa

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kertokaa miltä pillu tuntuu että voin kertoa kavereille
      47VAITORANESETÄKOKENUTRATSASTAJA

    • Anonyymi

      H­ei! Oma str­­eam. Sisää­­­nkäynti kaiki­­lle, jotka haluav­­­at pi­­­tää ha­uskaa 👉 http://armtown.com/H/X4j6U5

    Ketjusta on poistettu 229 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4643
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2269
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1518
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1461
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1318
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe