PLUSTV huijausta

Onko minua huijattu?

Ole olohuoneesi kuningas ja osta upea plustv kokeilupaketti. Tämä "once in a lifetime" tarjous maksaa 10 euroa sisältäen kaikki maksut 1 kuukaudelta. Vastineena saat monipuolista tarjontaa: vanhoja elokuvia, kuluneita tv-sarjoja, eläindokumenttejä, OCC uusintoja, piirrettyjä ja jopa aikuisviihdettä 13 kanavalta. Jos kuitenkin asut antennitaloudessa, vähennänne tarjonnastasi vain 2 kanavaa. Voit irtisanoa sopimuksesi milloin tahansa vain puhelinsoitolla, mutta jos haluat esim. varmistua siitä, että "jos et nyt jostain syystä" ole tyytyväinen ohjelmien tasoon ja haluat irtisanoa sopimuksen kuukauden jälkeen ja maksaisit vain maksun kokeilusta, muista suorittaa irtisanominen jo ennen kuin teet sopimuksen. Muussa tapauksessa irtisanominen tapahtuu vasta kuluvan laskutuskauden jälkeisen laskutuskauden lopuksi, jolloin olet vapaa maksukierteestä. Tässä tapauksessa kokonaishinnaksi muodostuu n. 60 euroa, mikä tarkoittaa n. 20 euroa/kk. Terveisin, 5€/kk max.

10

1319

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kerro niin vertailen

   Mistä tällaisen tarjouksen saa? Rupesi kiinnostamaan saada kokeilumielessä kakkostelkkariin jotain tuollaista.

  • spyro15

   Olen tilannut 1.3.09 alkaen määräaikaisen 6kk:n sopimuksen ja muutan nyt kaapelitalouteen, enkä voi irtisanoa sopimustani! Rahastusta, huijausta vai mitä helkuttia. Enhän voinut etukäteen tietää, et muutan kesken sopimuskauden niin ku asiakaspalvelussa annettiin ymmärtää. Kyllä kuluttaja-asiamies sai taas töitä. Joudun maksamaan 3 kk:tta 22,80, vaikka en kanvia näekkään! Onko mun oikeustaju menny vai olenko tyhmä kun protestoin?

   • muillakin..

    viasatin määräaikaistakaan ei saanut poikki vaikka muutin sellaiseen paikkaan johon lautasta ei teknisesti voinut laittaa.

    mutta kun ei tuolla perusteella saanut katkaistua, niin käytin sitten force majeurea.
    menin työkkäriin ja ilmoittauduin työttömäksi työnhakijaksi. pyysin siitä todistuksen jonka skannasin ja lähetin viasatille.
    sen jälkeen soitin työkkäriin etten haluakaan olla työtön.
    parissa päivässä viasatilta tuli vastaus että irtisanominen onnistuu työttömyyden vuoksi :)


   • dmies

    "Enhän voinut etukäteen tietää, et muutan kesken sopimuskauden niin ku asiakaspalvelussa annettiin ymmärtää."

    Asiakaspalvelussa annettiin ymmärtää, että muutat kesken sopimuskauden? Mutta ei sittenkään voinut sitä tietää?


  • pssst

   Plustv paketit ovat iso riski. Maksut ovat jotakin ihan muuta kuin annetaan ymmärtää. Niistä ei pääse eroon ja voi joutua maksamaan isoja summia kuukausimääriä ihan turhasta.

  • pssst

   Kuluttajavirasto puuttui 2007 kanavapakettien mainontaan. Niistä pitäisi ilmetä asiakkaalle selväsanaisesti, mikä on kokonaishinta, miten sopimuksista pääsee eroon (tai ei pääse)yms. PlusTv jatkaa siekailematta harhauttavaa asiakkaiden kalastelua. Varokaa plustv paketteja. Niissä on koira haudattuna.

   • -

    ihmiset on vaan tyhmiä kun ei lue sopimusehtoja ja jne..


   • johtuu se

    että tilauksen plustv-paketista pystyy tekemään internetin kautta mutta irtisanominen ei onnistukaan. Vain soittamalla voit irtisanoa ja yllättäen maksullisessa numerossa. Lakiin pitäisi saada pykälä että molemmat voidaan samalla tavalla ja ilman lisämaksuja.


   • PLUSTV KUSETTAA
    johtuu se kirjoitti:

    että tilauksen plustv-paketista pystyy tekemään internetin kautta mutta irtisanominen ei onnistukaan. Vain soittamalla voit irtisanoa ja yllättäen maksullisessa numerossa. Lakiin pitäisi saada pykälä että molemmat voidaan samalla tavalla ja ilman lisämaksuja.

    Itse otin urheilupaketin aikoinaan Sm-liigan pudotuspelejä ja finaaleja varten.
    Nyt pudotuspelit eivät näy vaan vain finaalit ehkä jossei nekin muutu UrhoTv:lle juuri kun ne alkavat.
    Itse aion selvittää kuluttajan suojasta miten voidaan myydä paketteja joiden sisältö muuttuu olennaisesti.
    Silloin pitäis olla oikeus sanoa sopimus heti irti.
    Mustaa valkoiselta löytyy sitenkin että 10.3.2011 päivätyn laskun takana lukee pudotuspelit 12.3.2011 alkaen Nelonen Pro:lla ja kuitenkaan mitään ei tule ennen huhtikuun finaaleja.
    ELI HUIJARI FIRMA TÄMÄ PLUSTV!
    Asiakaspalvelu sanoi että ei voi mitään kun Nelonen päättää.
    Eli jos tilaan etlänloman Finnmatkoilta ja Finnair päättää lentää vain Ahvenanmaalle niin pitää sitten viettää koko loma siellä, NIINKÖ?


  • Tapsa5

   Viimmeisen päälle huijausta. Kun ottaa 4kk määräaikaisen sopimuksen. Sepä ei lopukkaan 4kk päästä, jos et ole soittanut ja irti sanonut sitä.
   Yksi varottava esimerkki. Ottamalla 1 lisäkortin sopimus muuttuu toistaiseksi voimassa olevaksi. Lisäkortilla ei näy lisäkanavat.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   67
   3022
  2. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   431
   2588
  3. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   60
   2202
  4. Huumekohussa marinoitu Redrama Vain elämää -kuvauksista: "...valehtelevan, jos sanoo, ettei..."

   Juhannuksen jälkeen Redrama oli aiheuttanut lähipiirissään huolta kuukauden mittaisella katoamistempullaan. Vain elämää -leiri pidettiin toukokuun lop
   Suomalaiset julkkikset
   2
   2103
  5. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   101
   1653
  6. Mikä hän on ammatiltaan?

   Mitäs sun ikävän kohde tekee työkseen?
   Ikävä
   104
   1587
  7. Kun mennään...

   yhdessä petiin... Otathan mut peiton alle? Hyvää yötä toivottaa sun nalle. Oot mun oma hehkulamppu, Kauniimpi kuin nätein kukkakimppu. https://you
   Ikävä
   172
   896
  8. Taitaa olla viimeinen talvi.

   Jos sähkön hinta talvella on 4-5 kertaa suurempi, kuin edellisenä talvena, niin mulla ei ole varaa lääkkeisiin, ei ruokaan, muita laskuja en voi maksa
   Pori
   79
   744
  9. Rölli, tänään aiheena psyykkiset ongelmat

   ja suhdesekoilut. Tasapainoisella ihmisellä on tunteet ja järki sopusoinnussa. Tämä johtaa siihen että, myös parisuhdeasioissa ja rakkauselämän puol
   Ikävä
   149
   657
  10. Selvitetään syyt kalliiseen sähköön!

   Sähkön hinta pysyy hirmukalliina riippumatta kulutuksesta. Nytkin keskellä kesää sunnuntaina yli 30 snt/kWh. Mitä onkaan tulossa talvella? https://ww
   Maailman menoa
   218
   641
  Aihe