Mainosta virtuaali talliasi

Karkat

Mainosta virtuaalitalliasi lyhyellä ilmaisella esittelyllä keskustelu foorumillamme ja sivusi saa ilmaista näkyvyyttä ja sitä kautta enemmän vierailijoita/käyttäjiä sivuillesi!! Klikkaa itsesi hevosmaailmaan: http://hevosmaailma.foorumit.fi/index.php

43

740

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • venna
    • venna
    • oivallinen
    • Serppa

      Virtuaalitalli Serpentiini on uusitalli jossa asustaa hevosia 24 ja poneja jotain 21. Talli kasvattaa noutajia. Hoitajapula!

    • omnomnomnom

      Tännepäin saapi tulla varsinkin hoitajat katselemaan itselleen sopivan hoitsun. Osoite siis on www.tallicomfort.webs.com

    • Mirrku,Katsu & Ansku

      Tervetuloa Virtuaalitalli Hopeakoralliin!

      Talli on vielä pieni ja ihan uransa alkumetreillä, joten hoitajia olisi mukava saada. Siispä kaikki jotka haluavat itselleen maailman ihanimman hoitsun suunnatkaa suoraan meille!

      --
      Olet juuri noussut autosta, ja seisot keskellä parkkipaikkaa, katsoen eteenpäin. Takanasi on portti ”ulkomaailmaan”'. Sen voit unohtaa, sillä nyt olet turvassa maailman ystävällisimmässä ja rauhallisimmassa paikassa. Vasemmallasi mustakattoinen, hopeansinertävä tallirakennus, josta kuuluu iloista hirnuntaa. Tallin vieressä ja takana on muutamia tarhoja, joissa hörisevät erinäköiset ja kokoiset hevoset ja ponit. Oikealla puolellasi on suuri laidun, joka on tällähetkellä keltaisenaan voikukista. Kun kävelet eteenpäin, ohitat tallin ja huomaat, että tallin takana on myös hiekkapohjainen kenttä. Kenttä ja laidun loppuvat yhtäkkiä molemmat riviin kauniita koivupuita. Tästä alkavat Hopeakorallin maastot, jotka jatkuvat aina meren rantaan saakka.
      --

      Jos kiinnostus heräsi niin klikatkaa: www.freewebs.com/hopeakoralli

      :)

    • HUOM!!!!
    • janita ja muut

      Tervetuloa siis Lastumaentallille ! Täällä tapaat paljon hevosia ja paljon hoitajia ! .. taino ainakin pari :) Jos viesti iski sinua tule osoitteeseen --> http://lastumaentalli.suntuubi.com

    • Kani_fani

      Tervetuloa Arabi/Tinker-tallilleni Haitarintalliin! :D Ota oma hoitsu monen eri arabin, tinkerien joukosta! Voit myös tuoda oman hevosesi tallille! Astutusmessut 30.06.2010! Tuo tammasi tallille ja saat heti astutuksen puoleen hintaan! :D Älä jätä tätä tilaisuutta käyttämättä!

    • Atlas_.

      Hei ja Moi!
      Adrien etsii uutta ylläpitäjää,
      jos kiinnostaa,lähetä vieraskirjaan viestiä (mukana pitää olla sähköpostiosoite!) Tai voit lähettää sähkpostia osoitteeseen: [email protected] .
      Jos kiinnostuit eikun vaan hakemuksia lähettämään.

      P.S Hakemuksessa pitää olla mukana syyt,miksi juuri sinut pitäisi valita. :D

      Osoite on: www.adrien.suntuubi.com

    • Tessah

      Niin eli oma virtuaalitallini on www.varjokuu.suntuubi.com
      Tallillani on paljon toimintaa eikä sillä ole kasvatusrotua.

    • cherte

      Tervetuloa Jarun tallille, etsimään hoitohevosta tai muuten vain katselemaan :)
      Tallilla suurimmaksi osaksi arabeja, toki muitakin rotuja tulossa.
      Ja osoite oli

    • Eltsu-Elli

      Tervetuloa hoitolavonvoniin! Täällä hoidetaan pikkuisia olioita nimeltä vonvon. Vonvonit asuvat omalla saarellaan jossain avaruudessa. Sivuni valmistuvat pikimiten ja käy katsomassa sivuni osoite on: www.hoitolavonvon.suntuubi.com

      -Elli

    • Tallin omistaja

      Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita Sewekin Tallille!

      http://virtuaalitallisewek.nettisivu.org

      KIIRE:
      Dippa- niminen Shetlanninponi (yksityinen) etsii kiireesti hoitajaa: Omistaja alkaa käymään ponille isoksi, ratsastus jää vähiin! Kaikki rohkeasti kysymään Dippaa & muita!

      HEVOSET:
      Hieman alta 20 hevosta, todella ihania & loistavia karvakorva-kavereita! Osa vailla hoitajaa, osalla/muutamalla hoitajat!

    • Odotan Innolla Sinua

      Tervetuloa Virtuaalitalli Sewekiin! Uusi talli, mutta täynnä elämää! :)

      - Yksityishevosille tallipaikkoja
      - Ratsastustunteja sekä kursseja
      - Todella osaavat & suloiset hevoset ponit
      - 2 tallikoiraa, saa ottaa hoisuksi
      - Monipuolista toimintaa
      - Todella luonnonkauniit maastot & 2 avaraa kenttää
      - Hyvä ilmapiiri & ihanat hoitajat henkilökuntalaiset

      Tule tutustumaan, koe Sewekin monipuolisuuden taika omin silmin!

      http://virtuaalitallisewek.nettisivu.org

    • molla-milsku
    • Vrt Välähdys

      Tervettuloa virtuaalitalli välähdykseen!

      Talli kasvattaa (hyvin pienimuotoisesti) Suomenhevosia ja Shetlanninponeja, mutta muita rotuja löytyy myös.

      Tallin kaikki hevoset ovat piirrettyjä.

      Tallin kantava voima on suokkien ja shettisten kasvattamisen lisäksi hoitajatoiminta. Jokaiselle hevoselle/ponille otetaan siis hoitaja! Tallilla järjestetään joskus myös ratsastustunteja ja kilpailuja.

      Talli on vielä aika uusi, joten hevosia ja sivuja tulee lisää tasaisin väliajoin. Hevoset ovat hyvin piirrettyjä, ja luonteisiin ja muihin tietoihin on panostettu. Jos et ensialkuun löytänyt itsellesi mieluisaa hoitohevosta, niin muistutan että uusia hevosia tulee kokoajan. Voit vaikka odotellessasi varata itsellesi ratsastustunnin :) Tervettuloa Virtuaalitalli Välähdykseen!

      http://vrtvalahdys.suntuubi.com/?cat=1

    • Ompeliuksen ylläpito
    • karoliinaaa

      Tervetuloa Shetutilaan! Eli niinkuin nimi jo kertookin niin täällä on shettiksiä.. :) Tallimme etsii hoitajia sulosille shetuille ;) Toivottavasti tärppäsi!
      www.shetutila.suntuubi.com

    • Ompelius
    • Castanjaponit

      Virtuaalitalli Castanjan ponit kaipailevat hoitajia! Ponit ovat kaikki käsin piirrettyjä, ja jokainen on oma persoonansa. Castanjassa pidetään toimintaa, kuten ratsastustunteja. Lämpimästi tervetuloa!

      www.castanjaponit.suntuubi.com

    • heidikingi

      Hei ! Olen perustanut uuden virtuaalitallin , kun vanha ei oikein edistynyt. Tallilla on 10 hevosta ja 3 ponia . HOITAJAPULA on kova, ja tarvitsisin hoitajia/ ratsastajia. Tallilla toimii rahana greeterit, joita saat aloitukseksi 5 ja joka viikko kunhan olet edes kerran hoitanut saat 15 . Tallin kauppa on myös käytössä josta voit ostaa, hoitohepallesi herkkuja ja muuta hoitoon ja ratsastukseen kuuluvaa. Valmennan myös . Kesäisin pidän kesäleirejä, joihin kuuluu leirikisat. Kilpailuja on ajoittain . Tallia vielä parantelen, ja päivittelen PÄIVITTÄIN. Hoitopyynnöt ja hoito- ja ratsastusraportit vieraskirjaan, johon nimimerkki ja sähköposti joka ei näy muille kuin minulle.
      http://metsniityntalli.nettisivu.org/

      terv; heidikingi

    • Geisha

      www.truefriend.suntuubi.com

      Talli on juuri avattu, joten hoitajapula! Tallissa asuu erilaisia hevosia sekä poneja, joten kaikille löytyy varmasti mieluisa :) Tallilla järjestetään ajan kanssa paljon erilaisia ekstra ohjelmia hoitajille!

      Jätä edes kavionjälkesi viekkuun :)

      -Geisha

    • Erin, Snjór-talli

      Oletko kiinnostunut Islanninheppojen hoitamisesta? Onko haaveenasi laukata vehreällä niityllä, kahluuttaa ratsuasi joenrannassa, töltätä kuusimetsän siimeksessä ja päivän päätteeksi käpertyä makuupussiin nukkumaan? Siinä tapauksessa olet tervetullut Snjór-tallille! Tulethan edes vilkaisemaan...?
      Tv. Erin, ylläpitäjä

    • Mistelia_

      Olisitko vailla omaa karvakorvaa? Onko tallisi tyhjillään ja tarvisit sinne lisää hevosia? Jos vastasit molempiin tai ainakin toiseen kyllä, niin Myyntitalli Wizar on sinulle oikea paikka. Me Wizardissa pelastamme & myymme eläimiä. Suurin osa eläimistä on pelastettu lopettavista talleista. Eli jos sinulla on sellainen, otamme eläimesi ilomielin vastaan. Olemme pelastaneet myös sairaita eläimiä ja hoivanneet niitä hyvin. Tule käymään Wizardissa ja jätä jälkesi viekkuumme! Olemme hyvin iloisia siitäkin, jos edes poikkeat sivuillamme!

      http://myyntiwizar.suntuubi.com

    • seli1
    • Uudistueet sivut!! :

      http://virtuaalitallisewek.tarinoi.fi

      Meiltä löytyy jo paljon aktiivisia kävijöitä, haluatko sinä olla osa huippuseurallista porukaa? Toimintaa, ihana ilmapiiri ja ihanat ratsut! Toivotan jokaisen aivan toooosi suurella sydämellä tervetulleeksi tutustumaan Hyvän Ilmapiirin Talliin, Sewekiin!

      Sinua odotellen,
      Mirzu

    • RT / Tulilatva
    • Katrin7

      Oletko ikinä kuullutkaan Tuuvan tallista, tai lukenut Tuuvan talli-sarjiksia? Jos olet, niin kannattaa tulla aktiiviseen ja hauskaan piirrostalliimme, nimeltään Tuuvan talli! Taitavasti piirretyt hevoset ja mukavuudenhaluinen ylläpitäjä sekä ihanat hoitajat ja ystävällinen ilmapiiri takaavat mahtavia ja ikimuistoisia hetkiä siitä hetkestä alkaen, kun astut sisään

    • Kultsi

      Tervetuloa virtuaalitalli Kultakakkuun, joka aloitti toimintansa 2012. Vaikka tallissa on väliaikaisremontti, niin hevoset löytyvät väliaikaistallista.
      HOITAJIA KAIVATAAN PIKAISESTI!
      Sivut on: http://kultakakku.suntuubi.com

    • Ezu, Lehmusmutka

      Tervetuloa käymään Lehmusmutkan virtuaalitallilla. Tallissa suu 5 piirrettyä ponia, joista jokainen tarvitsee hoitajaa. Tule käväisemään niin saadaan toiminta käyntiin.
      http://lehmusmutkanvrt.suntuubi.com

    • velli000

      Hei! Omistan Farrous- tutummin Fasu nimisen risteytysponin, joka etsisi hoitajaa. Fasu on ruunivoikon värinen tappisilmä ruuna, kiltti ja erittäin reipas. Hoitajan tulee olla aktiivinen:) Koulutustaso: Ko: HeA | Re: 90cm | Me: 60cm | Ye: 100cm. Tässä vielä sivuille, missä poika asuu: http://mirabile.suntuubi.com/?cat=44

      Hoitajuutta voit kysyä sähköpostilla ([email protected]) tai kysymällä Mirabilen viekussa.

    • VirtuaalitalliRoikka

      Täällä uusi virtuaalitalli, Roikka, etsii hoitajia. Tallissa vasta ensimmäinen hevonen, mutta paljon tulee lisää kunhan saadaan toimista liikkeelle!

      http://roikka.nettisivu.org/

    • Kirkkojoki

      Jos piirretty virtuaalitalli kiinnostaa, niin vieraile osoitteessa: http://kirkkojoki.suntuubi.com/ Muutama hoitaja jo onkin, mutta kävijöitä olisi mukava saada lisää (: Kipin kapin Kirkkojokeen! (Myös yhteistyö -talleja otetaan)

    • J@nsku

      Alppiruusu on vasta uudistunut ja hevosia löytyy moneen makuun :)

    • Pehmoturvanomistaja
    • Kulta Rinne

      Uusi virtuaalitalli Kulta Rinne, kaipaa kipeästi hoitajia! Talli sijaitsee maalla, jonne kulkee bussit säännöllisesti.
      Tallilla on iso kenttä ja maneesi, suuret maastot ja hienot maastoesteet, kolme tallia; tuntiponeille, yksäreille ja ylläpitäjien silmäterille.
      Tallilta voit ottaa hoitsun, tai tuoda oman hevosen.
      Kulta Rinteen henkilökunta on aktiivinen ja mukava!
      Meneillään myös avajais kisat! Käykää ihmeessä kurkkaamassa

      Ystävällisin terveisin: Aliisa Kulta Rinteen muu porukka )

      www.kultarinne.suntuubi.com

    • Ponilaakso

      Hei kaikille ja tervetuloa Ponilaakson Virtuaalitallille!

      Hoitajapula alkaa uhata talliamme! Nyt kaikki nappaamaan hoitsu itselleen!

      Noh, Ponilaakson Virtuaalitalli on jo vuonna 2011 perustettu VRL:n hyväksymä virtuaalinen ratsastuskoulu. Järjestämme ratsastustunteja ja kursseja sekä erilaisia leirejä, kisoja ja vaelluksia ja sitä kautta hoitajatoimintaa.

      Joten, miksi et tulisi ja ottaisi hoitsua, tai rupea Y-työläiseksi? :) Odotamme sinua innolla!

      • Ponilaakso

        Ja meidät löytää osoitteesta: www.ponilaaksontalli.webs.com


    • jessu3

      moikka! meillä on vilppulassa keppari talli jossa on 2 kepparia tällä hetkellä. Jotka ovat mukavia polleja! tervetuloa käymään kotisivuilla!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2193
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1867
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1596
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1538
    8. 73
      1446
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      100
      1355
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe