Hd 883 tuulenohjain

munatmunat

Olen aikeissa ostaa Hd 883 pyörän. Yks iso ongelma ilmeni koeajossa. Tuuli iskee suoraan nivusiin ja se ei tunnu hyvältä. Vanhoissa pyörissäni oli paremmat katteet, joten tämä ei haitannut. Mikä avuksi? Pikku pleksi eteen auttaa varmaan ohjaamaan ilmavirtoja, mitkä tulevat rintakehän kohtaan mutta onkohan tonne alemmas mahdollista saada jotain ilmaohjuria, ettei iske tankin vierestä suoraan munille??

22

1983

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • maahanmuuttaja

      Turvaohjaamo kannattaa laittaa ja ilmastointi sinne. Ettei reumatismiä tule vanhalle. Samoin se suojaa ympärileikattua munaa paleltumasta.

    • ratkaisu...

      Älä osta pyörää. Farmari Volvo on parempi. Ensinnäkin siinä on täysin tuulelta suojassa. Sitten siinä on lämmityslaite ja optiona kesäksi ilmastointi. Matkatavarat mahtuvat paremmin mukaan kuin matkamallin Harleyhyn, Wingiin tai Bemariin. Volvo on myös lastattuna vakaampi ajettava kuin pyörä. Lisäksi sillä pysyy helpommin pystyssä ja kyytiläisellekin on paremmat tilat. Kolaritilanteessa Volvo on turvallisempi. Osta siis Volvo.

      • mutta 

        enhän minä nyt traktoria osta jos maamoottoria tarvitsen.


      • petterti
        mutta  kirjoitti:

        enhän minä nyt traktoria osta jos maamoottoria tarvitsen.

        Maamoottorit ovat nousseet arvoonsa.Niitä näkee maatalousnäyttelyssä ja perinnenäyttelyssä.Maamoottorit olivat kotikylälläni kuuskyt luvulla sähköttömissä talouksissa ja hevostalouksissa,jossa ei lainkaan traktoria.Maamoottorit papattivat jännästi.Hauska oli kuulla ääniä syksyin puintiaikaan.


    • Kjuio

      Ei taida löytyä tohon malliin mitään tuulenohjaimia. Isompiin kyllä.

    • ad/HD

      itelä oli vähä sama ongelma. vaihoin isomman tankin ku en muuta keksiny eikä ole sen jäkeen tuullu nivusiin

      • Jeppissss

        Itsekin vaihdoin 12 litran tankin 17 litraseen ja ongelmat lievittyivät selvästi. Ei tohon varmaan muuta ratkaisua löydy jos pukeutuminen on jo ok?


    • Elä hermostuuuuu

      Suosittelen nahkahousuja ja tankin vaihtoa isompaan, jos ei jo ole tuo 17 litranen? Nahkahousut ovat mielestäni paras apu tohon ilmavirtaongelmaan, jos rupeaa eturuhanen oireilemaan!

    • sdert

      Kaverillani oli hiukka samoja ongelmia alussa mutta dainesen pöksyt auttoivat asiaa. En muista mallia. Jossain niissä on ainakin paksu hyvä vuori. Kertokaa muut jos on kokemuksia.

      • Laardiahteri

        On se ja sama mitä housuissa lukee. Pääasia on, että tuuli ei mene läpi ja kerrospukeutuminen on moottoripyöräilyssäkin suotavaa. Minulla on norsunnussimat saksalaiset antiikkinahkaiset (paksut, mursunpersenahkaa varmaan) housut, joissa vuoret ovat tuhannen päreinä. Alla lyhyet kalsarit ja erähommiin tarkoitetut fleecehousut - eristävä ilmakerros. Ei ole palellut. Jos vielä palelisi, myisin mopon ja ajaisin taksilla.


      • kuminen
        Laardiahteri kirjoitti:

        On se ja sama mitä housuissa lukee. Pääasia on, että tuuli ei mene läpi ja kerrospukeutuminen on moottoripyöräilyssäkin suotavaa. Minulla on norsunnussimat saksalaiset antiikkinahkaiset (paksut, mursunpersenahkaa varmaan) housut, joissa vuoret ovat tuhannen päreinä. Alla lyhyet kalsarit ja erähommiin tarkoitetut fleecehousut - eristävä ilmakerros. Ei ole palellut. Jos vielä palelisi, myisin mopon ja ajaisin taksilla.

        suihinotto päähine vetoketjulla niin johan skulaa...


      • Laardiahteri
        kuminen kirjoitti:

        suihinotto päähine vetoketjulla niin johan skulaa...

        Pidä sinä vain ne perverssit harrastuksesi aivan omana juttunasi siellä omassa perhepiirissä. Keskustellaan ihan oikeasti moottoripyöristä ja muusta sellaisesta asiaan liittyvästä - nuija.


    • "pikkubroidilles"

      villasukkaan niin pysyy paikat lämpiminä,ja toimivinaki;-))

    • älä osta

      Onhan se aivan toivoton vispilä. Pieni lisä budjettiin, niin saat oikean H-D:N

      • Tai ota edes 1200. Ihmiset eivät oikein hoksaa tuota et H-D:n isoilla kuutiotilavuuksilla ei ole aivan samat ominaisuudet kuin vastaavilla kyykkypyörillä


      • Motorist!!!
        Vilzu76 kirjoitti:

        Tai ota edes 1200. Ihmiset eivät oikein hoksaa tuota et H-D:n isoilla kuutiotilavuuksilla ei ole aivan samat ominaisuudet kuin vastaavilla kyykkypyörillä

        Jotkut ei myöskään tajua, että ei kannata vertailla kyykkypyörää HD:hen.
        Se 1200- Sporsterikaan ei muistuta kyykkypyörää:
        Eri kohderyhmä!


    • vitjapallit

      molemmissa lahkeissa polvien kohdalla? mene eläinlääkäriin ne poistaa kivekset 50€.

    • Kuppe.

      Jos pyörässä vain ensiasennus polkimet, elikkä istutaan kuin vessanpytyllä jalat levällään, tällöinhän ilmavirta oikein kiertämällä kiertää nivusten alueella, koska levällään olevat polvet ohjaa ilmavirran syliin suoraan. Itsekin koin tämän ongelmaksi aikoinaan, mut jos laittaa siirtosarjan, niin silloin ei muodostu tällaista ilmakuoppaa nivusiin, vaan ilmavirta ohjautuu enemmän sivuun. Tietysti jos on oikein pitkäjalkainen, ei tämäkään välttämättä auta. Huomasin myös, kun siirtosarjat on ja ajaa housuilla missä lahkeet kuin purjeet, niin ilmavirta nousee aina persiiseen asti, mut sekin korjautuu oikeanlaisilla vaatteilla. Omassa pyörässäni ei mitään katteita sun muita suojaimia ole, mut oikealla pukeutumisella pärjää säällä kuin säällä aivan hyvin. Tosiasihan on että, vaik olis kuin hyvin katettu pyörä, se ei vähennä oikean pukeutumisen tarvetta yhtään.

    • itse!!!

      Mikähän siinä, että pyörättömät amikset sekaantuu näihin asiallisiin kyselyihin?? Asiaan: Mitä olen niitä tuulenohjureita HD:ssä nähnyt, niin se näyttää aika yksinkertaiselle konstruktiolle, ei varmasti maksa hirveitä teettää tai modifierata jonkun toisen mallin ohjaimet.

    • ...niihin...

      ...sellaisia ripustuksia ole olemassakaan. Kannattaa käväistä kuohinnassa, niin eivät pallit haittaa. Jos pallit ovat kovinkin suuret, niin ne haittaavat ajettaessa myöskin näkyvyyttä. Se on vakava liikenneturvallisuuskysymys.

    • Olen HD-MIES!!!

      Vedä jalkaas valintatalon muovikassi, joku muukin muovikassi saattaa tulla kysymykseen. Pääasia että kassissa on reijät jalkoja varten. Muovi suojaa mahtavasti tuulelta eikä pallit enää huurru. Joku asiansa osaava peltiseppäkin voisi takoa siihen tankin päälle sopivan scoopin, jotta ilmavirta ohjautuu leuan alle. Mikäpä sen makeampaa kuin tuuli leun alla? Niin, tietysti pikku Sporan ohjustaminen. Onhan se tyttöjen pyörä!

      • tiedät

        sinähän ajat Audilla ja se on hinttien auto.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      314
      3886
    2. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      209
      3078
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2604
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2054
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1495
    6. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      178
      1402
    7. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1344
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1287
    Aihe