Veikkauksen suuri kusetus

Paperirahaa painanut

Veikkauksen suurin kusetus on ehdottomasti Keno 55% palautuksella! Vedin 5 viikkoa ikipeliä 50e/pv lappuja kunnes tililtä loppui varat. Pelasin pelkästään parillisia numeroita jotka olivat 1-30 väliltä 10-Tasolla. Kyllä ainakin kauemmin kun 5viikkoa olisi pitänyt saldon kestää 1000e kassalla!

10

1366

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tottakai

      Kyllä onnenpeleissä kuuluu jäädä voitolle. Haasta oikeuteen, vedä EU-töuomioistuimeen, soita Karpolle, pistä valitus Alibiin. YK:n kenotoimintaa valvova toimikunta on kirjannut peruskirjaansa, että sun olis kuulunu jäädä voitolle.

    • Veikkauksen suurin kusetus on ehdottomasti Keno 55% palautuksella! Heh no eikö se ole itsestään selvää, että rahat loppuu tuolla palautusprosentilla ellet sitten voita 10 tason päävoittoa. Kyllä ainakin kauemmin kun 5viikkoa olisi pitänyt saldon kestää 1000e kassalla! Varanssi on suuri. Yleensä häviää jatkuvasti ja jonainpäivänä napsuu suurempi voitto.

    • uskoa

      tuota sinu tarinaasi. Sen kyllä uskon, että tuolla pelitavalla 5 viikossa 1000 ekeä menee riippuen tietenkin millä summalla pelaa. En kyllä usko, että kukaan lähtee tuollaiseen. 1 - 30 numeroiden välillä on kyllä 15 parillista numeroa mutta 30 numeroon tulee laskennallisesti 8 - 9 osumaa niin parillisia tulee keskimäärin 4-5 osumaa. Katsoin viimeisen 5 viikon tapahtumat niin parillisia oli 1-30 välille sattunut 10x5, 5x6 2x7 ja 1x8 loput oli alle 5 Rahaa olisi tullut euron panoksella 250 euroa olettaen, että kaikki olisivat osuneet, tietenki 0 tuloksilla olisi tullut ehkä enemmän. 35 kierrosta 50 euroa/kierros tekee 1750 euroa joten 0 tuloksilla olisi pitänyt tulla 500 euroa. Olisihan se voinut tullakkin mutta en osko, että olet tällä tavalla pelannut. Eihän siinä ole juuri teoreettistakaan mahdollisuutta suurempaan kuin 8 tulokseen.

      • uskoa

        Niin, olisihan tietenkin 50 euron panostuksella tullut 5 ja 6 osumaa useampia kierroksella mutta en silti usko, että kukaan laskutaitoinen tällaiseen pelitapaan ryhtyy.


      • non-kämpler
        uskoa kirjoitti:

        Niin, olisihan tietenkin 50 euron panostuksella tullut 5 ja 6 osumaa useampia kierroksella mutta en silti usko, että kukaan laskutaitoinen tällaiseen pelitapaan ryhtyy.

        että aloittaja on laskutaitoinen? ;D Toisaalta, oletko itsekään? Eikös millä tahansa yhdistelmillä ole mahdollista saada kaikki oikein?


      • uskoa
        non-kämpler kirjoitti:

        että aloittaja on laskutaitoinen? ;D Toisaalta, oletko itsekään? Eikös millä tahansa yhdistelmillä ole mahdollista saada kaikki oikein?

        Jos pelaa viikkokaupalla 50 euron päiväpanoksella numeroita joihin tulee 4-5 osumaa kierroksilla niin kyllä saa epäillä pelaajan laskutaitoa tai ymmärrystä Kenopelistä. Eipä tietenkään Kenossa pelkkä laskutaito paljon auta mutta todennäköisyys mahdollisuuksien huomioon ottamisesta on jonkin verran apua. Minusta tämän pelaajan pelitapa on verrattavissa yrittämällä päästä kiviseinän läpi puskemalla. Jos minulla olisi 1000 euroa löysää rahaa niin pelaisin kylläkin 30 numeroa esim. numeroita 1-30 mutta kaikkia numeroita systeemin mukaan 0,50 euron panoksella 50 euroa päivä. Siinä olisi monin verroin suurempi mahdollisuus saada 10 oikein tulos.


    • Ohhoh!

      Laitoit menemään tuosta vain 1000€ kenoon! Kyllä minulla olisi ollut parempaakin käyttöä tuolle summalle. Jos pelaa kenoa, menee minulla 17,5€/5vko. Vielä olisi jäänyt 982,50€ jäljelle tonnista.

    • pepitar

      Nyt Veikkaus mainosti, että kaksi isoa Keno- voittoa meni sunnuntaina Nilsiään. Sattumaako? Ei toki, siitä näemme, että Veikkaus voi niin halutessaan ohjata voitot haluamaansa paikkaan. Ja välillä pitää joku voitto kansalle antaa, jotta jaksavat elää toivossa ja kenota.

    • seuratkaa

      Voi hyvät hyssykät seuratkaa noita mukamas "arvottuja" rivejä. Ei kyllä palloja nostelemalla tule tuollaisia. Kyllä niin tehty rivi taas kun vaan voi olla. Miten joku voi uskoa kenon rehellisyyteen?

      • beetamix

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Milloin ajattelit

      Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
      Ikävä
      138
      1658
    2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

      ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
      Ikävä
      110
      1254
    3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

      Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
      Ikävä
      169
      1192
    4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

      Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
      Maailman menoa
      86
      1097
    5. Minä vaan masennun yksinäni

      Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
      Ikävä
      188
      912
    6. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      83
      835
    7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

      ulkonäöllisesti?
      Ikävä
      39
      819
    8. Hyvää yötä naiselle.

      Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
      Ikävä
      89
      798
    9. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      76
      748
    10. Naantalissa kohahtaa

      Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
      Naantali
      137
      682
    Aihe