Matkalla Las Vegasiin ORD:n kautta

ennätänkö mitenkään

Hei! Kertokaa te viisaammat, että ennätänkö mitenkään tullimuodollisuuksista Chicagossa 60 minuutissa Las Vegasiin menevään koneeseen? Lähden Seutulasta Heathtrow:n kautta Chicagoon, josta jatkolento Las Vegasiin. Heathtrown:n tunnen, mutta olen kuullut kertomuksia Chicagosta, että se on kaaosmainen kenttä.

7

467

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kaaosmainen ole

      suuri kuitenkin. Riippuu paljon siita mihin terminaaliin tulet ja mista jatkat. Jos sattuu niin pahasti etta melkein samaan aikaan tulee monta konetta Euroopasta niin ei millaan riita. Meneehan Vegasiin koneita monta kertaa paivassa, kai niista johonkin ehdit. Googleta O'Hare.

      • ja viitosesta lähden

        Kone tulee terminaali 2:een ja Vegasiin lento lähtee terminaalista 5. Kiitos neuvoista, yritän vaihtaa Vegasin lentoani myöhemmäksi, tosin minulla joku halpa lentolippu tsydeemi, joten lisätaaloja pöytään :(


    • matkailija-x

      Tunti ei riitä. Joudut maahantulomuodollisuuksiin, hakemaan laukkusi, tullissa taas jonottamaan, joko tullin jälkeen tai vasta toisessa terminaalissa lluovuttamaan laukut jatkolennolle, matkaamaan terminaalien välin, menemään turvataskastuksesta, boardingkin yleensä lopetetaan hyvissä ajoin ennen koneen virallista lähtöaikaa. Maahantulomuodollisuuksissa yksin voi mennä pitkälle toista tuntia. Tunti ei mitenkään voi riittää pienemmälläkään kentällä tuohon. O'Hare on maailman toiseksi vilkkain lentokenttä matkustajamäärillä mitattuna. Halvimpia lippuja ei yleensä voi vaihtaa edes lisää maksamalla, mutta kaikki lennot ovat samalla lipulla, lentoyhtion pitäisi olla velvollinen järjestämään paikan päällä uuden lennon Las Vegasiin, jos myöhästyt jatkolennolta liian tiukan vaihdon takia. Mene lentoyhtiön palvelutiskille, jos myöhästyt jatkolennolta. Jos lennot ovat eri lipuilla, joudut ostamaan itse uudet liput Chicago-Las Vegas-Chicago-lennoille, jollet ehdi jatkolennolle.

      • ennätänkö

        Minulla on koko reissu yhdellä ja samalla lentolipulla eli AA -yhtiön. Eli, kun tulen myöhästymään, niin American Airlines on siis "vastuussa" siitä? kiitos tästä vinkistä. Ajattelin itse nopeuttaa läpipääsyä ottamalla vain käsimatkatavarat, mutta vko pelkillä käsimatkatavaroilla tarkoittaa, kyllä vaatekauppaan menoa.


      • ----

        Matkustettiin viime syksynä Vegasiin Dallasin (Fort Worth) kautta ja silloin tuo tunti olisi just riittänyt. Ei jonoja maahantulossa ja saman tien toiseen terminaalin ja matkatavarat koneeseen. Mutta kuten ketjussa sanottu, niin ei tuo tunti tule riittämään, ellei kaikki mene putkeen. Eipä hätiä, AA hoitaa sulle uuden lennon.


      • on pikkukentta
        ---- kirjoitti:

        Matkustettiin viime syksynä Vegasiin Dallasin (Fort Worth) kautta ja silloin tuo tunti olisi just riittänyt. Ei jonoja maahantulossa ja saman tien toiseen terminaalin ja matkatavarat koneeseen. Mutta kuten ketjussa sanottu, niin ei tuo tunti tule riittämään, ellei kaikki mene putkeen. Eipä hätiä, AA hoitaa sulle uuden lennon.

        O'Hareen verrattuna. Varsinkin ruuhka-aikoina kentalle laskeutuu kone kahden minuutin valein.


      • Dallas on
        on pikkukentta kirjoitti:

        O'Hareen verrattuna. Varsinkin ruuhka-aikoina kentalle laskeutuu kone kahden minuutin valein.

        pikkukenttä. Ei pidä ollenkaan paikkaansa! Kun verrataan nousujen ja laskujen määrää, niin Dallas/Fort Worth on listassa kolmantena, heti O'Haren jälkeen, Atlantan kenttä ekana. Matkustajamäärillä mitattuna O'Hare kakkosena, Dallas seitsämäntenä. Nämä ovat vuoden 2008 lukuja, vuoden 2009 tuloksissa Dallas on varmaan korkeammalla listalla ainakin matkustajamäärissä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1807
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1667
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      789
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe