amaris hotelli

kesäkuussa

Onko kenelläkään kokemusta amaris hotellista? Voiko SB.ssä syödä kaikkea huoletta, esim. salaatit?

11

894

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • amaritjalassa

      joo, sellainen nuorisohotelli, jossa pitää vetää umpikännit että saa nukuttua melulta. Hotellin manageri on yleensä aamusta iltaan kyttäämässä aulassa jottei huoneisiin viedä omia juomia (tääsä hotellissa omien alko-tuotteiden juonti on kielletty).

    • jtp78

      Ollaa oltu Amaris hotellissa 2 kertaa.asiallinen hotelli jossa palvelu pelaa ja ruoka on hyvää.omia juomia SAA tosiaankin juoda vaikka allas-alueella tai omassa huoneessa.Meille ei sanottu 2 viikon aikana kertaakaan omista juomista vaikka koko ajan juotiin huoneessa yms.. Meillä siivoojat laittoivat ilmastoinnin päälle koko päiväksi (joku paperi lappu siihen minne avain laitetaan). kiva tulla takas huoneeeseen kun on huone aivan viileä.Amariksen takana on hyvä super market.
      Päätietä pitkin mantereelle päin pari sataa metriä ja oikealle jää iso supermarket.Sieltä saa niin juomaa kuin pikku safkaa.

      • Matkallelähöss

        Kiva kuulla positiivisia kommentteja amariksesta... Lukenut vaan pelkkää huonoa, mutta ei sillä niin väliä ei sinne mennä hotelliin makoilee... :) Ite lähdössä 7.7 kaveriporukan kanssa, mahdollisesti samaan aikaan lähteviä ?? Ottakee yhteyttä. :)


      • heinäkuu2008
        Matkallelähöss kirjoitti:

        Kiva kuulla positiivisia kommentteja amariksesta... Lukenut vaan pelkkää huonoa, mutta ei sillä niin väliä ei sinne mennä hotelliin makoilee... :) Ite lähdössä 7.7 kaveriporukan kanssa, mahdollisesti samaan aikaan lähteviä ?? Ottakee yhteyttä. :)

        Mun mielestäni Amaris oli kaikkea muuta kun hyvä hotelli,täysin peestä aamupala,ei tosiaankaan syöty mitään muuta siellä.
        Melu ei kyllä häirinnyt mitenkään,koska hotelli on ns.päätien toisella puolella.
        Amariksessa oli tosiaan kielto omille juomille,mutta ei meille ainakaan kukaan sanonut mitään vaikka "ostoskassit" kädessä tultiinkin.
        Se ihmetytti,että miksi viereisen hotellin asukkaat tulivat Amariksen uima-altaalle,muutenkin oli vähän aurinkotuoleja,niin saksalaiset naapurit valtasivat jo 40% niistä.
        En voi yleistää katukeittiöiden ruokia,mutta meillä mies ja lapsi makasivat viimeisen lomapäivän huoneessa vatsataudin runtelemina.
        Ravintoloissa ruoka oli hyvää ja sitä oli tosiaan riittävästi (tosi isot annokset).
        Eli hotelli ei ole mikään luxus,mutta tuskin sitä haettekaan.
        Toivottavasti saatte huoneen uima-altaan puolelta.
        Mukavaa lomaa!


      • ja valehtelee
        Matkallelähöss kirjoitti:

        Kiva kuulla positiivisia kommentteja amariksesta... Lukenut vaan pelkkää huonoa, mutta ei sillä niin väliä ei sinne mennä hotelliin makoilee... :) Ite lähdössä 7.7 kaveriporukan kanssa, mahdollisesti samaan aikaan lähteviä ?? Ottakee yhteyttä. :)

        Amarikseen ei saa viedä juomia huoneeseen. Ihme porukkaa tällä palstalla :(


      • heinäkuu2008
        ja valehtelee kirjoitti:

        Amarikseen ei saa viedä juomia huoneeseen. Ihme porukkaa tällä palstalla :(

        Siellä tosiaan on kielto omille juomille,mutta niin kun edellä kirjoitin kukaan ei kyllä mitenkään tarkastanut kauppakasseja.
        Mekin kävimme päivittäin viereisessä supermarketissa ja ostimme juomia,eikä ollut mitään ongelmaa sen suhteen.
        Joten ei täällä kyllä kukaan valehtele.


    • viikon majaillut

      Amarikseen ei juu sais omia alkoholijuomia viedä, mutta eipä ne mitää kasseja sentää tutki tai muuta! Meillä oli parveke sinne naapurikaupan roskiksille päin ja parvekkeen alla pyöri kerjäläisiä joka päivä, ei mikään unelma ehkä. Mutta eihän hotellissa olekkaan tarkoitus olla päivä tolkulla :) Muuten saamamme palvelu oli ihan jees, mutta aamupalalle ei ikinä mahtunut sinä aikana kun se oli ja jos vahingossa istuit tyhjään pöytään joka oli mukamas varattu jollekin saksalaiselle niin kyllä nopeesti tulivat sanomaan.. Vilkas tie vieressä oli aika ilkee jos oli ruuhkaisaa ja liikennevalot eivät toimi. Mutta kokonaisuudessaan oli ihan hyvä reissu, kyllä vois harkita toistekin jos halvalla sais, hotellissa vaan nukutaan. :D

    • viimeisen viikon

      Oli ihan hyvä hotelli, tosin aika likainen. Seinissä näkyi (siivoojien?) sormenjälkiä, eivätpä petivaatteetkaan olleet kovin puhtaita. Naapurien puhe kuului selvästi seinien läpi, mutta onneksi meidän naapureina ei ollut kovin bilettäjätyyppejä :D Siivojat eivät halunneet tulla siivoomaan kun olimme huoneessa vaan odottivat että lähdimme, vaikka kerran sanoin heille että saatte tulla :)

      Naapurihotellista kävi kylläkin uimassa muutaman kerran porukkaa, mutta eipä se meitä haitannut. Parvekkeemme oli siis uima-altaan puolella.

      Olutta kyllä kannoimme hotelliin, eikä kukaan kertaakaan respasta meitä kieltänyt vaikka varmasti huomasivat kilisevistä ostoskasseista mitä siellä oli :D

      Aamupala oli ihan ok, syötiin pääasiassa pelkkiä sämpylöitä. Henkilökunta oli todella ystävällistä :)

      Salaateista sen verran, että suosittelen ravintola Las Palmasia. Tosi hyvää salaattia :)

    • Sanipiits =)

      Onko kellään "tuoretta" kokemusta hotellista, esim. kesältä/syksyltä 2013? Itse reissua suunnittelen toukokuun loppuun 2014. Sunnybeachilla jo 3 kertaa käynyt, mukava ja edullinen paikka!! Kyseisessä hotellista ei vielä kokemusta.Muuten sunnybeach tuttu paikka kun yhteensä siellä kuukauden pyörinyt =) 28.5 reissuun....

    • Harkitsen sadasti

      Syksyllä 2013 oltiin viimeksi. Ja sitä ennen usempi käynti. Taso on laskenut. Olimme pettyneitä viime reissuun siinä hotellissa. Meidän kerroksessa ei siivooja tullut huoneeseen jos olimme paikalla. Ei edes pyynnöstä. Tilanne oli aivan toinen alemmassa kerroksessa. Meitä oli siis kahden perheen porukka matkassa.
      Aamisella siivottiin pöytiä aika vilkkaaseen tahtiin. Saatettiin korjata pois kesken oleva annos. Ja se vähäinen englanninkielen taito loppui siinä kohtaa, kun huomautti asiasta. Muutoin allasbaarissa ei ongelmia englanninkielen kanssa.
      Huoneeseen ostimme juomia sun muuta marketista, eikä koskaan ole kukaan siitä asiasta sanonut.
      Muutoin ihan perus ok hotelli mitä sillä tähdityksellä voi odottaa ja olettaa.
      Aikaisemmin olemme valinneet Amariksen useamman kerran siksi, että se on vastannut tarpeita. Mitä sillä rahalla ja tähdityksellä saa. Ja onhan se huone lähinnä kääntymispaikka. Viime kerta oli kuitenkin niin pettymys, että sen sadannen kerran harkitsen valitsenko sitä hotellia enää. Muitakin on onneksi tarjolla. Jopa samalla rahalla saa parempaa tasoa, siisteyttä, monipuolisemman ja paremman aamiaisen yms. Kokemusta on.
      Muutoin edullinen kohde ja aika takuuvarma lämmin kohde, Siellä monesti käyneenä tietää jo missä mikin on. Helppo.

    • sanipiits

      Hotelli Amarikseen 28.päivä toukokuuta. Toivottavasti siel on mukavaa porukkaa =) Kaikkihan aina sanoo et huoneisiin ei saa viedä mitään alkoholijuomia, omia siis, mutta missään hotellissa ei koskaan kukaan ole kieltänyt tai sanonut mitään asiasta. Onks muita lähös sinne hotelliin 28.päivä?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 113
      2353
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2197
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1991
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1707
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1628
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1432
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1374
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1373
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1282
    Aihe