Kauriille sopii parhaiten

oikeesti siis

1)rapu, kalat, neitsyt, härkä ja toinen kauris. Vaikka suhtaudun pilke silmäkulmassa horoskooppeihin, niin valitettavasti ihmissuhteissakin olen aina tullut samaan tulokseen. Nuo merkit sopivat parhaiten, ei siitä pääse mihinkään.

5)Jousimies ja kauris, kaksonen ja kauris sekä vaaka ja kauris - nuo kaikki tietävät katastrofia.

4)Oinas ja kauris - haasteellista yhdessäoloa:))

3)Vesimies ja kauris - hyvä suhde, jonka eteen joutuu kuitenkin tekemään jonkin verran töitä.

2)Skorppioni ja kauris - sovitte lähes täydellisesti.

Ensiksi mainitut ovat kuitenkin niitä parhaiten sopivia eli niitä ykkösiä.

www.ellit.fi

14

2390

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • näkee saman

      asian aivan eri kantilta, ja/tai ajattelee aivan eri tavalla. Miten he sitten voisivat ymmärtää toisiaan? Niinpä niin, sano se! Ei ole ihme, jos tulee yhteentörmäyksiä:)

      • yhden kaksosen

        kaa, mutta aina tuli takapakkia. Ei kuulkaa hyvät ihmiset kaksoset enää muita ihmisiä tarvi, niitähän on jo kaksi. Niillä on semmonen meno päällä koko ajan, että ei kestä kauaa katsella saati sitten kuunnella:DDD

        Ei mut siis aikuisten oikeesti, kaksoset on jees, mutta ei parisuhteesen. Nou tänks.


    • kauris..

      tuon härän pudottaisin heti pois, ja ehkä kalatkin.
      rapu, skorppari, neitsyt, kauris, ne on siinä =)

      • härkääää

        härkä kauris= täydellistä


    • Kaksonen naine :)

      5) Kauris ja kaksonen =katastrofi

      Osu mun kohdalla ainakin juuri noin :D No mut kaikki ei oo luotu toisillee :)

    • tossamossa

      samoin kalat (yleensä), neitsyen kanssa aina laatuaikaa, härän kanssa on hauskaa ja kauriin kanssa ajatukset kulkevat täydellisesti samoja latuja, ainakin melkein:)

      Jouskarin kanssa työasiat luistavat mainiosti, kaksosella on huumoria. Vaaka on hauska ja juttu luistaa. Oinaan kanssa sujuu syvällisempikin keskustelu, ystävyys onnistuu hyvin ja työ. Vesimiesten kanssa olen tullut aina juttuun kaveritasolla.

      • voi heti

        pudottaa listasta, pois ei sovi kauriille! Liian erilaisia!


      • kauriinkääntötakki
        voi heti kirjoitti:

        pudottaa listasta, pois ei sovi kauriille! Liian erilaisia!

        vesimies, jonka tämä kauris tuntee? Niiden vesimiehesten kanssa, jotka olen tuntenut, on ollut helppo tulla toimeen. Eräs vesimiesmies alkoi pitämään heti alusta alkaen minua ystävänään ja uskottunaan. Se oli aivan ihmeellistä, hän kehui minua aina aivan maasta taivaaseen. Eikä siihen liittynyt mitään seksuualista ainakaan. Meistä tuli hyvät ystävät. Sitten minulla on lapsuusajalta yksi vesimiesnainen ystävänä, erittäin helppo tulla toimeen hänen kanssaan, ollaan aina kun tavataan, niinkuin ei mitään vuosia olisi välissä ollutkaan. Yksi työkaveri on vesimies, olemme sieluntovereita, ymmärrämme toisiamme.

        Sitten on yksi vesimies, josta olen pitänyt paljon,mutta hän rakastaa enemmän vanhoja ystäviään kuin minua. Hän varmaan vaikka tappaisi minut, jos ne hänen ystävänsä käskisivät, ja ne ystävät taas vihaavat minua. Että on parempi, että hän elää ystävilleen ja minä väistyn takavasemmalle.

        Eli on monenlaisia vesimiehiä. Yksi vesimiestyökaveri on ollut reilu minua kohtaan viime vuosina. Meistä tuli sittenkin hyvät ystävät, vaikka hän ei ensin voinut sietää minua. Näin se elämä heittää. Sananlasku: "Käy harvoin kylässä, pysyt kauan ystävänä", voi joskus pitää paikkansakin.

        Vesimiehet ovat siis kauriin ystäviä yleensä. Heihin on helppo saada kontakti. Ne, jotka vesimies on joskus kelpuuttanut ystävikseen, menevät ylemmälle arvoasteikossa kuin jotkut uudet tuttavuudet. Näin se on vesimiesten maailmassa.


    • kauriska

      1) Olen ollut naimisissa "kalan" kanssa, kihloissa "neitsyen" kanssa ja seurustellut sekä "härän" että kahden "kauriin" kanssa. Ainoastaan härkä luopui minusta, kaikista muista minä, kauris(nainen). Emme siis loppujen lopuksi sopineet toisillemme... Rapuja en edes tunne kuin kaksi, toinen entinen kaverini, toinen lankoni.

      2) Siskoni on skorpioni, meidän välillä räiskyy säännöllisen epäsäännöllisesti. Olemme muutamaankin kertaan todenneet, että jos asuisimme samassa kämpässä pitempään, varmaan tappaisimme toisemme...

      3) Minulla oli pitkään hyvä vesimies-miesystävä, siis ihan ystävänä. Minkäänlaista muuta kiinnostusta en häntä kohtaan tuntenut. Mutta ystävänä hyvä, kuunteli ja vietimme paljon aikaa yhdessä.

      4) Isäni oli oinas, välimme olivat hyvät ja välittömät, ei millään lailla haasteelliset.

      5) Äitini oli kaksonen, samoin anopinanoppini ja myös kummityttöni on kaksonen. Myöskin vanhemman poikani kummiksi valitsin silloisen parhaan ystäväni, joka sattui olemaan kaksonen. Sanoisin, että tulen kauriina erittäin hyvin toimeen kaksosten kanssa.
      Mitä tulee vaakaan ja kauriiseen, niin yksi elämäni suurimmista rakkauksista oli vaaka. Suhteemme lähenteli kaikilla osa-alueilla täydellisyyttä, mutta kaatui olosuhteiden mahdottomuuteen.
      Ja viimeisimpänä, muttei vähäisimpänä, olen naimisissa jousimiehen kanssa ja hyvin pyyhkii...!

      Ja leijona, jonka olit jättänyt mainitsematta kokonaan, on paras ystäväni.

      • Oman tiensä kulkija.

        Upeaa, sinä tärisytät horoskooppien maailmaa yhtä lailla kuin minäkin. Eivät horoskoopit kerro kuka sopii kenelle vaan ihmiset sen päättävät itse, mutta jos haluaa olla niin koukussa horoskooppeihin niin menettää aika paljon. Onnea teille jotka järisyttävät ja rikkovat horoskooppi maailman parisuhde yhtälöitä.
        Minäkin seurustelen merkin kanssa jonka sanotaan olevan minulle katastrooffi! Mutta meillä menee kylläkin aivan perkeleen hyvin!


    • oinas ja kauris

      Vai haasteellista yhdessäoloa? Kauniisti sanottu. Suomeksi se tarkoittaa, että tapellaan niin että talo tärisee:D

    • Epätyypillinen kauris

      Olen vaakamiehen kanssa naimisissa. Parempaa saa hakea! Tätä ennen seurustelin leijonan kanssa ja sitä ennen naimisissa leijonan kanssa yli 20 v. Yhtä oinasta lukuunottamatta kaikki seurustelukumppanini ovat olleet leijonia? Vasta vaakamiehen kanssa on onnistunut. Pitääkö varautua katastrofiin?

      • kauriskääkkä

        Kandee varautua kuiteski, kun ei koskaan tiedä. Katastrofeja sattuu, varsinkin kauriille:D Kauris osaa kyllä järjestää katastrooffin ihan ilman vaakaakin, ihan vaan vaikka yksitään.

        Mutta miten varautua? Kas, siinä pulma:)


    • Yaiza

      Kauris Kauris, muut ei tahdo ymmartaa mua ja ymmarran todella hyvin toista Kaurista. Istutaan paljon omissa oloissamme ja sitten kun ollaan yhdessa todella ollaan yhdessa. Luottamus on 100%, ollaan rehellisia, halutaan samoja asioita elamassa jne.

      Olen myos seurustellut neitsyen kanssa kuusi vuotta, Kauris Neitsyt pitaisi kans sopia hyvin yhteen mutta hermo siina menee. Mies seurasi koko ajan mita jatan mihinkin, miksi en keraa vaatteita pois, tai heita jugurttipurkkia heti roskiin ym. Seksi oli aika tylsaa...

      Kauris Kauris on todella upea, mahtava ja intohimoinen suhde!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9164
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2688
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      145
      2467
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2009
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1517
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      10
      1448
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1316
    10. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1310
    Aihe