uusiutuvat kihomadot

erittäin

helposti ! Meillä nyt tänä vuonna ollut viisi kertaa matoja! Älkää hyvät ihmiset luottako että lähtevät ekalla lääkekuurilla,eikä ehkä toisellakaan! Meillä ekan kerran siivottiin ja pestiin kaikki paikat,lelut,sängyt,KAIKKI ! Ja hups..niitä tuli taas 3 viikkoa toisen kuurin jälkeen! Pitää seurailla joka ilta taskulampulla lapsen takapuoli,koska jos niitä on ja on vaan,ne on luultavasti pesiytynyt elimistöön mukamas jäädäkseen :( Yksityiseltä lääkäriltä kyselin asiasta ja hän sanoi että on olemassa reseptilääkettä jos esim.Pyrvin ei auta.

Ja siitä että ei ne nyt niin kauheita oo,kyllä täit kauheampia on! Ne jopa liikkuu sohvilla ym,mutta madot ei viihdy ihmisen ulkopuolella yhtään,kuolevat heti,kun ovat vaikka sormen päällä.Kokemus puhuu....
Joo meillä on ollu nyt nuorimman (6v) aikana sekä täit että madot,enkä häpeä asiaa yhtään.Ei voi tarhaan sanoa että olemme flunssassa,jos on matoja!Pakko kertoa jokaiselle rehellisesti,miksi lapsi on poissa hoidosta.Nehän tulee joltain kenen kanssa lapsi on leikkinyt tms. Ei ole häpeä vaikka jotain näitä inhottavia lastentauteja on.Ei niille vaan mahda mitään. Tää on elämää,johon vaan pitää tottua :)

3

2095

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kihis

      Olette käyttäneet hoitoon?
      Näyttäisi siltä, ettei teidän kuuri vaan ole purenut niinkuin pitäisi. Meillä uusi kolme kertaa, sitten hain lääkäriltä reseptin.. johan häipyi! Oli muuten vielä hinnaltaankin huomattavasti edullisempi kuin tuo pyrvin!!!
      Matohan elää toista kuukautta suolistossa ennen kuin tulee ulos.. joten uudesta tartunnasta ei voi puhua jos 3 viikon jälkeen kihisee jälleen.

      Muistutan kuitenkin, ettei ehkä mato elä kauaa, mutta munat säilyvät karuissakin oloissa todella pitkään, jopa 2 kk! Huonepölyssäkin voi olla satoja munia.. Myös munien tahmea pinta takaa sen, että tarttuvat hyvin käsiin josta matka jatkuu helposti suuhun varsinkin pikkulapsilla..

      Minusta kummatkin ovat yhtä epämiellyttäviä.. Eikä sitä ole mukava sanoa, että tällaisia löytyi.. mutta todella vituttaa kun vanhemmat eivät kerro totuutta jotta kaikki tietäisivät varautua! Salailun tuloksena, joka lapsi päiväkodissa kaivaa peppuaan ja tartuttaa vuoronperään eteenpäin. Ainakin sillä tyylillä taataan, ettei kierrettä saada katkaistua! Jotkut ilmeisesti nauttivat todenteolla madoista sisällään, sekä jatkuvasta madotuksesta ja suursiivouksesta! Mutta jos siitä itse nauttii, niin ei se tarkoita että kaikki muut nauttivat..

      • että madot elävät

        päiviäkin kuurin jälkeen???

        Pyrvin-pakkauksessa neuvotaan ett jos ma otat lääkkeet, niin ti sit siivoat. Itse olen kuitenkin nähnyt eläviä matoja peräaukolla vielä torstaina! Eli jos noudattaa orjallisesti Pyrvin-pakkauksen ohjeita, likaantuu puhtaat lakanat jos samana iltana kun ne sänkyyn laitat! Itse vaihdoin lakanat ja pyyhkeet, desinfioinin veskin ja pyyhin pintoja joka päivä perjantaihin asti. Voi kyllä sanoa ettei koskaan ennen tai jälkeen ole ollut niin puhdasta.

        Meillä kans madot uusi noin 6vkon jälkeen eli todennäkösesti lääke ei tappanu kaikkia matoja tai sit sai heti uudenn tartunnan. Ratkaisin asian antamalla lapselle 3 kuuria lääkettä 2 viikon välein. Siitä ajasta on nyt yli puol vuotta eikä sen jälkeen ole ötöjä näkyny. Koulusta tuli n.kk sitten matovaroitus :( Taas alkoi tarkempi syyni, vaikka en ole sitä koskaan unohtanutkaan.

        Pahintahan tässä on just se häpeä ja kertomatta jättäminen... Loiset vaan leviää lapsesta toiseen ja vanhemmat kotona siivoaa siivoamisen jälkeen.

        Itse muuten valitsisin täit sata kertaa mieluimmin kuin madot :/


    • matoja4

      noi perkl madot. nyt neljäs kerta.... täitä jos olisi niin hiukset lähtis eikä olis ongelmaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2711
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1165
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      94
      1151
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1094
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1021
    6. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      943
    7. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      42
      845
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      38
      817
    Aihe