Maitohappobakteeri joka toimii?

liiinu

Kärsin paljon erilaisista mahavaivoista ja haluaisin löytää jonkun oikeasti toimivan maitohappobakteerivalmisteen vatsaongelmien ratkaisuksi. Mitkä ovat siis hyviä valmisteita ja mitä maitohappobakteerilajia hyvän valmisteen pitäisi sisältää?
Tällähetkellä mulla on käytössä Idoform puru tabs, jossa on Lactobacillus rhamnosus- ja Bifidobacterium Bb12 -maitohappobakteereita. Nämä ovat olleet ok, mutta muitakin voisin kokeilla. Oon kuullut sellaisesta kun Qur -maitohappobakteeri, mutta en ole sitä mistään löytänyt. Apteekit olen kiertänyt, mutta sitä ei näytä saavan oikein mistään. Ja onko se ylipäänsä toimivaa, kokemuksia? Toki maitohappobakteereiden käyttö on yksilöllistä vaikutuksiltaa, mutta haluaisin silti kuulla kokemuksianne hyvistä valmisteista :)

23

17353

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Oikeesti hoitaja

      Minulla toimii DDS . Tätä saa apteekeista ja luontaistuotekaupoista. On jääkaappitavaraa.
      Minulle alunperin määräsi lääkäri. Tästä ei saa KELA-korvausta vaikka onkin aika hintava. Ei se mitään jos se toimii. Itse otan kuuriluonteisesti 1-2 viikkoa 2 kapselia ateria yhteydessä. Suosittelen. Näin vatsani toimii ja ei ole vaivoja.

    • Aito lääkäri

      on paras, Qur-maitohappobakteerista puuttuu niitä hyödyllisiä maitohappobakteereja joita B-Ratiopharm sisältää. Tarkempaa tietoa saat apteekista farmaseuteilta.

    • minulla sitä

      En kyllä usko, että mikään maitohappobakteeri todella parantaisi vatsaongelmia. Ehkä jos on pieniä "vatsanpuruja", niin niistä voi olla apua, mutta ei ne paranna.

      Itse kävin juuri tänään paksunsuolentähystyksessä ja diagnoosiksi tuli haavainen paksun suolen tulehdus. Siinä ei paljon maitohapot auta.

    • löytyi netistä

      Hei !

      Surffailin ja googlasin, ja löysin kyselemääsi Qur -maitohappobakteerivalmistetta (30 kaps.) olevan myynnissä seur. nettikaupassa, hintaan 14,60 eur:

      http://www.apteekkishop.fi

    • Anna10

      Olen kokenut aivan samaa kuin sinä. Vatsa toimii enkä edes tarvinnut enää resptilääkettä Nexium jota piti käyttää erilaisten vatsavaivojen vuoksi. Apteekissa sanoivat nyt että sitä ei enää saa koska se valmistaja jolla oli sitä, on myynyt firman toiselle yritykselle joka ei ole ottanut valmistetta myyntiin. Jos joku tietää asiasta lisää olisin kiitollinen tiedoista, tuo oli paras maitohappovalmiste jota olen kokeillut. Olen kokeillut aivan kaikki muut myynnissä olevat ja mistään muusta en ole huomannut saavani apua.

    • Perttixx

      tai ainakin kannattaa kokeilla, että jätät KAIKKI VILJAT pois. Villjat ovat yllättävän monen vatsasairauden takana, niin minullakin, mutta vuosia vaivanneet vatsavaivat hävisivät muutamassa päivässä kun jätin viljat pois. Suosittelen myös VHH -ruokavaliota. Katso myös Tri Antti Heikkilän sivut

      • tahvo2k

        Onko tuo RATIOPHARM synteettinen valmiste?


    • R.potilas

      Moi,

      Minä ainakin ostin Rela maitohappobakteeri purutapsuja. En saanut ripulia kun joka päivä otin tuota. 2 ekaa päivää otin 2 tabua ja muut 1/pv.

      Muuten en kyllä käytä maitohappobakteeritabuja.

    • vatsavaivainen

      Luontaistuotekaupasta saa. 100 tabl maksaa noin 25€. Minulle auttaa. Merkkiä kannattaa vaihdella välillä ettei suolisto totu. Myös ProbioottiPlusa Luontaistuotekaupasta on hyvä.

    • Jonny1

      Minulla parhaiten ärtyneen suolen oireisiin ovat auttaneet Ratiopharm maitohappobakteeri B, Qur-maitohappobakteeri, Biomedin ja Biolaten valmisteet. Kannattaa myös maitohappobakteereiden ohella kokeilla maitoheravalmisteita ja ruoansulatusentsyymejä (esim. Biolatte).

      • .....

        Laatutuotteita ovat, enemmän tai vähemmin. Toisin kuin se humpuuki mitä tuolla haistahome-sivulla mainostetaan. Varsinkin tuo Biolatte, kunhan ostaa oikeaa. Ärtynyttä paksusuolta kannattaa lääkitä sellaisilla sekoituksilla joka sisältävät ainakin Bifidobacterium infantis:ta, Biolaten tuotteissa tuota on ainakin Biolatte Originalissa.

        Yleispätevänä neuvona voi pitää sitä että hyvän maitohappobakteeri-tuotteen tunnistaa siitä että sitä pitää säilyttää jääkaapissa. Netistä ei siis kannata tilata, kunnon tuotteet eivät postitusta kestä. Eikä myöskään apteekin hyllyltä, vaan vain niistä apteekeista ja luontaistuoteliikkeistä joista noita saa suoraan kylmäkaapista.


    • Joohannna

      Suosittelen Fermix maitohappobakteerijuomaa. Itse olin aluksi skeptinen, mutta Fermix toimii!!

    • jaana.sa

      Juuri ostin Fermix juoman, joten testi alkaa heti aamulla!

    • Vatsanivoinythyvin

      Voin sanoa, että FERMIX toimii!! Itselläni ollut vatsa ongelmia jo vuosia ja vihdoinkin on tuote joka todella auttaa. Ainut miinus on maku, mutta eihän terveelliset tuotteet yleensä maistukkaan hyvältä.

    • Jaana.sa

      Hei, tässä luvattu Fermix rapsa. Fermix ollut nyt käytössä viikon ja voin vain todeta, että juoma on parasta mitä olen vatsaani laittanut aikoihin. Mitään oireita ei enää ole ja makuunkin olen jo tottunut. Jopa perheen pienin 3v. tykkää juomasta. Suuri suositus, jos vain löydätte, sillä lähikauppa oli jo myynyt kaikki loppuun. :(

    • helsingfors.tyttö

      Myydäänkö Fermixiä vain 3 litran pakkauksissa ?
      Kuinka kauan se säilyy avaamisen jälkeen juomakelpoisena ?
      Se on suuri pakkaus yhdelle.
      En ole nähnyt sitä missään marketissa.
      Mistä te ostatte sitä ?

    • Vierailiija

      K-kaupasta ostin. Hyvää on tavara

    • raijajaarvinen

      Ruoholahden K-kaupasta löysin ja voin sano ettei vatsa ole voinut näin hyvin pitkiin aikoihin! t. onnellinen Fermix käyttäjä.

    • Lillliiii

      Hyvää ainetta se on. K-marketista löydettiin

    • Trooper24

      Kyllä nyt pitää todeta, että Fermix on todella tehokas litku.

    • Artsi7689

      Kokeillut noin kymmenta maitohappobakteeria enka ole huomannut vaikutusta.

      Boris maitohappobakteerijuomasta on ollut apua. Eli boris tai fermix toimii.

    • Anonyymi

      Fermix on Boriksen kopio, jonka valmistaja on mennyt jo kerran konkurssiin. Juokaa alkuperäistä, se on luomuakin.

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      574
      3814
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2719
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2114
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1917
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1835
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1770
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1729
    Aihe