Laatu heikkenee jatkuvasti

Korpisavu

Kokeilimme viikonloppuna erilaisia oluita Alkon valikoimista. Valikoima oli alle 50.000 hlö taajamassa hyvin suppea (vaikka populaatio kesällä lisääntyy reilusti).
Kokeilusta jäi mieleen Koffin uutuus Karhu Korpisavu. Etiketti ja nimi luo uskottavuutta jonka itse tuote pilaa täysin. Laimean oloinen tunkkainen litku joka on valmistettu (osittain) tärkkelyksestä ja aromiaineista. Prosentteja on kuusi, mutta ilmeisesti kantavierreväkevyys on riittämätön kun lopputuote on niin pliisu.

En asu Suomessa, ja tuon nykyään oluet mukanani Suomessa käydessäni. Joka kerta maistaessani suomalaista bulkkiolutta päätös vahvistuu. Toki Suomestakin saa ihan juotavia oluita, mutta eivät ne poikkea mitenkään edukseen normaalilaatuisiin tuontioluisiin nähden, ne päihittävät ainoastaan suomalaisen bulkkioluen.

Miksi ostatte suomalaisia bulkkioluita? Kun nykylaatu kelpaa, seuraus on ainoastaan se että laatua heikennetään edelleen. Äänestäkää lompakoillanne jos haluatte saada aikaan laadunparannuksen.

4

458

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 34tg3yh

      Miksi ostavat bulkkioluita? Suomalaiset ostavat bulkkioluita koska suomalaiset ovat sivistymättömiä pölvästejä, jotka haluavat vain halpaa. Onhan se selvä että jos ostaa laatikollisen (48 tölkkiä) olutta, haluaa sen halvalla. Eiväthän suomalaiset hyvää ruokaakaan tunnista. Suomalaisten markettien valikoimat ovat huonoja myös syötävän suhteen.

      • Korpisavu

        Suomalaiset kaupat tarjoavat kieltämättä kuluttajille paljon paskaa komeissa pakkauksissa. Evira kehuu turvallisuutta ja teollisuus puhuu puppua puhtaudesta. Oikeasti tuotteet sisältävät enimmäkseen sokeria, suolaa, rasvaa ja jauhoja jos teollisuus on niitä "jalostanut".
        Kauppa täyttää hyllynsä tällä paskalla, sillä se kelpaa. Lukekaa sisällysluetteloita ja jättäkää ruoaksi ja juomaksi kelpaamattomat tuotteet hyllyyn (suurin osa). Eiköhän elintarvikkeet ala muuttua ruoaksi kaupoissa jos paska ei enää myy, ei enää edes hienossa pakkauksessa.


      • KELA-ALEK

        OK, työttömyyspäivärahoilla elävä on Juntti-Urpå siksi ettei rahat riitä belgialaiseen savubisseen, joka itseasiassa maistuu saakelin pahalta mutta elitisti ei sitä voi tunnustaa. "Aatsi påppaa pojat keitti (belgialaista bisse)soppaa josta ne ei tykkää..."


      • vähistä varoista
        KELA-ALEK kirjoitti:

        OK, työttömyyspäivärahoilla elävä on Juntti-Urpå siksi ettei rahat riitä belgialaiseen savubisseen, joka itseasiassa maistuu saakelin pahalta mutta elitisti ei sitä voi tunnustaa. "Aatsi påppaa pojat keitti (belgialaista bisse)soppaa josta ne ei tykkää..."

        vaan niiden väärästä kohdentamisesta. Pikahiiva-tärkkelyskeppanan hinnalla saa aivan juomakelpoista olutta kaupasta. Tärkkelyskeppanan vaihtoehto ei ole Belgialainen savuolut vaan parempilaatuinen ja samanhintainen suomalainen olut. Miksi valita fuskupilsneriä, kun aitoakin on saatavilla samalla satsauksella?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      101
      1497
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1154
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      84
      1064
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      976
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      573
      942
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      877
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      872
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      19
      822
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      654
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      630
    Aihe