Kia Magentis onko kokemuksia ?

Joko korealainen?

Minä tässä olen ajatellut auton vaihtoa.

19

9750

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 2.0 EX

      vuoden kokemus Magentiksesta. Vikoja ei ole ollut, voin vain suositella hyvänä vaihtoehtona.

      • eikä vikoja

        ole kummassakaan ollut. Ensimmäisellä Magentiksellamme oli ajokilometrejä kertynyt reilut 80tkm. eikä noilla kilometreillä minkäänlaista vikaa ilmennyt. Siksi valintamme menopeliä vaihtaessamme oli luonnollisesti helppo.
        Kävimme vertailemassa ja koeajelemassa eri vaihtoehtoja, esim. Passattia,Lagunaa, Opelia... ym. ja täytyy sanoa, että kyllä Magentis kuitenkin ajoltaan, tiloiltaan, varusteiltaan vei voiton ja kun vielä lisätään edullisin hankintahinta, niin valinta oli helppo.
        Arvonaleneminen edellisessä Kiassamme oli ilmeisesti samaa luokkaa, kuin minkä tahansa auton.

        Nykyisellä v.-08 hankitulla on reilut 40tkm. takana, eikä muuta ole tarvinnut tehdä,kuin ajovalopolttimot on vaihdettu, tai huoltamolla vaihdatin. Kustannukset eivät kuitenkaan päätä huimanneet siitäkään huolimatta, vaikka umpiot oli irrotettava,niin hintaa kertyi peräti 15€ ja siinä oli polttimot mukana.
        Ainut mikä hieman rassaa, on korkea bensankulutus kaupunkiajossa,kun se on yleensä ollut yli 10 jopa 11 litraa. Maantielläkään ei alle 7 litran tällä ole päässyt.
        Kovilla pakkasilla ei ole ongelmia käynnistyksen kanssa ollut, mutta lämmityslaite ei välttämättä riitä pitämään nelihenkisen perheen matkustaessa takaikkunoita täysin auki,mutta selitys lienee siinä, ettei takaovipalkeissa ole niitä ilmasuuttimia,kuten esim. Volvoissa, Mersuissa, Skoda SuberB:ssä, joita on paljon takseissa ja joissa takasivulasit pysyvät yleensä huurtumattomina, mutta toivottavasti tuokin puute Kiassa tulevaisuudessa korjautuu.
        Kian huoltoa on kustannuksiltaan arvosteltu mielestäni kuitenkin syyttä. Ei sillä, että itsekään sitä isohkoa summaa ilomielin maksaisin, mutta n. kerran vuodessa tulee huolto vastaan ja onhan autolla kuitenkin se 5v. takuu voimassa,kun käyttää näissä määräaikaishuollossa ja tiedän varmuudella, että se takuu todella toimii.
        Minkään auton huollot eivät kuitenkaan kovin halpoja ole ja yleensä takuukaan ei ole näin pitkä.

        Lopuksi on vielä mainittava, ettei minulla ei ole tarvetta näyttää varakkaammalta mitä olen,varamme riitti käteiskauppaan, enkä tarvitse auton muodossa peniksenjatkettakaan, järkisyistä käytössämme on Kia Magentis 2.0 EX A


    • 170 000 km

      170 000 km olen Kia Magentiksellani ajanut. Ei ole tarvinut tehdä kuin normaali huollot. Varma peli!

    • tyytyväinen

      Vajaa 68000 ajettu ja tähän mennessä vaihdettu yksi ajovalon polttimo, etujarrupalat ja yksi 1koiranluu" eteen, jarrut puhdistutin ja jarrunesteet vaihdatin ja nuohan ovat normaalia huoltoa. Tänään katsastin Magentiksen ja kiitosmainillalla leima tuli, kaikkiaan luotettava ja hyvä auto tuon ja ennenkaikkea ei ole mikään koppimopo sillä tilaa on.

    • insights1

      Magentiksellani on ajettu 26.000 km mukavia kilometrejä. Viime viikolla lämmityslaite alkoi puhaltamaan vain haaleata ilmaa, vaikka nostin säätimestä jopa 26 asteeseen. Nesteitä on jäähdyttimen paisuntasäiliössä riittävästi. Olen ajanut moottorin "lämpimäksi" ja nostanut puhaltimen maksimiinsa; mikään ei ole auttanut. Pitääkö viedä Deltaan vai tietääkö joku parempaa konstia?

      • Anonyymi

        Itsellä läppärin kenno oli tukkeessa puutarha letkulla puhdistin kennon ja tuli laitettua punaiset nesteet niin alkoi .lämmintä tulemaan


    • a ukko

      Hei!
      Onko kenelläkään tietoa KIA Magentiksen kierrosluku mittarista. Lopetti toimimasta onko joku tietty vika vai onko etsittävä kaikki "paikat".

    • Salololta

      Kunnon auto on rahalle vastiketta.Olen ajnut 265000tuh.
      Mulla on Diisel 2l.

    • Puc

      Mulla on seisonut 139tuhatta ajettu Dieseli magentis syksystä asti kone sökönä. Delta auton huollossa sattu kesällä 2015 jotakin käsittämätöntä.

    • Masensi

      110tkm mittarissa 2.7 V6 bensa. Ite ajanut 50tkm. Normihuollot. Jarrulevyt,palatx2, 2 jarrusatulaa, koiranluut ja 1 puola sekä kaasuläpän asentoanturi vaihdettu 110tkm aikana. Ihan kelpo peli, lähivalot vaan onnettomat.Bensaa syöpi 8.5-13l ei jää jalkoihin ja ison auton hyvät ja huonot puolet. Delta kantsii kiertää kaukaa jos mahdollista, poskettomat huoltohinnat.

    • hermo67

      380tkm lasissa perushuolloilla 2.0crdi dieselillä. Hyvin toiminut.

    • Anonyymi

      Juhlavaa kyytiä jo vuodesta 2009. 2litran bensa manual ja kilsoja takana 260tkm. Moottori on ollut varma eikä Magentis mk2 ruostukkaan kuten edeltäjänsä. Vähävikainen auto.

      • Anonyymi

        Kia ujeltaa kieroksilla hiljenee lämmitessään


    • Anonyymi

      Korean muovi ihme, hyi.

    • Anonyymi

      Iso ja tilava, tekniikaltaan luotettava auto. Nämä kiat ilmeisesti 2006-2009 hyvin ruostesuojattuja tehtaalta lähtiessään toisin kuin samanikäiset volkkarit ja foordit. Toki ovat yksilöitä kaikki. Jotku puhuvat korkeasta kulutuksesta mutta itse ainakin päässyt matka ajossa 7ltr/100km 2ltr bensakoneella ja manuaali. Hyvä auto kuitenkin ollut. 100tkm aikana korjauksia jarrut edestä/takaa sekä takaiskarit, siinäpä ne ainoat viat olleet.

    • Anonyymi

      Erittäin luotettava auto .tuttu on jo omallansa ajanut kolmetoistamiljoonaakilometriä .suosittelen lämpöisesti .kiassa käytetään ferrarin teknologiaa.ja moottori on titaani runkoinen .

    • Anonyymi

      Magentis😂kaikkea sitä kuulee. Onkohan yhtä muovinen korean tekele kuin EV6?

    • Anonyymi

      Varmaan raitisilma suulakkeiden kautta tulee jotain tyynnyttävää ilmaa/kaasua joka laittaa kehumaan tätä autoa. Vaikka joutuisi jarrusatulat vaihtamaan alle 100 tkm, niin leveä hymy pysyy.

      Vaikka kulutus on korkea, niin sekin pistää hymyn huulille.

      Vaikka auto on Kia, sekin tekee onnelliseksi.

    • Anonyymi

      Hankin juuri 2005 2.0 bensa Magentiksen, ja tuntuu oikein mukavalta kaikin puolin.
      Paljonkohan on polttooainern kulutus? Onko kokemusta siis maantieajon kulutuksesta? Manuaali kyseessä.
      Mitähän maksaa jakohihnan vaihto siis työkulut?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1565
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1204
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1127
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      977
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      892
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      880
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      724
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe