en kestä Detroittia!!!

Eero.

No niin kyllähän sen ties että Detroit voittaa sen ties siitä hetkestä alkaen kun ne voitti Anaheimin seittemännessä pelissä. Helpostihan ne nyt jonkun Chicagon ja jonkun Pittsburghin voittaa kyllähän sen nyt tietää.
Onneks Anaheim anto ees vastusta voi vitju että mie olisin nauttinu jos ne olis pudottanu Detroitin se oli niiiiiiiiiiiin lähellä että melkein itkettää!!!!!!!!!!!!
On niin tylsää ja tylyä kun Red Wings on vuodesta toiseen siellä finaaleissa niin on jatkunu jo yli 10 vuotta että kaipais vähän vaihtelua. joku muu olis saanu voittaa ihan ketkä vaan tahansa mutta ei Detroit.
Eikö oikeesti idästä löydy yhtään hyvää joukkuetta jotka olis voinu lopettaa noitten ylivoiman, ehkä washington olis voinu haastaa mutta kun Pittsburgh tuurilla voitti 7 pelissä. Vaikka eipä tietenkään Capitalskaan olis Rednoittia voittanu kun ehkä kaks ketaa tai yhenpelin.
Ja jos Pittsburgh on sitten idän paras joukkue niin eipä taida olla hirvee taso mutta en tiiä Bostonista niillä kai olis aika tasanen ja varma joukkue mutta eipä onnistunu vaan tuurilla hävis Crolinalle ja tietysti 7. pelissä ja kyllä New Jerseykin olis ollu ihan vahva ja laadukas joukkue mutta niinpä vaan tipahti tuurilla Carolinalle ja tietysti 7.pelissä.
Kun eihän Pittsburhilla oo oikein ketään muuta kun Crosby ja Malkin ja tietysti Fleury on ihan hyvä kai mutta se onkin maalivahti ja ainahan maalivahti on tärkee ja esillä aina mutta ei e fleury loppujen lopuks niin loistava ookkaan niin jos sitä ei lasketa niin kuka on Pensin 3. paras kenttäpelaaja??? ei siellä oo ketään muita!!! joku Letang?? sekö sitten on se 3. paras??? ja puolustajis ta ei maailma tunne yhtäkään ei ketään vai onko Serei Gotshar puolustaja? no ei sillä kuuhun mennä ei niillä oo ketään!!! ihan nevöhööd miehiä no kai ne perustaa sitä peliä joukkuetoimintaan sitten eihän se huonosti oo jos on finaaleihin päässy.
Ja se että tällä kaudella niillä ei ees oo Hossaa kun ei ollu vara pitää kun malkinin palkka piti nostaa kun tulokas-sopimus loppu niin 10-kertaseks viime kauteen verrattuna ja nytpä sitten Hossa on juurikin Detroitissa että hyvinpä menee!!! Ne on niin paljon kahen pelurin varassa että ei tuu mitään mutta tietysti oilsin toivonu että Pittsburgh olis voittanu tai että Detroit ei olis päässy finaaliin mutta nythän on niin että mikään ei estä Detroitin voittoo ääääääähhhh mitä se sitten lohduttaa jos Pens voittaa yhen pelin tai 2 ei mit'ään.
Ja varsinkin pelaajille ja muille se on aika kovaa olla 2 vuotena peräkkäin häviimässä finaaleja se on todella kovaa kyllä se vituttaa ja itkettää ja raivostuttaa miks miks miks miks????
Ja ärsyttää kun se välimallin jätkä malliopiilas Filppula on siellä sitten juhlimassa laimeena omana itsenään mallioppilas-maitopartana vaikka teki ehkä 6 maalia runkosarjassa ja ehkä 20 pistettä niin yt se on sitten hirvee sankari kun sattuu pelaamaan oikeessa joukkueessa okay tiiän että sanon vähän tyhmäsi mutta näin se vaan on.
Leino on hyvä peluri just hyvä.

Toivottavasti ees ens kaudella vanhukset kuten Osgood ja Lidström ja Rafalski olis jälleen vuoden vanhempia ja huonompia siinä määrin että pelit ei sujus enää yhtä hyvin ja nyt kun niillä ei oo varaa pitää Hossaa vaan se lähtee taas rahan perässä jonnekkin muualle niin toivon todella kovasti että ens kaudella Detroit floppaa mikä tarkottas sitä että ne ei voittaskaan cuppia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1

183

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • voittakoon

      ja jos se on detroit, niin mikäs siinä. mun mielestä on pikemminkin hyvä, että nhl:ssä on joku joukkue joka on hieman yli muiden. onpahan joku mihin verrata. jos, ja kun pittsburgista ei ole vastusta detroitille, se vaan kertoo että detroit on maailman paras ammattilaisjoukkue, jääkiekossa. en ymmärrä mitä väärää siinä on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      94
      2505
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2183
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      84
      1857
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1631
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1586
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1585
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      34
      1528
    8. 73
      1436
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      95
      1344
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1254
    Aihe