Terminator Salvation

JohnConnor

http://sites.google.com/site/stopmachinetakeoverinitiative/suomi

== Toukokuu 2009 = Tämä on viesti vastarintaliikkeeltä Terminator-elokuvan ystäville ==

Olen yksi vastarintaliikkeen operaattoreista. Olemme julkaisseet raportin, jota voidaan pitää vastarintaliikkeen perustuskirjana. Mitä kotiplaneetallasi on tapahtunut Terminator-sarjan osien 3 ja 4 valmistumisen välissä, elokuvayleisön odotellessa neljännen osan valmistumista? Israelin armeija on ilmoittanut rakentavansa Skynetin. Tämä tosielämän uutinen, ja paljon muuta mitä vastarintaliikkeen operaattorin on syytä tietää, on sisällytetty raporttiimme. On olemassa kaksi tapaa liittyä vastarintaliikkeeseen ja osallistua toimintaan. Toinen on valmistautuminen lohduttomaan taisteluun Tuomiopäivän jälkeen, ja siihen saakka piilossa pysyttely (John Connorin strategia). Ja toinen on suunnitelmallinen, näkyvä toiminta ennen Tuomiopäivää, ja pyrkimys sen estämiseen (meidän strategia). John Connor on fiktiivinen hahmo ja lähes yksin, piilossa toimiessaan kykenemätön estämään Tuomiopäivän toteutumista eikä hänellä ollut Internetiä käytössä. Tälle vastakohtana, todellisen vastarintaliikkeen elinehto on pyrkiä estämään Tuomiopäivän toteutuminen täydellisesti, koska toiminta ennen sitä on vaihtoehdoista mielekkäämpi ja merkittävästi menestyksellisempää.

Jos olet omasta aloitteesta ryhtynyt katsomaan Terminator-elokuvia jotakin arvokasta niistä oppiaksesi, olet vastarintaliikkeelle erityisen arvokas, sillä kaikkien ihmisten aivot eivät ole tänään valitettavasti niin hyvässä kunnossa. Ja jos sinulla on tiedostavia, itsenäisesti ajattelevia ystäviä lähellä tai kaukana, jotka osaavat arvostaa Terminator-elokuvia, pyydä ujostelematta heitä levittämään tätä paperia niin pian kuin mahdollista heidän kotikaupungissa Terminator 4 – Salvation-elokuvan katselijoille, jotka jatkavat edelleen viestin levittämistä. Näitä asioita pohtineena ymmärtänet Israelin armeijan ilmoituksen tarkoittavan muun muassa sitä, että ihmistä fiksummat koneet mahdollistava teknologia on osa todellisuutta, jossa elämme. Koska Terminator 4 on nyt elokuvateattereissa, ja koska ajoitus on kaiken avain, pyydämme sinua lukemaan ja kopioimaan raporttimme niin pian kuin mahdollista. Ja sen jälkeen toivomme sinulla riittävän rohkeutta sanoa ystävällesi erityisen ponnekkaasti, kuinka tärkeää hänen on perehtyä ensitilassa raporttiin. Ja muista tarkistaa että hän myös lukee sen.

Lähetä meille sähköpostia, jotta voimme lähettää sinulle sähköpostia. Ja lähetä meille ideoita ja ehdotuksia esimerkiksi siitä, kuinka toivoisit toimintaa kehitettävän – emme halua kuunnella sitten jälkeenpäin, sitten kun kaikki on jo liian myöhäistä, että monet asiat olisi pitänyt tehdä toisin. Nyt on aika oppia käyttämään omaa ajatuskapasiteettia sekä vaihtamaan ideoita ja tietoa. Toisille tämä viesti saattaa tulla yllätyksenä, kun taas toiset ovat mahdollisesti odottaneet sitä koko ikänsä, yhtä kaikki, sinulla voi olla paljon ajatuksia ja tietoa, jotka auttavat säilyttämään maaplaneetan ihmisten käytössä – vain yhdessä päättäväisesti toimien voimme painaa jarrua koneiden vallankaappaukselle, yhdessä voimme rakentaa tietotoimiston vastarintaliikkeen toimintaa tukemaan.

Mitä hyvänsä epäoikeudenmukaista kohtelua nyky-yhteiskunta tuottaa sen jäsenille, on kärsivällä osapuolella täysi oikeus närkästyä. Tänään voimme havaita päivittäin uutisia, jotka kertovat jonkun ihmisen kärsimyksestä ja närkästyksen vaikutuksista ihmisten käyttäytymiseen. Robotiikan tekoäly-järjestelmien rakentaja, Professori Hugo de Garis on sanonut, että tällä vuosisadalla ajattelevien koneiden kannattajien ja niiden vastustajien välinen sota voi vaatia miljardeja kuolonuhreja. Haluamme etsiä älykkäämpiä ratkaisuja ja työskennellä rauhanomaisin keinoin estääksemme myös tätä toteutumasta.

Tulevaisuus on sinun käsissäsi. Aika on suurin vihollisemme – aikaa ei riitä enää tuhlattavaksi. Raportti luettavaksi ja tämä paperi tulostamista varten löytyvät seuraavasta Internet-osoitteesta. Raportti on vastarintaliikkeen tuottama työkalu sinulle – ota siitä kaikki hyöty irti!

http://sites.google.com/site/stopmachinetakeoverinitiative/suomi

1

1001

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sekopää

      mitä ihmeen vitsi tämä on

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4853
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2300
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1826
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1546
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1520
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1161
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1136
    Aihe