Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

almiron ei kelpaa

mustiliini

Poikani 6 viikkoa, ei siedä lehmänmaitoa, joten olen ollut pari viikkoa maidottomalla ja siitä on ollut apua. Maidon määrä on kuitenkin vähenemässä ja kävin ostamassa lääkärin suosituksesta almiron peptiä. Poika vaan ei suostu sitä juomaan, ei sitten millään. sylkee heti pullon pois kun on maistanut mitä on tulossa vaikka nälkäänsä itkee. itsekin kummastelin erikoista makua.
kyse ei ole pullon hylkimisestä koska pumpattu oma maito kyllä maistuu. Myös Nan maistui kun sitä kokeiltiin, mutta oirehti siitä pahasti.
nyt on huoli päällä, että mitä sitten kun ruoka ei riitä. onko kellään kokemusta ettei kyseinen korvike maistu tai siitä miten sen saisi maistumaan. Neuvolaan ollaan tänään kyllä menossa, mutta haluaisin kuulla teidän kokemuksista.

5

614

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ++++

      Noiden erikoiskorvikkeiden maut ovat sen verran erikoisia, että kestää yleensä jonkin aikaa ennen kuin vauva tottuu siihen. Olen kuullut, että jotkut laittavat aluksi korvikkeen sekaan vähän sokeria, ja kun se alkaa maistumaan, vähentävät sokerin määrää vähitellen.

      Mutta ihan suosiolla voit laskea, että vähintään 10 kertaa pitää maistaa ennen kuin alkaa yhtään kelpaamaan.

    • lkjhlkjhlkjh

      Kokeilepa sekoittaa aluksi omaa pumpattua maitoa sekaan ja pikkuhiljaa annat enemmän almironia sisältävää sekoitusta, kunnes pääset kokonaan korvikkeeseen. Kyllä meillä ainakin vei viikon verran totutellessa, päivittäin tarjottiin.

    • 4:n äiti

      Koska lapsi reagoi lehmänmaitoon jo äidinmaidon kauttakin, on mahdollista, että Almiron pepti ei sovi. Sehän on tehty maidosta, mutta proteiinit on vain pilkottu pienempiin osiin. Ja oma kokemukseni on, että se voi aiheuttaa jopa pahemmat oireet kuin äidin käyttämät maitotuotteet äidinmaidon kautta.

    • mustiliini

      kiitos vastauksista. Muakin vähän mietityttää tuo korvike, kun on maidosta tehty... mut jatketaan siis yrittämistä. Saatiin tänään lähete lapsipolille, jos siellä selviäis tarkemmin mikä pikkuruista vaivaa.

      • kokemuksia meiltä

        meilläkään almiron pepti ei sopinut, vaan oireet pysyi entisellään tai jopa paheni. Vauva mm. puklaili entistä enemmän almiron-kokeilun aikana...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2237
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2073
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1678
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1500
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1496
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1387
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1354
    8. Persuilla ja Saksi-Riikalla meni sitten pornon levittämiseksi koko touhu.

      Onko kenellekään yllätys?
      Perussuomalaiset
      52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe