Kaverin valmistujaiset

Naitu

Oltiin kaverin valmistujaisia viettämässä ja lähdimme suuntaamaan baariin illalla. Pari hyvännäköistä miestä, Mikko ja Sami (nimet muutettu), tarjosivat meille juotavaa melkein koko illan. Loppu illasta he pyysivät meitä jatkoille Mikon luokse ja ajattelimme että voitais lähteäkin kun ei kerta väsyttänytkään. Mutta taksi jonossa sitten kaverilleni tuli huono olo ja hän sanoi lähtevänsä kotiin, lähdin sitten yksin näiden miesten mukaan.

Pääsimme Mikon luokse niin hän teki meille kaikille viinapaukut. Kuuntelimme musiikkia ja juttelimme. Yhdessä vaiheessa kun tulin vessasta nämä miehet istuivat vierekkäin sohvalla, Sami veti mut hänen syliinsä istumaan hajareisin. Hän veti mut ihan lähelle häntä ja suuteli, pikku hiljaa hänen kätensä siirtyi rinnalleni ja puristeli sitä. Jonkin aikaa siinä suudellessamme tunsin sormet hameeni alla, siirtäen alushousujani ja alkavan hieroa pilluani. Se oli Mikko. Sami otti pakaroistani kiinni, levitti rakoani ja silloin Mikko työnsi syvälle sormensa. Minulta pääsi pieni inahdus. Mikko runkkasi kovemmin ja kovemmin pilluani ja Sami veti toppini alemmas ja alkoi imemään rintojani. Pian Mikko nousi viereltämme ja laskeutui polvilleen taakseni, nosti takapuoltani ja työnsi kielensä pilluuni. Hän pyöritti kieltään kiihkeästi ja minusta tuntui että laukean kohta, mutta hän ehti lopettaa ennen sitä. Sami ja Minä nousimme sohvalta ylös, he riisuivat itsensä ja minä itseni. Sami tuli lähelle mua takapäin ja tunsin takapuolessani kovan kyrvän ja se sai mut enemmän kiihottumaan. Sami käänsit mut ja työnsi pöytää vasten, otti jaloistani kiinni ja nosti pöydälle. Hän avasi reiteni ja veti itsensä ihan muhun kiinni ja sanoi ”nyt mä panen sulta tajun pois”. Hän työnsi kyrpänsä rajulla vedolla sisääni ja alkoi panna mua kovaan. Pyysin että hän lopettaisi koska minuun alkoi sattua, hän jatkoi vähän aikaa ja nosti mut pöydältä pois. Menimme lattialle ja Sami pyys mua polvilleen, menin ja silloin hän otti takapuolestani kiinni ja alkoi naida kovaan mua takaanpäi. Mikko tuli mun eteen istumaan ja levitti jalkansa ja siirtyi vielä lähemmäs ja alkoi runkkaamaan ihan naamani edessä. Naiminen alkoi tuntumaan jo liiankin hyvältä ja toivoin että se ei loppuisi ikinä. Otin Mikon kyrvän suuhuni, se oli todella paksu. Ajattelin että tuota kun vielä saisi… Sami jatkoi vain naimista ja hänen hengityksensä kiihtyi ja kiihtyi ja lopulta työnsi kovaan oikein syvälle ja laukesi sisääni.

Mikko otti kyrpänsä suustani pois ja nousi ja sanoi ”nyt on minun vuoroni”.
Mikko nosti mut seisomaan ja työnsi seinää vasten, nosti toisen jalkani vyötärölleen ja työnsi paksun kullinsa sisääni. Muutaman työnnön jälkeen laukesin mahtavaan orgasmiin ja hetken päästä Mikkokin laukes.

Sillä välin kun me Mikon kanssa panimme niin Sami oli laittanut saunan päälle, otimme siinä vielä pari paukkua ja saunoimme ja menimme nukkumaan.
Aamulla kun heräsin niin puin päälleni ja lähdin hiljaa kotiin.

1

9405

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • naainen

      Ihan kiva tarina mutta tietyistä jutuista päätellen taitaa kuitenkin olla miehen kirjoittama?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1847
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe