Kaverin exää kuvailemassa

amatöörikuvaaja

Kaverin exä soitteli, että voisinko tulla ottamaan hänestä promo-kuvia, koska oli päättänyt hakea mallifirmaan töihin. Suostuin ilman muuta, koska se olisi myös minulle amatöörikuvaajalle samalla työnäyte.

Menin Millalle kotiin ja hän oli valmiina erilaisten vaatteidein kanssa. Hänen piti ottaa bikini, vapaa-ajan ja kaikenlaisia muitakin kuvia istestään. Aloimme kuvailemaan ja vaatteet vaihtuivat tiuhaan hän kävi aina makkarissa vaihtamassa vaatteet kun otimme kuvat olohuoneessa jossa itse aina odottelin.

Sitten hän tuli bikineissä eteeni, jolloin kun näin hänen upean vartalonsa minulla alkoi hiukan ottaa eteen. Räpsin hänestä kuvia hänen vaihdellessa asentoa, samalla mietin hänet siinä ilman vaatteita. Olimme saamassa kuvauksia päätökseen kun hän kysyi, että pitäisikö vielä jonkinlaisia kuvia ottaa. Ehdotin jotain vähän rohkeampaa, en mitää pornokuvaa, että hän jäisi valitsijoiden mieleen. Päädyimme ottamaan kuvan jossa hän oli ilman bikinien yläosaa vasen käsi rintojen suojana ja istui sohvan käsinojalla haarat levällään.

Milla riisui yläosan ja oli siinä edessäni rinnat paljaana aivan luonnollisena ja asettui istumaan käsinojalle. Kyrpäni alkoi kasvamaan enemmän ja enemmän. Pullotus alkoi vähän ahdistaa housuissa joten jouduin vähän korjaaman kalun asentoa, yritin tehdä sen huomaamattomasti. Millan ollessa valmiina aloin ottaa kuvia. Otin monta kuvaa kun yht'äkkiä Milla laski kätensä alas ja hymyili nätisti kameraan. Lopetin hetkeksi kuvia ottamisen ja katsoin häneen ihmeissäni. Sitten hän otti bikinien alaosasta kiinni ja raotti sitä siten, että siistiitty häpykarvoitus näkyi. En tienyt halusiko hän otettavan kuvia mutta otin lisää kuvia ja nyt menin alaspäin ja otin enemmän kuvia jalkovälistä.

Hän nousi seisomaan ja kääntyi selin minuun. Laski bikinien alaosaa pakaroiden alle siten, että pyllistäessä kameraan ne olivat huulien edessä. Räpsin kuvia pakaroista ja kaluni oli aivan kovana ja ajettelin, että mitähän Milla meinaa. Sitten lähti bikinit pois ja hän heittäyty sohvalle istumaan. "Anna mä kuvaan sua" hän pyysi ja tietysti suostuin, koska uskoin, että päädymme harrastamaan seksiä. Milla nousi seisomaan ja menin sohvalle istumaan. Hän pyysi minua riisumaan vaatteeni. Otin kaikki vaatteet pois ja istuin kädet munan edessä. Hän otti kuvia läheltä ja kaukaa. Tullessaan lähemmäksi hän pyysi, että näytäsin kyrpäni hänelle. "Ota runkkuote kyrvästäs ja runkkaa" hän komensi joten aloin tehdä niin. Tilanne oli outo, mutta menin sen mukana. "Nyt sun vuoros" hän sanoi ja ojensi kameran minulle ja lähti kohti kylphuonetta.

Menin perässä kylpyhuoneeseen ja hän meni suihkuun. Hiljaa ja kiusoitellen hän pesi itseään. Istahdin pöntölle kuvia ottaakseni. Hän pesi rinnat ja muun vartalon ekana ja sitten siirtyi alapäähän. Hän toi lantiota eteenpäin ja levitti häpyhuuliaan, jotta pienet häpyhuulet ja klitoris loistivat märkinä ja vaaleanpunaisina. Menin hän eteensä ottamaan lähikuvia kauniista pillusta. Hän kääntyi ja nojasi käsillään seinään ja pyllisti kunnolla, niin että kireä vaaleanpunainen pyllyreikä oli suoraan linssin edessä. Enään en voinnut odotella vaan laitoin kameran kaapin päälle ja kyrpä pystyssä otin Millan lantoista kiinni ja painauduin häneen kaluni noustessa pyllyvakoa pitkin. Laitoin käteni hänen rinnoilleen ja pyörivin liikkein hieroin niitä ja sormilla näykin nännejä. Millan hengitys kiihtyi ja hän laittoi oikean kätensä takaraivolleni ja vasemman pakaralleni. Suukottelin kaulaa ja korvanlehtiä. Painoin kyrpäni alas ja hieroin sitä kosteita ja turvonneita huulia vasten.

Milla poistui suihkusta kuin kiusaten ja kietoi itsensä pyyhkeeseen ja lähti nyt makuuhuoneeseen. Nappasin kameran mukaan ja meni perässä. Hän makasi haarat levällään sängyllä. "saatko sä sen nauhoittamaan?" hän kysyi ja vastattuani myöntävästi, pyysi hän asettamaan sen pöydälle nauhoittamaan ja minun tulevan sänkyyn. Laitoin kameran kohdilleen ja menin sänkyyn hänen viereen makaamaan. Kun asetuin selälleni hän nousi ja alkoi ottamaan suihin ja hän asettui siten että kamera sai kaiken nauhalle.

Aikansa imutettuaan, hän piti kalustani kiinni ja asettui ratsastamaan sillä. Hän pani niin kiihkeästi, että jo muutaman minuutin päästä tunsin tulevani. Milla nousi pois päältä ja imi lopuuun kunnes laukesin hänen suuhun. Milla imi kassit tyhjiksi ja tuli viereeni makaamaan.

Tasasimme hengityksen ja nousimme ylös, otin kameran ja lopetin nauhoituksen. "Ihan näitä kaikkia ei varmaan viitsi laittaa siihen hakemukseen", Milla sanoi naurahtaen. "No ei varmaan, mutta katsella kyllä voidaan joskus" tokaisin.

Puimme vaatteet pälle ja menimme konelle katsomaan otettuja kuvia. Tulimme siihen tulokseen, että tarvittavat kuvat olivat hyviä ja lähtiessäni pois sovimme, että jos tulee lisäkuvien tarvetta niin otamme uuden kuvaus session.

0

9848

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Kamala onnettomuus

    Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
    Suomussalmi
    151
    7029
   2. Mönkijäpnnettomuus

    Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
    Suomussalmi
    33
    1841
   3. Tilitoimisto!!!

    Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
    Rovaniemi
    25
    1267
   4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

    Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
    Ikävä
    60
    1222
   5. Milloin oot nähnyt kaivattusi

    ensimmäistä kertaa?
    Ikävä
    55
    935
   6. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

    Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
    Ikävä
    49
    787
   7. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

    Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
    Ikävä
    60
    785
   8. Oon pahoillani sun puolesta

    kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
    Ikävä
    38
    704
   9. Tikanmäen vastaus Haavistolle

    Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
    Pyhäjärvi
    95
    688
   10. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

    Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
    Ikävä
    83
    685
   Aihe