uusi puolue

DarkNinjaHiiri

Piraattiliitto keräsi yli 5000 kannattaja korttia suomessa ja on ilmeisesti äänestättävissä eduskuntavaaleissa 2011.
Tohtori Halla-aho keräsi yli 3000 kannattajakorttia muutamassa kuukaudessa ja sai pääsyn äänestettäväksi EU-vaaleihin.

Eihän tässä olisi homma eikä mikään laittaa "hamppu-puolue" vuoden 2011 eduskuntavaaleihin kun katsoo piraattipuolueen suoritusta.

Internet on tosiaan eliitin uhka numero 1 :)

Tarvittaisiin vain joku "sopiva" persoona uhrautumaan median alttarille. Hänellä kuitenkaan ei saa olla rikosrekisteriä tai rikollisia yhteyksiä perustuslain mukaan asettuessaan eduskuntaan. Vaikeaahan tämä on kun hän ajaisi jopa suorastaan rikollista aatetta/toimintaa... lähestymme kehäpäättelyä.

Faktat puhuvat laillistamisen puolesta ja kieltolaki on populismia.

12

305

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Muutosta

      En ehkä menisi niin pitkälle, että puoluettä lähtisi asian tiimoilta ajamaan. Ehkä tällä saataisiin semmoiset hampuusit uurnille, jotka muuten antaisivat äänensä tyhjälle tai eivät periaatteen vuoksi äänestä.

      En kuitenkaan kannata ideaa. Piraattipuoluetta äänestän eduskuntavaaleissa ihan vaan mielenilmaisuna nykyisen systeemin toimimattomuuden puolesta.

      (toiv. kukaan ei edellisen kommenttini perusteella vaadi minua kehittelemään tähän hätään sitten jotain parempaa ja toimivampaa poliittista järjestelmää. Mutta tuskin herrat brysselissä tietää miten suoria kurkkuja mä haluun syödä.)

      • DarkNinjaHiiri

        Mikä hamppu-puolueen perustamisessa menisi muka liian pitkälle? Eikö se ole jo "liian pitkällä" että 500 000 ihmistä on rikkonut lakia kokeillessaan substassia?

        Ymmärrän että piraatti ja hamppu-puolue kuulostaa joidenkin mielestä "punaisia päin kävely lailliseksi" puolueelta.

        Spekuloin jo piraattiliiton ja hamppu-puolueen vaaliliitosta :D


      • Muutosta
        DarkNinjaHiiri kirjoitti:

        Mikä hamppu-puolueen perustamisessa menisi muka liian pitkälle? Eikö se ole jo "liian pitkällä" että 500 000 ihmistä on rikkonut lakia kokeillessaan substassia?

        Ymmärrän että piraatti ja hamppu-puolue kuulostaa joidenkin mielestä "punaisia päin kävely lailliseksi" puolueelta.

        Spekuloin jo piraattiliiton ja hamppu-puolueen vaaliliitosta :D

        En tekisi kyllä äänestyspäätöstäni(tai äänestämättäjättämispäätöstäni) pelkästään sen perusteella, mitä henkilöt voivat olla yhdestä päihteestä. Kannabiksen käyttäjien sekaan mahtuu yhtäpaljon erilaisia ihmisiä, kuin Suomeen. Mieti sitten minkälaista populistista sontaa tämän puolueen muut kannanotot olisivat.

        Vaikka tämäkin asia olisi tärkeä saada Suomessa järjestykseen, on mielestäni tärkeämpiäkin asioita hoidettavana.


    • kannatan

      Periaatteessa kannatan koska mikäli kannattajakorttien kerääminen toteutetaan toimivasti, ei niiden riittävän määrän hankkiminen ole mikään ongelma - kannabisadressissa on kepeästi jo yli 22 000 nimeä vaikka asiaa ei ole mitenkään erityisesti mainostettu.

      Olisi tuommoinen hamppupuolue ihan hyvä perseennäyttö tälle nykysysteemille, joka on jo toimimattomuutensa selkeästi osoittanut. Vaaliliittoa vaan sitten eduskuntavaalien alla muiden (radikaali?) tms. pienpuolueiden kanssa ja eduskunnan tuolinkuluttajat vaihtoon sopivassa määrin. Että kehtaavat vieläkin saarnata talouskasvu-uskonnostaan keskellä maailmanhistorian pahinta talous- ja ympäristökriisin myllerrystä, lahjotut paskiaiset. Nuo "vanhat" aatteet ovat jo täydellisen puhkikuluneita ja joutaisivat kompostiin.

      Kannatan. Yksi ääni hamppupuolueelle.





      "Faktat puhuvat laillistamisen puolesta ja kieltolaki on populismia."

      Asiaa.

    • Riitä

      Eiköhän meille riitä yksi puolue missä hamppua "vedellään".Tämäkin on minusta jo liikaa,etenkin kun istuvat hallituksessa.Miten tämänkin maan asioita hoidettaisiin jos kaikki olisivat "pöllyssä".Eduskunnassakin muut lähtisivät kahville,niin nämä lähtevät "pössyttelemään". Eikös siellä eduskunnassakin eräs edustaja kantanut rintanappia missä luki vit.. haisee hyvälle.Tätäkö porukkaa sinne halutaan lisää.

      • ihantoisin ajattelija

        nämä nykyiset edustavat lähinnä uutta valintaansa eivät juuri muuta. eikä se että
        jokin on laillista tarkoita sitä että jatkuvasti otetaan, eihän viinaakaan litkitä jatkuvasti. sitä paitsi ennemmin hyvän hajuista vit.. ku pahan hajuista. kyllä se
        kuule naisen alapää on sen verta mielenkiintonen että ehdottomasti lisää.


      • Muutosta

        Joo, taas joku älynväläys tälläkin. Mikä helvetti saa ihmisen kuvittelemaan että sitä kannabista sit pitää käyttää joka päivä. Eiväthän he itsekkään dokaa 24/7.

        Voisit harjoittaa vähän maalaisjärkeä, ennenkuin tulet tänne pätemään.


    • Nisti666

      Toimii! Hamppupuolueen puolueohjelmakin on jo pläkkiselvä. Se voisi lyhykäisyydessään kuulua esimerkiksi näin: "Tavoitteemme on laillistaa hamppu kaikkialla maailmassa ja sitten pelastaa maailma laillisella hampulla!"

      Tarvitseeko tätä edes perustella? On aivan selvää, että vain hamppu voi pelastaa ihmiskunnan varmalta tuholta. Voimakkain Mammonaa vastustava luonnonvoima maailmassa tällä hetkellä on Hamppu. Hamppu kasvattaakin jo voimaansa kaikkialla maailmassa tasaiseen tahtiin, ja on vain ajan kysymys, milloin joku todella perustaa hamppupuolueen ja siten aloittaa lopullisen taistelun Mammonan Korporaatioita vastaan.

      Jos hamppu kaiken ilon, rauhan ja ekotehokkaiden tuotteiden lisäksi voikin aiheuttaa päihdekäyttäjille lievää tai korkeintaan kohtalaista psykologista tottumista tai liikakäytössä pientä laiskottelunhalua, se on vain hyvä, koska se varmistaa hampun jatkuvan käytön ja kannatuksen, jolloin maailman pelastuminen on aina vain varmempi asia.

      Myös Ayahuasca voisi pelastaa maailman näyttämällä ihmisille valon, mutta hampun matka lailliseksi ja hyväksytyksi asiaksi maailmassa on paljon pienemmän askeleen päässä kuin Ayahuascan, jonka potentiaalin avautuminen koko ihmiskunnan käyttöön on vielä aika kaukana. Sitä ennen tarvitaankin hamppua!


      Kannatan ehdottomasti hamppupuolueen perustamista ja ekologisten hamppukaupunkien rakentamista. Hamppua - ei pamppua"

      • Muutosta

        No eipä kyllä näinkäänpäin tää mustavalkoinen ajattelu ole ollenkaan hyväksi. Ei se hamppu mitään maailmoja pelasta vaikka siitä saataisiinkin tuotteita usealle teollisuuden alalla.

        Minusta tosin tuntuu, että tämän kirjoittaja on oikeasti hampunvastainen tyyppi, joka koittaa saada 'vastapuolen' näyttämään naurettavalta.

        Jokatapauksessa: Älä ajattele noin mustavalkoisesti.


      • Kuka mä nyt olinkaan
        Muutosta kirjoitti:

        No eipä kyllä näinkäänpäin tää mustavalkoinen ajattelu ole ollenkaan hyväksi. Ei se hamppu mitään maailmoja pelasta vaikka siitä saataisiinkin tuotteita usealle teollisuuden alalla.

        Minusta tosin tuntuu, että tämän kirjoittaja on oikeasti hampunvastainen tyyppi, joka koittaa saada 'vastapuolen' näyttämään naurettavalta.

        Jokatapauksessa: Älä ajattele noin mustavalkoisesti.

        Päinvastoin. Olen aidosti hamppumyönteinen ihminen. Ja kannatan mieluummin selkeästi kieli poskella "hamppukaupunkien rakentamista" (Jukka Pojan tunnettua biisiä lainaten) kuin näen 30-60 minuuttia vaivaa kirjoittaakseni oikeasti asiallisen, tietopitoisen, tieteellisen ja neutraalin vastineen, joka varsinkin tällä palstalla kaikesta vaivannäöstä huolimatta hukkuisi kaikkien provokatiivisten paskaviestien joukkoon. Ei vaan jaksa. Mieluummin sitten huumorilla ja överisti.

        Mutta katsotaan nyt sitten... viittittekö edes vilkaista alla olevaa uutista hieman... Talojen rakennusmateriaalina käytettynä hamppu vähentäisi mm. talojen rakentamisen aiheuttamaa hiilijalanjälkeä (ja parantaa äänieristystä).

        Idea on jo pantu sanoista tekoihin. Tässä uutukainen uutinen:
        http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/5419032/Hemp-homes-to-be-built-in-government-drive.html

        Ja sama suomeksi: "Brittihallitus rakentaa hamppukoteja"
        http://kannabisuutiset.wordpress.com/tag/hamppu/


    • -----

      Wikipedia kertoo, että kannabispuolueita on/on ollut ainakin kahdeksassa maassa. Näissä kaikissa pilven polttaminen on yleisempää ja hyväksytympää kuin Suomessa. Mutta siitä vain kokeilemaan jos motivaatiota riittää!

      http://en.wikipedia.org/wiki/Marijuana_party

      • DarkNinjaHiiri

        Nopealla vilkaisulla 8 maapallolla. Jos puhut maasta niin puhu Telluksesta. (Sori luin/tajusin väärin ja luin uudestaan ennen lähettämistä ja.. :D .)

        SKY on jo olemassa mutta se ei pääse edes rekisteröityneeksi yhdistykseksi koska se on rikollinen. Vihreet pantterit on jo kuivunut kokoon... ei ainakaan kuulu mitään. "Humaania päihdepolitiikkaa" on kanssa jokin järjestö.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      457
      3358
    2. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      443
      3213
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      133
      2899
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2232
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2090
    6. 182
      1430
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1357
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1236
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      85
      1228
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1050
    Aihe